lanaevol 發表於 2024-5-5 21:22:37

快點更新啊!好心急

KB9962 發表於 2024-5-5 23:29:33

等到頸都長!不過我諗呢度個個師兄都好期待緊一個精彩嘅報告!
樓主,加油!

wolfordfitlady 發表於 2024-5-6 00:38:53

朋友妻,咪走雞!

king997997 發表於 2024-5-6 00:58:47

師兄加油,等你份靚報告

mh1995 發表於 2024-5-6 01:25:58

正呀..ntr真係正

aloha169 發表於 2024-5-6 02:58:11

thanks for sharing

zeta8522 發表於 2024-5-6 12:10:23

師兄可能睇完老婆俾人插後, 接受唔黎, 要D時間平復
正常既, 希望之後都可以有更新啦

Koojason 發表於 2024-5-6 12:28:30

期待師兄更新情況,阿嫂試左今次3P之旅應该每個星期都會舉行飯聚

Koojason 發表於 2024-5-6 12:30:21

希望師兄有相有片記念今次首次3P

Sexchan19 發表於 2024-5-6 14:18:11

期待欣賞

kennosky 發表於 2024-5-6 14:57:04

cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

bbqhkg 發表於 2024-5-6 20:33:30

waiting..............

powerman3099 發表於 2024-5-6 20:34:59

cccccccccccccccccccccccc

Bigcowboy 發表於 2024-5-6 21:31:13

仲未有!仲未有!

ghosttiny 發表於 2024-5-6 23:12:08

kowkfungchan 發表於 2024-5-5 19:52
係,老婆嘆得好滿足,我未得閒更新。。。原來咁多人等我報告

加油,慢慢報告,熱切期待

BYKEN 發表於 2024-5-7 00:23:57

幫手推一推

kenken2015tong 發表於 2024-5-7 01:16:27

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxccc

非不得了 發表於 2024-5-7 07:31:27

師兄有更新未呀?

sam5c03 發表於 2024-5-7 08:58:45

ccccccccccc

jly6253 發表於 2024-5-7 09:51:00

thanks for sharing

K6G6 發表於 2024-5-7 10:13:34

ccccccccccc

msn007 發表於 2024-5-7 10:42:01

星期六個報告唔知有未?

kowkfungchan 發表於 2024-5-7 11:20:47

星期六日屌咗2日, 己經好攰, 然後又返工, 所以遲咗更新
星期六我按排呀文食完飯先上來, 老婆就一早就真空再著件透透地既長群等呀文來。
人齊, 我地就係廳食下小食飲小小酒, 到老婆有小小醉意, 我就叫老婆去沖涼洗乾淨先, 當老婆沖到一半, 呀文就識做, 行埋入去同我老婆一齊沖。
我係沖涼房門靜靜望入去, 見呀文己好急咁除晒衫入去又揸波又摷佢個閪, 好快己搞到老婆頂唔順, 跪低幫呀文含撚, 我望見呀文好享受, 老婆真係好淫, 一隻手捽呀文春袋, 一隻手揸住佢支大撚係咁食, 佢地玩咗一陣就出來。
我叫佢地上床休息下先, 佢地係床度己好肉緊咁攬住, 個畫面好正。咁我就拿拿聲入去沖個涼, 再出來玩3P
當我沖完出來, 我老婆訓係度不停呻吟, 呀文隻手打開老婆個閪幫佢乃緊。我見到咁既情景, 緊係埋去攬下老婆再啜下佢對大奶, 2個男人上下夾攻, 老婆HIGH到典來典去, 個閪啲水己流到成床濕晒。
我係老婆耳邊問佢, 想唔想呀文屌入去, 老婆邊呻吟邊示意好想要, 咁我就雙手打開佢隻閪, 叫呀文屌入去, 我望住呀文將條撚輕輕一推就成碌屌到盡頭, 老婆成個人震一震, 我就望住老婆個閪比呀文支炮一出一入, 我真係好HIGH{:lol:}, 而老婆表情真係好正, 淫到不得了, 呀文每屌一下, 老婆就成個人都有反應, 好明顯真係好享受呀文支巨炮。
呢個時候我去錫老婆耳仔又揸佢奶頭, 又係耳邊問舒唔舒服, 老婆回答話老公...好舒服呀, 呀文屌得我好HIGH, 邊講邊呻吟, 呼吸越來越急, 原來呀文FEEL到老婆個閪不停收縮, 知佢高潮, 所以加速狂屌, 每一下都頂到入子官先出返來。
老婆比呀文屌咗幾分鍾, 己高潮大叫, 叫得好淒厲好淫蕩, 一手捉住我支炮放入咀不停吸啜, 直到佢高潮完為止。
呢個時間呀文抽返先炮出來, 成碌撚都係閪水, 好誇張。呀文一行開, 未等老婆回氣, 我就一手攬住老婆, 要佢騎我, 因為老婆啱啱比人屌完, 仲未反應得切我咁快要屌入去, 有小小唔好意思同我講:老公, 啱啱比呀文用完, 要唔要抺下先比你屌?
我話唔洗呀, 我唔介意, 想你比我地一停屌呀, 我邊講己邊將我碌硬到鉄咁既撚放入佢個閪度....嘩, 真係好正, 啱啱比人屌完既閪係唔同啲, 又濕又暖又多水, 我一屌入去, 老婆都好舒服, 好快己開始搖起來。
呀文就走埋去同錫我老婆又揸佢對波, 等佢放鬆下, 玩咗一陣波, 老婆都開始有節奏咁騎我, 呀文當然企係度比碌撚佢含, 老婆隻手扶住呀文對腳幫佢含, 下邊好享受咁搖, 我望到咁, 碌撚越來越HIGH,越來越硬, 老婆都FEEL到, 更落力搖同含, 老婆己變成極淫同平時完仼個人。
含到咁上下, 呀文行開, 我就將老婆攬實, 呀文就行去狗仔式位置, 好似想2支炮一齊屌入老婆度, 老婆FEEL到唔對路, 但呀文己將佢支碌撚係我同老婆個交合處磨下磨下, 老婆話你地好衰呀....., 但佢又好HIGH係咁出閪水。

一陣再打過

pushoil 發表於 2024-5-7 11:22:29

yeahhhhh
{:verygood:}

peterpeterpet1 發表於 2024-5-7 11:26:45

kowkfungchan 發表於 2024-5-7 11:20
星期六我按排呀文食完飯先上來, 老婆就一早就真空再 ...

睇到我硬左,非常精彩,期待繼續更新

pqzm88 發表於 2024-5-7 11:32:13

阿嫂對奶好嘢

Koojason 發表於 2024-5-7 11:54:58

kowkfungchan 發表於 2024-5-7 11:20
星期六我按排呀文食完飯先上來, 老婆就一早就真空再 ...

師兄阿嫂果然夠放盪~~太刺激~~可以雙棍入一洞?等睇再續報告

非不得了 發表於 2024-5-7 12:00:01

双龍爭洞好撚刺激

lanaevol 發表於 2024-5-7 12:25:09

精彩精彩,呢到好耐冇咁熱鬧

Bigcowboy 發表於 2024-5-7 12:33:40

終於有更新
頁: 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39
查看完整版本: 叫朋友溝自已老婆