Xocat

搜索
熱搜: 活動 交友 視訊
查看: 4874|回復: 24

[人妻] 與人妻往事 (三) - 大肚人妻扑野篇

論壇元老

跟住個兩,三年,大家都比較忙,雖然耐唔中都有出黎搞下野,但次數冇以前甘多,
不過都有保持聯絡,到左九十年代尾,佢有一次打電話比我,話已經大左肚幾個月,
(我個刻有諗過,唔係話我經手吓!? 雖然成日內射佢 ! ----甘當然唔係喇)

係電話寒暄左一陣,佢問我會唔會探下佢,佢大把假期,所以可以成日係屋企休息,
甘我地約定左一個時間,等佢老公返緊工時先去探佢!

記得果日我又上去佢屋企,按鐘佢開門時著住果D好薄既大肚婆鬆身睡裙,有少少低胸,(睇得出又冇帶bra)
入到去係坐係梳化傾下偈,講起原來已經有左五個幾月(大約,都唔係好記得), 個肚都隆起左,但唔係話好大! (原來都冇見佢大半年)

可能女性大肚受荷爾蒙影響,今次見佢好似特別嫵媚,咀角含春甘既樣,上圍比以前豐滿左好多!  傾傾下大家開始冇甘拘謹,
講野有時會郁手郁腳,例如我窒佢D野,佢用拳頭打反我心口,有時捉住佢手掌,打佢手板,甚至捉住佢隻手,錫下佢手背…
我Feel 到可能今次有野攪,話哂都係五個幾月啫,小心D應該冇問題,唔會影響到佢同胎兒! (但唔通開口問可唔可以比我扑咩? 要諗下計先)

我: (詐詐諦諦) 可唔可以比我摸下個肚, 想感受肚內BB, 話哂未試過 ! (其實係未試過扑大肚婆啫)
V:(好爽快捉左我隻手摸佢個肚) 拿, 你摸下!
我隻手慢慢摩佢個肚,跟住彎低身,半躺係佢大脾上將個頭貼係佢個肚,話想聽下個胎兒!
聽左一陣,跟住向上望住佢,見佢輕輕咬唇,眼睛水汪汪望住我,我忍唔住彈起身, 即刻錫落佢咀,佢只係”嗯”住一聲,
自自然然伸左條脷入我口,我輕輕地啜下佢,大家舌頭互相交疊,濕吻起來,係梳化打左幾分鐘車輪,
我企起身拖住佢隻手,慢慢地拖佢入房! (梳化太細,唔適合同大肚婆扑野)

佢冇出聲默默地跟我入左睡房,塊面紅哂,我拖住佢大家平排坐係床邊,然後含住佢耳珠咬左幾下,
再乃佢粉頸,右手已經摸上佢波波度係甘搓,佢已經微微仰頭向後。
V: (好重鼻音) 唔..唔…呀…噢…
跟住我跪係佢面前, 乃佢兩邊大脾內側, 雙手慢慢掀起條睡裙成條過頭除左佢, (其實坐係床邊時條睡裙已經好短, 剛好遮住佢下體),
因為大肚關係, 佢上圍大左一個碼, 乳暈變得好大好深色, 兩粒黑提高高凸到,  我定哂望左佢一陣 !

論壇元老

V: (怕羞, 雙手想遮住波波), 咦....衰人…有乜好睇啫…
我: 你點樣都甘好睇啦…

我撥開佢雙手, 一啖錫左去乳暈到, 跟住又舔又舐, 可能未玩過大肚人妻,
雙手就捉住兩個大肉球好肉緊係甘揸,捏到兩個波波變哂型。

V: (開始閉上眼睛) 噢…痛呀…吖…唔好甘大力吖…呀…吖(佢向後挨,雙手已經向後撐左係張床到,把聲痛苦得黎又有少少興奮)
我冇理佢既哀號(或者係享受叫聲),反而大力地咬佢波波,仲繼續大力揸佢個胸,耐唔中仲用手指捽粒提子。
V:(個身郁黎郁去)噢…呀…都話唔好咯…唔…唔….

唔知係咪特別興奮,令到我獸性大發, 我玩左佢波波五,六分鐘左右,我除哂自已D衫褲,
露出硬梆梆既巨撚,跳上張床企係度將一柱擎天條野貼近佢臉,一手執住佢頭髮,要佢幫我含撚。
我:(命令式)擘大口,快D幫我吹!

V:(略為掙扎)唔….唔好喇….吖…(個頭左閃右避,個口想唔掂到我碌野)
但我執住佢頭髮,夾硬將碌野放入佢口,最初佢都想吐反出黎,但掙扎左一陣最後放棄左,
只好默默甘含住碌野,一股男人特有的味道直衝入佢個鼻裏去 !

我:(喝住佢)用手捉住我條撚,好好地吹! (佢好聽話用一隻手捉住我碌野根部,口部就上下吐弄)呵…呵…係咪好耐冇含過….正唔正呀…呵…
佢嘴裏被我的粗大巨棒塞滿,只能微微點頭。不一會兒,隨著上下的動作加快,
我感到一陣刺激,快感上來了, 碌野更加堅硬挺直 !

我:(我望住張結婚相,心諗你老婆幾聽我話,大住肚係你面前幫我含撚,
我一陣一定會比高潮佢,唔駛你擔心!)  呵…呵..好正…快D乃我龜頭..呵..

跟住佢用脷係我龜頭打圈,又不時由根部乃上去,又耐唔中啜下個袋袋,含左四,五分鐘左右,
受到甘既刺激,我龜頭都忍唔住滲出左少少液體,佢用脷尖輕輕地幫我乃左佢,  我低頭望一望佢,剛好佢如絲媚眼向上定住甘望我,
脷尖就沾左我D透明液體,再望真D, 原來佢另一隻手已經放左係下體, 隔住自己條底褲係甘捽,見佢都入哂局!

我拿拿林抆返碌野出黎,跳落床扶佢起身,然後輪到我坐係床邊,一手除左佢條底褲,
(嘩,可能大肚婆分泌物特別多,原來條底褲已經濕透,仲流到佢大脾內側)我抱住佢背住我坐落黎,佢用手扶住我碌野,對準佢個閪,
逐少逐少甘沉落黎,最後成碌野完全吞入哂!

回復 支持 反對

論壇元老

V:(滿足地嘆左一聲)噢…好正呀…喲…
佢用手向後扶住床邊, 我就抱住佢屁股幫佢, 佢唔單止上下郁動, 有時仲前後搖動,
佢背住我見唔到佢表情, 但個頭不時向後挨係我旁邊, 見佢合埋眼擘大個口透哂大氣, 又擰側過黎錫我,
佢D淫水唔單止浸濕我D毛毛, 直頭流到去袋袋, 甚至滴左D落地下 ! 擺明佢好享受呢個姿勢,
但始終佢係大肚婆, 冇可能長時間郁得甘劇烈, 郁左三,幾分鐘左右已經慢左落黎!

V:(慢慢停)啊…好攰呀…噢…(雖然唔郁,但仍狠狠甘夾住我碌野,唔想退反出黎)
我:你瞓係度,等我好好”服侍”你!

我扶起佢放係張床,叫佢打側身瞓係度,(大肚婆好難玩傳統男上女下姿勢)
我半跪係佢側邊, 用半背半側的姿勢進攻佢 ! 一隻手輕輕抱起佢隻右腳, 一隻手握住硬過鐵條野
(第一個感覺真係知乜野叫 –好~~~撚~~~濕~~) , 慢慢張條濕撚對準佢個閪, 諗住黎過狂攻 !

V: 嗯..嗯....唔好甘大力呀…驚整親…(指下自己過肚)
我心諗係喎, 一陣整親又係麻煩, 唯有改變進攻模式 !
(即刻call : Over…Over…, 細佬唔好用粗暴力插, 用輕挑細撚都可以玩到佢死去活來 !
細佬 : Over..Over..收到…
於是細佬雄糾糾出發….)

我: (懶溫柔) 放心, 我慢慢黎, 唔會整親你……
我條野慢慢進入佢充滿「潤滑劑」既閪到, 我條野入左一半左右, 佢已經呀左一聲,

跟住我條野向前向後退, 都係講緊一, 兩吋範圍之內, 我個龜頭不斷磨擦佢內壁, D 淫水不斷流出黎,

十下八下後就黎一次深入盡頭 ! 兩片陰唇被我巨棒一再掀開,帶出一股股既淫液。

我右手就大力揸佢乳房, 仲不時捽佢粒大乳暈 !
V: (擘大口喘氣)噢…好正…啊…啊…好痺…慢D,吖…唔好甘大力…喲…
佢D呻吟聲充斥成間房, 淫水飛濺到床單上! 我就係甘樣插左佢十分鐘左右(其實同大肚婆唔可以玩太多姿勢,都幾單調下)

V:(氣羅氣喘,身體不停地顫動狂抖) 啊…啊…你攪掂未啫…喲..我黎左兩次喇…呀…真係唔得嘞…
噢….好攰喇…吖..夠喇….真係好耐未試過….好爽…好正….吖…

回復 支持 反對

論壇元老

我:(我下體都開始酸酸感覺,都知道差不多了)呀..呀…要射喇….噢…(插多幾下忍唔住射出黎)

我將濃濃既精液全部射入佢體內,灌滿佢陰道內!
(後來先知唔係甘好,大肚婆好容易甘樣受到細菌感染,好彩冇事啫) 我抆反條野出黎,淫水加精液流到落床單!

V:喲…好衰架…你睇攪到污穢哂…要換床單…唔係老公睇到點算喎…
我:(攬住佢鍚)…唔…唔…我幫你手換..唔駛你甘辛苦….
(雙手重搓緊佢兩個大波波)咦…你大肚後,你老公冇搞過你咩?

V:唔..唔…你估我老公好似你甘咸濕咩(乜你唔係鍾意我咸濕咩?) …噢…唔好再攪喇…(打左我幾下)
(哈,唔好再攪-à呢句原來係差唔多五分鐘後既事,期間錫足甘耐濕吻)
我個人就好有信用既,之前係結婚相前,應承左人地老公比高潮佢老婆,我有做呀,仲比夠兩次,應承左幫你手換床單,真係換埋先走呀!
回復 支持 反對

論壇元老

下次講: 原來人奶係BB同大人都鍾意飲既

C 兄仲未講係咪幫人 大肚喎 !!  詳情 回復 發表於 2022-2-23 15:41
回復 支持 反對

金牌會員

好精彩呀!
回復

論壇元老

我都好鍾意飲,由期是新鮮飲.不過都好耐冇飲過.

飲自己老婆果D ? 抑或其他人妻果D ?  詳情 回復 發表於 2022-2-15 13:54
回復 支持 反對

論壇元老

handhand 發表於 2022-2-15 13:16
我都好鍾意飲,由期是新鮮飲.不過都好耐冇飲過.

飲自己老婆果D ? 抑或其他人妻果D ?

邊有你咁幸福.只是老婆有左個陣先有口福.  詳情 回復 發表於 2022-2-16 16:26
回復 支持 反對

論壇元老

very good .  thank for your sharing
回復 支持 反對

論壇元老

thanks for sharing
回復 支持 反對

論壇元老

Support support
回復 支持 反對

論壇元老

呢個第三集好正,好有共鳴呀,!.正!

有冇故事比大家分享下 !  詳情 回復 發表於 2022-2-16 17:35
回復 支持 反對

論壇元老

對住大肚婆要温柔些噢,小心隊親阿B個頭
回復 支持 反對

論壇元老

senleo2010 發表於 2022-2-15 13:54
飲自己老婆果D ? 抑或其他人妻果D ?

邊有你咁幸福.只是老婆有左個陣先有口福.
回復 支持 反對

論壇元老

peterbearsex 發表於 2022-2-16 12:44
呢個第三集好正,好有共鳴呀,!.正!

有冇故事比大家分享下 !
回復 支持 反對

4萬

論壇元老

senleo2010 發表於 2022-2-15 03:51
下次講: 原來人奶係BB同大人都鍾意飲既

C 兄仲未講係咪幫人 大肚喎 !!

都有講過, 唔係我經手~~~~~  詳情 回復 發表於 2022-2-23 16:30
回復 支持 反對

論壇元老

talivong 發表於 2022-2-23 15:41
C 兄仲未講係咪幫人 大肚喎 !!

都有講過, 唔係我經手~~~~~

驗咗DNA 未先???  詳情 回復 發表於 2022-2-23 17:35
回復 支持 1 反對 0

4萬

論壇元老

senleo2010 發表於 2022-2-23 08:30
都有講過, 唔係我經手~~~~~

驗咗DNA 未先???

有D 野唔駛驗都知 ! 計番日子, 果排冇同佢攪過  詳情 回復 發表於 2022-2-24 15:48
回復 支持 反對

1萬

論壇元老

感激樓主慷慨的分享!
回復 支持 反對

論壇元老

有D 野唔駛驗都知 ! 計番日子, 果排冇同佢攪過
回復 支持 1 反對 0

中級會員

師兄仲可以有大肚人妻幫你,厲寄!
回復 支持 反對

金牌會員

thanksssssssssss
回復 支持 反對

中級新手上路

Thx for sharing
回復 支持 反對

中級會員

Thx for sharing
回復 支持 反對

2萬

論壇元老