史高拉李 發表於 2022-9-19 12:51:24

愛煲老藕 發表於 2022-9-18 20:03
哦!原來佢爛賭婆係順德人,叫佢企就企,趴就趴,即係除咗叫佢戒賭之外,佢乜都聽話 ...

咁證明我冇屈過佢啦, 人哋叫佢扮狗都制{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-9-19 21:25:31

史高拉李 發表於 2022-9-19 12:51
咁證明我冇屈過佢啦, 人哋叫佢扮狗都制

當然冇啦!史高拉李大哥永遠冇老作,加多減少,有嗰句就講嗰句,其實呢個衰婆都幾長情,幾年冇見你,都定時定候出現問候吓

史高拉李 發表於 2022-9-20 13:46:22

愛煲老藕 發表於 2022-9-19 21:25
當然冇啦!史高拉李大哥永遠冇老作,加多減少,有嗰句就講嗰句,其實呢個衰婆都幾長情,幾年冇見你,都定時定 ...

你估佢真係咁有我心咩, 佢只係諗到行到絕路時, 就哀求返我, 當我係士啤呔咋{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-9-20 20:49:19

史高拉李 發表於 2022-9-20 13:46
你估佢真係咁有我心咩, 佢只係諗到行到絕路時, 就哀求返我, 當我係士啤呔咋
...

原來係咁,咁你哋相識咁多年,爛賭鳳姐除咗聽教聽話,有冇做過一件事令你係覺得佢好,例如煮飯煲湯比你飲

史高拉李 發表於 2022-9-21 10:22:33

愛煲老藕 發表於 2022-9-20 20:49
原來係咁,咁你哋相識咁多年,爛賭鳳姐除咗聽教聽話,有冇做過一件事令你係覺得佢好,例如煮飯煲湯比你飲 ...

我識佢咁耐, 只係喺佢屋企食過一餐飯, 仲係要我喺深水埗街市買埋餸畀佢煮{:tongue:}

根本佢冇一件事令到我滿意{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-9-21 16:32:52

啱呀?史高拉李大哥已經浪費咗好多時間同金錢喺佢身上,佢亦唔值得你接濟佢,出面大把女人樣貌性格好過佢十倍都有

愛煲老藕 發表於 2022-9-22 23:59:00

史高拉李 發表於 2022-9-20 13:46
你估佢真係咁有我心咩, 佢只係諗到行到絕路時, 就哀求返我, 當我係士啤呔咋
...

乜咪當佢洩慾器咩{:lol:}

史高拉李 發表於 2022-9-23 11:21:44

愛煲老藕 發表於 2022-9-21 16:32
啱呀?史高拉李大哥已經浪費咗好多時間同金錢喺佢身上,佢亦唔值得你接濟佢,出面大把女人樣貌性格好過佢十倍 ...

我初初識佢時, 先去得密啲腳啫, 2015年打後, 一年最多都係去佢屋企四五次到, 2019年就已經冇去佢屋企, 總計數目使喺佢身上唔超過亠皮野{:tongue:}

史高拉李 發表於 2022-9-23 11:23:14

愛煲老藕 發表於 2022-9-22 23:59
乜咪當佢洩慾器咩

乜都唔係, 係我可憐佢啫{:soldier:}

愛煲老藕 發表於 2022-9-23 21:50:08

史高拉李 發表於 2022-9-23 11:21
我初初識佢時, 先去得密啲腳啫, 2015年打後, 一年最多都係去佢屋企四五次到, 2019年就已經冇去佢屋企, 總 ...

咁少咋咩!史高拉李大哥有冇計埋,請佢飲飲食食嗰d呀?

愛煲老藕 發表於 2022-9-23 21:51:12

史高拉李 發表於 2022-9-23 11:23
乜都唔係, 係我可憐佢啫

所以呢條衰婆,就係知道你可憐佢,利用你對佢既愛心,有咩事第一時間,就諗起史高拉李大哥你

史高拉李 發表於 2022-9-24 15:46:12

愛煲老藕 發表於 2022-9-23 21:50
咁少咋咩!史高拉李大哥有冇計埋,請佢飲飲食食嗰d呀?

食嗰層有限錢啫, 咁我都有份食㗎, 最多咪計佢半份{:tongue:}

史高拉李 發表於 2022-9-24 15:48:15

愛煲老藕 發表於 2022-9-23 21:51
所以呢條衰婆,就係知道你可憐佢,利用你對佢既愛心,有咩事第一時間,就諗起史高拉李大哥你 ...

依家佢每次whatsapp我, 除咗係畀啲裸體視頻畀我睇, 我就講聲多謝, 其他嘅我答都唔答佢㗎, 所以佢成日問我係咪嬲咗佢{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-9-24 21:39:16

史高拉李 發表於 2022-9-24 15:46
食嗰層有限錢啫, 咁我都有份食㗎, 最多咪計佢半份

最弊佢多謝都冇聲,多多聲氣就有呢!所以嗰位C兄請佢食狗糧,都錯唔哂,冇良心嘅人,屎都冇得食

愛煲老藕 發表於 2022-9-24 21:41:14

史高拉李 發表於 2022-9-24 15:48
依家佢每次whatsapp我, 除咗係畀啲裸體視頻畀我睇, 我就講聲多謝, 其他嘅我答都唔答佢㗎, 所以佢成日問我 ...

嘩!佢唔使問喇!唔係嬲,但係已經冇乜好感咁都feel到,佢賭錢賭到冇哂知覺,麻木不仁

史高拉李 發表於 2022-9-25 18:25:06

愛煲老藕 發表於 2022-9-24 21:39
最弊佢多謝都冇聲,多多聲氣就有呢!所以嗰位C兄請佢食狗糧,都錯唔哂,冇良心嘅人,屎都冇得食 ...

食嗰層我唔會斤斤計較嘅{:tongue:}

史高拉李 發表於 2022-9-25 18:29:13

愛煲老藕 發表於 2022-9-24 21:41
嘩!佢唔使問喇!唔係嬲,但係已經冇乜好感咁都feel到,佢賭錢賭到冇哂知覺,麻木不仁 ...

其實佢唔係唔知我嬲佢嘅, 佢之所以仲聯絡我, 係為左万一佢行到絕路時, 搵我呢個救生圈黎拯救佢啫{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-9-26 21:19:38

史高拉李 發表於 2022-9-25 18:25
食嗰層我唔會斤斤計較嘅

最弊佢心唔係咁諗,佢話唔好食,比埋佢做賭本就最好{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-9-26 21:20:42

史高拉李 發表於 2022-9-25 18:29
其實佢唔係唔知我嬲佢嘅, 佢之所以仲聯絡我, 係為左万一佢行到絕路時, 搵我呢個救生圈黎拯救佢啫
...

佢識得咁諗,又唔自己救自己,唔好一下子戒哂賭慢慢賭細d,橫掂佢都贏輸都冇感覺㗎喇!賭咁大同賭咁細,有咩分別呀!

史高拉李 發表於 2022-9-27 10:43:55

愛煲老藕 發表於 2022-9-26 21:19
最弊佢心唔係咁諗,佢話唔好食,比埋佢做賭本就最好

咁又唔會喎, 佢雖然個口話唔食肉类, 但係佢個食相就好似餓狗搶屎咁喎, 佢可以一個人食咗大半隻燒鵝{:lol:}

史高拉李 發表於 2022-9-27 10:55:56

愛煲老藕 發表於 2022-9-26 21:20
佢識得咁諗,又唔自己救自己,唔好一下子戒哂賭慢慢賭細d,橫掂佢都贏輸都冇感覺㗎喇!賭咁大同賭咁細,有咩 ...

佢邊會諗到呢一層丫, 佢唔係賭得大定細嘅問題, 而係佢嘅心癮, 就算個身上得一二百蚊佢都會拎去賭嘅{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-9-27 22:15:56

史高拉李 發表於 2022-9-27 10:43
咁又唔會喎, 佢雖然個口話唔食肉类, 但係佢個食相就好似餓狗搶屎咁喎, 佢可以一個人食咗大半隻燒鵝{:lol: ...

哈哈!史高拉李大哥好一句餓狗搶屎,我都諗到佢食相好難睇,你有冇叫佢唔好食咁快呀?好失禮人㗎

愛煲老藕 發表於 2022-9-27 22:17:09

史高拉李 發表於 2022-9-27 10:55
佢邊會諗到呢一層丫, 佢唔係賭得大定細嘅問題, 而係佢嘅心癮, 就算個身上得一二百蚊佢都會拎去賭嘅{:swea ...

咁呢個衰婆,有冇試過輸唒d錢,打電話同你講話,冇錢食飯呀?

史高拉李 發表於 2022-9-28 11:00:53

愛煲老藕 發表於 2022-9-27 22:15
哈哈!史高拉李大哥好一句餓狗搶屎,我都諗到佢食相好難睇,你有冇叫佢唔好食咁快呀?好失禮人㗎 ...

咁我又冇喺大庭廣眾做咁話佢, 我仲問佢夠唔夠添, 唔夠再叫多碟{:titter:}

佢咁嘅食相, 所以我唔會同佢去啲高檔次食肆食飯嘅, 只係同佢去明星, 龍宝, 同埋西九龍中心7樓嗰間地踎茶樓食飯嘅咋, 稻香迎喜我都未帶過佢去食飯{:tongue:}

史高拉李 發表於 2022-9-28 11:02:53

愛煲老藕 發表於 2022-9-27 22:17
咁呢個衰婆,有冇試過輸唒d錢,打電話同你講話,冇錢食飯呀?

咁又冇, 你估佢唔驚我屌鳩佢㗎{:soldier:}

愛煲老藕 發表於 2022-9-28 18:21:52

史高拉李 發表於 2022-9-28 11:00
咁我又冇喺大庭廣眾做咁話佢, 我仲問佢夠唔夠添, 唔夠再叫多碟

史高拉李大哥你心軟,對佢太好啫!佢呢種人淨係適宜大排檔同麥當勞,食相難睇,多多嘢批評,真係好失禮㗎

愛煲老藕 發表於 2022-9-28 18:22:53

史高拉李 發表於 2022-9-28 11:02
咁又冇, 你估佢唔驚我屌鳩佢㗎

如果再有機會接觸佢,史高拉李大哥你叫佢自己計劃一下自己人生,講得服你,先繼續聯絡

史高拉李 發表於 2022-9-29 10:15:44

愛煲老藕 發表於 2022-9-28 18:21
史高拉李大哥你心軟,對佢太好啫!佢呢種人淨係適宜大排檔同麥當勞,食相難睇,多多嘢批評,真係好失禮㗎 ...

依家深水埗大排檔已經買少見少啦, 而且我喺深水埗長大, 有邊一檔大排檔唔識我㗎, 第一次同佢去福榮街小菜王食飯, 果時都已經係凌晨十二點幾鐘啦, 老細同老闆娘已經返咗屋企, 所以我先至帶佢去食啫{:tongue:}

史高拉李 發表於 2022-9-29 10:17:57

愛煲老藕 發表於 2022-9-28 18:22
如果再有機會接觸佢,史高拉李大哥你叫佢自己計劃一下自己人生,講得服你,先繼續聯絡 ...

應該再冇機會見佢囉, 我已經冇咗可憐佢嘅心情, 佢死佢事{:soldier:}

愛煲老藕 發表於 2022-9-29 21:54:17

史高拉李 發表於 2022-9-29 10:15
依家深水埗大排檔已經買少見少啦, 而且我喺深水埗長大, 有邊一檔大排檔唔識我㗎, 第一次同佢去福榮街小菜 ...

史高拉李大哥你識爛賭鳳姐咁耐,有冇試過介紹其他網友幫襯佢?
頁: 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43
查看完整版本: 時鐘酒店