愛煲老藕 發表於 2022-3-2 22:34:24

史高拉李 發表於 2022-3-2 17:38
咁我又不至於咁冇品喺泳池入面屙尿, 放屁我就試過

史高拉李大哥咁如果做愛途中你想放屁,會忍住定照放?

史高拉李 發表於 2022-3-3 20:51:50

愛煲老藕 發表於 2022-3-2 22:34
史高拉李大哥咁如果做愛途中你想放屁,會忍住定照放?

咁我咁大個仔未試過話做愛途中會放屁嘅喎{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2022-3-3 22:07:28

史高拉李 發表於 2022-3-3 20:51
咁我咁大個仔未試過話做愛途中會放屁嘅喎

我就試過想放,但係就忍住,因為好破壞氣氛㗎嘛!咁史高拉李大哥有冇試過條女做做吓愛放屁?你又介唔介意㗎

史高拉李 發表於 2022-3-4 12:25:04

愛煲老藕 發表於 2022-3-3 22:07
我就試過想放,但係就忍住,因為好破壞氣氛㗎嘛!咁史高拉李大哥有冇試過條女做做吓愛放屁?你又介唔介意㗎 ...

我同女人屌西, 週時聽見佢地塊西放屁{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-3-4 22:33:52

史高拉李 發表於 2022-3-4 12:25
我同女人屌西, 週時聽見佢地塊西放屁

係喎呢個情形,我都有試過,會唔會係同男人條賓州Size有關呢?

史高拉李 發表於 2022-3-5 09:58:59

愛煲老藕 發表於 2022-3-4 22:33
係喎呢個情形,我都有試過,會唔會係同男人條賓州Size有關呢?

梗係唔關BUN CHOW嘅SIZE事啦, 係你抽插時啲空氣入咗個窿度, 所以咪會放屁咁聲囉{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-3-5 22:49:52

史高拉李 發表於 2022-3-5 09:58
梗係唔關BUN CHOW嘅SIZE事啦, 係你抽插時啲空氣入咗個窿度, 所以咪會放屁咁聲囉
...

原來係咁樣,唔怪得有d女佢個閪唔識放屁啦

史高拉李 發表於 2022-3-6 10:37:02

愛煲老藕 發表於 2022-3-5 22:49
原來係咁樣,唔怪得有d女佢個閪唔識放屁啦

下.....乜你連呢啲咁嘅常識都唔知㗎{:sad:}

愛煲老藕 發表於 2022-3-6 22:13:21

史高拉李 發表於 2022-3-6 10:37
下.....乜你連呢啲咁嘅常識都唔知㗎

如果條女佢個閪窿又大又闊,佢閪窿咪難d放屁{:titter:}

史高拉李 發表於 2022-3-7 17:12:13

愛煲老藕 發表於 2022-3-6 22:13
如果條女佢個閪窿又大又闊,佢閪窿咪難d放屁

一鳩樣會放, 抽咗啲空氣入去, 肯定會放嘅啦, 仲好大聲嘅添{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-3-7 21:56:52

史高拉李 發表於 2022-3-7 17:12
一鳩樣會放, 抽咗啲空氣入去, 肯定會放嘅啦, 仲好大聲嘅添

但係點解淨係狗仔式識先會放屁,其他花式就唔會呢?

史高拉李 發表於 2022-3-8 12:25:00

愛煲老藕 發表於 2022-3-7 21:56
但係點解淨係狗仔式識先會放屁,其他花式就唔會呢?

乜嘢式都會放屁, 睇下你抽唔抽到啲空氣入去之嘛{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-3-8 22:02:49

史高拉李 發表於 2022-3-8 12:25
乜嘢式都會放屁, 睇下你抽唔抽到啲空氣入去之嘛

哈哈!其實正式佢嗰d唔係叫放屁,係放氣,因為都冇味嘅

史高拉李 發表於 2022-3-9 12:35:50

愛煲老藕 發表於 2022-3-8 22:02
哈哈!其實正式佢嗰d唔係叫放屁,係放氣,因為都冇味嘅

點會冇味嘅啫, 最低限度都有啲HEI味吖嘛{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-3-9 22:01:00

史高拉李 發表於 2022-3-9 12:35
點會冇味嘅啫, 最低限度都有啲HEI味吖嘛

但係d閪味,肯定冇d屁味咁重啦!

史高拉李 發表於 2022-3-10 11:48:48

愛煲老藕 發表於 2022-3-9 22:01
但係d閪味,肯定冇d屁味咁重啦!

咁你喜歡HEI味多啲, 定係臭屁味多啲呢{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-3-10 21:48:15

史高拉李 發表於 2022-3-10 11:48
咁你喜歡HEI味多啲, 定係臭屁味多啲呢HEI味{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-3-10 22:02:16

史高拉李 發表於 2022-3-10 11:48
咁你喜歡HEI味多啲, 定係臭屁味多啲呢

史高拉李大哥你真係問得好,我嗰兩個至愛女人嘅閪都好香㗎!所以我都想問下佢哋d屁味,但係佢哋兩個都唔肯,話屁有乜好聞呀?

史高拉李 發表於 2022-3-11 13:21:53

愛煲老藕 發表於 2022-3-10 22:02
史高拉李大哥你真係問得好,我嗰兩個至愛女人嘅閪都好香㗎!所以我都想問下佢哋d屁味,但係佢哋兩個都唔肯, ...

哈哈哈.....我真係服撚咗你囉, 藕兄{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-3-11 22:16:38

史高拉李 發表於 2022-3-11 13:21
哈哈哈.....我真係服撚咗你囉, 藕兄

哈哈!所以用另一角度睇史高拉李大哥,就知道我真係好愛呢兩個女人,佢哋d屎尿屁我都唔介意㗎!

史高拉李 發表於 2022-3-12 13:07:39

愛煲老藕 發表於 2022-3-11 22:16
哈哈!所以用另一角度睇史高拉李大哥,就知道我真係好愛呢兩個女人,佢哋d屎尿屁我都唔介意㗎! ...

我睇係你先至做得出, 畀著我真係做唔出啦{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-3-12 22:57:06

史高拉李 發表於 2022-3-12 13:07
我睇係你先至做得出, 畀著我真係做唔出啦

哈哈!未必㗎!等於史高拉李大哥你同小三做做下愛,佢放個屁出嚟,唔通你會鬧佢咩?

史高拉李 發表於 2022-3-13 09:17:48

愛煲老藕 發表於 2022-3-12 22:57
哈哈!未必㗎!等於史高拉李大哥你同小三做做下愛,佢放個屁出嚟,唔通你會鬧佢咩? ...

其實我唔明你點會做做下愛会放臭屁嘅啫, 放陰道屁我就週時遇到{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-3-13 22:52:17

史高拉李 發表於 2022-3-13 09:17
其實我唔明你點會做做下愛会放臭屁嘅啫, 放陰道屁我就週時遇到

會㗎!我自己就梗係唔會啦!但係有d女啱啱食完飯冇幾耐,真係忍唔住放咗個屁,跟住嗰幾秒鐘大家都幾尷尬

史高拉李 發表於 2022-3-14 11:52:15

愛煲老藕 發表於 2022-3-13 22:52
會㗎!我自己就梗係唔會啦!但係有d女啱啱食完飯冇幾耐,真係忍唔住放咗個屁,跟住嗰幾秒鐘大家都幾尷尬 ...

呢啲事我真係未遇過喎{:tongue:}
如果咁講你可能會做做下愛, 會覚得尿急要起身去屙篤尿喎{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-3-14 23:09:26

史高拉李 發表於 2022-3-14 11:52
呢啲事我真係未遇過喎
如果咁講你可能會做做下愛, 會覚得尿急要起身去屙篤尿喎

呢個梗係唔會啦!我亦都未試過,出邊囡囡做愛放屁就試過兩次,我記得其中有一次係放大響屁,條女仲同我講唔好意思㖭

史高拉李 發表於 2022-3-15 11:23:30

愛煲老藕 發表於 2022-3-14 23:09
呢個梗係唔會啦!我亦都未試過,出邊囡囡做愛放屁就試過兩次,我記得其中有一次係放大響屁,條女仲同我講唔 ...

咁會唔會係陰道放屁呀{:wondering:}

愛煲老藕 發表於 2022-3-15 22:52:51

史高拉李 發表於 2022-3-15 11:23
咁會唔會係陰道放屁呀

唔會啦!聽得出係屎忽窿放屁,而且有小小屁味

史高拉李 發表於 2022-3-16 10:50:18

愛煲老藕 發表於 2022-3-15 22:52
唔會啦!聽得出係屎忽窿放屁,而且有小小屁味

乜你咁在意呢啲小事嘅, 會唔會係你嘅嗜好黎呀{:lol:}{:lol:}{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-3-16 22:27:10

史高拉李 發表於 2022-3-16 10:50
乜你咁在意呢啲小事嘅, 會唔會係你嘅嗜好黎呀

我梗係冇呢啲咁嘅嗜好啦!不過如果係我心愛嗰兩個女人,佢哋發出任何嘅體味氣味,我都覺得係香唔會臭
頁: 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30
查看完整版本: 時鐘酒店