Benchan025 發表於 2024-5-27 18:52:34

想睇CCCCCCC

kowkfungchan 發表於 2024-5-27 19:03:20

而鄰居呀叔, 上次玩過我老婆後, 一直想再玩, 所以都KEEP住有搵我老婆吹下水, 成日虛寒問暖, 搞到我老婆都心郁郁。
但之前我地都餵得飽老婆, 所以佢先好堅持唔比佢屌。
老婆: 老公呀, 我呢排好想要, 你同呀文幾時先比到我
我: 你比我地休息多1星期, 呀文同我都病病地, 佢都2日無返工, 你比佢休息下好嗎
老婆: 乜佢咁大鑊咩....唉, 咁我忍一忍啦
我: 咁就乖啦, 係呢, 呢排呀叔仲係咪成日搵你呀
老婆: 係呀, 佢有時WHATSAPP我, 成日想約我囉, 又成日買野比我食, 好關心我, 搞到我對佢有好感
我: 佢咁好咩?估唔到喎, 咁你想唔想比佢玩下呀
老婆: 呢排你地餵我唔飽, 我想比佢囉, 你批唔批準呀
我: 麻麻地啦, 但如果你想要, 我都OK既
老婆: 都想想地架, 但怕佢唔掂, 又粗魯, 我都心大心細
我: 係咩?即係佢有再搞你?
老婆: 都有呀, 先2日佢都有入來, 但我無比佢屌呀, 只比佢摸下囉, 佢想屌入去時, 我叫停佢
我: 估唔到你忍到咁叻, 哈哈, 但比佢屌都OK, 睇下佢掂唔掂
老婆: 你自己話架, 下次我比佢玩架啦, 唔知佢咁大年紀, 射入我度, 仲有無精呢
我: 我都想知, 到時你試完話我知喎{:lol:}
老婆: 你個衰老, 真係想我比佢屌架...激死我

估唔到我地餓老婆一排, 佢真係頂唔順, 想試下個呀叔, 唔知老婆係咪真係會呢?

tailawyau 發表於 2024-5-27 19:27:39

非常厲害
配服之極

SP69er 發表於 2024-5-27 19:36:56

kowkfungchan 發表於 2024-5-27 19:03
而鄰居呀叔, 上次玩過我老婆後, 一直想再玩, 所以都KEEP住有搵我老婆吹下水, 成日虛寒問暖, 搞到我老婆都心 ...
對你老婆極之失望,點渴法都唔會揾個平時叫開走地或141 的大叔呀?咦D大叔分分鐘同走地/141玩開環保,成日以勇字當頭,持住唔死都大半世的理念。仲話想同佢玩中出,唉。飢不擇食都唔係咁呀?!

而且,阿叔條野軟硬大小和持久力,上次含佢果陣,阿嫂應心中有數。咁都上,sorry 講句,連公厠都不如噢。
如果個阿叔食左藥去你屋企玩你老婆,玩玩吓馬上風瓜左,恭喜晒你間屋做左凶宅,老婆仲可以上埋新聞。

不過個老婆係你啲,當我多事。

waikittam 發表於 2024-5-28 01:16:13

thanks ching.......

ppjjoo2 發表於 2024-5-28 07:43:44

阿嫂解鎖嘅速度幾快 已經接受到外人。

Koojason 發表於 2024-5-28 07:58:43

kowkfungchan 發表於 2024-5-27 19:03
而鄰居呀叔, 上次玩過我老婆後, 一直想再玩, 所以都KEEP住有搵我老婆吹下水, 成日虛寒問暖, 搞到我老婆都心 ...

阿嫂連呀叔都想食,不如叫呀文D朋友屌佢還好,呀叔食完一定有排煩可能好多樓上樓下呀叔朋友都想屌.

Bigcowboy 發表於 2024-5-28 09:04:28

同意樓上講法

SP69er 發表於 2024-5-28 09:27:36

我真心覺得成件事已變為阿嫂進化成病態性沉溺。帶套呀,帶套呀,帶套呀。

SP69er 發表於 2024-5-28 09:31:44

其實叫呀嫂學下這度的姐姐妹妹,開番個post, 派下福利,勾引下這裹的巴打,睇下有無啱睇啱食先再進一步,好過揾隔離果個不知所謂的呀叔。一陣俾呀叔食完,惹到周身病或閒言閒語,身心受創就無謂啦

labo 發表於 2024-5-28 10:36:17

个人認為人多好亂,2男一女最好,可以bi就更好

ronstoneage 發表於 2024-5-28 10:36:48

與其比街坊吊, 隨時比人唱通街, 不如搵呢度兄弟幫手, 一定無手尾跟

元朗71 發表於 2024-5-28 10:53:42

SP69er 發表於 2024-5-28 09:27
我真心覺得成件事已變為阿嫂進化成病態性沉溺。帶套呀,帶套呀,帶套呀。 ...

同意師兄所講, 千祁唔好成為病態[性沉溺], 一失足成千古恨.....

kowkfungchan 發表於 2024-5-28 11:45:23

大家都講得啱,我己同老婆講咗唔好再比呀叔掂

cola998 發表於 2024-5-28 11:48:11

kowkfungchan 發表於 2024-5-28 11:45
大家都講得啱,我己同老婆講咗唔好再比呀叔掂

咁ching 同阿文,就要好好咁操好自己既身體,隨時餵老婆... 唔係佢就會自己抽野玩

j830508c 發表於 2024-5-28 11:56:51

thx for share

kowkfungchan 發表於 2024-5-28 12:56:08

cola998 發表於 2024-5-28 11:48
咁ching 同阿文,就要好好咁操好自己既身體,隨時餵老婆... 唔係佢就會自己抽野玩 ...

長期比老婆吸, 無乜休息, 所以搞到大家都冧偈....四五十歲既女人, 真係唔易應付。

Greatblack 發表於 2024-5-28 13:02:31

……. 咁阿叔好慘!唔比屌都應該幫佢起下機,出下火!

kowkfungchan 發表於 2024-5-28 13:10:33

呀叔唔慘呀, 有得玩老婆對波, 又可以指插老婆隻鮑, 佢都好滿足了。佢當然想屌埋入去中出, 講咗好多次, 老婆都唔肯啫

Susen 發表於 2024-5-28 13:29:00

kowkfungchan 發表於 2024-5-28 12:56
長期比老婆吸, 無乜休息, 所以搞到大家都冧偈....四五十歲既女人, 真係唔易應付。 ...

睇來要壯大個團隊先

ghosttiny 發表於 2024-5-28 13:41:34

kowkfungchan 發表於 2024-5-28 13:10
呀叔唔慘呀, 有得玩老婆對波, 又可以指插老婆隻鮑, 佢都好滿足了。佢當然想屌埋入去中出, 講咗好多次, 老婆 ...

俾你老婆睇下呢度,幻想,幻想,幻想,幻想下,同呢度搵個陌生師兄,或者阿叔玩下。幻想,幻想,幻想。

pushoil 發表於 2024-5-28 14:09:03

kowkfungchan 發表於 2024-5-28 13:10
呀叔唔慘呀, 有得玩老婆對波, 又可以指插老婆隻鮑, 佢都好滿足了。佢當然想屌埋入去中出, 講咗好多次, 老婆 ...

阿叔已好好呢!

SP69er 發表於 2024-5-28 14:19:30

以師兄你之前所述,你老婆玩遮瞞遊戲也不算低手。如同呀文玩,盡慶完之後才等你親口說ok, 由偷偷摸摸變光明正大,減少罪疚感。

同樣道理,若今晚你發現你老婆一早已被呀叔抽插內射過,我絕不驚訝。不過相信師兄不會介意。(試下不經意地突然問佢一句,"呀叔濃定我杰D?")

我之前提過,可以放老婆出去玩,但記得要掌控佢,減少佢同高風險人士(生活及健康上)發生性行為的機會。

得閒你倆一齊定期驗身啦,雖然有空窗期,但都算買個安心。

出黎玩,但自己都唔保護自己,出左事真係唔好怨。

SP69er 發表於 2024-5-28 14:29:07

sorry 師兄們,小弟或者小小過火。但只係有感而發,去年尾我其中一位好有感情的ex sp, 子宮頸癌走了。她是有性沉溺,亦較濫和不太愛保護自己。

cola998 發表於 2024-5-28 15:22:41

kowkfungchan 發表於 2024-5-28 12:56
長期比老婆吸, 無乜休息, 所以搞到大家都冧偈....四五十歲既女人, 真係唔易應付。 ...

咁ching 同阿文要好好休息,叫你老婆整d 補身既野比你地食, 除左早睡早起, 做運動同晒太陽都好有用.
祝你地長扑長有

masckl 發表於 2024-5-28 15:55:42

thx for sharing

cola998 發表於 2024-5-28 15:55:51

SP69er 發表於 2024-5-28 14:29
sorry 師兄們,小弟或者小小過火。但只係有感而發,去年尾我其中一位好有感情的ex sp, 子宮頸癌走了。她是 ...

我又覺得冇咩野, 上網既野勿太認真, ching 溫馨提示都係出於好心.有經歷既先會提醒
樓主同老婆都咁大個人, 應該了解後果. 可能就係經歷中拎到快感.
我都都係支持樓主出下post 出下相,出下片更新下我地就夠

kowkfungchan 發表於 2024-5-28 16:26:48

SP69er 發表於 2024-5-28 14:19
以師兄你之前所述,你老婆玩遮瞞遊戲也算不低手。如同呀文玩,盡慶完之後才等你親口說ok, 由偷偷摸摸變光 ...

師兄,你講得好啱我都認同,可能老婆平時餓真係已比呀叔玩過幾次。等我試探下老婆口風先,因為呢排工作忙唔得閒理老婆,要多啲監控個衰婆。

kowkfungchan 發表於 2024-5-28 16:27:56

SP69er 發表於 2024-5-28 14:29
sorry 師兄們,小弟或者小小過火。但只係有感而發,去年尾我其中一位好有感情的ex sp, 子宮頸癌走了。她是 ...

明白,咁真係好傷感,多謝師兄教悔。

agogock2118 發表於 2024-5-28 16:35:37

阿叔 工作崗位 又認識到你鄰居 亦唔系由你去 安排跟老婆相好 我就一點都唔建議
頁: 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51
查看完整版本: 叫朋友溝自已老婆