愛煲老藕 發表於 2022-5-17 22:06:56

史高拉李 發表於 2022-5-17 10:12
呢啲係千真萬確嘅事, 我同我澳洲老婆拍拖嗰陣時, 周圍去玩, 夜晚開房都要開兩間房㗎
...
原來真係,咁嗰陣時嘅大陸,未開放,真係保守咗d,同埋好落後喎!

史高拉李 發表於 2022-5-18 15:38:31

愛煲老藕 發表於 2022-5-17 22:06
原來真係,咁嗰陣時嘅大陸,未開放,真係保守咗d,同埋好落後喎!

80年代尾已經開放咗啦, 嗰陣時都仲係鄧小平揸fit, 所以咪比較嚴啲囉{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-5-18 21:27:11

史高拉李 發表於 2022-5-18 15:38
80年代尾已經開放咗啦, 嗰陣時都仲係鄧小平揸fit, 所以咪比較嚴啲囉
...

咁咪即係嗰陣時,東莞都未張黃色事業發揚光大

史高拉李 發表於 2022-5-19 15:38:11

愛煲老藕 發表於 2022-5-18 21:27
咁咪即係嗰陣時,東莞都未張黃色事業發揚光大

係呀, 到咗江澤民上場, 啲人猛咁貪污, 咪搞到東莞變咗東方性都囉{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-5-19 22:26:53

史高拉李 發表於 2022-5-19 15:38
係呀, 到咗江澤民上場, 啲人猛咁貪污, 咪搞到東莞變咗東方性都囉
...

雖然搞黃色事業就係犯法,但係佢哋嘅東莞,真係搞得好出色,世界各地都成日有d地方嘅夜場都強調東莞式,就知當時係有幾成功

史高拉李 發表於 2022-5-20 14:36:48

愛煲老藕 發表於 2022-5-19 22:26
雖然搞黃色事業就係犯法,但係佢哋嘅東莞,真係搞得好出色,世界各地都成日有d地方嘅夜場都強調東莞式,就知 ...

佢哋勝在有一條龍服務呀嘛{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-5-20 22:36:23

史高拉李 發表於 2022-5-20 14:36
佢哋勝在有一條龍服務呀嘛

咁史高拉李大哥,你鍾唔鍾意東莞式嘅性服務呀?

史高拉李 發表於 2022-5-21 12:18:36

愛煲老藕 發表於 2022-5-20 22:36
咁史高拉李大哥,你鍾唔鍾意東莞式嘅性服務呀?

莞式服務咪即係一條龍服務囉, 我冇所謂㗎, 總之有個女人畀我屌就ok㗎啦, 我理得佢係莞式定乜嘢丫{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-5-21 22:24:12

史高拉李 發表於 2022-5-21 12:18
莞式服務咪即係一條龍服務囉, 我冇所謂㗎, 總之有個女人畀我屌就ok㗎啦, 我理得佢係莞式定乜嘢丫{:tongue ...

我都冇乜所謂乜嘢服務東莞式,因為我自己本身鍾意服侍女人,最緊要對方有高潮

史高拉李 發表於 2022-5-22 15:23:27

愛煲老藕 發表於 2022-5-21 22:24
我都冇乜所謂乜嘢服務東莞式,因為我自己本身鍾意服侍女人,最緊要對方有高潮 ...

喺出面玩嗰啲女人有幾可係有高潮呀, 有高潮都係扮嘅啫{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-5-22 22:12:08

史高拉李 發表於 2022-5-22 15:23
喺出面玩嗰啲女人有幾可係有高潮呀, 有高潮都係扮嘅啫

咁我唔會嗰個性工作者都服侍佢哋嘅,最緊要合眼緣,同埋大家傾得投契

史高拉李 發表於 2022-5-23 14:30:38

愛煲老藕 發表於 2022-5-22 22:12
咁我唔會嗰個性工作者都服侍佢哋嘅,最緊要合眼緣,同埋大家傾得投契

長期幫襯开一個阿鳳姐佢哋就會有高潮, 其他幫襯三兩次嘅嗰啲都係扮高潮嘅啫{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-5-23 22:13:14

史高拉李 發表於 2022-5-23 14:30
長期幫襯开一個阿鳳姐佢哋就會有高潮, 其他幫襯三兩次嘅嗰啲都係扮高潮嘅啫
...

呢個真喎!我有一兩個長期幫襯嘅鳳姐,佢哋真係會有高潮,下面有反應,可能同佢哋熟,有少少感情

史高拉李 發表於 2022-5-24 15:59:45

愛煲老藕 發表於 2022-5-23 22:13
呢個真喎!我有一兩個長期幫襯嘅鳳姐,佢哋真係會有高潮,下面有反應,可能同佢哋熟,有少少感情 ...

我呢啲咁嘅老玩家, 玩咗二三十年有乜理由分唔出啲囡囡嘅高潮係真定係假呢{:soldier:}

愛煲老藕 發表於 2022-5-24 21:44:38

史高拉李 發表於 2022-5-24 15:59
我呢啲咁嘅老玩家, 玩咗二三十年有乜理由分唔出啲囡囡嘅高潮係真定係假呢
...

史高拉李大哥你覺唔覺得豐滿肥婆,佢哋嘅性慾,係比瘦猛猛嘅女人強好多

史高拉李 發表於 2022-5-25 10:33:34

愛煲老藕 發表於 2022-5-24 21:44
史高拉李大哥你覺唔覺得豐滿肥婆,佢哋嘅性慾,係比瘦猛猛嘅女人強好多

呢啲確係事實, 以前我去上海小鳳姐屋企食頭圍, 佢起碼要我執佢兩劑㗎,價錢就照舊, 不過我永遠唔會待薄佢嘅 {:soldier:}

愛煲老藕 發表於 2022-5-25 22:16:05

史高拉李 發表於 2022-5-25 10:33
呢啲確係事實, 以前我去上海小鳳姐屋企食頭圍, 佢起碼要我執佢兩劑㗎,價錢就照舊, 不過我永遠唔會待薄佢 ...

史高拉李大哥你真係少有嫖客之中咁大方,唔會斤斤計較,唔會刻薄d囡囡,唔怪得真係冇乜囡囡唔鍾意你上去啦

史高拉李 發表於 2022-5-26 11:03:41

愛煲老藕 發表於 2022-5-25 22:16
史高拉李大哥你真係少有嫖客之中咁大方,唔會斤斤計較,唔會刻薄d囡囡,唔怪得真係冇乜囡囡唔鍾意你上去啦 ...

係呀, 除咗唔熟嘅女, 我就搞掂完就起身走人, 如果係啲老相好, 最少都逗留喺佢哋屋企三幾小時㗎{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-5-26 21:57:42

史高拉李 發表於 2022-5-26 11:03
係呀, 除咗唔熟嘅女, 我就搞掂完就起身走人, 如果係啲老相好, 最少都逗留喺佢哋屋企三幾小時㗎 ...

我都係,做完即刻走人,吹水都唔會,唔好阻住人搵食嘛!史高拉李大哥你係咪只會去囡囡屋企度過夜,唔會喺佢個竇瞓一晚?

史高拉李 發表於 2022-5-27 18:08:30

愛煲老藕 發表於 2022-5-26 21:57
我都係,做完即刻走人,吹水都唔會,唔好阻住人搵食嘛!史高拉李大哥你係咪只會去囡囡屋企度過夜,唔會喺佢個 ...

老相好我一定係去佢屋企嘅{:soldier:}

愛煲老藕 發表於 2022-5-27 21:57:35

史高拉李 發表於 2022-5-27 18:08
老相好我一定係去佢屋企嘅

史高拉李大哥你有冇上過d囡囡屋企,佢屋企人有喺度,不過喺房入面,間屋唔知你兩個呢?

史高拉李 發表於 2022-5-28 17:20:34

愛煲老藕 發表於 2022-5-27 21:57
史高拉李大哥你有冇上過d囡囡屋企,佢屋企人有喺度,不過喺房入面,間屋唔知你兩個呢? ...

所有我去嘅女嘅屋企, 佢哋個個都係單身一個人住的, 别冇他人同住, 除咗以前amy姐外, 佢同個細女一齊住{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-5-28 22:29:03

史高拉李 發表於 2022-5-28 17:20
所有我去嘅女嘅屋企, 佢哋個個都係單身一個人住的, 别冇他人同住, 除咗以前amy姐外, 佢同個細女一齊住{:t ...

史高拉李大哥,咁通常如果單身一個人住嘅囡囡,唔係套房就係屋邨多㗎喇喎!有冇d囡囡禾稈冚珍珠,住豪宅㗎?

史高拉李 發表於 2022-5-29 12:05:19

愛煲老藕 發表於 2022-5-28 22:29
史高拉李大哥,咁通常如果單身一個人住嘅囡囡,唔係套房就係屋邨多㗎喇喎!有冇d囡囡禾稈冚珍珠,住豪宅㗎? ...

咁耐只有兩個, 第一個就係上海小鳳姐, 佢住喺西九嘅擎天半島, 第二個係婷婷媽, 佢住喺元朗嘉湖山莊{:verygood:}

愛煲老藕 發表於 2022-5-29 21:36:22

史高拉李 發表於 2022-5-29 12:05
咁耐只有兩個, 第一個就係上海小鳳姐, 佢住喺西九嘅擎天半島, 第二個係婷婷媽, 佢住喺元朗嘉湖山莊{:very ...

咁小鳳姐都幾本事喎!有錢買擎天半島,嗰頭出入又方便,史高拉李大哥咪留低好多腳毛喺佢屋企

史高拉李 發表於 2022-5-30 12:21:16

愛煲老藕 發表於 2022-5-29 21:36
咁小鳳姐都幾本事喎!有錢買擎天半島,嗰頭出入又方便,史高拉李大哥咪留低好多腳毛喺佢屋企 ...

唔係上海小鳳姐有本事買擎天半島, 而係佢個仔喺股票市場成日撈到啲油水黎買啫{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-5-30 22:06:27

史高拉李 發表於 2022-5-30 12:21
唔係上海小鳳姐有本事買擎天半島, 而係佢個仔喺股票市場成日撈到啲油水黎買啫
...

咁上海小鳳姐佢個仔,又真係好孝順,佢兩母子有冇一齊住?

史高拉李 發表於 2022-5-31 12:18:57

愛煲老藕 發表於 2022-5-30 22:06
咁上海小鳳姐佢個仔,又真係好孝順,佢兩母子有冇一齊住?

佢依家咪同個仔同新抱一齊住囉{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-5-31 21:43:45

史高拉李 發表於 2022-5-31 12:18
佢依家咪同個仔同新抱一齊住囉

咁佢個仔仔知唔知佢出嚟撈嘢㗎?

史高拉李 發表於 2022-6-1 16:05:50

愛煲老藕 發表於 2022-5-31 21:43
咁佢個仔仔知唔知佢出嚟撈嘢㗎?

咁就唔知喇, 上海小夙姐就話個仔唔知{:tongue:}
頁: 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35
查看完整版本: 時鐘酒店