Seng3 發表於 2024-5-11 12:29:38

Gfghuufdddfddccvvggg

Youhk 發表於 2024-5-11 19:06:59

kowkfungchan 發表於 2024-4-12 10:57
各位睇完我老婆屌閪片, 可以係度留這比啲意見, 謝謝

想欣賞你同老婆3p片

gs2003gs 發表於 2024-5-11 19:18:07

多謝分享

borisyip 發表於 2024-5-11 19:36:09

勁。。。。。。。。

abd114 發表於 2024-5-11 22:48:25

看看就看看

Loveyusi 發表於 2024-5-11 23:31:56

好正,期待下集

sidney331187 發表於 2024-5-12 01:57:37

{:applause:}

samson1103 發表於 2024-5-12 15:03:26

The first time

Koojason 發表於 2024-5-12 15:44:20

今個星期樓主/呀文/阿嫂3P激戰情況如何,等樓主分享

lhw020sh 發表於 2024-5-12 15:53:27

棒棒哒………………

jovibon 發表於 2024-5-12 16:11:30

Thx for sharing

kk2024 發表於 2024-5-12 17:02:03

睇下片先

Hhk476 發表於 2024-5-12 18:07:04

正,師兄今次又玩到虛脫嗎

singleman 發表於 2024-5-13 04:50:46

Thank you for share

kennethchan1024 發表於 2024-5-13 06:59:27

好睇到唔想訓..

wtyjacky 發表於 2024-5-13 07:37:40

thx for sharing

kjason1005 發表於 2024-5-13 07:52:14

師兄啲經歷好正, 睇到好興奮

Tsuikiu 發表於 2024-5-13 10:27:31

Thx for sharing

king997997 發表於 2024-5-13 10:42:23

師兄3p報告真係精彩,睇到硬晒

ghosttiny 發表於 2024-5-13 12:49:20

kowkfungchan 發表於 2024-5-11 12:23
絕對係, 女人飽咗, 人會變, 又會寛容啲。
比其他男人屌過, 更加大變化, 屌閪唔再收收埋埋, 想我屌佢就會 ...

如果,如果,你帶個陌生男人(最好係我)上你屋企,你老婆見到自然識招呼好朋友{:lol:}{:loveliness:}

kowkfungchan 發表於 2024-5-13 13:05:50

ghosttiny 發表於 2024-5-13 12:49
如果,如果,你帶個陌生男人(最好係我)上你屋企,你老婆見到自然識招呼好朋友 ...

唔會啦,佢要識又有好感先可以比佢碌撚屌入去同射精,哈哈,你估睇av咩,可以比一班人任屌咩

pushoil 發表於 2024-5-13 13:10:18

kowkfungchan 發表於 2024-5-13 13:05
唔會啦,佢要識又有好感先可以比佢碌撚屌入去同射精,哈哈,你估睇av咩,可以比一班人任屌咩 ...

樓主自己想唔想先{:lol:}{:lol:}{:lol:}

KB9962 發表於 2024-5-13 13:13:04

樓主點解今日仲未有第2Round嘅報告睇嘅{:wondering:}

kk2024 發表於 2024-5-13 13:54:41

騎功好勁

kowkfungchan 發表於 2024-5-13 14:38:09

pushoil 發表於 2024-5-13 13:10
樓主自己想唔想先

我緊係想啦, 但老婆肯玩多P己好開心啦。都想好似AV咁比幾條仔輪住唔帶套射入去, 但老婆唔會比, 除非好熟有安全感又唔同。

kowkfungchan 發表於 2024-5-13 14:39:02

KB9962 發表於 2024-5-13 13:13
樓主點解今日仲未有第2Round嘅報告睇嘅

因為玩法同上次差唔多, 未必有人想睇, 所以未寫報告{:lol:}

wil0325 發表於 2024-5-13 15:09:12

kowkfungchan 發表於 2024-5-13 14:39
因為玩法同上次差唔多, 未必有人想睇, 所以未寫報告
在表面上,玩法上差唔多,但在各人嘅心裡,會有著唔同微妙變化。主要是,主導的想甚樣誘導,想解那樣嘅鎖。

SP69er 發表於 2024-5-13 15:30:59

wil0325 發表於 2024-5-13 15:09
在表面上,玩法上差唔多,但在各人嘅心裡,會有著唔同微妙變化。主要是,主導的想甚樣誘導,想解那樣嘅鎖 ...

認同這位大大的說法。雖則話幾多P都好,最後outcomes都係插同射,但過程上係可以有很多的小變化而會令到女方感覺到。

有位前女伴講,她喜歡玩MMF就係着迷於兩位男方在過程上的互相"補救"。普通一男一女會逐漸公式化,而加個M可令到整個過程兩位男會更"活躍"。

SP69er 發表於 2024-5-13 15:36:32

kowkfungchan 發表於 2024-5-10 23:35
當我沖完涼出來時, 佢地係度玩緊69, 望住老婆好淫咁揸住第二碌撚又含又乃袋底, 真係好淫。
等老婆含多一陣, ...
成就最新update

成就解鎖
主動騎乘
主動狗仔
肯開燈玩
中出
口爆
在家中所有主要地方被抽插
打開窗戶玩
在露台玩
老公和阿文3p
老公觀看老婆被阿文強力快速抽插
在知情下俾呀文拍片俾非朋友渣波
幫非朋友含能

仍在努力中
與阿文朋友3p
被阿文拿去交換 / 帶去換妻
被阿文朋友們輪住玩
被xocat 網友們玩
參加多P party
雙龍爭穴 (失敗乃成功之母)
二穴同插

待確定
吞精
除家外,在其他地方玩
肛交
野外露出
做緊M(SM個M)
阿文內射完後,即刻奶乾淨阿文條野
打野戰
車震
插住震旦/肛塞周街行
M到時,血戰阿文

kowkfungchan 發表於 2024-5-13 16:09:01

未講3P大戰前, 先講講鄰居個大叔, 即我, 同呀文都同老婆係窗邊屌閪, 老婆將隻閪打開晒比佢睇過晒, 對波又成對比佢睇過晒, 搞到個大叔日日心思思, 每次見到老婆, 都R水吹, 又懶關心。
起初老婆好尷尬, 但同我地玩完3P後, 個胆大咗, 見過幾次面都同佢吹多咗水, 熟咗好多, 老婆亦知佢想點{:lol:}
老婆同我講, 先幾日, 個呀叔可能鳩痕, 谷精上腦, 對我老婆日思夜想, 中午時份, 佢走來禁鍾仔。我老婆唔知係乜水, 就行出去開門, 當日天氣好熱, 老婆一個在家真空背心, 對奶搖下搖下, LIN頭飛釘凸凸地出來, 超短熱褲。(呢度好多師兄睇過晒我老婆全相, 係肚腩比較大, 都知我老婆係比較高, 腿係算長又白滑, 對波更加唔洗講, 又白又大對)
老婆: 呀叔你好, 咩事啊?
呀叔: 無呀, 我親友啱啱包咗啲靚糉, 幾好味又足味, 我一個人食唔晒, 想比幾隻同你份享下, 你食咗午飯未呀?
老婆: 我未食呀, 你真係客氣, 入來坐下先啦
因為老婆平時都好斯文有禮貌, 呀叔咁熱怕, 當然要招呼下佢入來坐一陣。
呀叔一望到我老婆咁既人妻家居真胸打扮, 再加上平時唔好超短衫出街, 今次見到對白滑長腿, 成個人醒晒。一入屋己眼金金昅狂我老婆, 老婆比佢搞到有啲尷尬。
呀叔: 我都未食飯呀, 不如一齊食隻糉呀?你老公係唔係度?叫埋佢出來一齊食?
老婆:老公返工呀, 無咁早, 得我係度咋, 我同你2個食啦, 好唔好
呀叔見老婆一個人仲要著到咁, 今次仲唔得米, 當然話好啦。
咁老婆就去整返熱隻糉, 招呼呀叔一齊食, 其間我老婆當然有走光, 成對奶同LIN頭都比呀叔望晒。但我老婆話無計, 扮唔知, 反正都比佢睇過晒全相, 當益下佢{:lol:}
老婆話同呀叔一邊食, 呀叔係咁問老婆同我啲野, 好明顯想撩老婆同佢屌閪啦。
老婆: 做乜成日望住我啦, 我唔係有乜問題?你啲糉好好味呀, 食多啲
呀叔: 呀嫂你人又靚身材又正, 太吸引, 你老公真係好, 娶到你
老婆: 哈哈, 我身材邊靚, 又肥, 腰又粗, 腿又粗, 邊有人鍾意
呀叔: 哈哈, 唔會呀, 我鍾意呀, 你呢啲身村豐滿, 又白又滑, 引死我呀。呀叔一路講一路望實老婆對奶。
老婆: 唔會卦, 都一把年紀, 唔好玩我啦。
呀叔: 你呢啲年紀最啱我, 成日都掛住你, 又係窗邊昅你架
老婆: 唔係卦, 有乜好昅, 出面大把靚女啦,
呀叔: 如果你係我老婆就好, 我實晚晚攬實你訓。呀叔邊講己開始毛手毛腿,捉住老婆隻手又承機摸我老婆大脾, 邊摸邊話呀嫂你皮膚好好喎, 平時點保養架{:lol:}
我老婆比佢搞到又面紅又尷尬, 唔識反應。呀叔見到老婆咁, 即大胆起來, 慢慢攬實我老婆, 開始摸腰, 一邊摸一邊又話呀嫂你條腰都好正, 又滑又白。
老婆: 都唔係....好白啫....。老婆反應唔切佢咁喉擒, 成個人靜晒比佢抽水。
呀叔見老婆唔抗拒, 就慢慢雙手向上移, 開始玩佢對大奶又捽佢粒大LIN, 搞到我老婆成個人不知所措, 想推開佢但又唔敢...
呀叔見得手, 細細聲係老婆耳邊: 呀嫂, 你對奶好大, 好滑, 估唔到咁大粒LIN頭, 好好揸。
邊講邊除咗老婆件衫, 大大力玩佢對奶又啜佢奶頭, 老婆比佢玩咗一陣,呀叔太HIGH, 又捉老婆隻手摸佢支炮, 老婆摸咗幾下, 呀叔就除褲, 想塞碌鳩比我老婆含。
我老婆本來唔想, 但呀叔迫佢含, 老婆含咗一陣頂唔順, 有小小嬲咁推開咗佢。
呀叔比老婆推開, 都覺得唔好意思, 係咁SAY SORRY
呀叔:呀嫂, 唔好意思....我真係忍唔住, 你真係太正
老婆: 唔好意思, 我做唔到, 唔想咁樣, 你好過份
老婆雙手掩住對波, 叫呀叔著返條褲先。
呀叔:呀嫂, 係咪激嬲你, SORRY
老婆:唔係嬲, 係無諗過會咁, 有小小驚啫。
呀叔見老婆咁, 都唔敢再留, 即刻走人。

老婆講完件事我知, 問我點算
我: 估唔到佢都幾狼, 但亦証明老婆你好有魅力
老婆: 最衰你啦, 係窗邊做愛, 比佢睇晒, 搞到佢日日心思思,
我: 都係你正先吸引到佢啫, 老婆你想唔想比佢屌呀?
老婆: 麻麻地, 佢又老又唔靚仔, 無乜感覺呀, 無啦啦比佢玩過對波, 又同佢含, 有啲唔開心呀
我: 我聽完好HIGH喎, 好想你比佢屌, 再內射入去
老婆: 你唔嬲咩?比你激死呀, 但我麻麻地想比佢玩, 同呀文一齊3P開心啲, 有FEEL
我: 咁你唔想比佢屌, 下次推佢, 無謂難為自己。
老婆: 知啦, 我下次知點做。我留返過2日同你地玩3P仲好。
我: 係呀, 我都心思思, 想快啲再玩, 你今次要好似上次咁淫, 唔係唔放過你。
老婆: 當然啦, 我都想好好享受。

頁: 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45
查看完整版本: 叫朋友溝自已老婆