愛煲老藕 發表於 2022-8-26 22:09:19

史高拉李 發表於 2022-8-26 09:41
咁我係去開香港仔先至去食嘅啫, 不過就一定會買兩磅魚蛋, 兩條魚片, 兩包魚皮, 一樽辣椒油返去畀小三兩母 ...

嘩!咁咪每一次去都要洗幾嚿水,史高拉李大哥真係唔自私又夠豪氣,顧及身邊d人

愛煲老藕 發表於 2022-8-26 22:10:22

史高拉李 發表於 2022-8-26 09:44
報喜就准囉, 報憂就一定剷鳩咗你

哋獨霸咗討論區,好心寫嘢就盡責d啦!乜嘢放屁呀!六呎六,咁樣都寫得出,又係淨係識得收錢,唔識做嘢,搶錢,都係咁咦,做吓嘢呀嘛

史高拉李 發表於 2022-8-27 10:47:13

愛煲老藕 發表於 2022-8-26 22:09
嘩!咁咪每一次去都要洗幾嚿水,史高拉李大哥真係唔自私又夠豪氣,顧及身邊d人 ...

對於食我係好冇所謂嘅{:tongue:}

史高拉李 發表於 2022-8-27 10:49:38

愛煲老藕 發表於 2022-8-26 22:10
哋獨霸咗討論區,好心寫嘢就盡責d啦!乜嘢放屁呀!六呎六,咁樣都寫得出,又係淨係識得收錢,唔識做嘢,搶錢, ...

嘻.....你唔好理, 佢又鳩屌咁多客{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-8-27 23:12:09

史高拉李 發表於 2022-8-27 10:47
對於食我係好冇所謂嘅

雖然史高拉李大哥外表係大男人,但係你性格又唔算係好大男人,好尊重女性,比佢哋叫餸,真係盡顯你嘅男仕風度

愛煲老藕 發表於 2022-8-27 23:13:10

史高拉李 發表於 2022-8-27 10:49
嘻.....你唔好理, 佢又鳩屌咁多客

冇辦法,因為佢係慣性收視,好似無線咁,冇乜其他選擇,咪獨大,先咁多人睇

史高拉李 發表於 2022-8-29 16:43:16

愛煲老藕 發表於 2022-8-27 23:12
雖然史高拉李大哥外表係大男人,但係你性格又唔算係好大男人,好尊重女性,比佢哋叫餸,真係盡顯你嘅男仕風度 ...

就算以前我嗰個群組, 約佢哋出嚟食飯多數都係佢哋點菜, 佢哋點乜我食乜, 我好少點菜嘅{:tongue:}

史高拉李 發表於 2022-8-29 16:45:53

愛煲老藕 發表於 2022-8-27 23:13
冇辦法,因為佢係慣性收視,好似無線咁,冇乜其他選擇,咪獨大,先咁多人睇

都話左扯旗山頂望落嚟, 香港老襯多{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2022-8-29 22:17:24

史高拉李 發表於 2022-8-29 16:43
就算以前我嗰個群組, 約佢哋出嚟食飯多數都係佢哋點菜, 佢哋點乜我食乜, 我好少點菜嘅
...

呢d咪證明史高拉李大哥,對男女都唔會斤斤計較,亦都唔會男女有別

愛煲老藕 發表於 2022-8-29 22:18:37

史高拉李 發表於 2022-8-29 16:45
都話左扯旗山頂望落嚟, 香港老襯多

不過佢哋除咗d討論區呃呃騙騙,連d相都流到爆,將日本AV女郎既相,當係鳳姐本人

史高拉李 發表於 2022-8-30 11:01:47

愛煲老藕 發表於 2022-8-29 22:17
呢d咪證明史高拉李大哥,對男女都唔會斤斤計較,亦都唔會男女有別

唔係誇口呀, 好多時佢哋點嘅餸我唔食得, 我都一樣照夾錢嘅, 三幾百蚊猶如垃圾{:soldier:}

史高拉李 發表於 2022-8-30 11:03:09

愛煲老藕 發表於 2022-8-29 22:18
不過佢哋除咗d討論區呃呃騙騙,連d相都流到爆,將日本AV女郎既相,當係鳳姐本人 ...

咪就係囉, 佢當人係傻仔嚟嘅{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-8-30 22:09:58

史高拉李 發表於 2022-8-30 11:01
唔係誇口呀, 好多時佢哋點嘅餸我唔食得, 我都一樣照夾錢嘅, 三幾百蚊猶如垃圾
...

所以d朋友最鍾意搵史高拉李大哥食飯,就係咁解,疏爽,大方,又唔會婆婆媽媽,又識食,更加識得搞氣氛,冇你,點成事呀

愛煲老藕 發表於 2022-8-30 22:10:59

史高拉李 發表於 2022-8-30 11:03
咪就係囉, 佢當人係傻仔嚟嘅

係呀!佢哋仲諗咗好多呃錢嘅嘢添,買花送花,買嗰d真係傻仔嚟㗎

史高拉李 發表於 2022-8-31 11:17:09

愛煲老藕 發表於 2022-8-30 22:09
所以d朋友最鍾意搵史高拉李大哥食飯,就係咁解,疏爽,大方,又唔會婆婆媽媽,又識食,更加識得搞氣氛,冇你,點 ...

做朋友嘅嘢, 唔計得咁多㗎喇{:tongue:}

史高拉李 發表於 2022-8-31 11:18:45

愛煲老藕 發表於 2022-8-30 22:10
係呀!佢哋仲諗咗好多呃錢嘅嘢添,買花送花,買嗰d真係傻仔嚟㗎

係呀, 日日做頭版嗰啲廣告費貴好多㗎{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-8-31 21:43:31

史高拉李 發表於 2022-8-31 11:17
做朋友嘅嘢, 唔計得咁多㗎喇

最怕史高拉李大哥你當佢朋友,佢當你傻仔咋

愛煲老藕 發表於 2022-8-31 21:44:48

史高拉李 發表於 2022-8-31 11:18
係呀, 日日做頭版嗰啲廣告費貴好多㗎

係呀!連148登頭版都好似收得特別貴,收效係咪真係大好多先?

史高拉李 發表於 2022-9-1 10:58:11

愛煲老藕 發表於 2022-8-31 21:43
最怕史高拉李大哥你當佢朋友,佢當你傻仔咋

食得幾多啫, 我撻二千蚊出嚟食撚到佢哋嗰班人嘔都得呀{:soldier:}

史高拉李 發表於 2022-9-1 11:00:37

愛煲老藕 發表於 2022-8-31 21:44
係呀!連148登頭版都好似收得特別貴,收效係咪真係大好多先?

貴幾百蚊咁多囉, 但係就好收效喎{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-9-1 21:26:48

史高拉李 發表於 2022-9-1 10:58
食得幾多啫, 我撻二千蚊出嚟食撚到佢哋嗰班人嘔都得呀

咁每次出嚟群組最後埋單嗰個係咪史高拉李大哥你呀?

愛煲老藕 發表於 2022-9-1 21:27:49

史高拉李 發表於 2022-9-1 11:00
貴幾百蚊咁多囉, 但係就好收效喎

咁又係,㩒都㩒先睇啦!應該多過睇內版既人

史高拉李 發表於 2022-9-2 11:17:14

愛煲老藕 發表於 2022-9-1 21:26
咁每次出嚟群組最後埋單嗰個係咪史高拉李大哥你呀?

買單多數係嗰條縮骨友㗎, 因為佢碌卡有積分呀嘛, 佢埋咗單咪要我哋當場夾返錢畀佢囉{:tongue:}

史高拉李 發表於 2022-9-2 11:19:08

愛煲老藕 發表於 2022-9-1 21:27
咁又係,㩒都㩒先睇啦!應該多過睇內版既人

呢支未有生意頭腦囉{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-9-2 21:56:20

史高拉李 發表於 2022-9-2 11:17
買單多數係嗰條縮骨友㗎, 因為佢碌卡有積分呀嘛, 佢埋咗單咪要我哋當場夾返錢畀佢囉
...

嘩!佢真係離哂譜,又食又拎,出錢又少,福利就要攞盡,縮骨友真係面皮夠厚,唔怕醜既

愛煲老藕 發表於 2022-9-2 21:57:24

史高拉李 發表於 2022-9-2 11:19
呢支未有生意頭腦囉

睇得出148號有上進嘅心,161就等接埋,161真係冇一範好得過148

史高拉李 發表於 2022-9-3 11:55:56

愛煲老藕 發表於 2022-9-2 21:56
嘩!佢真係離哂譜,又食又拎,出錢又少,福利就要攞盡,縮骨友真係面皮夠厚,唔怕醜既 ...

佢要威尾畀佢威埋嗰份囉{:tongue:}

史高拉李 發表於 2022-9-3 11:58:33

愛煲老藕 發表於 2022-9-2 21:57
睇得出148號有上進嘅心,161就等接埋,161真係冇一範好得過148

每個成人台旺唔旺場, 係睇討論區多唔多人吹水之嘛{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-9-3 21:28:12

史高拉李 發表於 2022-9-3 11:55
佢要威尾畀佢威埋嗰份囉

哈哈!佢自我感覺良好啫!黐飲黐食咁都叫威,叫失禮就真

愛煲老藕 發表於 2022-9-3 21:29:58

史高拉李 發表於 2022-9-3 11:58
每個成人台旺唔旺場, 係睇討論區多唔多人吹水之嘛

咁又係真喎!一四一嘅討論區,又就真係比148旺好多
頁: 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32
查看完整版本: 廟街企企