史高拉李 發表於 2023-3-29 12:53:04

愛煲老藕 發表於 2023-3-28 17:17
呢班蠶豆錢多又唔去做善事喎!做埋d咁嘅傷天害理嘅嘢,肯定比天收

E家香港咁嘅經濟環境,睇怕都少咗尼D硬膠人囉{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-29 17:29:19

史高拉李 發表於 2023-3-29 12:53
E家香港咁嘅經濟環境,睇怕都少咗尼D硬膠人囉

應該冇啦!平時呢d乞衣賣旗都唔會入錢買番支,捐比d同老乞衣就好慷慨

史高拉李 發表於 2023-3-29 21:04:48

愛煲老藕 發表於 2023-3-29 17:29
應該冇啦!平時呢d乞衣賣旗都唔會入錢買番支,捐比d同老乞衣就好慷慨

E家班仆街你畀D佢仲好,佢哋窮卵過蒙正{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-30 17:00:19

史高拉李 發表於 2023-3-29 21:04
E家班仆街你畀D佢仲好,佢哋窮卵過蒙正

咁就快d再揸個兜出去乞食啦!呢班死剷我諗一千個真係冇半個,會為咗自己呢幾年做過d犯法嘢後悔嘅

史高拉李 發表於 2023-3-31 14:44:52

愛煲老藕 發表於 2023-3-30 17:00
咁就快d再揸個兜出去乞食啦!呢班死剷我諗一千個真係冇半個,會為咗自己呢幾年做過d犯法嘢後悔嘅 ...

所以星期日將軍澳遊行,警方要規定參加人數同時要每個人都要振住個人名牌,以之識別,等有心搞事嘅人無所施其技{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2023-3-31 17:34:41

史高拉李 發表於 2023-3-31 14:44
所以星期日將軍澳遊行,警方要規定參加人數同時要每個人都要振住個人名牌,以之識別,等有心搞事嘅人無所 ...

多嚿魚.唔批嘅最好,咪由得佢哋點樣講,冇得遊行只能怨嗰班搞屎棍,將遊行變咗質

史高拉李 發表於 2023-4-1 09:31:52

愛煲老藕 發表於 2023-3-31 17:34
多嚿魚.唔批嘅最好,咪由得佢哋點樣講,冇得遊行只能怨嗰班搞屎棍,將遊行變咗質 ...

屌⋯⋯人一出世就係自私嘅啦,邊個想自己嘅家園隔離起座屎坑先得㗎,起係其他人嘅家園就唔出聲,仲舉腳贊成添{:sad:}

愛煲老藕 發表於 2023-4-3 18:11:31

史高拉李 發表於 2023-4-1 09:31
屌⋯⋯人一出世就係自私嘅啦,邊個想自己嘅家園隔離起座屎坑先得㗎,起係其他人嘅家園就唔出聲,仲舉腳贊 ...

由未有暴亂事件開始,我根本從來都唔贊成遊行,自己一定唔會參與

史高拉李 發表於 2023-4-4 10:16:11

愛煲老藕 發表於 2023-4-3 18:11
由未有暴亂事件開始,我根本從來都唔贊成遊行,自己一定唔會參與

學家父所講,得閒唔好搵碌柴藕自已對腳,做乜攞苦嚟辛啫{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2023-4-4 17:30:58

史高拉李 發表於 2023-4-4 10:16
學家父所講,得閒唔好搵碌柴藕自已對腳,做乜攞苦嚟辛啫

嗰班濕鳩,好多都唔知去遊行嘅目的係乜嘢,人去佢哋又去

史高拉李 發表於 2023-4-4 19:00:50

愛煲老藕 發表於 2023-4-4 17:30
嗰班濕鳩,好多都唔知去遊行嘅目的係乜嘢,人去佢哋又去

黑暴時佢哋係為錢囉{:sad:}

愛煲老藕 發表於 2023-4-5 21:10:35

史高拉李 發表於 2023-4-4 19:00
黑暴時佢哋係為錢囉

呢個我知,但係有d真係冇收錢嘅,都要出嚟遊行,咪超級戇鳩囉

史高拉李 發表於 2023-4-6 10:55:44

愛煲老藕 發表於 2023-4-5 21:10
呢個我知,但係有d真係冇收錢嘅,都要出嚟遊行,咪超級戇鳩囉

D中學生咪冇錢收果一群囉{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2023-4-6 16:58:55

史高拉李 發表於 2023-4-6 10:55
D中學生咪冇錢收果一群囉

所以我特別憎呢班戇鳩仔囉!讀書又唔見佢哋咁勤力,遊行又肯就次次出現,又冇錢收,笨柒之中嘅笨柒

史高拉李 發表於 2023-4-6 19:11:56

愛煲老藕 發表於 2023-4-6 16:58
所以我特別憎呢班戇鳩仔囉!讀書又唔見佢哋咁勤力,遊行又肯就次次出現,又冇錢收,笨柒之中嘅笨柒 ...

尼斑正一打壞後生{:sad:}

愛煲老藕 發表於 2023-4-6 21:56:10

史高拉李 發表於 2023-4-6 19:11
尼斑正一打壞後生

佢哋嘅唯一優點,就比較藍絲團結,當佢哋d黃店就嚟執笠,佢哋就聚埋一堆幫襯捧場

史高拉李 發表於 2023-4-7 12:54:43

愛煲老藕 發表於 2023-4-6 21:56
佢哋嘅唯一優點,就比較藍絲團結,當佢哋d黃店就嚟執笠,佢哋就聚埋一堆幫襯捧場 ...

咁又唔係啵,尼班仆街都係睇邊間先幫手蔗喎,阿布泰黃店全線執笠,佢哋唔單止冇幫襯,仲喺網上柴台添{:sad:}

愛煲老藕 發表於 2023-4-21 17:24:28

史高拉李 發表於 2023-4-7 12:54
咁又唔係啵,尼班仆街都係睇邊間先幫手蔗喎,阿布泰黃店全線執笠,佢哋唔單止冇幫襯,仲喺網上柴台添{:sa ...

梗係啦!因為阿布泰開始擺明唔想得罪共產黨,有d棄暗投明,所以班含家剷咪搞佢囉

史高拉李 發表於 2023-4-22 15:54:41

愛煲老藕 發表於 2023-4-21 17:24
梗係啦!因為阿布泰開始擺明唔想得罪共產黨,有d棄暗投明,所以班含家剷咪搞佢囉 ...

尼D咪立場唔得堅定嘅後果囉{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2023-4-22 22:15:13

史高拉李 發表於 2023-4-22 15:54
尼D咪立場唔得堅定嘅後果囉

除咗大屠殺嘅畫面,我其實最想睇到嘅,就係呢班乞衣,最好狗咬狗,人食人,佢哋反哂面,自相殘殺就最正

史高拉李 發表於 2023-4-23 14:30:19

愛煲老藕 發表於 2023-4-22 22:15
除咗大屠殺嘅畫面,我其實最想睇到嘅,就係呢班乞衣,最好狗咬狗,人食人,佢哋反哂面,自相殘殺就最正 ...

騎牆派始終都唔掂嘅,搞到自己兩面都唔係人,何必呢{:sad:}

愛煲老藕 發表於 2023-4-23 18:55:46

史高拉李 發表於 2023-4-23 14:30
騎牆派始終都唔掂嘅,搞到自己兩面都唔係人,何必呢

但係有d仲衰呢,好似周小龍呢個仆街,又係唔見棺材唔流眼淚嘅廢人

史高拉李 發表於 2023-4-24 11:47:03

愛煲老藕 發表於 2023-4-23 18:55
但係有d仲衰呢,好似周小龍呢個仆街,又係唔見棺材唔流眼淚嘅廢人

條友D鋪頭卒之咪摺鳩曬{:clap:}

愛煲老藕 發表於 2023-4-24 17:27:34

史高拉李 發表於 2023-4-24 11:47
條友D鋪頭卒之咪摺鳩曬

咪係囉!嗰班低能白痴友,都唔支持得佢好耐啦!而家條契弟咪走咗佬

史高拉李 發表於 2023-4-25 15:37:17

愛煲老藕 發表於 2023-4-24 17:27
咪係囉!嗰班低能白痴友,都唔支持得佢好耐啦!而家條契弟咪走咗佬

果間嘢只賣童裝衣服,而且仲好貴嘅添,都係日本郵輪遲早完嘅哪{:lol:}

srak 發表於 2023-6-10 13:35:19

少去時鐘,多數 4,5星級酒店,乾淨好多
頁: 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43]
查看完整版本: 時鐘酒店