史高拉李 發表於 2021-10-30 18:48:36

愛煲老藕 發表於 2021-10-30 17:15
羅蘭姐如果我冇記錯佢應該係住何文田勝利道,史高拉李大哥係咪車去返去屋企樓下? ...

唔係喎, 嗰次佢喺尖沙咀睇完鐵打, 我車佢去到旺角街市附近, 佢話去買餸, 我先放低佢, 我唔知佢住喺邊度喎{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-30 21:20:11

史高拉李 發表於 2021-10-30 18:48
唔係喎, 嗰次佢喺尖沙咀睇完鐵打, 我車佢去到旺角街市附近, 佢話去買餸, 我先放低佢, 我唔知佢住喺邊度喎 ...

佢肯定住勝利道嘅,以前佢同佢阿媽住,佢阿媽走咗,就自己一個人住,我最記得嗰陣時同佢講電話有讚佢靚,佢話佢冇琴姐咁靚,好謙虛

史高拉李 發表於 2021-10-30 22:06:09

愛煲老藕 發表於 2021-10-30 21:20
佢肯定住勝利道嘅,以前佢同佢阿媽住,佢阿媽走咗,就自己一個人住,我最記得嗰陣時同佢講電話有讚佢靚,佢話 ...

羅蘭姐後生时真係好靚㗎, 身材又好, 琴姐同羅艷卿都係啫{:loveeyes:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-30 22:10:06

史高拉李 發表於 2021-10-30 22:06
羅蘭姐後生时真係好靚㗎, 身材又好, 琴姐同羅艷卿都係啫

我都喺電話唔夠膽問佢,點解咁多年嚟咁少緋聞嘅?

史高拉李 發表於 2021-10-30 22:40:00

愛煲老藕 發表於 2021-10-30 22:10
我都喺電話唔夠膽問佢,點解咁多年嚟咁少緋聞嘅?

因為佢抱獨身主義呀嘛{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-31 01:26:11

史高拉李 發表於 2021-10-30 22:40
因為佢抱獨身主義呀嘛

加上佢都幾沉迷宗教信仰,天主教徒嚟嘅佢

史高拉李 發表於 2021-10-31 12:19:06

愛煲老藕 發表於 2021-10-31 01:26
加上佢都幾沉迷宗教信仰,天主教徒嚟嘅佢

佢仲好孝心添, 對佢阿媽不知幾好{:verygood:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-31 20:52:37

史高拉李 發表於 2021-10-31 12:19
佢仲好孝心添, 對佢阿媽不知幾好

係呀!佢除咗孝順,仲好勤力,都而家都仲未退休,敬業樂業嘅精神值得學習

史高拉李 發表於 2021-11-1 11:23:05

愛煲老藕 發表於 2021-10-31 20:52
係呀!佢除咗孝順,仲好勤力,都而家都仲未退休,敬業樂業嘅精神值得學習

佢試過一排因隻腳痛, 停過一輪冇演出啦{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-11-1 17:18:19

見到羅蘭姐而家都有勸人打針,應該知道佢係咩嘢顏色,哈哈!

史高拉李 發表於 2021-11-2 19:31:58

愛煲老藕 發表於 2021-11-1 17:18
見到羅蘭姐而家都有勸人打針,應該知道佢係咩嘢顏色,哈哈!

佢嗰一脫人頭腦係清醒啲嘅{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-11-2 20:50:15

史高拉李 發表於 2021-11-2 19:31
佢嗰一脫人頭腦係清醒啲嘅

肯定佢清醒到不得了,知道咩叫做破壞,咩叫做保衛

史高拉李 發表於 2021-11-3 00:00:21

愛煲老藕 發表於 2021-11-2 20:50
肯定佢清醒到不得了,知道咩叫做破壞,咩叫做保衛

我同你都好清醒嗰隻嘅{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2021-11-3 01:23:17

史高拉李 發表於 2021-11-3 00:00
我同你都好清醒嗰隻嘅

唔只清醒呀!史高拉李大哥同我,比仲係正常人更正常添

史高拉李 發表於 2021-11-3 11:27:38

愛煲老藕 發表於 2021-11-3 01:23
唔只清醒呀!史高拉李大哥同我,比仲係正常人更正常添

我就唔正常啦, 咁鬼花fit{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2021-11-3 13:28:35

史高拉李 發表於 2021-11-3 11:27
我就唔正常啦, 咁鬼花fit

花fit都有本事先花fit到嘅,花fit起碼受女人歡迎,唔係個個都得㗎!史高拉李大哥就有大把本錢fit啦!

史高拉李 發表於 2021-11-3 16:54:44

愛煲老藕 發表於 2021-11-3 13:28
花fit都有本事先花fit到嘅,花fit起碼受女人歡迎,唔係個個都得㗎!史高拉李大哥就有大把本錢fit啦! ...

夜場啲囡囡就係咁講啦, 你肥佬唔花FIT, 佢哋屎都冇得食咁講{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2021-11-3 17:11:44

史高拉李 發表於 2021-11-3 16:54
夜場啲囡囡就係咁講啦, 你肥佬唔花FIT, 佢哋屎都冇得食咁講

哈哈!呢d囡囡真係識得講嘢又夠老實,值得多史高拉李大哥你上去捧場嘅

史高拉李 發表於 2021-11-4 11:22:25

愛煲老藕 發表於 2021-11-3 17:11
哈哈!呢d囡囡真係識得講嘢又夠老實,值得多史高拉李大哥你上去捧場嘅

夜場啲囡囡在入職前, 係經過三日訓練㗎, 唔係點得咁多麻甩佬沉醉喺佢地既溫柔鄉JET{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-11-4 17:29:38

史高拉李 發表於 2021-11-4 11:22
夜場啲囡囡在入職前, 係經過三日訓練㗎, 唔係點得咁多麻甩佬沉醉喺佢地既溫柔鄉JET
...

咁咪即係同啲桑拿場一樣,未入行之前要受過專業按摩訓練

史高拉李 發表於 2021-11-5 17:11:08

愛煲老藕 發表於 2021-11-4 17:29
咁咪即係同啲桑拿場一樣,未入行之前要受過專業按摩訓練

對.....桑拿浴室就係訓練啲女嘅手藝, 夜場嘅就係訓練啲女點用功夫嚟冧啲客, 所以我見盡歡場好多客都搞到妻離子散, 身敗名裂, 欠落一屁股債, 還一世都還唔完{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2021-11-6 01:25:55

史高拉李 發表於 2021-11-5 17:11
對.....桑拿浴室就係訓練啲女嘅手藝, 夜場嘅就係訓練啲女點用功夫嚟冧啲客, 所以我見盡歡場好多客都搞到 ...

好彩史高拉李大哥功力深厚,道行又夠高

史高拉李 發表於 2021-11-6 11:07:25

愛煲老藕 發表於 2021-11-6 01:25
好彩史高拉李大哥功力深厚,道行又夠高

其實我都賴過幾次嘢後, 先得道成仙JET{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2021-11-6 14:08:26

史高拉李 發表於 2021-11-6 11:07
其實我都賴過幾次嘢後, 先得道成仙JET

咁邊次賴嘢,令史高拉李大哥最激心?

史高拉李 發表於 2021-11-6 16:37:06

愛煲老藕 發表於 2021-11-6 14:08
咁邊次賴嘢,令史高拉李大哥最激心?

妖.....點會激心啫, 我都話, 錢可以解決嘅問題就唔係問題{:soldier:}

愛煲老藕 發表於 2021-11-6 21:06:19

史高拉李 發表於 2021-11-6 16:37
妖.....點會激心啫, 我都話, 錢可以解決嘅問題就唔係問題

呢個我知,史高拉李大哥有冇受過囡囡氣?

史高拉李 發表於 2021-11-7 11:28:17

愛煲老藕 發表於 2021-11-6 21:06
呢個我知,史高拉李大哥有冇受過囡囡氣?

有嘅咪就係依家深水埗嗰個肥婆HEI SASA囉{:mad:}

愛煲老藕 發表於 2021-11-7 21:16:33

史高拉李 發表於 2021-11-7 11:28
有嘅咪就係依家深水埗嗰個肥婆HEI SASA囉

咁即係SASA咪仲衰過蘋果媽媽

史高拉李 發表於 2021-11-8 12:08:51

愛煲老藕 發表於 2021-11-7 21:16
咁即係SASA咪仲衰過蘋果媽媽

根本就係一擔擔, 只係性質唔同, 莎莎就掛住溝仔, 蘋果媽媽就係呃錢{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2021-11-8 13:25:43

史高拉李 發表於 2021-11-8 12:08
根本就係一擔擔, 只係性質唔同, 莎莎就掛住溝仔, 蘋果媽媽就係呃錢
...

唯一唔同就係,莎莎冇叫埋佢阿媽溝仔{:titter:}
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20
查看完整版本: 時鐘酒店