HappyApex 發表於 2024-5-10 11:19:39

師兄真係好性福

ppjjoo2 發表於 2024-5-10 13:17:06

期待師兄嘅分享

ppjjoo2 發表於 2024-5-10 13:18:16

阿嫂繼續解鎖

mt0403 發表於 2024-5-10 22:18:52

{:tongue:}{:5_213:}

Susen 發表於 2024-5-10 22:19:50

腳趾奴隸 發表於 2024-5-9 19:07
師兄,你同阿文來我家屌我老婆。留TG 再傾

我想去{:loveliness:}

ppjjoo2 發表於 2024-5-10 23:27:51

腳趾奴隸 發表於 2024-5-9 19:07
師兄,你同阿文來我家屌我老婆。留TG 再傾

可以參加做觀眾嗎

kowkfungchan 發表於 2024-5-10 23:35:48

當我沖完涼出來時, 佢地係度玩緊69, 望住老婆好淫咁揸住第二碌撚又含又乃袋底, 真係好淫。
等老婆含多一陣, 我比我碌撚老婆含, 佢都幫我含下, 但我啱啱屌完, 回唔到氣, 碌撚唔爭氣, 含極都唔硬, 反而呀文己回晒氣, 支野又硬又脹, 老婆好鍾意。
呢個時候老婆己好HIGH, 唔再幫呀文含, 呀文訓係度, 老婆背住呀文坐上去, 小心奕奕咁將佢支炮放入自己個閪窿度嘆, 老婆成個人合上雙眼邊UN邊享受呀文碌撚。
呢個時候我只好繼續比支炮老婆含下, 含咗好耐都係唔掂, 硬唔到, 真係老了...
老婆背住呀文騎, 越騎越有, 呀文都坐係身玩下老婆波波, 玩多一陣又玩狗仔式又玩半邊燒鵝脾, 2個好有默契不停換姿勢, 我只好抽下水啜下老婆對奶, 一路啜一路聽老婆把極淫既呻吟, 同極享受極淫既樣, 我都好享受。
佢地大概玩咗20分鍾, 老婆又比呀文狗仔式內射多一次, 老婆飽晒, 呀文都好滿足走去沖涼。
而老婆依家KEEP住狗仔式唔郁, 我就用紙巾幫老婆抺乾淨係個閪流出來既閪水同精, 我抺完老婆想我再屌多一次, 但我回唔到氣, 支炮硬唔到只好放棄。
老婆只好攬住我, 我地等呀文沖完涼就送走佢, 成個3P好完滿咁結束。
呀文走咗, 老婆沖一沖涼就出來攬住我同我訓。
我: 老婆, 你求先好正好淫, 我好鍾意, 3P真係無得頂
老婆: 係呀, 好舒服, 我都無諗到第一次玩會咁滿足.....
我: 呀文同我都比你吸乾啦, 估唔到你咁餓, 哈哈
老婆: 我都估唔到, 你同呀文咁夾, 一個屌完我第二個又上, 搞到我好舒服好滿足。
老婆: 老公呀, 我比第二個男人屌咗, 仲要比佢內射, 你真係唔介意咩.....
我: 我都担心架, 但求先玩完, 我反而好HIGH, 我點會介意, 仲想你多啲玩, 如果你肯, 我KEEP住按排好唔好呀
老婆: 好呀, 你幫我按排, 我聽你話
我: 搵多幾個朋友屌你好唔好呀?
老婆: 你個衰野, 你想我比晒你啲朋友屌呀?好似唔係咁好喎, 咪比人知我係淫婦...
我: 當然唔會一次過全部一齊屌, 慢慢嚟, 到時我再按排
老婆: 咁你按排好啲, 我都OK呀

上次既3P大概係咁既情況, 第二朝訓醒我都比老婆摷醒屌多咗一鑊, 所以攰到PK。

今日星期五, 聽日星期我又約呀文來玩, 睇嚟又玩到虛脫....

bbqhkg 發表於 2024-5-10 23:55:04

支持樓主繼續 update. thanks

lanaevol 發表於 2024-5-11 00:26:05

唔好停呀!好好睇

Tyson36 發表於 2024-5-11 00:27:54

Thx for sharing

chauchunkai00 發表於 2024-5-11 00:32:14

冇相, 咸故呀???

laisk 發表於 2024-5-11 00:59:01

正 thank

davidw6901 發表於 2024-5-11 01:10:45

快啲開埋後門,再揾多個人玩三穴齊發

kengi1 發表於 2024-5-11 01:22:51

等樓主拍片!

wai456123 發表於 2024-5-11 03:22:31

Thx for sharing

lcmbird 發表於 2024-5-11 03:52:22

Thx ching !!!!!

程永樂 發表於 2024-5-11 05:25:04

thank you for sharing

agogock2118 發表於 2024-5-11 05:59:01

樓主 小心身體呀 年紀大左 唯有從旁觀看

Koojason 發表於 2024-5-11 08:49:31

樓主今個星期應該再玩3P活動

ppjjoo2 發表於 2024-5-11 10:17:50

等樓主下一次活動。

zeta8522 發表於 2024-5-11 10:19:59

kowkfungchan 發表於 2024-5-10 23:35
當我沖完涼出來時, 佢地係度玩緊69, 望住老婆好淫咁揸住第二碌撚又含又乃袋底, 真係好淫。
等老婆含多一陣, ...

反而想知,哩段時間阿文同你老婆, 私底下仲有冇傾 (當然要阿文重視你哩個朋友,同你SHARE啦)

kowkfungchan 發表於 2024-5-11 10:25:40

zeta8522 發表於 2024-5-11 10:19
反而想知,哩段時間阿文同你老婆, 私底下仲有冇傾 (當然要阿文重視你哩個朋友,同你SHARE啦) ...

當然有啦,呀文好鍾意我老婆,越屌越有感情

iamanpan 發表於 2024-5-11 10:34:13

又一個星期,今晚有冇活動

Bigcowboy 發表於 2024-5-11 10:50:19

如果今晚又有活動請同大家報導一下

zeta8522 發表於 2024-5-11 11:14:32

kowkfungchan 發表於 2024-5-11 10:25
當然有啦,呀文好鍾意我老婆,越屌越有感情

但老婆知道你地夾佢入局未~?

kowkfungchan 發表於 2024-5-11 11:42:42

zeta8522 發表於 2024-5-11 11:14
但老婆知道你地夾佢入局未~?

唔知, 無必要話比佢知

iamanpan 發表於 2024-5-11 12:00:52

玩多幾次之後。啊嫂再叫你安排,你叫佢自己約啊文,約約下其實都冇咩所謂。

kowkfungchan 發表於 2024-5-11 12:10:00

都係,睇下老婆想唔想比多啲人屌,佢初部話好,但只比熟人屌,感覺安全啲

QQ中出 發表於 2024-5-11 12:18:21

kowkfungchan 發表於 2024-5-10 23:35
等老婆含多一陣, ...

睇嚟功能上阿文除咗幫你開發同餵飽阿嫂之外
同間接促進你同阿嫂嘅感情,至少阿嫂俾你屌得密咗,同埋巨炮當前都冇話對你冷落

kowkfungchan 發表於 2024-5-11 12:23:41

QQ中出 發表於 2024-5-11 12:18
睇嚟功能上阿文除咗幫你開發同餵飽阿嫂之外
同間接促進你同阿嫂嘅感情,至少阿嫂俾你屌得密咗,同埋巨炮 ...

絕對係, 女人飽咗, 人會變, 又會寛容啲。
比其他男人屌過, 更加大變化, 屌閪唔再收收埋埋, 想我屌佢就會主動騎上來
頁: 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44
查看完整版本: 叫朋友溝自已老婆