史高拉李 發表於 2022-4-16 18:29:45

愛煲老藕 發表於 2022-4-15 22:48
係呀!史高拉李大哥講得啱,除咗有耳鳴,佢連行路有陣時都會痛,因為膝頭哥,可能以前成日跳舞勞損過度,睇咗 ...

我早排咪叫你叫佢買啲鹿筋黎煲瘦肉湯飲囉, 乜你冇話畀佢知咩{:wondering:}

愛煲老藕 發表於 2022-4-16 22:11:36

史高拉李 發表於 2022-4-16 18:29
我早排咪叫你叫佢買啲鹿筋黎煲瘦肉湯飲囉, 乜你冇話畀佢知咩

梗係有啦!佢可能睇得太多中醫西醫,都醫唔好,已經放棄咗啦!加上疫情,佢心情唔好,我問過佢一次,都冇再問

史高拉李 發表於 2022-4-17 11:45:12

愛煲老藕 發表於 2022-4-16 22:11
梗係有啦!佢可能睇得太多中醫西醫,都醫唔好,已經放棄咗啦!加上疫情,佢心情唔好,我問過佢一次,都冇再問 ...

係咁叫佢換個人做膝頭哥囉, 不過手術費都好揦脷㗎{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-4-17 22:47:34

史高拉李 發表於 2022-4-17 11:45
係咁叫佢換個人做膝頭哥囉, 不過手術費都好揦脷㗎

本來佢曾經有諗過,但係跳舞嘅同學,有個女人又係膝頭哥有事,去換個人做膝頭哥,發覺效果冇想像之中咁好,仍然隱隱作痛,所以佢就係見手術費咁貴,打消咗念頭

史高拉李 發表於 2022-4-18 12:59:26

愛煲老藕 發表於 2022-4-17 22:47
本來佢曾經有諗過,但係跳舞嘅同學,有個女人又係膝頭哥有事,去換個人做膝頭哥,發覺效果冇想像之中咁好,仍 ...

咁呢啲嘢真係撞手神㗎咋, 睇你好唔好彩搵到個有緣既醫生囉{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-4-18 22:50:24

史高拉李 發表於 2022-4-18 12:59
咁呢啲嘢真係撞手神㗎咋, 睇你好唔好彩搵到個有緣既醫生囉

係呀!我都會勸佢做,因為佢唔係冇錢,唔做就肯定唔會好番,梗係五五波搏一搏啦!

史高拉李 發表於 2022-4-19 11:29:07

愛煲老藕 發表於 2022-4-18 22:50
係呀!我都會勸佢做,因為佢唔係冇錢,唔做就肯定唔會好番,梗係五五波搏一搏啦! ...

有時女人係硬頸過男人嘅{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-4-19 22:16:48

史高拉李 發表於 2022-4-19 11:29
有時女人係硬頸過男人嘅

係呀!佢呢樣又唔得,嗰樣又唔得,我都買過有d,鎮痛貼比佢貼落個膝頭哥,佢又話貼咗之後敏感,好痕,咁我都冇辦法啦

史高拉李 發表於 2022-4-20 15:29:56

愛煲老藕 發表於 2022-4-19 22:16
係呀!佢呢樣又唔得,嗰樣又唔得,我都買過有d,鎮痛貼比佢貼落個膝頭哥,佢又話貼咗之後敏感,好痕,咁我都冇 ...

咁就真係幫唔到佢囉{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-4-20 21:42:58

史高拉李 發表於 2022-4-20 15:29
咁就真係幫唔到佢囉

呢兩年佢年紀大咗,加上硬頸嘅性格,我咪變咗同賭馬至愛親密好多,加上床上亦好合拍,佢兩個嘅地位喺我心目中一樣嘅

史高拉李 發表於 2022-4-21 12:25:26

愛煲老藕 發表於 2022-4-20 21:42
呢兩年佢年紀大咗,加上硬頸嘅性格,我咪變咗同賭馬至愛親密好多,加上床上亦好合拍,佢兩個嘅地位喺我心目中 ...

咁就真係冇計囉{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-4-21 22:40:25

史高拉李 發表於 2022-4-21 12:25
咁就真係冇計囉

而家唯有下次見到佢,同佢講如果做咗換膝頭哥手術,依然都仲係痛嘅,我咪資助番佢一半囉!

史高拉李 發表於 2022-4-22 10:45:30

愛煲老藕 發表於 2022-4-21 22:40
而家唯有下次見到佢,同佢講如果做咗換膝頭哥手術,依然都仲係痛嘅,我咪資助番佢一半囉! ...

咦..咦..你都幾有米喎{:clap:}

愛煲老藕 發表於 2022-4-22 22:27:01

史高拉李 發表於 2022-4-22 10:45
咦..咦..你都幾有米喎

咁就唔關有冇米事嘅,佢喺我心目中值過億,津貼佢一半,頂哂籠咪十萬八萬,佢同我一齊咁耐,真係好深感情㗎!

史高拉李 發表於 2022-4-23 12:44:22

愛煲老藕 發表於 2022-4-22 22:27
咁就唔關有冇米事嘅,佢喺我心目中值過億,津貼佢一半,頂哂籠咪十萬八萬,佢同我一齊咁耐,真係好深感情㗎! ...

咁做人係要有道義嘅{:victory:}

愛煲老藕 發表於 2022-4-23 22:43:32

咁絕對係啦!喺我最困難嘅時候,佢都話借錢比我,不過我冇要到,但係呢份恩情我永記於心,所以點解我最愛嘅女人係佢,就係咁解

史高拉李 發表於 2022-4-25 12:54:22

愛煲老藕 發表於 2022-4-23 22:43
咁絕對係啦!喺我最困難嘅時候,佢都話借錢比我,不過我冇要到,但係呢份恩情我永記於心,所以點解我最愛嘅女人 ...

明白....理解{:verygood:}

愛煲老藕 發表於 2022-4-25 22:22:44

史高拉李 發表於 2022-4-25 12:54
明白....理解

係呀!我試過生日,如果佢唔記得,我就搵個藉口鬧爆佢,點知佢又記得,史高拉李大哥如果小三唔記得咗你嘅生日,你會唔會嬲㗎?

史高拉李 發表於 2022-4-26 11:41:15

愛煲老藕 發表於 2022-4-25 22:22
係呀!我試過生日,如果佢唔記得,我就搵個藉口鬧爆佢,點知佢又記得,史高拉李大哥如果小三唔記得咗你嘅生日 ...

哈哈哈, 我好多時連自己生日都忘記嘅, 点會嬲啫{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-4-26 22:36:34

史高拉李 發表於 2022-4-26 11:41
哈哈哈, 我好多時連自己生日都忘記嘅, 点會嬲啫

史高拉李大哥咁你真係好繁忙,工作量又好多,私人時間都唔夠喎!因為你記性咁好,連自己生日都忘記,都證明你係一個唔自私嘅人

史高拉李 發表於 2022-4-27 12:40:04

愛煲老藕 發表於 2022-4-26 22:36
史高拉李大哥咁你真係好繁忙,工作量又好多,私人時間都唔夠喎!因為你記性咁好,連自己生日都忘記,都證明你 ...

我唔會記住呢啲咁嘅鎖碎嘢嘅, 要生日, 日日都係生日{:soldier:}

愛煲老藕 發表於 2022-4-27 21:42:50

史高拉李 發表於 2022-4-27 12:40
我唔會記住呢啲咁嘅鎖碎嘢嘅, 要生日, 日日都係生日

如果咁講,情人節,聖誕節同埋相識紀念日,史高拉李大哥,都唔會點樣慶祝

史高拉李 發表於 2022-4-28 17:53:38

愛煲老藕 發表於 2022-4-27 21:42
如果咁講,情人節,聖誕節同埋相識紀念日,史高拉李大哥,都唔會點樣慶祝

哈哈....你咪話喎, 我同食小三相識嘅日子到依家我都記得喎, 到時到候我梗會同佢慶祝嘅{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2022-4-28 21:55:10

史高拉李 發表於 2022-4-28 17:53
哈哈....你咪話喎, 我同食小三相識嘅日子到依家我都記得喎, 到時到候我梗會同佢慶祝嘅
...

咁咪證明,小三喺史高拉李大哥喺你心目中既份量同阿嫂不相伯仲,如果第日通番關,阿嫂返嚟住兩三個月,你反而可能會唔慣

史高拉李 發表於 2022-4-29 12:55:31

愛煲老藕 發表於 2022-4-28 21:55
咁咪證明,小三喺史高拉李大哥喺你心目中既份量同阿嫂不相伯仲,如果第日通番關,阿嫂返嚟住兩三個月,你反而 ...

我发妻從來返嚟唔会咁耐㗎, 佢最耐都係半個月就走, 因為喺澳洲佢有間超市要打理{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-4-29 22:51:28

史高拉李 發表於 2022-4-29 12:55
我发妻從來返嚟唔会咁耐㗎, 佢最耐都係半個月就走, 因為喺澳洲佢有間超市要打理
...

我記得,史高拉李大哥之前都有講過,但係今次唔同喎?因為你哋冇見面成兩三年,所以我先估阿嫂會住番耐d,補番數

史高拉李 發表於 2022-4-30 11:34:33

愛煲老藕 發表於 2022-4-29 22:51
我記得,史高拉李大哥之前都有講過,但係今次唔同喎?因為你哋冇見面成兩三年,所以我先估阿嫂會住番耐d,補 ...

傻嘅咩, 佢唔食, 澳洲班夥記都要食㗎嘛{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-4-30 22:00:08

史高拉李 發表於 2022-4-30 11:34
傻嘅咩, 佢唔食, 澳洲班夥記都要食㗎嘛

如果下次阿嫂真係返嚟香港,咁嗰邊澳洲超級市場,係唔係要關門,等佢返嚟先開返?

史高拉李 發表於 2022-5-1 11:58:54

愛煲老藕 發表於 2022-4-30 22:00
如果下次阿嫂真係返嚟香港,咁嗰邊澳洲超級市場,係唔係要關門,等佢返嚟先開返? ...

係呀{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-5-1 21:04:57

咁即係幾個月後通關,阿嫂都唔會逗留香港好耐,頂多十日八日
頁: 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33
查看完整版本: 時鐘酒店