愛煲老藕 發表於 2022-7-1 21:52:28

史高拉李 發表於 2022-7-1 12:03
呢啲司空見慣嘅喇, 我覺得好榮幸添

好嘢,胸襟廣闊史高拉李大哥,真係好有大將之風,唔係個個男人做得到,你果然係能人所不能

史高拉李 發表於 2022-7-2 12:40:22

愛煲老藕 發表於 2022-7-1 21:52
好嘢,胸襟廣闊史高拉李大哥,真係好有大將之風,唔係個個男人做得到,你果然係能人所不能 ...

別人睇我老婆, 我咪又睇返佢哋個老婆囉, 大家好均等{:tongue:}

其實有人睇自己個老婆, 就表示個老婆正, 先至有人睇有人讚嘅啦{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-7-2 22:31:39

史高拉李 發表於 2022-7-2 12:40
別人睇我老婆, 我咪又睇返佢哋個老婆囉, 大家好均等

絕對認同,就等於史高拉李大哥拖實小三出街,咪好似揸住架法拉利咁如果條女唔靚,即係揸錢七,肯定d人眼尾都唔望一眼

史高拉李 發表於 2022-7-3 10:46:27

愛煲老藕 發表於 2022-7-2 22:31
絕對認同,就等於史高拉李大哥拖實小三出街,咪好似揸住架法拉利咁如果條女唔靚,即係揸錢七,肯定d人眼尾都 ...

咁你同你個畢生自愛行街, 有冇人望佢㗎{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2022-7-3 21:25:42

史高拉李 發表於 2022-7-3 10:46
咁你同你個畢生自愛行街, 有冇人望佢㗎

有㗎!就算佢唔同我一齊,都好多人望住佢㗎!因為佢個樣好真係好似係蘇菲亞羅蘭咁,眼大大鼻高高

史高拉李 發表於 2022-7-4 12:03:23

愛煲老藕 發表於 2022-7-3 21:25
有㗎!就算佢唔同我一齊,都好多人望住佢㗎!因為佢個樣好真係好似係蘇菲亞羅蘭咁,眼大大鼻高高 ...

粵語片明星羅蘭姐後生時都好索㗎{:victory:}

愛煲老藕 發表於 2022-7-4 21:31:48

史高拉李 發表於 2022-7-4 12:03
粵語片明星羅蘭姐後生時都好索㗎

係呀!肯定靚過李香琴,可惜因為佢係虔誠教徒,錯過咗好多識男人嘅機會,冇兒冇女冇老公,羅蘭姐亦係一個超級孝順女,以前好照顧佢嘅媽咪

史高拉李 發表於 2022-7-5 13:12:50

愛煲老藕 發表於 2022-7-4 21:31
係呀!肯定靚過李香琴,可惜因為佢係虔誠教徒,錯過咗好多識男人嘅機會,冇兒冇女冇老公,羅蘭姐亦係一個超級 ...

但近來佢一啲消息都冇喎, 唔知佢點呢 {:wondering:}

愛煲老藕 發表於 2022-7-5 21:55:12

史高拉李 發表於 2022-7-5 13:12
但近來佢一啲消息都冇喎, 唔知佢點呢

好似都仲係住喺何文田勝利道,半退休狀態,有電影佢都會接㗎!不過香港電影而家息微啦,拍電視劇又辛苦,羅蘭姐咁大年紀都唔會返上大陸做嘢啦

史高拉李 發表於 2022-7-6 12:10:51

愛煲老藕 發表於 2022-7-5 21:55
好似都仲係住喺何文田勝利道,半退休狀態,有電影佢都會接㗎!不過香港電影而家息微啦,拍電視劇又辛苦,羅蘭 ...

冇兒冇女冇老公, 享下清福好過囉 {:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-7-6 17:24:58

史高拉李 發表於 2022-7-6 12:10
冇兒冇女冇老公, 享下清福好過囉

史高拉李大哥,你有冇定下幾多歲退休呀?我就覺得最遲六十歲之前,退休就最好

史高拉李 發表於 2022-7-6 18:30:34

愛煲老藕 發表於 2022-7-6 17:24
史高拉李大哥,你有冇定下幾多歲退休呀?我就覺得最遲六十歲之前,退休就最好 ...

我就定咗60歲退休享福{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-7-7 22:04:28

史高拉李 發表於 2022-7-6 18:30
我就定咗60歲退休享福

史高拉李大哥未來呢十年八年,你會唔會都會去澳洲一次㗎?

史高拉李 發表於 2022-7-8 14:18:47

愛煲老藕 發表於 2022-7-7 22:04
史高拉李大哥未來呢十年八年,你會唔會都會去澳洲一次㗎?

可能出年佢哋就會返嚟一次{:tongue:}   

愛煲老藕 發表於 2022-7-8 22:47:04

史高拉李 發表於 2022-7-8 14:18
可能出年佢哋就會返嚟一次

到時小三咪少咗機會見史高拉李大哥囉!你又唔可以去佢屋企過夜,小別勝新婚,可能更加好感情

史高拉李 發表於 2022-7-9 10:56:49

愛煲老藕 發表於 2022-7-8 22:47
到時小三咪少咗機會見史高拉李大哥囉!你又唔可以去佢屋企過夜,小別勝新婚,可能更加好感情 ...

狡兔三窟,大把地方畀大老婆住{:victory:}

愛煲老藕 發表於 2022-7-9 21:27:08

史高拉李 發表於 2022-7-9 10:56
狡兔三窟,大把地方畀大老婆住

史高拉李大哥,乜你而家同小三住嘅地方,係你以前屋企嚟㗎?我以為你令買地方咋

史高拉李 發表於 2022-7-10 15:03:53

愛煲老藕 發表於 2022-7-9 21:27
史高拉李大哥,乜你而家同小三住嘅地方,係你以前屋企嚟㗎?我以為你令買地方咋 ...
依家我住呢度係千禧年後買嘅, 另外喺大埔三門仔亦有物業{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-7-10 21:36:02

史高拉李 發表於 2022-7-10 15:03
依家我住呢度係千禧年後買嘅, 另外喺大埔三門仔亦有物業

咁阿嫂未移民去澳洲嗰陣時,你哋係住三門仔㗎?

史高拉李 發表於 2022-7-11 09:50:27

愛煲老藕 發表於 2022-7-10 21:36
咁阿嫂未移民去澳洲嗰陣時,你哋係住三門仔㗎?

咁唔止三門仔嘅, 我仲有其他地方, 鍾意住邊度都得, 所以咪話狡兔三掘囉{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-7-11 22:03:34

史高拉李 發表於 2022-7-11 09:50
咁唔止三門仔嘅, 我仲有其他地方, 鍾意住邊度都得, 所以咪話狡兔三掘囉
...

史高拉李大哥.咁你唔使搞生意,淨係收租都掂啦!咁耐你有冇試過遇到d麻煩嘅租客?

史高拉李 發表於 2022-7-12 16:49:48

愛煲老藕 發表於 2022-7-11 22:03
史高拉李大哥.咁你唔使搞生意,淨係收租都掂啦!咁耐你有冇試過遇到d麻煩嘅租客? ...

呢啲係我啲竇口, 我冇租畀人住, 咁仲好呀, 要嚟自住, 交少好多稅{:victory:}

愛煲老藕 發表於 2022-7-12 21:26:20

史高拉李 發表於 2022-7-12 16:49
呢啲係我啲竇口, 我冇租畀人住, 咁仲好呀, 要嚟自住, 交少好多稅
...

史高拉李大哥頭腦真係清晰,租比人其實唔係咁多著數㗎咋!租著比d惡租客就超級麻煩,加上香港嘅法例,又保障唔到業主,到時搞爛間屋都唔知點算

史高拉李 發表於 2022-7-13 11:14:43

愛煲老藕 發表於 2022-7-12 21:26
史高拉李大哥頭腦真係清晰,租比人其實唔係咁多著數㗎咋!租著比d惡租客就超級麻煩,加上香港嘅法例,又保障 ...

我都係貪自己方便啫, 小三個女都有番咁大, 有時我哋兩公婆做愛又大聲, 所以我哋兩公婆為免尷尬, 咪去另外嘅地方享受二人世界囉{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-7-13 17:00:54

史高拉李 發表於 2022-7-13 11:14
我都係貪自己方便啫, 小三個女都有番咁大, 有時我哋兩公婆做愛又大聲, 所以我哋兩公婆為免尷尬, 咪去另外 ...

哈哈!乜史高拉李大哥你同小三做愛好大聲嘅咩?佢嗌定你嗌呀

史高拉李 發表於 2022-7-13 19:41:46

愛煲老藕 發表於 2022-7-13 17:00
哈哈!乜史高拉李大哥你同小三做愛好大聲嘅咩?佢嗌定你嗌呀

梗係佢嗌啦{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-7-14 21:49:14

史高拉李 發表於 2022-7-13 19:41
梗係佢嗌啦

咁正呀!小三咪嗌得好好聽,史高拉李大哥你會唔會聽到d咁正嘅呻吟聲,忍唔住射咗㗎?{:lol:}

史高拉李 發表於 2022-7-15 16:56:40

愛煲老藕 發表於 2022-7-14 21:49
咁正呀!小三咪嗌得好好聽,史高拉李大哥你會唔會聽到d咁正嘅呻吟聲,忍唔住射咗㗎? ...

我又未試過話忍唔住射喎, 每次一定餵到佢話飽啦, 我先至射嘅{:soldier:}

愛煲老藕 發表於 2022-7-15 21:41:57

史高拉李 發表於 2022-7-15 16:56
我又未試過話忍唔住射喎, 每次一定餵到佢話飽啦, 我先至射嘅

史高拉李大哥你有冇試過你嘅對手,高潮嚟得好快,同埋嚟得好密,一個接一個㗎?

史高拉李 發表於 2022-7-16 16:15:04

愛煲老藕 發表於 2022-7-15 21:41
史高拉李大哥你有冇試過你嘅對手,高潮嚟得好快,同埋嚟得好密,一個接一個㗎? ...

上海小鳳姐, 美儀姐, amy姐, 同埋小三佢哋咪就係呢種人囉, 尤其係小三添, 次次同佢做親愛, 成房都濕曬嘅, 完事後仲要搵地拖拖地, 你話誇唔誇張呢{:tongue:}
頁: 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38
查看完整版本: 時鐘酒店