史高拉李 發表於 2023-3-11 12:24:18

愛煲老藕 發表於 2023-3-10 16:30
呢條友仔真係唔比面,佢肯定係特登掃興嘅,係唔妥共產黨都唔好擺晒塊面度嘛 ...

你咪話喎, 可能阿爺就係見佢老公咁唔撚俾面, 先至唔撚畀個人大副主席佢老婆坐喎{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-11 21:02:59

史高拉李 發表於 2023-3-11 12:24
你咪話喎, 可能阿爺就係見佢老公咁唔撚俾面, 先至唔撚畀個人大副主席佢老婆坐喎
...

我諗呢個都係其中一個原因,加上佢呢四年真係對香港一d貢獻都冇,各佔一半原因

史高拉李 發表於 2023-3-12 11:22:46

愛煲老藕 發表於 2023-3-11 21:02
我諗呢個都係其中一個原因,加上佢呢四年真係對香港一d貢獻都冇,各佔一半原因 ...

唔止冇貢獻不突止,黑暴同疫情仲搞到香港一鑊泡,害到香港市民雞毛鴨血{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-12 17:11:37

史高拉李 發表於 2023-3-12 11:22
唔止冇貢獻不突止,黑暴同疫情仲搞到香港一鑊泡,害到香港市民雞毛鴨血
...

啱呀!算連買嘢都買得衰過人,買嗰架水砲車,冇作用不特止,屙尿都冇力,仲唔小心喺尖沙咀射咗入清真寺,又搞多一壇嘢出嚟

史高拉李 發表於 2023-3-13 15:04:32

愛煲老藕 發表於 2023-3-12 17:11
啱呀!算連買嘢都買得衰過人,買嗰架水砲車,冇作用不特止,屙尿都冇力,仲唔小心喺尖沙咀射咗入清真寺,又搞 ...

咁又唔關架車事,係班差佬唔想去到咁盡,將個水揼壓力調教得細啫,同埋冇套個喉咀上個嚨頭度{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-13 20:55:52

史高拉李 發表於 2023-3-13 15:04
咁又唔關架車事,係班差佬唔想去到咁盡,將個水揼壓力調教得細啫,同埋冇套個喉咀上個嚨頭度
...

對d人渣咁仁慈,咪抵佢哋比人蝦比人打,抵死仲要比人話佢哋黑警{:lol:}

史高拉李 發表於 2023-3-14 11:37:44

愛煲老藕 發表於 2023-3-13 20:55
對d人渣咁仁慈,咪抵佢哋比人蝦比人打,抵死仲要比人話佢哋黑警

有淋病咁嘅政府先有咁嘅下屬囉{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-14 21:02:26

史高拉李 發表於 2023-3-14 11:37
有淋病咁嘅政府先有咁嘅下屬囉

呢個死八婆平時驕傲,囂張,其實點會同人道歉,擺明就引清兵入關,搞亂香港,阿爺最好用最擅長嘅秋後算帳搞下佢,令佢下半世唔安樂就最好{:titter:}

史高拉李 發表於 2023-3-14 23:52:49

愛煲老藕 發表於 2023-3-14 21:02
呢個死八婆平時驕傲,囂張,其實點會同人道歉,擺明就引清兵入關,搞亂香港,阿爺最好用最擅長嘅秋後算帳搞下 ...

我睇阿爺又冇咁嘅膽量秋後算佢帳啵{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-15 00:01:46

史高拉李 發表於 2023-3-14 23:52
我睇阿爺又冇咁嘅膽量秋後算佢帳啵

咁實冇都得啦!由呢條八婆在任同離任,佢哋連批評都唔夠膽,又點樣算帳呀{:titter:}

史高拉李 發表於 2023-3-15 10:20:05

愛煲老藕 發表於 2023-3-15 00:01
咁實冇都得啦!由呢條八婆在任同離任,佢哋連批評都唔夠膽,又點樣算帳呀 ...

車⋯⋯仲讚佢落實阿爺嘅分付去做添{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-19 18:47:59

史高拉李 發表於 2023-3-15 10:20
車⋯⋯仲讚佢落實阿爺嘅分付去做添

都唔知係咪明讚暗踩,定係根本同埋著埋一條褲?條臭八婆做得咁差,都可以講埋呢山咁嘅廢話

史高拉李 發表於 2023-3-20 14:16:34

愛煲老藕 發表於 2023-3-19 18:47
都唔知係咪明讚暗踩,定係根本同埋著埋一條褲?條臭八婆做得咁差,都可以講埋呢山咁嘅廢話 ...

冇法子啦,鬼叫又係阿爺自己捧佢坐尼個位嘅,死都要撐到行啦{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-20 18:21:43

史高拉李 發表於 2023-3-20 14:16
冇法子啦,鬼叫又係阿爺自己捧佢坐尼個位嘅,死都要撐到行啦

都唔知阿爺眼光差,定我哋香港人麻撚煩,揀親都冇個合適嘅

史高拉李 發表於 2023-3-20 18:44:56

愛煲老藕 發表於 2023-3-20 18:21
都唔知阿爺眼光差,定我哋香港人麻撚煩,揀親都冇個合適嘅

我睇除非阿爺修改憲法真接派人落嚟香港管治就可以,如果仲係靠選香港人嚟管治,真係到2047年都冇辦法管理得好嘅{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-21 17:50:58

史高拉李 發表於 2023-3-20 18:44
我睇除非阿爺修改憲法真接派人落嚟香港管治就可以,如果仲係靠選香港人嚟管治,真係到2047年都冇辦法管理 ...

係呀!唔好再固步自封,死牛一邊頸啦!一國兩制真係唔掂㗎!再搞落去只有香港人慘,上面無關痛癢

史高拉李 發表於 2023-3-21 21:48:18

愛煲老藕 發表於 2023-3-21 17:50
係呀!唔好再固步自封,死牛一邊頸啦!一國兩制真係唔掂㗎!再搞落去只有香港人慘,上面無關痛癢 ...

唔好講乜吖,就講AV仁个仆街啦,畀佢保釋,佢條卵樣就膽生毛去騷擾區諾軒,前日先畀國安處拉鳩番佢入監倉踎,尼D咪太自由,下下講人杈之過囉{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-22 17:36:15

史高拉李 發表於 2023-3-21 21:48
唔好講乜吖,就講AV仁个仆街啦,畀佢保釋,佢條卵樣就膽生毛去騷擾區諾軒,前日先畀國安處拉鳩番佢入監倉 ...

乜佢係騷擾區諾軒咩?咁我就唔知呀!我淨係知佢比人拉咗我琴日好開心咋{:titter:}

史高拉李 發表於 2023-3-22 22:13:22

愛煲老藕 發表於 2023-3-22 17:36
乜佢係騷擾區諾軒咩?咁我就唔知呀!我淨係知佢比人拉咗我琴日好開心咋 ...

咁報紙話拉佢嘅理由係關於初選嘅證人,咁唔係區諾軒尼個二五仔仲有邊個啫{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-23 17:48:41

史高拉李 發表於 2023-3-22 22:13
咁報紙話拉佢嘅理由係關於初選嘅證人,咁唔係區諾軒尼個二五仔仲有邊個啫
...

史高拉李大哥你真係細心,我真係冇佢認真研究,新年後,我少睇咗電子報同埋少聽咗youtube嗰班擦鞋藍色k o l,所以冇咁留意新聞

史高拉李 發表於 2023-3-23 21:14:34

愛煲老藕 發表於 2023-3-23 17:48
史高拉李大哥你真係細心,我真係冇佢認真研究,新年後,我少睇咗電子報同埋少聽咗youtube嗰班擦鞋藍色k o l, ...

我都係睇新聞報導而自己分析咋{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-24 17:50:14

史高拉李 發表於 2023-3-23 21:14
我都係睇新聞報導而自己分析咋

咁多數係啦!呢個區諾軒成個25仔咁嘅衰款,除咗林卓廷,許智峯,郭榮鏗之外,佢係第四個最乞我憎嘅

史高拉李 發表於 2023-3-24 22:20:17

愛煲老藕 發表於 2023-3-24 17:50
咁多數係啦!呢個區諾軒成個25仔咁嘅衰款,除咗林卓廷,許智峯,郭榮鏗之外,佢係第四個最乞我憎嘅 ...

冇計啦,為咗唔洗坐監,做衰仔都要嘅啦{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-25 17:42:25

史高拉李 發表於 2023-3-24 22:20
冇計啦,為咗唔洗坐監,做衰仔都要嘅啦

但係呢條友仔當年都曾經有份講煲底相見,核爆都唔割席,呢d超級低能肉麻嘢,點知原來呢條粉皮又冇義氣更加冇骨氣

史高拉李 發表於 2023-3-25 20:48:50

愛煲老藕 發表於 2023-3-25 17:42
但係呢條友仔當年都曾經有份講煲底相見,核爆都唔割席,呢d超級低能肉麻嘢,點知原來呢條粉皮又冇義氣更加冇 ...

車⋯⋯佢話義氣值幾錢斤啫{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-26 19:04:17

史高拉李 發表於 2023-3-25 20:48
車⋯⋯佢話義氣值幾錢斤啫

佢哋d所謂義氣,係愛嚟呃d弱智兼低能嘅廢柴

史高拉李 發表於 2023-3-26 21:43:48

愛煲老藕 發表於 2023-3-26 19:04
佢哋d所謂義氣,係愛嚟呃d弱智兼低能嘅廢柴

冇計,都話太平山頂望落嚟,真係掃埋一籮籮嘅儍佬儍婆囉{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-27 17:28:37

史高拉李 發表於 2023-3-26 21:43
冇計,都話太平山頂望落嚟,真係掃埋一籮籮嘅儍佬儍婆囉

參與掟手榴彈放火嗰班未算戇鳩,最戇鳩啲係捐錢比佢哋,完全係白痴中嘅白痴

史高拉李 發表於 2023-3-27 22:34:27

愛煲老藕 發表於 2023-3-27 17:28
參與掟手榴彈放火嗰班未算戇鳩,最戇鳩啲係捐錢比佢哋,完全係白痴中嘅白痴 ...

真係無話可以形容佢哋{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-28 17:17:57

史高拉李 發表於 2023-3-27 22:34
真係無話可以形容佢哋

呢班蠶豆錢多又唔去做善事喎!做埋d咁嘅傷天害理嘅嘢,肯定比天收
頁: 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43
查看完整版本: 時鐘酒店