SP69er 發表於 2024-5-13 16:18:58

kowkfungchan 發表於 2024-5-13 16:09
未講3P大戰前, 先講講鄰居個大叔, 即我, 同呀文都同老婆係窗邊屌閪, 老婆將隻閪打開晒比佢睇過晒, 對波又成 ...

CHing, 我想買你隔離屋。

kowkfungchan 發表於 2024-5-13 16:20:45

SP69er 發表於 2024-5-13 16:18
CHing, 我想買你隔離屋。

我想搬走喎, 怕越來越多街坊知喎

Koojason 發表於 2024-5-13 16:24:23

kowkfungchan 發表於 2024-5-13 16:09
未講3P大戰前, 先講講鄰居個大叔, 即我, 同呀文都同老婆係窗邊屌閪, 老婆將隻閪打開晒比佢睇過晒, 對波又成 ...

大叔都算狼叫阿嫂含佢條J又抽水,條友一定日日系窗邊等睇阿嫂嗰Body.

SP69er 發表於 2024-5-13 16:26:27

Koojason 發表於 2024-5-13 16:24
大叔都算狼叫阿嫂含佢條J又抽水,條友一定日日系窗邊等睇阿嫂嗰Body.

若我係大叔,一定會擺部S23 or S24 ultra 係窗邊當望遠鏡咁用。哈啥

KB9962 發表於 2024-5-13 16:31:39

講真,我覺得阿嫂遲D都可能會俾阿叔屌埋!
不過佢唔想咁又同第二D人做,費事你話佢越嚟越淫!
只不過真係要睇環境同埋時間!
最好就係你,阿文同阿嫂開窗3p緊嘅時候
等到阿嫂high爆嘅時候
叫阿叔過嚟幫手又幫口{:titter:}

wil0325 發表於 2024-5-13 16:32:58

kowkfungchan 發表於 2024-5-13 16:20

其實,師兄們之前的窗台玩法,是有更安全,記可保障各自的身分,又可玩得盡興的玩法。

kowkfungchan 發表於 2024-5-13 16:35:31

Koojason 發表於 2024-5-13 16:24

都係我同呀文衰, 成日咁玩, 但真係好刺激。呀叔可能以為老婆好淫好餓, 日日谷精上腦, 想勾引佢

Koojason 發表於 2024-5-13 16:36:24

SP69er 發表於 2024-5-13 16:26
若我係大叔,一定會擺部S23 or S24 ultra 係窗邊當望遠鏡咁用。哈啥

條大叔一定睇左好多次阿嫂比人屌, 所以咁大膽入屋抽水, 我估下次大叔一定再試入屋找阿嫂聊天一定會得米.

cola998 發表於 2024-5-13 16:39:08

kowkfungchan 發表於 2024-5-13 16:20

玩大左了, 玩到周圍人都知... 搬走都係一好方法既...
大叔識玩拍片 既話

Koojason 發表於 2024-5-13 16:39:45

kowkfungchan 發表於 2024-5-13 16:35
都係我同呀文衰, 成日咁玩, 但真係好刺激。呀叔可能以為老婆好淫好餓, 日日谷精上腦, 想勾引佢 ...

講真系窗台屌一定刺激又過引啦,唔止呀叔其它男人見到一定扯旗啦.

kowkfungchan 發表於 2024-5-13 16:39:57

KB9962 發表於 2024-5-13 16:31
講真,我覺得阿嫂遲D都可能會俾阿叔屌埋!
不過佢唔想咁又同第二D人做,費事你話佢越嚟越淫!
只不過真係 ...

我下次會試下咁玩, 呀叔確係麻麻, 我都唔係咁想老婆比佢屌。志在引下佢。
唔知佢咁狼, 益咗佢食咗好野, 唔知佢下次幾時又動手,睇嚟呀叔好想玩我老婆, 如果我老婆比佢屌, 佢實日日過來無套中出。

SP69er 發表於 2024-5-13 16:41:57

呀嫂着得咁性感,又肯開門俾阿叔入屋一齊食飯,俾着個個男人都以為有下文。但呀叔ON L 9, 一開波就嗱條野比黎叫人含,第一次通常衰硬。如果佢有耐性,用慢火,含Lin捽豆,等到呀嫂軟哂動晒情濕晒先至插,可能會得手。

Koojason 發表於 2024-5-13 16:49:40

SP69er 發表於 2024-5-13 16:41
呀嫂着得咁性感,又肯開門俾阿叔入屋一齊食飯,俾着個個男人都以為有下文。但呀叔ON L 9, 一開波就嗱條野比 ...

正確,如果呀叔慢慢嚟一定有嘢食

kowkfungchan 發表於 2024-5-13 16:52:03

SP69er 發表於 2024-5-13 16:41
呀嫂着得咁性感,又肯開門俾阿叔入屋一齊食飯,俾着個個男人都以為有下文。但呀叔ON L 9, 一開波就嗱條野比 ...
無錯, 我老婆都係咁講, 呀叔令佢反感。咁啱撞到老婆性感打份又真空, 都把握唔到。
本來比佢玩下波都幾舒服, 唔推開佢, 有機比佢屌埋加內射。女人最緊要講FEEL同尊重, 但呀叔衰心急, 當我老婆係任人屌既女人咩, 就算係都唔可以行為上做出來, 結果搞鑊咗。{:lol:}

KB9962 發表於 2024-5-13 16:53:09

如果我係阿叔,唔好諗咁多,拍咗片先!
一來可以用嚟自娛;二來可能有用!
不過話時話,如果之前阿文同阿嫂扑嘢
阿嫂唔知你計劃嘅
而阿叔又拍咗片
分分鐘已經得米嘞

kowkfungchan 發表於 2024-5-13 16:54:54

KB9962 發表於 2024-5-13 16:53
如果我係阿叔,唔好諗咁多,拍咗片先!
一來可以用嚟自娛;二來可能有用!
不過話時話,如果之前阿文同阿嫂 ...

係呀, 老婆當時應係咁諗先比呀叔又摷又啜我估, 但老婆緊係有啲實情無講我知。

Mileswei 發表於 2024-5-13 17:12:09

Thanks for sharing

wakaka69 發表於 2024-5-13 17:14:23

Thanks

Koojason 發表於 2024-5-13 17:16:43

kowkfungchan 發表於 2024-5-13 16:52
無錯, 我老婆都係咁講, 呀叔令佢反感。咁啱撞到老婆性感打份又真空, 都把握唔到。
本來比佢玩下波都幾舒服 ...

師兄小心呀叔再找機會試探阿嫂,佢會唔會有偷拍左D嘢

propro1234 發表於 2024-5-13 17:33:04

thanks share~~~

bball 發表於 2024-5-13 17:37:22

Thank you for sharing

kowkfungchan 發表於 2024-5-13 17:46:52

Koojason 發表於 2024-5-13 17:16
師兄小心呀叔再找機會試探阿嫂,佢會唔會有偷拍左D嘢

應該無既, 呀叔唔識咁多, 只係咸濕啫

jimmychai 發表於 2024-5-13 17:52:05

因為嗰個係樣衰老坑啫。 如果過嚟嘅係個後生仔,阿嫂俾佢屌咗幾Q囉……

KB9962 發表於 2024-5-13 18:05:50

jimmychai 發表於 2024-5-13 17:52
因為嗰個係樣衰老坑啫。 如果過嚟嘅係個後生仔,阿嫂俾佢屌咗幾Q囉……

但係有時樣衰老坑嘅經驗,可能好好多!
或者可以帶俾阿嫂有另一層次嘅感受!

wmjoe 發表於 2024-5-13 18:06:58

Cccccccccc

kowkfungchan 發表於 2024-5-13 18:07:37

KB9962 發表於 2024-5-13 18:05
但係有時樣衰老坑嘅經驗,可能好好多!
或者可以帶俾阿嫂有另一層次嘅感受! ...

呢個呀叔似叫開企街雞嗰款, 所以唔識點食人妻, 無技巧, 想快快屌入去自己爽嗰隻

kennosky 發表於 2024-5-13 18:09:18

Thx Ching for update.Please continue for the good work.It is the best sharing for years.

水師傅 發表於 2024-5-13 18:22:29

香港唯一正宗泰國Holi抓鳳筋工作室,服務高貴優雅的女實私隱度高,牛奶Spa,全身去皮磨砂,香港本地男技師,歡迎預約。 Tg : @Amos1664 WeChat ID: Wellington0504

KB9962 發表於 2024-5-13 18:30:19

kowkfungchan 發表於 2024-5-13 18:07
呢個呀叔似叫開企街雞嗰款, 所以唔識點食人妻, 無技巧, 想快快屌入去自己爽嗰隻 ...

咁就唔好俾呢個阿叔玩嘞!小心有病!

KB9962 發表於 2024-5-13 18:31:08

咁會唔會叫阿嫂引吓D外賣仔呢?
頁: 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46
查看完整版本: 叫朋友溝自已老婆