史高拉李 發表於 2022-12-19 16:21:28

愛煲老藕 發表於 2022-12-18 18:42
咁佢哋自己攞嚟嘅,死都唔肯躺平,結果最後咪又要跟隨大隊,鬥氣總係要付出後果 ...

昨晚上YOUTUBE睇到兩條深圳同廣州嘅視頻大陸真係好恐怖喎,深圳同廣州尼兩日市面水靜鵝飛,鬼影都唔多只,間間食肆拍撚晒污英,有D鋪仲放員工回鄉過年喎,睇嚟大陸真係大爆發,個個去搶藥物,中招果D就繼續上班,冇中招果班人就留守屋企,真係怪撚胎,照睇通關都係凍過水{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-12-19 21:12:46

史高拉李 發表於 2022-12-19 16:21
昨晚上YOUTUBE睇到兩條深圳同廣州嘅視頻大陸真係好恐怖喎,深圳同廣州尼兩日市面水靜鵝飛,鬼影都唔多只 ...

係呀!澳門今日都好似開始中招,都可以返工真係奇怪,我都聽到深圳d揼骨妹講上面好多舖頭執笠,所以佢哋講中央先肯突然之間咁鬆

史高拉李 發表於 2022-12-20 14:16:12

愛煲老藕 發表於 2022-12-19 21:12
係呀!澳門今日都好似開始中招,都可以返工真係奇怪,我都聽到深圳d揼骨妹講上面好多舖頭執笠,所以佢哋講中 ...

應該係中央鬆綁鬆得太急促, 啲市民一下承受唔到呢種壓力, 其實我都希望特區政府好似中央咁, 一下冚唪唥鬆綁, 等香港人一下子日日十幾二十萬人中招, 令醫療再爆煲要政府走返回頭路, 咁就真係拍掌叫好喇{:victory:}{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-12-20 19:17:19

史高拉李 發表於 2022-12-20 14:16
應該係中央鬆綁鬆得太急促, 啲市民一下承受唔到呢種壓力, 其實我都希望特區政府好似中央咁, 一下冚唪唥鬆 ...

咁樣又怕唔怕又勒緊防疫措施,限聚令又要更加嚴先

史高拉李 發表於 2022-12-21 15:18:46

愛煲老藕 發表於 2022-12-20 19:17
咁樣又怕唔怕又勒緊防疫措施,限聚令又要更加嚴先

咁睇吓政府係咪想香港又死多一萬幾千人囉,我有乜所謂啫{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-12-21 18:52:52

史高拉李 發表於 2022-12-21 15:18
咁睇吓政府係咪想香港又死多一萬幾千人囉,我有乜所謂啫

垃圾政府無稜兩可,安心出行咁遲先廢咗,就知道呢班狗官做嘢永遠慢半拍

史高拉李 發表於 2022-12-22 12:34:36

愛煲老藕 發表於 2022-12-21 18:52
垃圾政府無稜兩可,安心出行咁遲先廢咗,就知道呢班狗官做嘢永遠慢半拍

最POOL GUY係放D唔放D嘛{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-12-22 21:24:59

史高拉李 發表於 2022-12-22 12:34
最POOL GUY係放D唔放D嘛

今日又萬九宗,垃圾政府好似一d都唔放在眼內,若無其事咁款

史高拉李 發表於 2022-12-23 12:13:51

愛煲老藕 發表於 2022-12-22 21:24
今日又萬九宗,垃圾政府好似一d都唔放在眼內,若無其事咁款

D專家話尼D係軽症,自己搵撻地方匿埋藕幾日就會自動好番嘛{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-12-23 21:34:27

史高拉李 發表於 2022-12-23 12:13
D專家話尼D係軽症,自己搵撻地方匿埋藕幾日就會自動好番嘛

吓,咁佢唔一早講,咁而家講乜都得啦!佢哋搬龍門嘅功夫,真係仲叻過攪事嗰班畜牲

史高拉李 發表於 2022-12-24 14:48:40

愛煲老藕 發表於 2022-12-23 21:34
吓,咁佢唔一早講,咁而家講乜都得啦!佢哋搬龍門嘅功夫,真係仲叻過攪事嗰班畜牲 ...

昨日破二萬關口添,開始嚟料哪{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-12-24 21:42:10

史高拉李 發表於 2022-12-24 14:48
昨日破二萬關口添,開始嚟料哪

我有澳門朋友都講,成個澳門而家真係有六成市民真係確咗診,不過佢話感冒喎!我諗佢都比上面洗咗腦

史高拉李 發表於 2022-12-25 13:40:38

愛煲老藕 發表於 2022-12-24 21:42
我有澳門朋友都講,成個澳門而家真係有六成市民真係確咗診,不過佢話感冒喎!我諗佢都比上面洗咗腦 ...

咁不如講係流感咪仲實際,最低限度唔洗令到D市民咁恐荒{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-12-25 21:53:47

史高拉李 發表於 2022-12-25 13:40
咁不如講係流感咪仲實際,最低限度唔洗令到D市民咁恐荒

根本就改個名嘅啫!我呢個朋友真係信信地㗎!好明顯流感同感冒,唔會傳染得咁快囉!佢唔改個名,仲話係疫情,點可以通關呀

史高拉李 發表於 2022-12-26 11:28:39

愛煲老藕 發表於 2022-12-25 21:53
根本就改個名嘅啫!我呢個朋友真係信信地㗎!好明顯流感同感冒,唔會傳染得咁快囉!佢唔改個名,仲話係疫情 ...

一句講晒,龍門只係俾D專家自己搬嘅啫,日日幾十人都話唔嚴重,真係死十個當五傷{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-12-26 18:12:29

史高拉李 發表於 2022-12-26 11:28
一句講晒,龍門只係俾D專家自己搬嘅啫,日日幾十人都話唔嚴重,真係死十個當五傷
...

佢哋最無恥咪就係咁樣囉!見到仲話帶咗聖誕禮物比香港市民,佢當咗香港七百萬市民有一半以上係戇鳩冇腦

史高拉李 發表於 2023-1-12 16:36:32

愛煲老藕 發表於 2022-12-26 18:12
佢哋最無恥咪就係咁樣囉!見到仲話帶咗聖誕禮物比香港市民,佢當咗香港七百萬市民有一半以上係戇鳩冇腦 ...

旦大多數香港市民又好BUY佢講嘅說話啵{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2023-2-18 19:10:02

史高拉李 發表於 2023-1-12 16:36
旦大多數香港市民又好BUY佢講嘅說話啵

d人心水唔清啫!以為佢係專家講嘢一定啱

史高拉李 發表於 2023-2-19 09:19:49

愛煲老藕 發表於 2023-2-18 19:10
d人心水唔清啫!以為佢係專家講嘢一定啱

佢E家收咗皮啦{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2023-2-19 19:05:48

史高拉李 發表於 2023-2-19 09:19
佢E家收咗皮啦

咁佢早d收皮好過啦!以免講多錯多,唯恐天下不亂

史高拉李 發表於 2023-2-20 09:13:45

愛煲老藕 發表於 2023-2-19 19:05
咁佢早d收皮好過啦!以免講多錯多,唯恐天下不亂

我睇唔洗幾耐佢又彈番出嚟啵{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2023-2-20 17:23:07

史高拉李 發表於 2023-2-20 09:13
我睇唔洗幾耐佢又彈番出嚟啵

咁都唔奇,佢唔出嚟講番兩句,悶都悶死佢啦

史高拉李 發表於 2023-2-20 17:48:27

愛煲老藕 發表於 2023-2-20 17:23
咁都唔奇,佢唔出嚟講番兩句,悶都悶死佢啦

等待佢出現{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2023-2-20 21:54:46

史高拉李 發表於 2023-2-20 17:48
等待佢出現

希望佢中咗六合彩頭獎啦!不過我驚佢窮到連十蚊買六合彩嘅錢都冇咋{:titter:}

史高拉李 發表於 2023-2-21 11:11:43

愛煲老藕 發表於 2023-2-20 21:54
希望佢中咗六合彩頭獎啦!不過我驚佢窮到連十蚊買六合彩嘅錢都冇咋 ...

佢相隔三四個月就蒲頭一次㗎{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2023-2-21 17:49:38

史高拉李 發表於 2023-2-21 11:11
佢相隔三四個月就蒲頭一次㗎

咁即係爛賭鳳姐半年内起碼聯絡史高拉李大哥一次

史高拉李 發表於 2023-2-21 21:59:22

愛煲老藕 發表於 2023-2-21 17:49
咁即係爛賭鳳姐半年内起碼聯絡史高拉李大哥一次

{:wondering:}{:wondering:}{:wondering:}

愛煲老藕 發表於 2023-2-21 23:15:09

史高拉李 發表於 2023-2-21 21:59

呢啲咁嘅瘟神,十年搵你一次好喇{:titter:}

史高拉李 發表於 2023-2-22 13:17:01

愛煲老藕 發表於 2023-2-21 23:15
呢啲咁嘅瘟神,十年搵你一次好喇

依家佢免費畀我屌, 我都唔屌佢啦{:nono:}

愛煲老藕 發表於 2023-2-22 17:04:06

史高拉李 發表於 2023-2-22 13:17
依家佢免費畀我屌, 我都唔屌佢啦

佢調番轉比1000史高拉李大哥,你又屌唔屌佢?
頁: 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44
查看完整版本: 時鐘酒店