Xocat

搜索
熱搜: 活動 交友 視訊
查看: 3934|回復: 55

Re : 新論壇重 post 我被前妻派綠帽的經歷

中級會員

自從舊論壇上唔到新貼後,又唔見咗新論壇嘅登入密碼,冇上論壇好耐了。揾咗好耐終於揾返密碼,現在可以上嚟浮返出水面吹吓水。因為連舊論壇都入唔到去,之前 post 過被前妻派綠帽嘅貼又冇留底,要靠記憶重新寫返出嚟,就當係寫吓故事,大家亦當故事咁睇好了。

唔講太多癈話,開始入話題,

我係 70's 後出世嘅,年紀都週咗五字頭了。我結過兩次婚,第一結婚有正式註冊,第二次就因為分居緊未正式攪好晒離婚手續,所以就只係自已家人一齊食餐飯就算正式同家人宣布再婚。

我結過兩次婚,兩個前妻都出軌過。我廿歲初已結第一次婚,嗰陣第一個前妻已廿到尾,年紀大我成七、八年,只係嗰樣我睇唔出。佢支配慾好強,由頭到尾都食住我。結婚後好快佢同我生咗個女,之後冇耐佢就開始喺出面同另個男人玩。佢由最初偷食到後來知我忍到佢,到佢發現俾綠帽我戴後,我反而仲更加性興奮後,佢就索性揚晒咁俾綠帽我戴。

講返我第一個前妻嘅外型,佢只得 1.58 米高,同我結婚前佢體重得 45 公斤,身材算係嬌小玲瓏,外表望落好後生、好似個純情靚妹咁,一啲都睇唔出年紀居然會大我成七、八年咁多。同我生咗個女後,佢身材先開始豐滿咗啲,體重至升到 53 公斤,但望落一啲都唔覺佢肥,反而有番少少肉地,我覺得仲變到更加誘人。

我相信當一個女人生過 bb 後,佢對性愛嘅取態會唔同咗,一係就變得對性愛事冷淡晒,另一個極端就可以係對性事變得極度熱愛進取。我第一任前妻就係後者。佢生咗個女後,除咗身型變得成熟誘惑之外,對性愛就變得好渴求,由之前一個較含蓄嘅女人,好快變成一個淫婦咁。可能我慢慢滿足唔到佢對性愛嘅渴望,而且佢外型又變得愈來愈成熟誘惑,佢好快就在外邊揾到佢另外嘅 sp 啦。

話說我肯定第一任前妻已經俾咗綠帽我戴後,我都死忍住唔出聲,希望佢好快會玩厭就自己識收手。點知佢慢慢好似知我已經知佢偷食嘅事,有次佢偷食後返到屋企,竟然刻意好曖昧咁暗示我知佢剛剛偷食嘅情節,好衰唔衰我聽完佢講時,我居然會愈聽愈興奮,條 jj 硬起上嚟嘅程度係之前從未有過,佢見我咁嘅反應,最初都有少少驚訝,跟住就好粗魯咁除咗我條褲,佢自己亦都即時除晒衫,二話不說就騎上我已經硬晒條 jj 度,好似反過來係佢強姦我咁瘋狂地騎在我 jj 上面不停咁 un,嗰次係我哋結婚後第一次可以做得咁耐嘅,佢騎在我上面差不多半小時後我至忍唔住內射咗在佢裏面,佢嗰次亦都享受咗好幾次性高潮後至全身壓在我身上停下來。

(待續:因為重新寫過,更新會慢少少,請見諒。)

評分

參與人數 6威望 +45 金錢 +41 收起 理由
tailawyau + 10 + 10 贊一個!
442a + 10 + 10
sidney331187 + 10 + 10
basic12 + 10 + 10 贊一個!
bechow08 + 5
fcc3214 + 1

查看全部評分

金牌會員

支持師兄
回復

1萬

論壇元老

支持師兄,非常精彩
回復 支持 反對

金牌會員

期待後續故事
回復 支持 反對

金牌會員

精采
回復

論壇元老

精采 期待後續故事
回復 支持 反對

論壇元老

回復

初級會員

支持師兄,非常精彩
回復 支持 反對

論壇元老

多謝分享
回復

高級會員

支持
回復

論壇元老

支持,支持,支持
回復 支持 反對

高級會員

精彩支持
回復

論壇元老

支持師兄,繼續
回復 支持 反對

金牌會員

好睇呀
多謝分享
回復 支持 反對

中級會員

抱歉隔咁耐至上嚟繼續講我第一任前妻俾綠帽我戴嚟往事,事關我墨水有限,成日都寫唔到幾個字,每次繼續寫落去都要思考好耐至再寫得小小嘢。
回復 支持 反對

中級會員

我第一任前妻自從嗰次肯定試到我對戴綠帽居然有性興奮反應後,跟住就不時愈來愈露骨咁對住我講佢同情夫偷食時嘅情境細節,而且仲係每次都喺極羞辱我嘅情況下講出嚟,好似要刻意挑戰我受辱嘅極限。不停咁挑剔我樣貌唔靚仔,身材唔夠人大隻結實就係一定嘅話題,跟住好露骨咁諷刺我 jj 又短、又幼、又唔夠硬,做愛嘅時間又短,好快就俾佢夾爆射咗出嚟,射出嚟啲精液仲要又稀又少,佢話俾我射咗喺佢入面佢都冇感覺,佢完全都唔覺得有性興奮。好衰唔衰我每次俾佢羞辱時,我都有性興奮感覺,下邊條 jj 又不期然咁想硬起上嚟,咁佢見到我咁情形,就一定唔放過機會再羞辱我好撚賤,平時條 jj 就軟乃乃,一聽到佢同另一個男人攪嘢,條癈撚就頭岳岳,不過始終都條癈撚一條,都係又短、又細、又唔夠硬,冇撚用。  跟住嗰星期佢又時不時好露骨咁攞我直接同佢情夫比較,不停用粗口屌我冇撚用,話我即使有 jj 都同一個太監冇分別,根本就唔似個男人。佢會話佢外面揾啲男人就唔同啦,身材高大、肌肉又結實,條 jj 又長、又粗、又夠硬,插佢插得夠晒深入、夠晒逼實佢個西,插佢嘅時間又夠晒長,攪到佢過足癮。好羞辱咁踩我同人冇得比。  跟住嗰幾個月我第一任前妻出軌得愈來愈肆無忌憚了,羞辱我嘅說話亦愈來愈刻薄惡毒了,但我就好像天生犯賤,佢愈刻薄咁羞辱我、愈變態咁槽質我,我居然就愈覺興奮快感。  佢每次同情夫攪完嘢返到屋企就最鍾意肆無忌憚咁屌我、話我冇撚用,碌撚平時死狗咁,聽到自己老婆同第二個男人攪嘢就硬晒,真係天生賤撚。慢慢佢又開始會好變態咁推低我瞓喺床度,然後佢就除咗條底褲騎上我塊臉度,㩒實我個頭顏騎我去同佢乃西清潔。  試過第一次顏騎住我、逼我去乃佢剛剛俾情夫插屌完嘅西清潔後,我第一任前妻之後每次同情夫攪完嘢返到屋企,佢都會即係一邊騎住我塊臉逼我去服侍佢乃西、一邊會繼續屌我冇撚冇、正一癈撚。佢最鍾意同時羞辱我話佢個西啱啱俾佢情夫屌完,我咁賤,最啱乃佢新鮮熱辣攪完嘅嘢淫西啦。我呢個時候居然會好興奮、好狂熱咁去乃佢西,下邊條 jj 又會不自禁咁硬起上嚟,佢見咁我咁嘅賤樣,會更加淫蕩咁恥笑我好撚賤。不過每次乃時我都只乃到佢啲西水味 & 好大陣膠味,從未乃到過有男人嘅精液味,咁我又會自我安慰 & 同自己講好在佢都冇同佢個情夫打真軍。  嗰刻我真正感受到有苦有樂,而且的確係感覺享受多啲。後來嘅事情嘅發生就令我相反感覺苦惱多過享受囉。
回復 支持 反對

論壇元老

回復

金牌會員

支持師兄
回復

金牌會員

支持,支持支持,重要嘅事講三次
回復 支持 反對

金牌會員

Thank you very much for sharing, nice story
回復 支持 反對

4萬

論壇元老

又真的好high踻 , 正
回復 支持 反對

論壇元老

之後又点
回復

金牌會員

好野唔好俾佢沉,師兄加油….. 等你更新
回復 支持 反對

金牌會員

等緊樓主更新分享,唔好停請繼續
回復 支持 反對

中級會員

繼續再寫我第一任前妻對我嘅槽質、性虐:
回復 支持 反對

中級會員

自從嗰次我俾第一任前妻顏騎住嚟乃西、槽質羞辱咗大半小時左右,佢就開始高潮,最初會一下一下咁射啲西水入我個口度,跟住佢俾我見到佢 high 到最爆時個樣,佢仲忍唔住失禁咁正接疴好大泡尿入我口內。呢刻係人生我第一次直接飲由一個女人正接射入我口內啲尿,真係感覺好噁心,佢嗰陣就好似發咗癲咁,繼續用個西好大力、發晒狂咁騎實我個口,同時不停大力咁摑我,鬧我係賤撚,好暴力咁逼我要飲晒佢射出嚟啲尿+西水。  我呢個前妻第一次直接射佢啲尿入我口內逼我飲,我真係覺得好辛苦、好難頂,嗰晚我被逼飲完佢啲尿後,我用嗽口水嗽口多次,都仲得好噁心、好反胃。其實當佢顏騎我逼我飲尿時,我原本完全有能力推開佢,只係我即時想到我咁做的話,一定會推跌佢、整傷佢嘅,咁當時我真係極唔願意去整傷佢,所以至會逆來順受飲晒佢啲尿。  經過呢次之後,我呢個前妻每次出軌後返到屋企就顏騎我,要我乃乾淨佢個西,又逼我飲晒佢射入我個口度啲西水+尿,試多幾次俾佢咁樣羞辱、槽質後,我慢慢居然就接受咗飲佢啲尿。更令我抬唔起頭嘅,就係俾佢咁虐待,我後來什至會有性興奮、射咗出嚟
回復 支持 反對

金牌會員

Wo………繼續支持
回復 支持 反對

金牌會員

好正呀。我以前識得一對夫婦,我同佢老婆玩嘅時候,個老公坐喺旁邊睇,個女人會一路鬧佢老公冇撚用,個情境真係好 high
回復 支持 反對

中級會員

我都試過有啲夫婦嘅老婆除咗羞辱、槽質我 & 要我去服侍佢哋外,玩完我之後都會玩性虐佢哋嘅老公架。呢啲夫婦嘅老公多數都係已經有好重嘅綠奴性傾向,要啲老婆幾重手咁去性虐、侮辱個老公至夠盡興嘅啦。通常呢啲夫婦嘅老婆一個開始時在個老公面前都會先羞辱、槽質夠我,要我跪低服侍佢哋乃腳、乃西,嘆夠後至會開始性虐個老公。  我試過同一對夫婦玩,個老婆係女主、老公係重度綠奴癖。我一入酒店房已經見個老公除晒衫俾佢老婆綁住坐喺床邊張椅上,雙手都被反綁在椅背後。  一開始個老婆就著住衫在房中性虐我先,都係要除清光跪喺佢腳前打飛機俾佢睇、羞辱我、用粗口鬧我好撚賤、用腳玩我條 jj、侮辱我、要我用口幫佢除鞋乃腳趾、用口幫佢除褲、聞佢未洗乾淨仲好大味嘅西。個老婆玩咗我好耐後,佢至拉我入沖涼房、服侍佢沖涼。  入到浴室,個老婆就吩咐我跪在浴缸中服侍佢沖涼。於是我就跪在浴缸中先開熱水服侍佢沖身、用沐浴露幫佢搽身、捽手、捽胸 & 乳頭、捽大腿、小腿 & 腳趾、捽西、捽 patpat & 屎眼,捽完晒至再熱水沖返乾淨全身。  同個老婆洗擦乾淨晒全身後,佢就吩咐我繼續跪在浴缸中服侍佢乃西、乃肛。我乃到個老婆開始 high 時,佢就刻意叫到勁大聲,好似想刻意叫到俾佢老公聽、挑逗佢老公、極力 arouse 佢。我乃到個老婆嚟咗幾次高潮後,佢至肯俾我同佢返房再繼續玩。  服侍完個人妻沖涼後,佢吩咐我同佢返房瞓喺床上繼續服侍佢,嗰陣我見佢老公條 jj 已經硬晒,跟住個老婆要我繼續乃到佢嚟多幾次高潮後,佢就坐上佢老公條硬 jj 度不停咁上上落落做愛,但其實根本就好似個老婆強姦緊佢老公咁。佢一邊做又一邊摑佢老公塊臉,有陣又揸又搣佢老公 lin 頭,仲要不停大聲咁淫叫。  個女王老婆屌佢老公屌到好 high 時,又大聲鬧佢老公冇撚用,要睇住個老婆玩鴨至硬得起。到佢老公就要射前,佢老婆仲要一邊屌佢老公、一邊要我企喺旁邊俾條 jj & 春袋佢大力咁揸,仲要不停咁叫揸爆您條賤撚,到佢老公射咗都唔肯停,要我都頂唔順、俾佢揸到射咗,射到個老婆成手都係精液時,佢就要我乃返晒佢手上我自己啲精液,我乃到一半,佢又好變態咁逼佢老公都一齊乃埋一份。
回復 支持 反對

初級會員

more plsssss
回復 支持 反對