愛煲老藕 發表於 2022-6-1 19:33:53

史高拉李 發表於 2022-6-1 16:05
咁就唔知喇, 上海小夙姐就話個仔唔知

哈哈!小鳳姐太睇小佢個仔,我就話佢個仔係唔知,不過係詐唔知

史高拉李 發表於 2022-6-2 12:38:28

愛煲老藕 發表於 2022-6-1 19:33
哈哈!小鳳姐太睇小佢個仔,我就話佢個仔係唔知,不過係詐唔知

所以上海小鳳姐40幾50歲就退休啦{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-2 21:36:33

史高拉李 發表於 2022-6-2 12:38
所以上海小鳳姐40幾50歲就退休啦

咁上海小鳳姐退休之前,有冇問過史高拉李大哥嘅意見

史高拉李 發表於 2022-6-3 16:30:22

愛煲老藕 發表於 2022-6-2 21:36
咁上海小鳳姐退休之前,有冇問過史高拉李大哥嘅意見

車.....我又唔係佢老公, 佢點會問我攞意見啫{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-3 22:38:10

史高拉李 發表於 2022-6-3 16:30
車.....我又唔係佢老公, 佢點會問我攞意見啫

咁上海小鳳姐未退休之前,喺網站有冇預告佢,做到幾時,就唔再做㗎啦?

史高拉李 發表於 2022-6-4 11:59:12

愛煲老藕 發表於 2022-6-3 22:38
咁上海小鳳姐未退休之前,喺網站有冇預告佢,做到幾時,就唔再做㗎啦?

上世紀九十年代都仲未有成人網站, 我識佢都係睇方向日報广告之嘛{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-4 21:58:47

史高拉李 發表於 2022-6-4 11:59
上世紀九十年代都仲未有成人網站, 我識佢都係睇方向日報广告之嘛
...

原來史高拉李大哥你熄咗上海小鳳姐都有30年,咁後尾係咪佢都仲係冇登過網站廣告呀?

史高拉李 發表於 2022-6-5 18:54:37

愛煲老藕 發表於 2022-6-4 21:58
原來史高拉李大哥你熄咗上海小鳳姐都有30年,咁後尾係咪佢都仲係冇登過網站廣告呀? ...

佢05年就退咗休喇, 佢從來冇喺網上賣廣告{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-5 21:56:02

史高拉李 發表於 2022-6-5 18:54
佢05年就退咗休喇, 佢從來冇喺網上賣廣告

咁史高拉李大哥,小鳳姐真係好信任你,比你影咗咁多相,直情係當你喺佢條佬

史高拉李 發表於 2022-6-6 11:59:22

愛煲老藕 發表於 2022-6-5 21:56
咁史高拉李大哥,小鳳姐真係好信任你,比你影咗咁多相,直情係當你喺佢條佬 ...

唔係條佬, 係知己朋友啫{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-6 21:40:46

史高拉李 發表於 2022-6-6 11:59
唔係條佬, 係知己朋友啫

咁史高拉李大哥你同小鳳姐喺出面飲完茶食完飯,有冇喺公園度手拖手拍下拖㗎?

史高拉李 發表於 2022-6-7 16:08:14

愛煲老藕 發表於 2022-6-6 21:40
咁史高拉李大哥你同小鳳姐喺出面飲完茶食完飯,有冇喺公園度手拖手拍下拖㗎? ...

冇㗎, 食完晚飯我會叫車送佢返去擎天半島, 然後自己返屋企{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-7 21:37:29

史高拉李 發表於 2022-6-7 16:08
冇㗎, 食完晚飯我會叫車送佢返去擎天半島, 然後自己返屋企

史高拉李大哥點解你唔夠膽拖小鳳姐呀?係咪因為佢始終出嚟都過嘢

史高拉李 發表於 2022-6-8 16:19:56

愛煲老藕 發表於 2022-6-7 21:37
史高拉李大哥點解你唔夠膽拖小鳳姐呀?係咪因為佢始終出嚟都過嘢

咁大家只係朋友拖乜嘢手仔啫, 好似你咁之嘛, 你會唔會同你兩個至愛喺旺角或者銅鑼灣拖手仔行街丫{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-8 21:48:30

史高拉李 發表於 2022-6-8 16:19
咁大家只係朋友拖乜嘢手仔啫, 好似你咁之嘛, 你會唔會同你兩個至愛喺旺角或者銅鑼灣拖手仔行街丫
...

大庭廣眾,大街大卷,梗係冇拖兩個至愛嘅手仔啦!喺公園喺沙灘有㗎!拖完手,仲有打茄輪㖭

史高拉李 發表於 2022-6-9 11:04:16

愛煲老藕 發表於 2022-6-8 21:48
大庭廣眾,大街大卷,梗係冇拖兩個至愛嘅手仔啦!喺公園喺沙灘有㗎!拖完手,仲有打茄輪㖭 ...

咁你同你兩個至愛係情侶先至有閒情行沙灘同埋公園啫, 我同上海小鳳姐都唔係情侶, 食完飯只有叫部的士畀佢返屋企啫{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-9 21:52:25

史高拉李 發表於 2022-6-9 11:04
咁你同你兩個至愛係情侶先至有閒情行沙灘同埋公園啫, 我同上海小鳳姐都唔係情侶, 食完飯只有叫部的士畀佢 ...

史高拉李大哥咁有冇邊個鳳姐,曾經坐過你架車㗎?

史高拉李 發表於 2022-6-10 19:18:43

愛煲老藕 發表於 2022-6-9 21:52
史高拉李大哥咁有冇邊個鳳姐,曾經坐過你架車㗎?

坐過我架車嘅女就唔係多, 十個八個到啦, 最坐得多我嘅車就係amy姐囉, 因為佢跟咗我五年, 其次就係佩儀姐, 因為佢嘅竇口離我祖屋真好近, 隔個街口JET{:quiet:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-10 21:37:31

史高拉李 發表於 2022-6-10 19:18
坐過我架車嘅女就唔係多, 十個八個到啦, 最坐得多我嘅車就係amy姐囉, 因為佢跟咗我五年, 其次就係佩儀姐, ...

咁史高拉李大哥amy姐同佩儀姐,佢兩個邊個同你車震多d呀?

史高拉李 發表於 2022-6-11 11:06:14

愛煲老藕 發表於 2022-6-10 21:37
咁史高拉李大哥amy姐同佩儀姐,佢兩個邊個同你車震多d呀?

冇話邊個多邊個少嘅, 我又唔會刻意去車震嘅{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-11 21:41:21

史高拉李 發表於 2022-6-11 11:06
冇話邊個多邊個少嘅, 我又唔會刻意去車震嘅

有車溝女真係方便好多,好似話如果想去沙灘度打水戰,夜媽媽唔通坐巴士入淺水灣咩!走都唔方便啦!史高拉李大哥有冇試過喺浮台同條女仆嘢呀?

史高拉李 發表於 2022-6-12 12:27:54

愛煲老藕 發表於 2022-6-11 21:41
有車溝女真係方便好多,好似話如果想去沙灘度打水戰,夜媽媽唔通坐巴士入淺水灣咩!走都唔方便啦!史高拉李 ...

咁又冇喎, 夜媽媽去游水我驚咁啱撞到鯊魚咪仆街{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-12 21:37:41

史高拉李 發表於 2022-6-12 12:27
咁又冇喎, 夜媽媽去游水我驚咁啱撞到鯊魚咪仆街

咁史高拉李大哥有冇去過有d囡囡嗰竇有水床玩㗎?

史高拉李 發表於 2022-6-13 11:55:56

愛煲老藕 發表於 2022-6-12 21:37
咁史高拉李大哥有冇去過有d囡囡嗰竇有水床玩㗎?

有...以前砵蘭街萬新蓉姐嗰度咪有水床玩囉, 同埋佩儀姐嗰度都有{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-13 22:05:57

史高拉李 發表於 2022-6-13 11:55
有...以前砵蘭街萬新蓉姐嗰度咪有水床玩囉, 同埋佩儀姐嗰度都有

我未玩過水床,將水床好滑,有咩好玩?

史高拉李 發表於 2022-6-14 18:32:10

愛煲老藕 發表於 2022-6-13 22:05
我未玩過水床,將水床好滑,有咩好玩?

張水床淞滿梘泡, 你瞓上去條女咪爬上你個身度, 係咁擦嚟擦去囉, 波推你個上身, 蟹毛刷你隻禾花雀{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-14 21:21:46

史高拉李 發表於 2022-6-14 18:32
張水床淞滿梘泡, 你瞓上去條女咪爬上你個身度, 係咁擦嚟擦去囉, 波推你個上身, 蟹毛刷你隻禾花雀{:tongue ...

即係全身body啦!雖然我麻麻,但係都好過淨係起機,史高拉李大哥有冇試過淨係打飛機,唔屌閪呀?

史高拉李 發表於 2022-6-15 11:22:39

愛煲老藕 發表於 2022-6-14 21:21
即係全身body啦!雖然我麻麻,但係都好過淨係起機,史高拉李大哥有冇試過淨係打飛機,唔屌閪呀? ...

以前耐唔中都有試下嘅{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-6-15 21:49:07

史高拉李 發表於 2022-6-15 11:22
以前耐唔中都有試下嘅

咁點解唔屌埋呢?係咪條女唔肯開大

史高拉李 發表於 2022-6-16 12:57:55

愛煲老藕 發表於 2022-6-15 21:49
咁點解唔屌埋呢?係咪條女唔肯開大

因為驚揸人二灘{:lol:}
頁: 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36
查看完整版本: 時鐘酒店