愛煲老藕 發表於 2022-6-16 21:57:50

史高拉李 發表於 2022-6-16 12:57
因為驚揸人二灘

原來史高拉李大哥你唔鍾意執人二灘,咁樣平時三點打後,你咪唔會去嫖,上NC咪好少買鐘同女出街爆房

史高拉李 發表於 2022-6-17 11:01:10

愛煲老藕 發表於 2022-6-16 21:57
原來史高拉李大哥你唔鍾意執人二灘,咁樣平時三點打後,你咪唔會去嫖,上NC咪好少買鐘同女出街爆房 ...

係呀, 我不嬲去親鳳樓都係中午到時間去{:tongue:}

去NC又點同呢, 去親NC都係唛啲相熟嘅小姐㗎啦, 我去之前同個小姐約定我幾點鐘去, 佢哋咪留低個身畀我, 等我食頭圍啰{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-17 22:10:03

史高拉李 發表於 2022-6-17 11:01
係呀, 我不嬲去親鳳樓都係中午到時間去

史高拉李大哥同NC囡囡開波,係唔係去佢地屋企?

史高拉李 發表於 2022-6-18 15:20:37

愛煲老藕 發表於 2022-6-17 22:10
史高拉李大哥同NC囡囡開波,係唔係去佢地屋企?

滾瓜爛熟嗰啲咪去佢屋企囉, 唔係多熟嗰啲一定係去時鐘酒店㗎啦{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-18 21:52:45

史高拉李 發表於 2022-6-18 15:20
滾瓜爛熟嗰啲咪去佢屋企囉, 唔係多熟嗰啲一定係去時鐘酒店㗎啦

史高拉李大哥NC上面d女,平均十條女坐過你枱,你有食過幾多件?

史高拉李 發表於 2022-6-19 11:37:10

愛煲老藕 發表於 2022-6-18 21:52
史高拉李大哥NC上面d女,平均十條女坐過你枱,你有食過幾多件?

可以咁講, 十條女坐過我嘅枱, 我十條都食過曬嘅, 不過係分開嚟食, 唔係一次過食曬{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-19 21:32:15

史高拉李 發表於 2022-6-19 11:37
可以咁講, 十條女坐過我嘅枱, 我十條都食過曬嘅, 不過係分開嚟食, 唔係一次過食曬
...

史高拉李大哥你好勁呀!咁係咪包括金魚,你都可以食到㗎?

史高拉李 發表於 2022-6-20 13:21:56

愛煲老藕 發表於 2022-6-19 21:32
史高拉李大哥你好勁呀!咁係咪包括金魚,你都可以食到㗎?

十零歲嘅金魚梗係唔啱我啦, 啲大班知道我個性格, 唔會帶啲金魚入嚟坐我嘅枱架{:soldier:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-20 22:01:36

史高拉李 發表於 2022-6-20 13:21
十零歲嘅金魚梗係唔啱我啦, 啲大班知道我個性格, 唔會帶啲金魚入嚟坐我嘅枱架
...

其實我真係唔信有金魚存在,只要出得起錢,一定可以令到佢變木魚

史高拉李 發表於 2022-6-21 12:16:59

愛煲老藕 發表於 2022-6-20 22:01
其實我真係唔信有金魚存在,只要出得起錢,一定可以令到佢變木魚

呢個唔到你唔信嘅, 因為啲金魚好多都未夠秤㗎嘛{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-21 22:10:01

史高拉李 發表於 2022-6-21 12:16
呢個唔到你唔信嘅, 因為啲金魚好多都未夠秤㗎嘛

史高拉李大哥,唔係呀嘛!16歲以下先唔夠秤喎,唔係18歲

史高拉李 發表於 2022-6-22 11:16:07

愛煲老藕 發表於 2022-6-21 22:10
史高拉李大哥,唔係呀嘛!16歲以下先唔夠秤喎,唔係18歲
下....乜你唔知一到暑期好多唔夠秤嘅學生妹走出嚟係夜總會做pr搵洗用㗎{:wondering:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-22 21:38:16

史高拉李 發表於 2022-6-22 11:16
下....乜你唔知一到暑期好多唔夠秤嘅學生妹走出嚟係夜總會做pr搵洗用㗎
...

以前就係,而家就唔知喇!呢班學生妹唔出嚟做pr,我諗佢哋都有做酒吧陪酒妹

史高拉李 發表於 2022-6-23 11:24:05

愛煲老藕 發表於 2022-6-22 21:38
以前就係,而家就唔知喇!呢班學生妹唔出嚟做pr,我諗佢哋都有做酒吧陪酒妹 ...

去酒吧佢哋反而唔夠膽喎, 去夜總會最多係走鬼嘅啫, 冇咁容易畀差佬Charge到{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-23 21:52:23

史高拉李 發表於 2022-6-23 11:24
去酒吧佢哋反而唔夠膽喎, 去夜總會最多係走鬼嘅啫, 冇咁容易畀差佬Charge到
...

我諗到十幾廿年之後,到時我又想食番d靚妹都未定㗎!

史高拉李 發表於 2022-6-24 16:53:49

愛煲老藕 發表於 2022-6-23 21:52
我諗到十幾廿年之後,到時我又想食番d靚妹都未定㗎!

到咗十幾廿年後, 又到啲靚妹唔吼你囉, 唔係叫你阿伯都叫你做阿叔啦{:lol:}{:lol:}{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-24 21:47:52

史高拉李 發表於 2022-6-24 16:53
到咗十幾廿年後, 又到啲靚妹唔吼你囉, 唔係叫你阿伯都叫你做阿叔啦
...

我口咁講啫!我同其他男人唔同,我都應該係鍾情熟女多,不過唔可以太老,除咗畢生至愛之外,頂磅68歲以下

史高拉李 發表於 2022-6-25 11:25:22

愛煲老藕 發表於 2022-6-24 21:47
我口咁講啫!我同其他男人唔同,我都應該係鍾情熟女多,不過唔可以太老,除咗畢生至愛之外,頂磅68歲以下 ...

搵老婆, 最好係同自己年紀差唔多{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-25 21:29:38

史高拉李 發表於 2022-6-25 11:25
搵老婆, 最好係同自己年紀差唔多

呢個我都認同,雖然我鍾意成熟女人,但係佢哋未必肯嫁比我,怕比人睇到核突,又尷尬,老婆咁親密,成日出雙入對,差唔多年紀,比人睇落去都順眼d

史高拉李 發表於 2022-6-26 11:18:47

愛煲老藕 發表於 2022-6-25 21:29
呢個我都認同,雖然我鍾意成熟女人,但係佢哋未必肯嫁比我,怕比人睇到核突,又尷尬,老婆咁親密,成日出雙入對 ...

所以小三啲親戚朋友個個都話我同佢好匹配{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-26 21:43:29

史高拉李 發表於 2022-6-26 11:18
所以小三啲親戚朋友個個都話我同佢好匹配

咁史高拉李大哥你老婆又大過小三幾多年呀?佢應該咪仲同你更加接近,同登對

史高拉李 發表於 2022-6-27 17:38:43

愛煲老藕 發表於 2022-6-26 21:43
咁史高拉李大哥你老婆又大過小三幾多年呀?佢應該咪仲同你更加接近,同登對 ...

我同我大老婆係同年, 大老婆就大小三幾年{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-27 21:37:54

史高拉李 發表於 2022-6-27 17:38
我同我大老婆係同年, 大老婆就大小三幾年

史高拉李大哥年紀就係同大老婆登對d,但係性格一定同小三夾好多

史高拉李 發表於 2022-6-28 10:50:47

愛煲老藕 發表於 2022-6-27 21:37
史高拉李大哥年紀就係同大老婆登對d,但係性格一定同小三夾好多

大老婆比較守舊啲{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-28 17:18:01

史高拉李 發表於 2022-6-28 10:50
大老婆比較守舊啲

咁史高拉李大哥你有冇調教到佢,比較開放d呀?定係平時都係例行公事,出咗就算

史高拉李 發表於 2022-6-29 12:00:43

愛煲老藕 發表於 2022-6-28 17:18
咁史高拉李大哥你有冇調教到佢,比較開放d呀?定係平時都係例行公事,出咗就算 ...

我講佢保守係佢啲衣著保守jet, 喺床上佢都幾放架{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-29 21:49:06

衣著保守先好呀!起碼唔使比d鹹濕佬睇蝕阿嫂

史高拉李 發表於 2022-6-30 10:53:51

愛煲老藕 發表於 2022-6-29 21:49
衣著保守先好呀!起碼唔使比d鹹濕佬睇蝕阿嫂

有乜所謂丫, 老婆靚, 身材好先有人睇㗎嘛{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-30 21:41:01

史高拉李 發表於 2022-6-30 10:53
有乜所謂丫, 老婆靚, 身材好先有人睇㗎嘛

咁有冇試過,有d鹹濕佬視姦史高拉李大哥身邊d女人先?

史高拉李 發表於 2022-7-1 12:03:59

愛煲老藕 發表於 2022-6-30 21:41
咁有冇試過,有d鹹濕佬視姦史高拉李大哥身邊d女人先?

呢啲司空見慣嘅喇, 我覺得好榮幸添{:lol:}
頁: 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37
查看完整版本: 時鐘酒店