Xocat

搜索
熱搜: 活動 交友 視訊
查看: 6946|回復: 87

[真人真事]:我的一段經歷 (結局#42,44 + A近照) [#1,14,21,34,42,44]

中級會員

大家好,今日同大家講一段小故事:
我同條女喺埋一齊幾年,同佢屋企人都好熟,尤其係我條女個表姐。我地三個成日一齊出街一齊玩,大家唔好會錯意,呢篇野絕無 3P 成份,只係我既一段小經歷。

表姐叫阿 A,我同佢好好傾,好 friend 。有時我條女約朋友出街,我自己一條友時,阿 A 都會扮講笑咁話:「喂,咁不如借你條仔黎呀,我同佢去拍拖。」咁我條女又冇乜野既, 大家咁 friend,咪比我同 A 單獨出街囉。單獨出街都冇乜野,食飯行街咁。咁有時成棚人一齊出去玩時,咁總會影下相咁啦,A 都會走黎話要同我影相。影相時,佢總會撓住我手臂,個身貼到好埋。慢慢,有時影相,我都會不自覺咁輕輕搭住佢條腰。後來,我條女開始睇唔順眼,叫我人多時唔好咁影法。

後來阿 A 借我去「拍拖」時,都少左去大街大巷行街,唔知係咪有人同佢講過D乜呢。不過事但啦。佢借用我既次數不減,之後有時佢都唔同我條女講,咁我又冇咩誘因隊爆佢啫,我又樂得有人陪,冇乜所謂 (係咪好賤格?)  。在我條女黎睇,我同 A 既「拍拖」次數係少左既,慢慢佢又唔記得左影相事件,我地三個又成日一齊出去玩返。

咁阿 A 同我去「拍拖」,唔係行街食飯,咁去邊呢?唱 K (我講緊已經係幾年前既事喇...)。當時我對佢真係冇非份之想架,純粹朋友咁。不過,次次我地兩個人喺 K 房入面,佢都會坐到好埋,貼住坐。雖然 K 房兩人房唔大,但都唔使坐到貼住既。咁佢貼埋黎坐,如果我縮,或者坐開D,又好似太無禮貌,咁我又冇乜所謂,就貼住坐囉。有時佢唱到累,或者心情唔好,都會挨落我膊頭,咁我又唔抗拒既,朋友啫。直到有一次,佢喺 K 房突然攬住我,話佢好唔開心,借黎攬陣,嗰次係第一次咁貼身既接觸......

有一次,我地三個又約埋出街,但我條女出左去整其他野,所以先約埋喺我同條女屋企集合先。A 早左到,咁得我同佢兩個喺屋企啦。佢又高又瘦,著得好普通, 都係 t-shirt, 貼身牛仔褲。咁我喺屋企當然都係著得好隨便,都係一件殘 tee, 一條貼貼地既爛牛啦。佢黎到要先借我部電腦上網搵D野,咁我喺廳整緊其他野。過左陣,我入去睇下佢點,佢叫我幫下眼,咁我坐埋去佢身邊。睇唔清楚,咪坐埋D 囉,我側身對住佢,坐得好埋,我心口頂到佢手臂。佢縮左下,我以為佢介意,咪小心D 囉。間房好靜,我聽到佢呼吸聲,佢講埋每個尾音都聽得好清楚。其實佢把聲幾沈,沙沙地,幾 sexy 。睇野睇左陣,佢見我條牛仔褲拉鏈位近褲浪爛左,佢用手指尖指住,輕輕刮左幾下,話:「咦,你條老牛爛得咁型既,呢個位點爛架?」我望一望,佢仲冇縮手,仲有手指刮。屌,有反應,下面泡野開始脹起左,我話:「磨得多咪咁囉」佢話:「係咪剩係磨表妹一個先?」我話:「緊係!」佢笑笑口話:「咁大反應呀你?」

突然間,我望住佢,佢望住我。大家都知撻著左。佢伸手摸我大比內側 (當然係隔住牛仔褲摸),我就不自覺去咀佢... 大家條脷一接觸到,就醒左,大家縮開,望住對方.... 佢好尷尬咁縮開佢摸緊我大比既手。咁我咪出返廳囉。

過左陣, 佢又出廳,大家睇電視。我突然問佢:「你驚呀?」佢答我:「驚咩呀?冇驚過」

之後佢撲埋我度,狂打茄輪,大家互相又摸又摷。之後在梳化扑左鑊,拎唔切套,就咁入左,中出埋。攪掂完,清左場,我地攬住一齊睇電視。過左陣,我條女返黎,佢望住我地,好似 feel 到有唔同咁,但佢冇出聲。之後我地三個出去食飯睇戲。....

(待續)

評分

參與人數 5威望 +50 金錢 +50 收起 理由
sailorfish + 10 + 10 廣東話feel,支持!
tailawyau + 10 + 10 淡定
sdiva666 + 10 + 10 淡定
jimmychai + 10 + 10 多謝分享
XX9394 + 10 + 10 淡定

查看全部評分

2萬

論壇元老

回復

4萬

論壇元老

之後 點呀 ??
回復

1萬

論壇元老

期待期待繼續
回復 支持 反對

1萬

論壇元老

wow, support. thx
回復 支持 反對

論壇元老

女人直覺有時好準的,小心小心。
回復 支持 反對

論壇元老

有嘢唔食,碌9唔直。

最可憐係你呢啲死老嘢,食唔到,喺度鳩噏,你碌鳩同你老豆一樣係廢,所以你老母周圍派綠帽  詳情 回復 發表於 2022-11-1 22:46
回復 支持 反對

4萬

論壇元老

看你想喇, 換畫就快喇.
回復 支持 反對

論壇元老

Support, 快啲寫埋佢
回復 支持 反對

3萬

論壇元老

多謝分享
回復 支持 反對

金牌會員

師兄你就好啦,可唔可以形容吓表姐?你女朋友已經好靚。邊個靚d?多謝分享
回復 支持 反對

初級會員

好精彩,之後呢?...............
回復 支持 反對

論壇元老

之後又点,講落去啦
回復 支持 反對

中級會員

第二集:
上回講到第一次後, 條女返黎, 我地三個一齊去睇戲食飯,阿 A 同我都冇乜野,三個都好似平時咁。

第二朝,阿A whatsapp 我,話:「估唔到我地既第一次係咁突然添」,我答:「係囉」。過左一陣,我 whatsapp 返佢:「咁你爽唔爽?」,佢秒回:「嗯,唔知仲有冇機會?」我答:「期待下次」...

一輪 message 後,生活如常,兩個禮拜都冇再聯絡啦。

過左兩個禮拜,阿 A 個阿媽,即係我條女個阿姨,有事入左醫院,本來我條女叫我一齊去探阿姨,約好哂時間。到左前一晚,我條女公司突然有事,要佢第二朝都返,仲要上大陸幾日,所以佢去唔到。我問條女係唔係改第二日先去,佢話唔好,約左就要去,叫我代表埋佢去。咁我局住要打電話比 A, 約時間啦。本來約左中午時間在醫院附近等既,咁我話我一早就得閒, 不如搵佢食早餐啦。佢話好。

佢屋企人住大埔, 佢自己一個搬左出黎住九龍灣。咁我朝早九點幾到左九龍灣,佢話執緊野,叫我茶記等佢,我話,不如我上黎啦。佢話好呀。咁我咪貢左上去佢屋企囉。

不如我先描述下佢係點既外形啦。佢三十四五歲,五呎七,好瘦, 唔夠 110 磅,冇乜波, 32 A - B 我估。樣唔錯,又幾 cool , 短頭髮未到膊頭,OL 黎既, 公司高層,平日都著到好四正既 OL look,放假就 casual d。可能佢事業成就幾唔錯,所以眼角高,單身左幾年。

咁我上到佢屋企,佢上身淺灰色 tee, 下身灰色老牛,頭都未梳,叫我坐下先。我地傾下計,
佢問我:「你條女呢?」
我話:「佢有急事上左大陸,兩日後先返」
佢問我:「今晚有冇約人?冇既一齊去食飯啦」
我話:「好呀,你想去邊食飯?我邊度都得」
佢話:「好, 我諗諗。」

過左一陣,佢話有野跌左落床下底,叫我入去幫佢拎住電話照住。我入到佢房,佢烏低身搵野,屹高個 pat pat,佢條牛仔褲好舊,有少少磨蝕左。我又衰,玩野,埋去磨下佢 pat pat。佢唔知我咁做,一時嚇一嚇,個頭就撞到張床。佢大叫:「屌你,玩咩呀!」我知奶野,即時扶起佢,幫佢搓下個頭,問佢有冇事。佢見我呆左,佢起身,攬住我,
佢話:「我地扑左一次,你就咁狼?同你好熟咩?」
我話:「我忍唔住嘛,以前都成日幻想同你扑,喺屋企打飛機架喇」
佢話:「咁宜家你得到手啦」佢開始伸手去摸我褲浪,又問:「咁,有冇幻想過我幫你打?」

之後我地開始咀,開始摷。到我撻着哂時,佢話:「唔好咁急,呢次唔比你!」我地行喇,要去探病。咁我咪唯有扮瀟灑咁,着返好D 衫囉...

咁之後我地出發,食完早餐,我就車佢入沙田,探病。唉,好老土,有班佢阿媽另一邊既親戚,唔識我既,見到我同 A 同時出現,就私底下傾,以為我係 A 條仔,仲好熱情咁打招呼。仲拉埋阿 A 一邊問。之後探完病,走人啦,A 同我講返,咁我問佢點答,佢話:「我冇答呀, 笑下咪算囉」

行出醫院,佢話:「喂, 你條女唔喺香港,咁我又借你去拍拖喇喎。」講完呢句就撓住我隻手臂行,好似要做比人睇咁。咁我又冇反抗,冇所謂既。
我笑笑口話:「又拍拖?拍拖唔係撓手咁簡單喎。」
佢問:「咁要點呀?」講完之後佢甩返隻手出黎,唔撓住我手,但攬住我條腰。
我話:「至少要咁啦」
之後,我就將隻手插入佢牛仔褲後袋。佢估唔到我會咁,佢好唔自然咁郁左下,望住我。我又望下佢,佢就話行啦。我地就係咁既款行出醫院。事後先知佢有親友見到我插住佢牛仔褲後袋咁行出醫院,覺得我地「好大膽」喎?

成個晏晝,我都係陪佢行下街,買下野咁,當然,我地逛街時,就係佢攬我腰,我插住佢袋咁囉。佢去買衫時,除左叫我睇,幫下眼,後尾幾間,直接叫我走入更衣室添。冇喺更衣室扑野,不過不斷在我面前換衫,擺明係暗示囉。

夜晚,我地求其食左D 野,我話去飲野,佢話不如上佢屋企.....

去到佢屋企樓下,我話去買包煙先,叫佢自己上去先,其實我係想去買套。不過比佢睇穿左,佢話,不如一齊去揀啦... 我冇聲出啦,咁咪問佢中意邊隻多D囉。

佢話:「Til, 你當我咩人呀?我上次已經比你唔用啦... 呢次你反而話要用,點撚樣呀?好失禮你呀,咁落我面?」

我知道仆街講錯野,我話:「唔係,唔係咁既意思」

佢話:「我一定比你上架?走呀,乜都唔買呀,你咪上黎呀」

ching 們,你係我,你會點收科?

下回分解....

我係你就講:「OK,咁唔上囉,Bye bye!」跟住揸車走人! 呢啲女唔可以俾佢食住,一俾佢食住你以後都無地位!擺明佢痕過你,你吊佢癮,佢最最終會主動搵番你,到時你食住佢……  詳情 回復 發表於 2022-8-27 22:42
回復 支持 1 反對 0

高級會員

好有現場感,好正
回復 支持 反對

3萬

論壇元老

食得唔好嘥 發表於 2022-8-27 12:46
第二集:
上回講到第一次後, 條女返黎, 我地三個一齊去睇戲食飯,阿 A 同我都冇乜野,三個都好似平時咁。

我係你就講:「OK,咁唔上囉,Bye bye!」跟住揸車走人!

呢啲女唔可以俾佢食住,一俾佢食住你以後都無地位!擺明佢痕過你,你吊佢癮,佢最最終會主動搵番你,到時你食住佢……
回復 支持 反對

4萬

論壇元老

當然死纏爛打啦 !!!
回復 支持 反對

論壇元老

期待下集….
回復

金牌會員

期待下集
回復

論壇元老

期待期待繼續
回復 支持 反對

中級會員

第三集:

上次講到,我去到 A 屋企樓下買套,比佢罵一身,仲話唔比我上佢屋企,我仲叫大家估下點收科....

A話:「我一定比你上架?走呀,乜都唔買呀,你咪上黎呀」

老實講, 我同佢咩關係?一來唔係我條女,二來又未算係 SP... 我冇必要氹返佢啫,不過,又冇必要攪到咁僵,轉身就走啫,係咪先?

咁我咪玩無賴囉,佢罵我幾句,我唔解釋又唔還口,笑笑就算。佢走,我就吊住佢尾, 跟住佢行,只要佢冇叫我唔好跟住佢,咁大家知咩事啦,哈哈。

去到佢屋企樓下,我比保安員截住,問我去邊層,我咪話... 我同前面個小姐一齊架。保安問 A:「A 小姐,你識唔識呢個人呀?」阿A 無奈咁答:「係呀,我地一齊上去架」於是保安放人,我就笑咪咪咁跟入電梯囉。入到電梯,我咪氹下佢囉。電梯入面有另一個師奶,我就從後攬住 A,錫下佢頸,A 就話:「喂,有其他人架,一陣先啦」我話:「怕咩啫」之後仲將隻手去前面撥下 A 條牛仔褲既拉鏈。師奶係咁望唔停。我就知 A 中意做比人睇,所以我咁做,佢口話唔好,其實個心係中意囉。

我同 A 出電梯先,步出電梯時,我仲伸手去 A 後袋,之後我仲回望個師奶,比個眼色佢。師奶好鬼馬,仲笑騎騎咁對住我拜拜。

A 一開門,我跟埋入去,就用腳踢埋對門,之後就攬住A 從後狂錫頸同渣波。A 轉身,同我講:「喂,你做咩呀?我咪話唔一定比你上囉」我就話:「仲講呢D,你係咪想我走先?」佢話:「妖,比你睇穿哂,啜啜~~」未講完句說話, A 就搶攻茄輪我,仲迫我埋牆黎車。

我地一邊車,我就一邊又渣又摷,而佢就搵一隻手係咁渣我下面。(隔住衫褲既)

車左一陣,佢退一退開,之後就走去梳化,仲叫我:「過黎丫,呢邊舒服D」我望住佢走去客廳既背影,覺得幾正,雖然仲係著哂衫,但全身都瘦,pat pat 圓圓地幾翹幾 firm,着住灰色短 tee 同淺灰色貼身牛,個樣斯文得黎又有少少野性。我過左去,佢叫我坐落梳化,佢騎上黎,我地再車過。一邊車,一邊互相除對方件 tee ,我開始錫佢頸,佢好瘦,現哂鎖骨,幾 sexy... 我咪又錫佢鎖骨個位,又摷下波。A 對住我講:「我對野係無你條女嗰對咁大架喇」我話:「關咩事,你都好正」跟住我攬實佢黎咀,輕掃佢背脊,而佢就用指甲輕輕刮我背脊。

佢問我要唔要沖涼先,我話唔使,最中意佢陣汗味,我問佢要唔要,佢話:「你唔使,我都唔使」。跟住佢爬落地,解我褲鏈,從我條內褲拎左我支野出黎,拎住黎舔,我就輕輕逗起 A 塊面,我溫柔咁話:「你唔使咁喎」佢就話:「怕乜?我冧你喎」跟住佢就含左我支野,佢仲用雙手撐開我對手,叫我唔好阻止佢。佢講D咁既野,加埋當日既氣氛,真係比佢含得好爽,high 到忍唔住笑 (唔知大家會唔會咁呢?)。呢個情境,當然唔講咩含既技巧啦,真係食環境都贏哂。

含左陣,我扶佢起身,同佢喺梳化又攬住打車輪。之後我瞓佢喺梳化,叫佢解開佢牛仔褲鈕,佢笑笑口望住我:「你黎啦」我就先用手指輕輕掃佢條腰,肚臍,大比,大比內側,攪到佢好痕。佢同時又夾實自己對大比,郁下郁下,磨擦下體,佢話:「咦,好痕呀,黎啦」咁我就解佢鈕,再慢慢拉底佢褲鏈,聽到佢呼吸聲之餘,仲輕輕「嗯」左一聲。

我拉低佢條褲,再輕輕隔住佢 t-back 前面錫左佢下體一下,又濕又暖,睇黎一早 ready 哂。我再拉低佢 t-back,望一望佢,佢又望下我,似係叫我錫住佢咁。咁我咪輕輕 kiss 下佢下體,又開始用脷去掃下。可能第一下有點刺激,佢全身震左下。咁我繼續錫,繼續舔。(其間既依依呀呀,淫聲浪語,我唔打出黎喇,好似好 on 9 咁,各位 ching 自行配音啦, hahaha)

舔左陣,佢拉我上去,又同佢車輪一番。之後就入囉。轉左幾個姿勢,先係傳統,繼而側身,女上、推車。最後係女上騎爆。之後咪入廁所清理下身體囉。因為我地坐梳化,係坐住佢條灰色老牛,所以條老牛又精又水咁。我地清理完現場出返廳,見到條褲咁,佢想拎去洗,我叫佢:「喂,唔好洗住啦,一陣着落街買宵夜, 敢唔敢?」佢望住我,二話不說就着返條褲,佢話:「超,行啦」我話:「係咪咁串呀?」之後我行埋去,又攬住打車輪。

待續。各位師兄比D意見啦。

睇黎可以搵日去食埋個師奶喎  詳情 回復 發表於 2022-8-29 23:33
回復 支持 0 反對 1

論壇元老

好正
回復

論壇元老

超正 真實 師兄冇得輸
回復 支持 反對

4萬

論壇元老

正, 日後可以兩個輪住吊, 爽吖ching
回復 支持 反對

高級會員

師兄文筆真好,比AV 仲真實,完全好似親歷其境。
回復 支持 反對

高級會員

仲有無keep 住玩?等師兄update 故事
回復 支持 反對

論壇元老

你既sharing好正
回復 支持 反對

3萬

論壇元老

好正喎,ching !
回復 支持 反對

1萬