愛煲老藕 發表於 2021-12-17 17:02:48

史高拉李 發表於 2021-12-17 12:36
梗係啦, 我唔會學得你咁, 帶個至愛去到天水圍咁遠, 都係整日匿埋喺間酒店房度, 我唔慣咁㗎
...

冇計啦!唔好話行沙灘浪漫,連睇場戲都唔想係鍾意賭馬,咁就唯有困住喺間房度啦!

史高拉李 發表於 2021-12-17 18:51:38

愛煲老藕 發表於 2021-12-17 17:02
冇計啦!唔好話行沙灘浪漫,連睇場戲都唔想係鍾意賭馬,咁就唯有困住喺間房度啦! ...

次次係咁, 咪好單調囉, 我唔得㗎, 你叫我成日韞住喺間房度, 整整下我會失去性趣{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2021-12-17 22:58:39

史高拉李 發表於 2021-12-17 18:51
次次係咁, 咪好單調囉, 我唔得㗎, 你叫我成日韞住喺間房度, 整整下我會失去性趣
...

本來我都唔得,但係佢一話出去好易比人見到,咁我都冇計啦

史高拉李 發表於 2021-12-18 11:38:23

愛煲老藕 發表於 2021-12-17 22:58
本來我都唔得,但係佢一話出去好易比人見到,咁我都冇計啦

所以我咪叫你帶佢地去離島囉, 譬如你去梅窩, 咁你梗係唔好喺碼頭嗰附近出入啦, 你可以去長沙塘福果一邊㗎嘛, 咁任你點樣行都唔會撞到熟人啩, 如果拱都撞到熟人, 真係抵鳩你死囉{:lol:}{:lol:}{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2021-12-18 22:03:15

史高拉李 發表於 2021-12-18 11:38
所以我咪叫你帶佢地去離島囉, 譬如你去梅窩, 咁你梗係唔好喺碼頭嗰附近出入啦, 你可以去長沙塘福果一邊㗎 ...

幾年前都有咁同佢講過,去吓南丫島都好,但係可能佢兩個女人都係覺得主要節目係做愛,所以盡量揀返酒店

史高拉李 發表於 2021-12-20 11:58:36

愛煲老藕 發表於 2021-12-18 22:03
幾年前都有咁同佢講過,去吓南丫島都好,但係可能佢兩個女人都係覺得主要節目係做愛,所以盡量揀返酒店 ...

如果畀著我次次都係去爆房, 好冇癮囉, 冇啲新鮮感{:sad:}

愛煲老藕 發表於 2021-12-20 21:24:01

史高拉李 發表於 2021-12-20 11:58
如果畀著我次次都係去爆房, 好冇癮囉, 冇啲新鮮感

哈哈!如果我鍾意新鮮感.就唔會同佢兩個一齊咁耐

史高拉李 發表於 2021-12-21 16:02:22

愛煲老藕 發表於 2021-12-20 21:24
哈哈!如果我鍾意新鮮感.就唔會同佢兩個一齊咁耐

呢啲係你純情過我啫{:lol:}

我個人就鍾意有新鮮感, 要多姿多彩我先高興嘅{:soldier:}

愛煲老藕 發表於 2021-12-21 22:27:28

史高拉李 發表於 2021-12-21 16:02
呢啲係你純情過我啫

回顧以前成日都好鍾意去戲院睇戲,但由於呢幾年除咗疫情暴動外香港電影真係好垃圾,唔值得入場嘥錢睇,又少咗一項拍拖活動

史高拉李 發表於 2021-12-22 12:54:03

愛煲老藕 發表於 2021-12-21 22:27
回顧以前成日都好鍾意去戲院睇戲,但由於呢幾年除咗疫情暴動外香港電影真係好垃圾,唔值得入場嘥錢睇,又少 ...

咪係囉, 所以我依家一有時間都係睇大陸劇集多{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-12-22 17:22:30

史高拉李 發表於 2021-12-22 12:54
咪係囉, 所以我依家一有時間都係睇大陸劇集多

史高拉利大哥喺網上睇定係睇碟?

史高拉李 發表於 2021-12-22 20:23:22

愛煲老藕 發表於 2021-12-22 17:22
史高拉利大哥喺網上睇定係睇碟?

我上網睇嘅{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-12-23 01:38:10

史高拉李 發表於 2021-12-22 20:23
我上網睇嘅

講開又講,大陸d男女演員嘅演技真係高過我哋香港好多

史高拉李 發表於 2021-12-23 12:35:23

愛煲老藕 發表於 2021-12-23 01:38
講開又講,大陸d男女演員嘅演技真係高過我哋香港好多

除咗啲小鮮肉外, 一般大陸啲藝員嘅質素係高過香港好多嘅{:verygood:}

愛煲老藕 發表於 2021-12-23 21:38:24

史高拉李 發表於 2021-12-23 12:35
除咗啲小鮮肉外, 一般大陸啲藝員嘅質素係高過香港好多嘅

係呀!你淨係睇下搵錢嘅技能,同埋片酬已經爭天共地喇

史高拉李 發表於 2021-12-24 11:20:13

愛煲老藕 發表於 2021-12-23 21:38
係呀!你淨係睇下搵錢嘅技能,同埋片酬已經爭天共地喇

冇計㗎啦, 香港影視界已經到達江郎才盡, 啲片真係不堪入目, 就好似葉問5咁之嘛, 劇情講到不倫不類, 你話我點會嘥錢入戲院睇呀{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2021-12-24 22:40:24

史高拉李 發表於 2021-12-24 11:20
冇計㗎啦, 香港影視界已經到達江郎才盡, 啲片真係不堪入目, 就好似葉問5咁之嘛, 劇情講到不倫不類, 你話 ...

史高拉李大哥係唔係葉問4,?都冇拍到第5集,你睇個套,係唔係葉問同美國軍人打?

史高拉李 發表於 2021-12-25 13:10:44

愛煲老藕 發表於 2021-12-24 22:40
史高拉李大哥係唔係葉問4,?都冇拍到第5集,你睇個套,係唔係葉問同美國軍人打? ...

係呀, 係個套打美國軍佬{:tongue:}

我都唔記得係葉問4定葉問5哪, 香港拍親戲都係一窩蜂{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2021-12-25 23:10:40

史高拉李 發表於 2021-12-25 13:10
係呀, 係個套打美國軍佬

我都唔記得係葉問4定葉問5哪, 香港拍親戲都係一窩蜂

係我又覺得呢套最後一集都幾好睇,其實佢係有暗喻叫d人唔好去美國移民

史高拉李 發表於 2021-12-26 12:08:45

愛煲老藕 發表於 2021-12-25 23:10
係我又覺得呢套最後一集都幾好睇,其實佢係有暗喻叫d人唔好去美國移民

勸喻边有用㗎, 中國人天生就係移民嘅民族黎, 你睇下全世界有邊一個國家冇中國人㗎{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-12-26 22:29:54

史高拉李 發表於 2021-12-26 12:08
勸喻边有用㗎, 中國人天生就係移民嘅民族黎, 你睇下全世界有邊一個國家冇中國人㗎
...

哈哈!咁又係會唔會因為人數太多呀!有十幾億人

愛煲老藕 發表於 2021-12-27 23:31:20

史高拉李 發表於 2021-12-26 12:08
勸喻边有用㗎, 中國人天生就係移民嘅民族黎, 你睇下全世界有邊一個國家冇中國人㗎
...

最多最憎自己國家既人,又係中國人

史高拉李 發表於 2021-12-28 11:54:25

愛煲老藕 發表於 2021-12-26 22:29
哈哈!咁又係會唔會因為人數太多呀!有十幾億人

都唔係人多人少呢個問題, 係中國人不嬲都係崇洋心態{:tongue:}

史高拉李 發表於 2021-12-28 11:55:30

愛煲老藕 發表於 2021-12-27 23:31
最多最憎自己國家既人,又係中國人

中國人不嬲都有一種奴隸性{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2021-12-28 22:11:18

史高拉李 發表於 2021-12-28 11:55
中國人不嬲都有一種奴隸性

唔夠團結,自己人打自己人,所以就成日比咗機會d外國人欺負囉

史高拉李 發表於 2021-12-29 10:54:44

愛煲老藕 發表於 2021-12-28 22:11
唔夠團結,自己人打自己人,所以就成日比咗機會d外國人欺負囉

中國人的基因就係喜歡比外國人蝦{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2021-12-29 23:22:02

史高拉李 發表於 2021-12-29 10:54
中國人的基因就係喜歡比外國人蝦

外國報仇為國爭光,我哋啲中國人又好,香港人又好,多d食番西洋女發洩一下先

史高拉李 發表於 2021-12-30 15:24:46

愛煲老藕 發表於 2021-12-29 23:22
外國報仇為國爭光,我哋啲中國人又好,香港人又好,多d食番西洋女發洩一下先 ...

咁你仲唔快啲為香港人爭光{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2021-12-30 22:35:35

史高拉李 發表於 2021-12-30 15:24
咁你仲唔快啲為香港人爭光

而家都冇遊客嚟香港,我又鍾意成熟嘅西洋菜,香港市場好少d外國熟女出嚟撈

史高拉李 發表於 2021-12-31 16:46:52

愛煲老藕 發表於 2021-12-30 22:35
而家都冇遊客嚟香港,我又鍾意成熟嘅西洋菜,香港市場好少d外國熟女出嚟撈 ...

冇遊客, 你咪溝本地西洋菜囉, 中環大把啲老熟西洋菜嘅OL{:tongue:}
頁: 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25
查看完整版本: 時鐘酒店