Bigcowboy 發表於 2024-5-7 12:40:27

kowkfungchan 發表於 2024-5-7 11:20
星期六日屌咗2日, 己經好攰, 然後又返工, 所以遲咗更新
星期六我按排呀文食完飯先上來, 老婆就一早就真空再 ...

正過撚啊!

ghosttiny 發表於 2024-5-7 13:34:00

kowkfungchan 發表於 2024-5-7 11:20

勁正,激讚樓主,勁想參與

kengi1 發表於 2024-5-7 13:57:40

有埋圖片解說!更精彩!

king997997 發表於 2024-5-7 14:13:51

留名今晚睇師兄精彩報告

iamanpan 發表於 2024-5-7 14:31:01

好正呀師兄。

KB9962 發表於 2024-5-7 14:52:39

謝樓主分享!精彩絕倫嘅描述,尤如身歷其境,感同身受!{:verygood:}

天涯剑客 發表於 2024-5-7 15:12:11

y2468 發表於 2024-5-7 15:23:19

精彩,快更新

iphone168 發表於 2024-5-7 15:39:12

好有畫面,睇到勁硬

kowkfungchan 發表於 2024-5-7 15:47:57

呀文係我老婆個閪想屌入去, 但又屌唔入, 結果老婆將我碌撚推出來, 再趷起個閪, 輕聲叫:呀文你屌入來, 我好痕。
呀文聽見老婆咁樣叫佢, 佢即刻後入, 開始慢慢屌, 然後越屌起大力, 老婆成個月攬身我扒係我身上, 而個閪就比第二條屌緊。
老婆比呀文屌到成個人好HIGH, 呀文每屌一下, 老婆就隻手大力揸我手臂一下, 如是者呀文努力屌, 老婆不停攬實我係咁呻吟又狂抓住我雙手, 成對波又塞入我個口要我啜LIN,
成個過程我HIGH到爆, 呀文碌野太勁, 屌到老婆頂唔順要2次高潮, 呀文成碌撚比老婆個吸住係咁CHOK, 想推都推唔開, 老婆高潮, 而呀文都頂唔順大大力襟住老婆屁股狂射入去。
老婆成個人軟晒攬實我, 而佢個閪郤比呀文啲精射滿晒....真係淫到仆街。
呀文射完就將支炮拿出來, 再用紙巾幫老婆個閪清潔下, 然後就將我碌好硬既撚屌入老婆個閪老, 老婆成個呆晒....無諗過射完一個, 我又即刻屌入去, 想爭札但推唔開我, 我屌入去, FEEL到好多閪水同精。
老婆唔敢搖, 咁我就係咁向上屌, 屌多幾下, 老婆開始有反應, 開始上下UN我, 呢個時候呀文又回完氣, 行埋去啜老婆對奶, 呢個時候我己頂唔順, 比老婆UN多幾十下真係頂唔順, 又射晒入老婆個閪度....
老婆比我2個輪住內射, 己成個人散晒, 扒係我身上狂透大氣....好似虛脫咁..

待續

zeta8522 發表於 2024-5-7 15:50:51

kowkfungchan 發表於 2024-5-7 15:47
呀文係我老婆個閪想屌入去, 但又屌唔入, 結果老婆將我碌撚推出來, 再趷起個閪, 輕聲叫:呀文你屌入來, 我好 ...

正呀,不過推出你條J, 俾丫文條J入個度, 你有冇DD唔開心?

睇黎你老婆鍾意丫文條J多D

Bigcowboy 發表於 2024-5-7 16:04:54

kowkfungchan 發表於 2024-5-7 15:47
呀文係我老婆個閪想屌入去, 但又屌唔入, 結果老婆將我碌撚推出來, 再趷起個閪, 輕聲叫:呀文你屌入來, 我好 ...

你地射完有無叫你老婆用口幫你地清潔下?

Koojason 發表於 2024-5-7 16:05:28

過程果然精彩而且十分淫,阿嫂輪住一個又一個屌入好享受

想曳曳的男人 發表於 2024-5-7 16:07:31

Thx for sharing

正系人人 發表於 2024-5-7 16:18:38

{:verygood:}

kowkfungchan 發表於 2024-5-7 16:21:00

zeta8522 發表於 2024-5-7 15:50
正呀,不過推出你條J, 俾丫文條J入個度, 你有冇DD唔開心?

睇黎你老婆鍾意丫文條J多D ...

老婆擺明想呀文射先

Koojason 發表於 2024-5-7 16:34:35

kowkfungchan 發表於 2024-5-7 16:21
老婆擺明想呀文射先

阿嫂隻西真系常滿,師兄同呀文2日屌左阿嫂幾多Q

chanjohn 發表於 2024-5-7 16:51:00

thx,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

sorsorman3 發表於 2024-5-7 17:08:24

Thanks for sharing

Susen 發表於 2024-5-7 17:11:42

kowkfungchan 發表於 2024-5-7 16:21
老婆擺明想呀文射先

依加同啊文關係突破佐,啊嫂同啊文就可以隨時屌都唔使就記

tc25022502 發表於 2024-5-7 17:24:00

阿文屌一護,两次高潮,唔關得阿嫂咁like

sharpmd 發表於 2024-5-7 18:40:36

呀文係我老婆個閪想屌入去, 但又屌唔入, 結果老婆將我碌撚推出來, 再趷起個閪, 輕聲叫:呀文你屌入來, 我好 ...原本係咪想試2支入一窿
連續2個中出
真係唔係講笑
阿嫂依 Round 都腳軟

幾時開發埋菊花門

tailawyau 發表於 2024-5-7 19:52:37

嘩嘩嘩
好有畫面
好強
真係好似AV咁
{:verygood:}

chiyuansu 發表於 2024-5-7 21:02:00

Let me see see

cool 發表於 2024-5-7 23:41:01

咁玩都幾刺激 同朋友一齊玩最過引

我的蕩婦淫妻 發表於 2024-5-8 00:31:05

支持更新

rio21900 發表於 2024-5-8 01:12:42

板主, 真配服你的勇氣, 其實我都好幫搵人溝我老婆, 或者識啲出嚟玩既COUPLE調敎下佢

52juok 發表於 2024-5-8 02:33:06

many thanks!!!

Hkhotwife 發表於 2024-5-8 02:40:40

Thx for sharing

raycck 發表於 2024-5-8 03:38:26

{:loveeyes:}{:loveeyes:}{:5_213:}
頁: 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40
查看完整版本: 叫朋友溝自已老婆