史高拉李 發表於 2022-4-1 12:00:01

愛煲老藕 發表於 2022-3-31 22:10
兩個原因,第一佢哋個樣真係普通又平凡,第二就係試過調教過一兩次,佢哋兩個唔係咁鍾意打茄輪,kiss都好勉強 ...

樣貌平凡JET, 咁身材掂唔掂先{:wondering:}

梗係啦, 佢哋兩個同你都冇真正感情, 點會喜歡同你打茄輪同KISS JET{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-4-1 22:39:11

史高拉李 發表於 2022-4-1 12:00
樣貌平凡JET, 咁身材掂唔掂先

身材一般啦!有少少波路,咁又唔係喎!佢哋好鍾意我㗎,樣樣都就晒我,只有我鬧佢哋,佢哋兩個唔敢炸我型,就算分開頭一兩個月,佢哋都有打電話比我,唔鍾意打茄輪嘅原因,係因為佢哋比較保守

史高拉李 發表於 2022-4-2 13:03:57

愛煲老藕 發表於 2022-4-1 22:39
身材一般啦!有少少波路,咁又唔係喎!佢哋好鍾意我㗎,樣樣都就晒我,只有我鬧佢哋,佢哋兩個唔敢炸我型,就 ...

咁佢哋兩個應該年紀都唔細喎{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-4-2 21:50:47

史高拉李 發表於 2022-4-2 13:03
咁佢哋兩個應該年紀都唔細喎

年識佢兩個50幾,而家一個66,可以用兩蚊搭車,另外住美孚嗰個呢,就63度啦!佢兩個其實都幾好人,做普通朋友比較適合d

史高拉李 發表於 2022-4-3 12:16:49

愛煲老藕 發表於 2022-4-2 21:50
年識佢兩個50幾,而家一個66,可以用兩蚊搭車,另外住美孚嗰個呢,就63度啦!佢兩個其實都幾好人,做普通朋友 ...

依家63歲都可以用兩蚊搭車喇{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-4-3 22:22:54

史高拉李 發表於 2022-4-3 12:16
依家63歲都可以用兩蚊搭車喇

咁佢好少搭車㗎!因為佢揸車多,同佢一齊最方便就可以車出車入,佢都幾好㗎!遠一遠都車到我返屋企,有時我都話唔好喇!佢話唔想見到我排隊等車,揸車好方便,又快捷,所以我同佢感情真係好好

史高拉李 發表於 2022-4-4 12:57:40

愛煲老藕 發表於 2022-4-3 22:22
咁佢好少搭車㗎!因為佢揸車多,同佢一齊最方便就可以車出車入,佢都幾好㗎!遠一遠都車到我返屋企,有時我 ...

哦....原來佢係有車階級之人{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-4-4 22:27:27

史高拉李 發表於 2022-4-4 12:57
哦....原來佢係有車階級之人

係呀!所以佢週時車我去d海灘附近度聽下音樂傾下偈,不過頂多都係打茄輪,揸波想同佢車震,奶西,佢都唔肯,要返到佢屋企先肯,因為佢屬於保守中年成熟婦人

史高拉李 發表於 2022-4-5 12:17:40

愛煲老藕 發表於 2022-4-4 22:27
係呀!所以佢週時車我去d海灘附近度聽下音樂傾下偈,不過頂多都係打茄輪,揸波想同佢車震,奶西,佢都唔肯,要 ...

咁你哋有冇去試過沙田半山嗰間綠茵茶座嘆咖啡聽音樂, 同欣賞沙田既全景呀, 藕兄{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-4-5 21:51:01

史高拉李 發表於 2022-4-5 12:17
咁你哋有冇去試過沙田半山嗰間綠茵茶座嘆咖啡聽音樂, 同欣賞沙田既全景呀, 藕兄
...

本來有㗎!當時已經約咗下個月之後,點之後尾我哋分開咗,因為有一次,佢個女吼我去廁所偷睇我手機,發覺我同其他女人影相,同佢阿媽講番,咁我嗰陣時有幾個飯盒食緊,所以就放棄咗佢

史高拉李 發表於 2022-4-6 13:38:25

愛煲老藕 發表於 2022-4-5 21:51
本來有㗎!當時已經約咗下個月之後,點之後尾我哋分開咗,因為有一次,佢個女吼我去廁所偷睇我手機,發覺我同 ...

乜你部手機唔係隨身嘅咩{:wondering:}

咁你真係大意咗啲喎{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-4-6 21:35:15

史高拉李 發表於 2022-4-6 13:38
乜你部手機唔係隨身嘅咩

係呀!嗰次突然之間肚痛,拿拿聲走入廁所開大,已經用最快嘅時間出返嚟,本身我同佢個女都幾friend,但佢梗係始終企喺阿媽嗰邊,篤爆我啦

史高拉李 發表於 2022-4-7 15:55:13

愛煲老藕 發表於 2022-4-6 21:35
係呀!嗰次突然之間肚痛,拿拿聲走入廁所開大,已經用最快嘅時間出返嚟,本身我同佢個女都幾friend,但佢梗係 ...

乜你部手機冇用密碼開機嘅咩{:wondering:}

依家高科技到用面容嚟開機添{:victory:}

愛煲老藕 發表於 2022-4-7 21:56:20

史高拉李 發表於 2022-4-7 15:55
乜你部手機冇用密碼開機嘅咩

而家梗係有用手指模啦!6年之前我連個密碼都冇用,同埋成日喺屋企上面瞓,同佢兩母女都好熟,點諗到都唔夠五分鐘個衰女竟然偷睇我手機先得㗎

史高拉李 發表於 2022-4-8 12:29:03

愛煲老藕 發表於 2022-4-7 21:56
而家梗係有用手指模啦!6年之前我連個密碼都冇用,同埋成日喺屋企上面瞓,同佢兩母女都好熟,點諗到都唔夠五 ...

第一代智能手機面世時, 我已經用密碼嚟開機㗎喇{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-4-8 22:08:48

史高拉李 發表於 2022-4-8 12:29
第一代智能手機面世時, 我已經用密碼嚟開機㗎喇

史高拉李大哥,你會用開一個密碼?定係一個月轉一次,有冇定期轉換密碼?

史高拉李 發表於 2022-4-9 16:51:31

愛煲老藕 發表於 2022-4-8 22:08
史高拉李大哥,你會用開一個密碼?定係一個月轉一次,有冇定期轉換密碼?

我將三個電話啲密碼調嚟調去{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-4-9 22:12:55

史高拉李 發表於 2022-4-9 16:51
我將三個電話啲密碼調嚟調去

嘩!咁史高拉李大哥咪要幾好多密碼,你屋企門口密碼,咁公司門口有冇用密碼㗎?仲有其他網上戶口既Password

史高拉李 發表於 2022-4-10 20:18:27

愛煲老藕 發表於 2022-4-9 22:12
嘩!咁史高拉李大哥咪要幾好多密碼,你屋企門口密碼,咁公司門口有冇用密碼㗎?仲有其他網上戶口既Password ...

我公司係拍卡嘅, 唔使我記密碼, 我由細到大都好好記性嘅, 我個腦好似部電腦一樣過目不忘{:soldier:}

愛煲老藕 發表於 2022-4-10 22:12:40

史高拉李 發表於 2022-4-10 20:18
我公司係拍卡嘅, 唔使我記密碼, 我由細到大都好好記性嘅, 我個腦好似部電腦一樣過目不忘
...

咁史高拉李大哥,你以前打埋應該係好叻,一定記得對方打過d咩牌,贏嘅機會一定好高

史高拉李 發表於 2022-4-11 13:52:13

愛煲老藕 發表於 2022-4-10 22:12
咁史高拉李大哥,你以前打埋應該係好叻,一定記得對方打過d咩牌,贏嘅機會一定好高 ...

叫做ok啦, 贏多輸少{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-4-11 21:55:48

史高拉李 發表於 2022-4-11 13:52
叫做ok啦, 贏多輸少

咁史高拉利李大哥以前有打麻雀嘅時候,有冇好似我咁樣,同d麻雀腳打吓友誼波㗎?

史高拉李 發表於 2022-4-12 17:17:43

愛煲老藕 發表於 2022-4-11 21:55
咁史高拉利李大哥以前有打麻雀嘅時候,有冇好似我咁樣,同d麻雀腳打吓友誼波㗎? ...

我以前打麻雀多數係我阿媽約啲親戚朋友返嚟打嘅, 冚唪唥都係姨媽姑姐點哽得落呀, 好多時見佢哋輸得慘, 仲要鬆章畀佢哋食添{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-4-12 21:58:33

史高拉李 發表於 2022-4-12 17:17
我以前打麻雀多數係我阿媽約啲親戚朋友返嚟打嘅, 冚唪唥都係姨媽姑姐點哽得落呀, 好多時見佢哋輸得慘, 仲 ...

哈哈!史高拉李大哥落長冇父子,你咁易心軟㗎!我就算見到靚女都唔會放水鬆章,讓佢,咪即係睇佢唔起,話佢屎章

史高拉李 發表於 2022-4-13 15:44:10

愛煲老藕 發表於 2022-4-12 21:58
哈哈!史高拉李大哥落長冇父子,你咁易心軟㗎!我就算見到靚女都唔會放水鬆章,讓佢,咪即係睇佢唔起,話佢屎 ...

我有孝心敬老呀嘛{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-4-13 21:25:34

史高拉李 發表於 2022-4-13 15:44
我有孝心敬老呀嘛

史高拉李大哥你品格真係好,唔只對女人夠細心,連對d長輩都有孝心

史高拉李 發表於 2022-4-14 12:51:18

愛煲老藕 發表於 2022-4-13 21:25
史高拉李大哥你品格真係好,唔只對女人夠細心,連對d長輩都有孝心

冇計啦....佢哋好多都係耳聾眼矇, 手腳又慢, 梗係要就下佢哋嘅喇{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-4-14 21:58:20

史高拉李 發表於 2022-4-14 12:51
冇計啦....佢哋好多都係耳聾眼矇, 手腳又慢, 梗係要就下佢哋嘅喇

我嗰個畢生至愛七十幾歲嘅女人,外表就完全唔似咁老,但係都開始聽嘢唔係咁清楚

史高拉李 發表於 2022-4-15 09:47:19

愛煲老藕 發表於 2022-4-14 21:58
我嗰個畢生至愛七十幾歲嘅女人,外表就完全唔似咁老,但係都開始聽嘢唔係咁清楚 ...

人老機能梗係衰退嘅喇, 可能佢仲有耳鳴添, 所以聽嘢咪冇咁清楚囉{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-4-15 22:48:11

史高拉李 發表於 2022-4-15 09:47
人老機能梗係衰退嘅喇, 可能佢仲有耳鳴添, 所以聽嘢咪冇咁清楚囉
...

係呀!史高拉李大哥講得啱,除咗有耳鳴,佢連行路有陣時都會痛,因為膝頭哥,可能以前成日跳舞勞損過度,睇咗好多醫生都冇計
頁: 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32
查看完整版本: 時鐘酒店