areast 發表於 2024-6-10 01:28:15

Thx for share

Greatblack 發表於 2024-6-10 15:05:57

師兄重唔update? 你係好多人嘅精神食糧!{:titter:}{:lol:}

Bigcowboy 發表於 2024-6-10 15:53:11

九萬幾人等更新

Michael435 發表於 2024-6-10 16:19:57

Ccccccccc

Koojason 發表於 2024-6-10 16:44:08

阿嫂可能每日都要吸收師兄精華,令到師兄未能提筆更新

Yoyo2021 發表於 2024-6-11 05:16:58

Thx for sharing

wayclelai 發表於 2024-6-11 06:53:31

Thank you

ghosttiny 發表於 2024-6-11 08:39:36

kowkfungchan 發表於 2024-6-9 19:12
有呀,比佢食咗嘆咗好野

有機會再聽你報告{:loveliness:},你可以口述俾我,我幫你打字,俾你過目,俾你自己出文post{:loveliness:}

longchan66 發表於 2024-6-11 09:19:56

Thanks for sharing, more!

442a 發表於 2024-6-11 11:32:03

kowkfungchan 發表於 2024-6-9 19:12
有呀,比佢食咗嘆咗好野

求ching更新包膠, 好想知 {:bow:}{:bow:}

Vin2015 發表於 2024-6-11 12:10:08

師兄求link 密碼

Loneman1966 發表於 2024-6-11 14:32:32

Thx thx thx

ppjjoo2 發表於 2024-6-11 15:49:44

睇嚟阿嫂撻著咗已經收唔到掣

Bigcowboy 發表於 2024-6-11 18:25:24

返吾到轉頭囉

zeta8522 發表於 2024-6-11 20:24:43

Bigcowboy 發表於 2024-6-11 18:25
返吾到轉頭囉

我都估一發不可收執, 連埋街坊阿叔同埋d frd, 已經六七個人食過
樓主已經唔知點寫好

Koojason 發表於 2024-6-11 21:13:46

zeta8522 發表於 2024-6-11 20:24
我都估一發不可收執, 連埋街坊阿叔同埋d frd, 已經六七個人食過
樓主已經唔知點寫好 ...

有可能阿嫂食極都唔夠

Xoboy828 發表於 2024-6-11 23:58:20

Thanks you ccc

imref12 發表於 2024-6-12 00:51:40

師兄坐等阿伯update

Bigcowboy 發表於 2024-6-12 13:42:31

Koojason 發表於 2024-6-11 21:13
有可能阿嫂食極都唔夠

睇黎都似

lll2002 發表於 2024-6-12 14:41:54

跟師兄學野調教自己老婆 又係好怕醜

kowkfungchan 發表於 2024-6-12 22:10:44

原來咁多兄弟等緊更新, 唔好意思, 其實呢排玩咗其他野, 又拍咗片, 但要遲啲先擺放網, 我先分享老婆比呀叔屌既事件。
因為先排我同呀文又病工作又忙, 2個輪住返大陸做野, 所以冷落咗老婆, 搞到佢成日想要我地又比唔到佢。
老婆: 老公, 呢排你地屌小咗我, 我唔夠飽呀...點算
我: 我知呀, 但要過多一排先可以多啲同你玩, 等我忙埋呢期個PROJECT先。係呢, 呀叔係咪仲成日撩你呀?如果你唔太抗拒, 比佢嘆下, 益下佢囉, 我都無所謂, 我會好HIGH添{:lol:}
老婆: 佢係呀, 成日都撩我, 又約我出去食下野咁囉。佢都好乖, 好聽話, 無迫我。開始有啲好感, 見佢咁, 我都想比佢玩下, 睇下佢做愛勁唔勁。你都建議我比佢玩咁好?
我: 咁咪幾好囉, 但你比佢玩之嘛要同佢講明囉, 只玩1,2次, 唔好死緾爛打就得啦{:lol:}
老婆: 咁佢都應聽話既, 唔會四圍唱卦。咁我呢2日同佢玩下?
我: OK呀, 但玩完話我知佢掂唔掂喎, 你知我聽到你比人屌, 我會好HIGH{:lol:}
老婆: 比你激死, 睇下點先啦, 佢聽日都話要見我, 我又好餓, 如果啱FEEL就試下比佢
我: 好呀, 我都想知呀叔掂唔掂

到時第二日放工, 見老婆好似好攰咁攤咗係SOFA度, 我就試探問問老婆, 睇下佢係咪真係比呀叔屌咗
我: 老婆, 咩事咁攰?唔會今日同呀叔大戰完呀?
老婆: 係呀, 我都麻麻地, 但佢就好HIGH, 好大力, 成個人傻咗咁...搞到我周身痛, 一陣你驗下有無瘀到....
我聽見即刻硬晒, 咁老婆就講我知成個過程...

老婆中午同呀叔去咗飲下茶吹下水, 呀叔食完又心痒痒撩老婆, 因為老婆成星期無做, 真係好痕, 又得到我批準咁就答應呀叔比佢嘆下
咁呀叔當然好開心帶住老婆返佢屋企開餐
入到呀叔屋, 老婆叫佢沖乾淨先比佢嘆, 咁佢好聽話拿拿聲沖乾淨。
呢個時候老婆己坐咗上佢床, 呀叔就拿拿聲行埋去先玩波波, 又啜又咬, 老婆話佢好粗魯, 感覺麻麻, 但見佢咁HIGH又應承咗佢, 就同佢繼續啦...
呀叔玩完波就緊係除埋老婆UNDER, 要玩下隻鮑先滿足, 玩咗一陣, 老婆都開始有啲FEEL, 開始出水。
呀叔問老婆叫佢幫佢含下, 老婆都幫佢含下, 等佢硬啲, 因為佢唔夠硬, 含咗1,2分鍾, 呀叔己頂唔順。
拿拿聲推抵老婆落床, 雙手大大力打開老婆對腳, 望住老婆個閪流晒口水。
老婆無諗過佢咁快就想屌入去, 想停一停佢都唔得, 呀叔話頂唔順呀, 好想屌入去嘆下。
呀叔一隻手禁住老婆對腳, 一隻手扶住碌撚, 用個龜頭係老婆2塊晒唇度磨咗一陣, 老婆嗰刻都好想要, 想呀叔放入去止痒。
但呀叔應該年紀大, 碌野唔夠硬, 而老婆因為未生個仔, 個閪其實都仲好窄, 呀叔搞咗一陣先夠硬, 再慢慢小小咁放碌撚入老婆個閪度。
老婆知呀叔唔係咁掂無吹佢, 仲話呀叔, 我好舒服, 想你屌晒入去呀
呀叔聽老婆咁淫即刻好啲, 硬咗, 可以一屌屌晒入去, 一屌晒入去, 呀叔成個人唔同晒, 一路雙手禁住打開老婆對腳, 一路將碌撚出出入入。
老婆都話呀叔屌咗入去嗰陣都HIGH咗一陣, 但佢碌野同我差唔多, 唔長又唔夠粗。到喉唔到肺。
當老婆享受咗一陣, 呀叔突然好大力禁實佢對腳, 再好大好咁屌多十幾下, 老婆己知呀叔頂唔順要嚟料。
果然不出所料, 佢雙手捏實老婆對腳, 成碌撚頂晒入去, 對準老婆個子宮大聲一叫, 打咗個冷震, 將啲精射晒入去。
老婆雖然當時好痛, 但呢個時候佢都要扮HIGH扮享受, 仲要讚呀叔好勁。
呀叔嘆完之後, 好滿足咁成個人散晒。
休息一陣, 呀叔就拎返支炮出來, 再幫我老婆清楚下佢射出來既精。
呀叔: 呀嫂, 你真係好正, 之前未屌過入去, 只係外面磨, 己經頂唔順。今次第一次屌入去, 原來咁窄咁多水, 我頂唔順, 哈哈
老婆: 咁我未生過嘛, 緊係窄啦... 你好耐無屌過女咩?你一個人, 肯定成日去叫雞, 唔好呃我啦
呀叔: 都有, 但唔多, 出邊啲女人邊夠你咁正, 又窄又多水, 仲要比我無套內射, 好多年無試過, 真係無得頂{:lol:}
老婆: 你舒服就好啦, 唔好成日話我唔比你啦, 你唔好四圍唱呀, 比我老公知就死緊
呀叔: 緊係唔會四圍唱啦, 唔怕比人同我爭食咩{:lol:}, 我都怕你老公知, 以後無得再嘆。我地係咪可以再屌呀?
老婆: 你就想, 我係呢排老公唔得閒, 先比你勾引到咋, 未必有下次架啦。
呀叔: 好好好, 明白明白, 可以屌一次都好滿足了, 再睇情況{:lol:}
老婆: 睇心情啦, 唔知架。

聽完老婆講述成件事, 又知呀叔餵唔飽老婆, 當晚就同老婆大戰呀一鑊, 老婆先滿足{:lol:}

runandrun10101 發表於 2024-6-12 22:16:50

let me see see

吉川小雲 發表於 2024-6-12 22:36:27

支持 thanks for sharing Ching

ppjjoo2 發表於 2024-6-12 23:16:39

師兄。呢到個個都可以幫手。

Greatblack 發表於 2024-6-12 23:27:17

kowkfungchan 發表於 2024-6-12 22:10
原來咁多兄弟等緊更新, 唔好意思, 其實呢排玩咗其他野, 又拍咗片, 但要遲啲先擺放網, 我先分享老婆比呀叔屌 ...

終於update,精彩!

天體男 發表於 2024-6-13 03:25:33

要錫下陰唇

磨下又晤比佢。。捽下濕又啜下咁先好玩

Koojason 發表於 2024-6-13 07:20:31

kowkfungchan 發表於 2024-6-12 22:10
原來咁多兄弟等緊更新, 唔好意思, 其實呢排玩咗其他野, 又拍咗片, 但要遲啲先擺放網, 我先分享老婆比呀叔屌 ...

支持師兄更新,呀叔果然嘆到阿嫂閪.

zeta8522 發表於 2024-6-13 07:21:08

想問哩刻止唔止三個男人屌過你老婆

sharpmd 發表於 2024-6-13 14:55:24

阿叔真係唔掂
又粗魯

kowkfungchan 發表於 2024-6-13 16:23:44

sharpmd 發表於 2024-6-13 14:55
阿叔真係唔掂
又粗魯

係, 如果唔係老婆閪痕, 無可能到佢玩
頁: 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55
查看完整版本: 叫朋友溝自已老婆