愛煲老藕 發表於 2022-2-15 22:18:51

史高拉李 發表於 2022-2-15 12:17
邊係偏心啫, 我都話我只係出錢嘅囉

史高拉李哥都算有少少偏心㗎!因為你出錢,冇出嘛!{:lol:}

史高拉李 發表於 2022-2-16 12:38:41

愛煲老藕 發表於 2022-2-15 22:18
史高拉李哥都算有少少偏心㗎!因為你出錢,冇出嘛!

如果個仔喺澳洲結婚, 淨係間屋都夠佢住啦, 成三四呎連埋个大花園, 真係做大戲都得呀{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-16 23:24:03

史高拉李 發表於 2022-2-16 12:38
如果個仔喺澳洲結婚, 淨係間屋都夠佢住啦, 成三四呎連埋个大花園, 真係做大戲都得呀
...

原來係咁,史高拉李大哥澳洲間屋咁大,嘩!如果喺香港咪差唔多成億

史高拉李 發表於 2022-2-17 12:29:09

愛煲老藕 發表於 2022-2-16 23:24
原來係咁,史高拉李大哥澳洲間屋咁大,嘩!如果喺香港咪差唔多成億

我諗香港唔止㖭{:tongue:}

係呢....你去過澳洲玩未呀{:wondering:}你知唔知一個澳洲可以做36個香港咁大呀{:shocked:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-17 22:28:18

史高拉李 發表於 2022-2-17 12:29
我諗香港唔止㖭

呢個就唔知,但係知大好多,我淨係知道d人話,除咗澳門,香港就最細,但係新加坡其實仲細過香港

史高拉李 發表於 2022-2-18 17:39:25

愛煲老藕 發表於 2022-2-17 22:28
呢個就唔知,但係知大好多,我淨係知道d人話,除咗澳門,香港就最細,但係新加坡其實仲細過香港 ...

所以有機會你要去澳洲行下哪, 郊外的屋真係大到嚇死你呀{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-18 22:51:14

史高拉李 發表於 2022-2-18 17:39
所以有機會你要去澳洲行下哪, 郊外的屋真係大到嚇死你呀

我都有諗過去澳洲,疫情之前想去一次,本來想揀墨爾本賽馬日,去親身入場,但後尾冇人陪我去,賭馬第二至愛攞唔到假

史高拉李 發表於 2022-2-19 17:16:19

愛煲老藕 發表於 2022-2-18 22:51
我都有諗過去澳洲,疫情之前想去一次,本來想揀墨爾本賽馬日,去親身入場,但後尾冇人陪我去,賭馬第二至愛攞 ...

去體驗人哋嘅生活, 起碼都要一頭半個假喇{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-19 22:09:59

史高拉李 發表於 2022-2-19 17:16
去體驗人哋嘅生活, 起碼都要一頭半個假喇

我都係咁話,一頭半個月都未必去得晒成個澳洲

史高拉李 發表於 2022-2-20 12:41:00

愛煲老藕 發表於 2022-2-19 22:09
我都係咁話,一頭半個月都未必去得晒成個澳洲

你真係搞笑呀, 想一頭半個月行曬成個澳洲, 我叫你一頭半個月行36次全港九都唔得啦{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-20 22:16:43

史高拉李 發表於 2022-2-20 12:41
你真係搞笑呀, 想一頭半個月行曬成個澳洲, 我叫你一頭半個月行36次全港九都唔得啦
...

哈哈!咁又係,史高拉李大哥有機會真係帶我去行吓墨爾本馬場,我都好開心㗎啦!

史高拉李 發表於 2022-2-21 17:00:20

愛煲老藕 發表於 2022-2-20 22:16
哈哈!咁又係,史高拉李大哥有機會真係帶我去行吓墨爾本馬場,我都好開心㗎啦! ...

行馬場你想悶死我咩{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-21 22:30:13

史高拉李 發表於 2022-2-21 17:00
行馬場你想悶死我咩

聽講墨爾本賽馬日,係全國最大盛事,好多家庭都喺馬場度野餐,到時我同史高拉李大哥喺度昅嘢就唔會悶啦

史高拉李 發表於 2022-2-22 15:02:01

愛煲老藕 發表於 2022-2-21 22:30
聽講墨爾本賽馬日,係全國最大盛事,好多家庭都喺馬場度野餐,到時我同史高拉李大哥喺度昅嘢就唔會悶啦 ...

昅乜鬼嘢啫,嗰啲大馬主嘅老婆,個個都係大肥婆又老, 你睇埋我份啦{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-22 22:00:13

史高拉李 發表於 2022-2-22 15:02
昅乜鬼嘢啫,嗰啲大馬主嘅老婆,個個都係大肥婆又老, 你睇埋我份啦

咁又或者佢哋d女,會靚d呢!我喺電視睇直播,衣香鬢影,好多靚女㗎

史高拉李 發表於 2022-2-23 17:05:47

愛煲老藕 發表於 2022-2-22 22:00
咁又或者佢哋d女,會靚d呢!我喺電視睇直播,衣香鬢影,好多靚女㗎

啲鬼婆靚乜鬼丫, 個個都係靠化妝{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-23 17:52:24

史高拉李 發表於 2022-2-23 17:05
啲鬼婆靚乜鬼丫, 個個都係靠化妝

史高拉李大哥乜你鍾意素顏靚女多d咩?

史高拉李 發表於 2022-2-24 20:22:52

愛煲老藕 發表於 2022-2-23 17:52
史高拉李大哥乜你鍾意素顏靚女多d咩?

呢啲先叫做真吖嘛, 靠化妝, 豬乸一定會變貂蟬啦{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-24 22:46:43

史高拉李 發表於 2022-2-24 20:22
呢啲先叫做真吖嘛, 靠化妝, 豬乸一定會變貂蟬啦

我同史高拉李大哥睇法一樣,都唔係咁鍾意濃妝抹艷嘅囡囡,真係靚女唔使點化妝

史高拉李 發表於 2022-2-25 18:48:54

愛煲老藕 發表於 2022-2-24 22:46
我同史高拉李大哥睇法一樣,都唔係咁鍾意濃妝抹艷嘅囡囡,真係靚女唔使點化妝 ...

溝女溝到咁先至係最高境界{:soldier:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-25 22:26:34

史高拉李 發表於 2022-2-25 18:48
溝女溝到咁先至係最高境界

咁史高拉李大哥,鍾唔鍾意調返轉頭比女溝㗎?有冇試過先

史高拉李 發表於 2022-2-26 16:38:42

愛煲老藕 發表於 2022-2-25 22:26
咁史高拉李大哥,鍾唔鍾意調返轉頭比女溝㗎?有冇試過先

呢啲事讀中學就試得多啦, 果時我鍾意游水喺沙灘同泳池都唔知幾多女溝我{:soldier:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-26 21:50:28

史高拉李 發表於 2022-2-26 16:38
呢啲事讀中學就試得多啦, 果時我鍾意游水喺沙灘同泳池都唔知幾多女溝我
...

史高拉李大哥,你童年時住深水埗,咁咪成日去李鄭屋泳池游水?

史高拉李 發表於 2022-2-27 16:59:17

愛煲老藕 發表於 2022-2-26 21:50
史高拉李大哥,你童年時住深水埗,咁咪成日去李鄭屋泳池游水?

我從來未去過李鄭屋泳池游水喎, 我去親都係摩士公園, 一喺九龍公園同埋九龍仔公園嘅泳池游水{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-27 22:28:03

史高拉李 發表於 2022-2-27 16:59
我從來未去過李鄭屋泳池游水喎, 我去親都係摩士公園, 一喺九龍公園同埋九龍仔公園嘅泳池游水
...

我就好少去泳池游水嘅,多數去沙灘多,因為我比較鍾意曬太陽,又可以有女昅

史高拉李 發表於 2022-2-28 13:15:31

愛煲老藕 發表於 2022-2-27 22:28
我就好少去泳池游水嘅,多數去沙灘多,因為我比較鍾意曬太陽,又可以有女昅 ...

我都係貪方便啫{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-2-28 22:09:22

史高拉李 發表於 2022-2-28 13:15
我都係貪方便啫

貪方便?但係史高拉李大哥你住深水埗,去到摩士公園咁遠游水嘅

史高拉李 發表於 2022-3-1 17:17:43

愛煲老藕 發表於 2022-2-28 22:09
貪方便?但係史高拉李大哥你住深水埗,去到摩士公園咁遠游水嘅

有幾遠啫, 摩士公園喺黃大仙橫頭磡附近, 以前搭12號b或者6號b巴士就已經都門口啦, 肯定快過去荃灣麗都灣{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-3-1 22:07:01

史高拉李 發表於 2022-3-1 17:17
有幾遠啫, 摩士公園喺黃大仙橫頭磡附近, 以前搭12號b或者6號b巴士就已經都門口啦, 肯定快過去荃灣麗都灣{ ...

咁史高拉李大哥你喺泳池游水,突然急尿,會喺泳池入面順便疴埋呀?定係走上去搵廁所呢

史高拉李 發表於 2022-3-2 17:38:52

愛煲老藕 發表於 2022-3-1 22:07
咁史高拉李大哥你喺泳池游水,突然急尿,會喺泳池入面順便疴埋呀?定係走上去搵廁所呢 ...

咁我又不至於咁冇品喺泳池入面屙尿, 放屁我就試過{:lol:}
頁: 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29
查看完整版本: 時鐘酒店