史高拉李 發表於 2022-10-6 22:29:18

愛煲老藕 發表於 2022-10-6 21:32
咁又啱,就算佢唔鍾意做愛,都冇理由半滴水都冇㗎嘛

我真係冇屈鳩佢架, 連个位叫佢食狗糧果位師兄都話佢唔鈡意屌HEI先算啦{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-6 22:32:36

史高拉李 發表於 2022-10-6 22:24
佢最多畀我屌佢早晚一次咋

可能佢有自知之明,知道是史高拉李大哥d精液寶貴,先會立亂耗盡,你可能怪錯咗佢啦{:lol:}

史高拉李 發表於 2022-10-6 22:40:11

愛煲老藕 發表於 2022-10-6 22:32
可能佢有自知之明,知道是史高拉李大哥d精液寶貴,先會立亂耗盡,你可能怪錯咗佢啦 ...

佢边有咁好死吖, 佢宜得我放低過夜肉金畀佢, 跟住同佢講声拜拜轉身走人仲啱添{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-7 16:44:52

史高拉李 發表於 2022-10-6 22:40
佢边有咁好死吖, 佢宜得我放低過夜肉金畀佢, 跟住同佢講声拜拜轉身走人仲啱添
...

哈哈!佢當自己係女神,唔砌,望吓都要比錢{:lol:}

史高拉李 發表於 2022-10-7 17:06:45

愛煲老藕 發表於 2022-10-7 16:44
哈哈!佢當自己係女神,唔砌,望吓都要比錢

爛賭之人個個都係咁嘅心理啦{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-7 19:24:37

史高拉李 發表於 2022-10-7 17:06
爛賭之人個個都係咁嘅心理啦

貪心既人見得多,好似佢咁蠢嘅呢就少d{:titter:}

史高拉李 發表於 2022-10-7 19:40:03

愛煲老藕 發表於 2022-10-7 19:24
貪心既人見得多,好似佢咁蠢嘅呢就少d

佢又想不努而獲, 旦係又唔暁得氹人{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-7 20:53:46

史高拉李 發表於 2022-10-7 19:40
佢又想不努而獲, 旦係又唔暁得氹人

佢懶過隻狗,狗都識得守門口,名種狗仲可以配種添{:titter:}

史高拉李 發表於 2022-10-7 22:29:38

愛煲老藕 發表於 2022-10-7 20:53
佢懶過隻狗,狗都識得守門口,名種狗仲可以配種添

佢想同人配種㗎, 可惜佢老呢{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-7 23:53:25

史高拉李 發表於 2022-10-7 22:29
佢想同人配種㗎, 可惜佢老呢

配種??佢真係大想頭呀!自己食飯都冇錢,想人哋養埋佢兩個,容乜嘢佢真係輸錢,輸到賣仔㗎

史高拉李 發表於 2022-10-8 01:00:19

愛煲老藕 發表於 2022-10-7 23:53
配種??佢真係大想頭呀!自己食飯都冇錢,想人哋養埋佢兩個,容乜嘢佢真係輸錢,輸到賣仔㗎 ...

緊唔係啦, 佢同啲冇仔冇女嘅伯父配種, 如果係仔嘅可以收番一百幾十萬, 女既都收返幾十萬, 佢怕乜同人配種呀{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-8 14:45:48

史高拉李 發表於 2022-10-8 01:00
緊唔係啦, 佢同啲冇仔冇女嘅伯父配種, 如果係仔嘅可以收番一百幾十萬, 女既都收返幾十萬, 佢怕乜同人配種 ...

比一千萬佢都冇用,不出5年內肯定輸哂

史高拉李 發表於 2022-10-25 15:48:17

愛煲老藕 發表於 2022-10-8 14:45
比一千萬佢都冇用,不出5年內肯定輸哂

你都儍儍哋嘅,D賭仔有錢就有幾大賭幾大嘅啦,玩一舖SHOW軽閑閑哋上落都一千幾百萬啦,洗條柒玩五年咁耐咩{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-25 17:29:45

史高拉李 發表於 2022-10-25 15:48
你都儍儍哋嘅,D賭仔有錢就有幾大賭幾大嘅啦,玩一舖SHOW軽閑閑哋上落都一千幾百萬啦,洗條柒玩五年咁耐 ...

哈哈!咁即係十億銀紙佢都冇月,比十億精子佢好過啦!

史高拉李 發表於 2022-10-26 19:17:17

愛煲老藕 發表於 2022-10-25 17:29
哈哈!咁即係十億銀紙佢都冇月,比十億精子佢好過啦!

佢簡直係個無底深潭添啦{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-26 19:40:52

史高拉李 發表於 2022-10-26 19:17
佢簡直係個無底深潭添啦

贏錢都唔識,好好善待自己,又唔嘵見好即收,佢真係乜都唔識

史高拉李 發表於 2022-10-26 22:23:58

愛煲老藕 發表於 2022-10-26 19:40
贏錢都唔識,好好善待自己,又唔嘵見好即收,佢真係乜都唔識

佢就係因香港冇人冇物寂寞過頭先搞到今時今日咁慘啫,正如你所講話佢如果唔假結婚落嚟香港咪乜事都冇囉{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-26 23:46:59

史高拉李 發表於 2022-10-26 22:23
佢就係因香港冇人冇物寂寞過頭先搞到今時今日咁慘啫,正如你所講話佢如果唔假結婚落嚟香港咪乜事都冇囉{: ...

行錯第一步,佢成世就係咁啦!冇來香港,可能仲好

史高拉李 發表於 2022-10-27 12:12:42

愛煲老藕 發表於 2022-10-26 23:46
行錯第一步,佢成世就係咁啦!冇來香港,可能仲好

我都覚係,還掂係HK都係做性工作者,不如係SZ做咪仲好,唔洗離鄉別井,SZ大把廣西老鄉打工,話唔埋畀個老鄉搵到佢做老婆添{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-27 17:17:51

史高拉李 發表於 2022-10-27 12:12
我都覚係,還掂係HK都係做性工作者,不如係SZ做咪仲好,唔洗離鄉別井,SZ大把廣西老鄉打工,話唔埋畀個老 ...

啱呀!其實佢真係返上面打工好過啦!以佢條件唔係太差,太有錢d人當然會吼佢,但遇到中產,照顧佢兩餐一宿,應該唔係太難

史高拉李 發表於 2022-10-28 13:48:08

愛煲老藕 發表於 2022-10-27 17:17
啱呀!其實佢真係返上面打工好過啦!以佢條件唔係太差,太有錢d人當然會吼佢,但遇到中產,照顧佢兩餐一宿, ...

有人喜歡佢都要劏雞還神啦,仲到佢咁柒多要求咩{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-28 18:23:16

史高拉李 發表於 2022-10-28 13:48
有人喜歡佢都要劏雞還神啦,仲到佢咁柒多要求咩

係呀!起碼上面d後生仔已經唔會鍾意佢先啦{:lol:}

史高拉李 發表於 2022-10-29 11:26:08

愛煲老藕 發表於 2022-10-28 18:23
係呀!起碼上面d後生仔已經唔會鍾意佢先啦

大陸女人一上咗30歲已經冇人吼嘅啦, 何況佢依家50幾歲, 做保母都冇人請呀{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-29 21:18:21

史高拉李 發表於 2022-10-29 11:26
大陸女人一上咗30歲已經冇人吼嘅啦, 何況佢依家50幾歲, 做保母都冇人請呀
...

佢呢種人又爛賭,又懶惰,就算去到世界任何一個國家地方,都係搵唔到食,成日想識到有錢佬,發佢個春秋大夢啦

史高拉李 發表於 2022-10-30 20:53:24

愛煲老藕 發表於 2022-10-29 21:18
佢呢種人又爛賭,又懶惰,就算去到世界任何一個國家地方,都係搵唔到食,成日想識到有錢佬,發佢個春秋大夢啦 ...

咁發春秋大夢都畀佢發吓嘅,旦係佢蠢到畀人呃飲呃食果吓先POOL GUY吖嘛{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-30 22:42:08

史高拉李 發表於 2022-10-30 20:53
咁發春秋大夢都畀佢發吓嘅,旦係佢蠢到畀人呃飲呃食果吓先POOL GUY吖嘛
...

蠢嘅人,唔一定容易比人呃,係蠢嗰d人,又自以為聰明,咁先好易上人當,週不時中伏

史高拉李 發表於 2022-10-31 10:36:10

愛煲老藕 發表於 2022-10-30 22:42
蠢嘅人,唔一定容易比人呃,係蠢嗰d人,又自以為聰明,咁先好易上人當,週不時中伏
...

我識佢咁耐, 就我所知已經畀三條友呃佢飲飲食食, 仲要畀人屌免費HEI{:sad:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-31 18:16:35

史高拉李 發表於 2022-10-31 10:36
我識佢咁耐, 就我所知已經畀三條友呃佢飲飲食食, 仲要畀人屌免費HEI
...

嘩!原來有咁多個,我以為一個半個添!咁佢真係貼蠢到貼哂邊,中伏過一次,都仲可以繼續中,乜佢唔係以為自己好醒㗎咩{:lol:}{:lol:}

史高拉李 發表於 2022-11-1 12:44:58

愛煲老藕 發表於 2022-10-31 18:16
嘩!原來有咁多個,我以為一個半個添!咁佢真係貼蠢到貼哂邊,中伏過一次,都仲可以繼續中,乜佢唔係以為自己 ...

佢就係以為自己好本事,識親D客個個都係億萬富翁而且個個都冧佢囉{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-11-1 18:00:41

史高拉李 發表於 2022-11-1 12:44
佢就係以為自己好本事,識親D客個個都係億萬富翁而且個個都冧佢囉
...

佢根本就係一個超級豬腦嘅死蠢,過億身家既有錢佬又點會去深水埗,都唔合常理,都冇邏輯既
頁: 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44
查看完整版本: 時鐘酒店