史高拉李 發表於 2022-12-2 13:36:45

愛煲老藕 發表於 2022-12-1 21:46
咪係,呢條咁嘅柒撚懵懵,側側膊,唔多覺,睇嚟未來嘅任期,佢都係服侍嗰班地產佬富商多㗎喇 ...

咁佢都算好嘢, 黃扮藍扮得似層層, 阿爺畀佢跣咗一鑊都唔知{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2022-12-2 21:54:29

史高拉李 發表於 2022-12-2 13:36
咁佢都算好嘢, 黃扮藍扮得似層層, 阿爺畀佢跣咗一鑊都唔知

佢可能就係邊面比著數佢就企喺邊面嗰類人,你話淋病佢又算唔算黃屍呢?

史高拉李 發表於 2022-12-3 13:24:14

愛煲老藕 發表於 2022-12-2 21:54
佢可能就係邊面比著數佢就企喺邊面嗰類人,你話淋病佢又算唔算黃屍呢?

總之香港政府內部嘅人都係信唔過喺啦{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-12-3 17:59:33

史高拉李 發表於 2022-12-3 13:24
總之香港政府內部嘅人都係信唔過喺啦

直情係啦!玩完國歌一次又一次,嗰個懦弱政府又係強烈譴責,真係嘥鳩氣

史高拉李 發表於 2022-12-4 11:46:30

愛煲老藕 發表於 2022-12-3 17:59
直情係啦!玩完國歌一次又一次,嗰個懦弱政府又係強烈譴責,真係嘥鳩氣

連中聯辦,港澳辨都冇出過聲,都唔知佢哋搞乜鳩嘢,唔怪之得D愛國市民都移民啦{:sad:}

愛煲老藕 發表於 2022-12-4 22:07:06

史高拉李 發表於 2022-12-4 11:46
連中聯辦,港澳辨都冇出過聲,都唔知佢哋搞乜鳩嘢,唔怪之得D愛國市民都移民啦
...

我就懷疑九成九比卡超將d確診者咗習主席,所以佢哋嬲嬲哋,而家香港嘅嘢,更加放逐,乜都唔知,乜都唔理

史高拉李 發表於 2022-12-5 12:27:08

愛煲老藕 發表於 2022-12-4 22:07
我就懷疑九成九比卡超將d確診者咗習主席,所以佢哋嬲嬲哋,而家香港嘅嘢,更加放逐,乜都唔知,乜都唔理 ...

上星期大陸到處有示威行動,阿爺邊得閒啋香港吖,嘥氣{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-12-5 22:05:27

史高拉李 發表於 2022-12-5 12:27
上星期大陸到處有示威行動,阿爺邊得閒啋香港吖,嘥氣

咪就係香港嗰班死剷煽動搞白紙運動,我就覺得就算搞得成,都係抵死㗎喇!當年又翹埋雙手唔幫拖,而家咪導致上面搞另類嘅雨傘運動囉

史高拉李 發表於 2022-12-6 14:04:51

愛煲老藕 發表於 2022-12-5 22:05
咪就係香港嗰班死剷煽動搞白紙運動,我就覺得就算搞得成,都係抵死㗎喇!當年又翹埋雙手唔幫拖,而家咪導致 ...

尼D咪叫火唔燒到自己肉唔知痛囉{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-12-6 22:23:23

史高拉李 發表於 2022-12-6 14:04
尼D咪叫火唔燒到自己肉唔知痛囉

根本呢班畜生就玩到冇嘢玩,連國歌都搞想,落阿爺面,幼稚到不堪,呢班廢人最鍾意做埋d損人不利己嘅嘢

史高拉李 發表於 2022-12-7 14:35:00

愛煲老藕 發表於 2022-12-6 22:23
根本呢班畜生就玩到冇嘢玩,連國歌都搞想,落阿爺面,幼稚到不堪,呢班廢人最鍾意做埋d損人不利己嘅嘢 ...

講乜都假, 中央同特區政府都唔出聲, 咪有鳩佢哋玩到夠囉, 對我哋呢啲蟻民都冇損害嘅{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-12-9 21:16:20

史高拉李 發表於 2022-12-7 14:35
講乜都假, 中央同特區政府都唔出聲, 咪有鳩佢哋玩到夠囉, 對我哋呢啲蟻民都冇損害嘅
...

最好笑就係呢班咁嘅濕鳩政府,竟然話發覺有內奸,有咗好耐啦!唔係而家先知呀嘛

史高拉李 發表於 2022-12-10 14:22:22

愛煲老藕 發表於 2022-12-9 21:16
最好笑就係呢班咁嘅濕鳩政府,竟然話發覺有內奸,有咗好耐啦!唔係而家先知呀嘛 ...

所以咪話抵屌染佢哋囉{:mad:}

愛煲老藕 發表於 2022-12-10 21:04:01

史高拉李 發表於 2022-12-10 14:22
所以咪話抵屌染佢哋囉

啱呀!而家得鄧炳強做到嘢咋,佢出聲話bno護照唔係話返嚟就返嚟,喺外國出咗事,就搵當地既人幫手,中國領事館一定唔會理佢哋,亦都唔係話返香港就可以返嚟

史高拉李 發表於 2022-12-11 14:59:09

愛煲老藕 發表於 2022-12-10 21:04
啱呀!而家得鄧炳強做到嘢咋,佢出聲話bno護照唔係話返嚟就返嚟,喺外國出咗事,就搵當地既人幫手,中國領事 ...

咁唔係話唔返得嚟嘅, 只係返到嚟重頭嚟過啫, 要住滿七年先至享受到香港所有嘅福利{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-12-11 21:58:57

史高拉李 發表於 2022-12-11 14:59
咁唔係話唔返得嚟嘅, 只係返到嚟重頭嚟過啫, 要住滿七年先至享受到香港所有嘅福利
...

點都要令呢班契弟,就算再返嚟,都要有咁麻煩得麻煩,最好就永世都唔返嚟

史高拉李 發表於 2022-12-12 15:42:54

愛煲老藕 發表於 2022-12-11 21:58
點都要令呢班契弟,就算再返嚟,都要有咁麻煩得麻煩,最好就永世都唔返嚟

普通黃絲都還仲可以呀, 你話嗰班黃教師同埋黃公務員再返嚟香港要捱七年先至得到香港些少嘅福利, 佢哋一定後悔當初離開特區政府{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-12-12 18:01:25

史高拉李 發表於 2022-12-12 15:42
普通黃絲都還仲可以呀, 你話嗰班黃教師同埋黃公務員再返嚟香港要捱七年先至得到香港些少嘅福利, 佢哋一定 ...

出得嚟搞事,預咗要要踎登㗎啦!呢班死淨把口嘅畜牲,我唔信佢內心冇後悔

史高拉李 發表於 2022-12-13 12:02:47

愛煲老藕 發表於 2022-12-12 18:01
出得嚟搞事,預咗要要踎登㗎啦!呢班死淨把口嘅畜牲,我唔信佢內心冇後悔

咁唔後悔咪繼續喺外國捱囉{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-12-13 21:24:35

史高拉李 發表於 2022-12-13 12:02
咁唔後悔咪繼續喺外國捱囉

佢哋呢班咁嘅賤種點識得後悔呀!就算篤灰嗰班,都係想自己減輕罪名,完全都唔係真心悔改

史高拉李 發表於 2022-12-14 17:40:23

愛煲老藕 發表於 2022-12-13 21:24
佢哋呢班咁嘅賤種點識得後悔呀!就算篤灰嗰班,都係想自己減輕罪名,完全都唔係真心悔改 ...

肥佬黎單欺騙案個法官都講到明兩名被告從來冇後悔過格{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-12-14 20:55:46

史高拉李 發表於 2022-12-14 17:40
肥佬黎單欺騙案個法官都講到明兩名被告從來冇後悔過格

係呀!呢班畜生已經入腦入血,要佢哋改過自身,仲難過香港足球隊入世界盃決賽週{:lol:}

史高拉李 發表於 2022-12-15 13:31:23

愛煲老藕 發表於 2022-12-14 20:55
係呀!呢班畜生已經入腦入血,要佢哋改過自身,仲難過香港足球隊入世界盃決賽週 ...

我相信阿爺已經後悔抬比卡超上枱嘅哪,做乜唔比鄧一哥上枱咁硬膠{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-12-15 21:47:00

史高拉李 發表於 2022-12-15 13:31
我相信阿爺已經後悔抬比卡超上枱嘅哪,做乜唔比鄧一哥上枱咁硬膠
...

可能呢條比卡超潛伏擦鞋擦咗好耐,鄧一哥就實務實幹唔識做,所以咪比咗呢條友攝咗位,更有可能就係阿爺心諗邊個做,都係唔掂,亦都冇當我哋自己,友,咪求其揀一個做

史高拉李 發表於 2022-12-16 12:33:26

愛煲老藕 發表於 2022-12-15 21:47
可能呢條比卡超潛伏擦鞋擦咗好耐,鄧一哥就實務實幹唔識做,所以咪比咗呢條友攝咗位,更有可能就係阿爺心諗 ...

所以吹噓係冇用嘅, 認叻係冇用㗎, 始終有一日會現形, 香港好多評論家讚到阿爺天上有地下無咁, 其實咪又係一碌葛{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-12-16 21:12:52

史高拉李 發表於 2022-12-16 12:33
所以吹噓係冇用嘅, 認叻係冇用㗎, 始終有一日會現形, 香港好多評論家讚到阿爺天上有地下無咁, 其實咪又係 ...

嗰d評論家都係擦鞋想攞著數啫!相對嚟講,俄羅斯,北韓咪仲醒,唔使睇美國面色,美國亦都咬佢哋唔入

史高拉李 發表於 2022-12-17 14:55:03

愛煲老藕 發表於 2022-12-16 21:12
嗰d評論家都係擦鞋想攞著數啫!相對嚟講,俄羅斯,北韓咪仲醒,唔使睇美國面色,美國亦都咬佢哋唔入 ...

仲有係中東嘅伊朗添,話打你美國就打你美國,10多年前就整鑊911俾美國佬嘆吓,搞到美國完氣大傷{:victory:}

愛煲老藕 發表於 2022-12-17 20:57:27

史高拉李 發表於 2022-12-17 14:55
仲有係中東嘅伊朗添,話打你美國就打你美國,10多年前就整鑊911俾美國佬嘆吓,搞到美國完氣大傷{:victory ...

係呀!逢親嗰d中東石油國家卡塔爾,沙地阿拉伯有錢國家特別唔妥美國,所以美國呢班乞衣,同d窮友國家行埋一齊就最啱,乜嘢人同乜嘢人來往,中國咁有錢,佢哋梗係唔妥啦!

史高拉李 發表於 2022-12-18 11:42:07

愛煲老藕 發表於 2022-12-17 20:57
係呀!逢親嗰d中東石油國家卡塔爾,沙地阿拉伯有錢國家特別唔妥美國,所以美國呢班乞衣,同d窮友國家行埋一 ...

其實依家國內都喊緊救命㗎, 不過我哋啲普通市民唔知啫{:quiet:}

愛煲老藕 發表於 2022-12-18 18:42:06

史高拉李 發表於 2022-12-18 11:42
其實依家國內都喊緊救命㗎, 不過我哋啲普通市民唔知啫

咁佢哋自己攞嚟嘅,死都唔肯躺平,結果最後咪又要跟隨大隊,鬥氣總係要付出後果
頁: 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44
查看完整版本: 時鐘酒店