Xocat

搜索
熱搜: 活動 交友 視訊
查看: 3314|回復: 21

[人妻] 與人妻往事 (二) - 新婚後, 人妻屋企偷食篇

論壇元老

後來人妻同條仔結婚,但其實條女仲好心野未定性, 我地都仲有保持聯絡,
記得佢婚後去美國度蜜月, 本來去成個幾月,但佢玩左幾個禮拜就覺得好悶,
心掛掛要提早返港搵我條巨龍解悶(當然係事後同我講) 。

返黎後有一次,佢襯佢老公返晏,(好似放成夜晚十一,二點),約我去佢屋企食晚飯,
果時佢住係D村屋,驚比左鄰右里見到,要泊架車係入村條斜路,再靜靜雞行上去,(冇甘揚),
去到門口輕輕敲門,佢開門見佢著件貼身T-恤,(好似冇帶胸圍),都幾短下既波褲,
心諗信息都好明顯下喇嘩? 入屋後第一時間壓住佢企埋牆攬住錫佢,同佢黎個濕吻先

我:冇見你幾個禮拜,係咪好掛住我呢?
雙手當然都好唔規矩甘抓住佢兩個波波,一摸落去原來真係真空上陣,即刻隔住件衫,捏住佢兩粒提子係甘捽

V:(輕微甘掙扎)掛你個頭…嗯..嗯…吖..吖…唔好啦….耍煮飯….呀,,,
我玩左分幾兩分鐘,先放開佢,心諗等佢煮飯食完,之後先慢慢再玩!

我坐係度睇電視,佢就係度煮飯,睇左一陣好無聊節目,周圍睇下D房,再行去睇下煮成點。
見佢係廚房背住我煮緊野, 見佢條短褲剛剛包住圓潤屁股,煮野時彈下彈下,
我色心又起,  慢慢行係佢後邊哄埋佢個頭度 。

我:(笑住口問)駛駛幫手? (我真係用雙手去幫架,兩隻手從後伸入件T-恤,緊緊揸住佢波波,
手指就不安本份玩佢粒提子,重輕輕甘乃佢條頸)

V:唔..唔…衰人…呀…都話唔好攪….吖…吖
此時我條巨棒已經高高撐起,我即刻貼住佢股罅上下摩擦,又一時微微縮後,又一時挺前…

V:(好嗲甘講)嗯..嗯..唔好阻住我煮菜…吖..呀……(由於我特登微微縮後,佢屁股自自然然向後退,
要貼返住我條野,變左佢上身微微向前傾,屁股向後挺) 。

我:(心諗)衰妹,真係淫…..一定要好好泡製你!
磨左佢一,兩分鐘後,佢都頂唔順轉身,雙手抱住我條頸,輕輕伸條脷出黎,
我即刻同佢黎個舌頭互纏,大家彼此吸吮著對方,正想將佢就地正法之際,突然煮菜個煲D水滾哂出來,淋熄左個火。

V:(輕輕地拍左我一下,轉返身熄火再開)都話唔好攪住啦…快D行返出去等食飯啦! (跟手推左我出廳)
冇辦法啦,唯有乖乖地行出去等食飯!

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
kennosky + 10 + 10 很給力!

查看全部評分

論壇元老

食完飯洗完碗都係九點,心諗都重有個零兩個鐘玩下,初初大家坐係梳化睇電視,傾下偈…
(唔好食完即刻開佢波,  比番D溫馨感覺佢,唔好黎親都淨係扑野)
佢好似小鳥依人甘傍住我,有時輕輕錫佢兩啖,我心諗一個新婚人妻係隔黎比我攬住,
仲耍係人地老公屋企玩偷食,真係好有日本AV 感覺!

睇左廿分鐘左右,我隻手已經有少少不安份,係佢身上遊走,遊下遊下,一手摸住佢條腰,
一手伸入件T-恤到揸佢大波波,跟手我一野咀落佢,佢自動伸條脷出黎舔吮著。
佢一隻手就不斷係我條褲外面劣我條野, 我一手反撃,推高佢件衫.大大力揸落佢個波到,
同用手指係甘捽佢雙提!

V:(已經開始微微合眼)喲..喲..吖…嗯…(佢隻手開始加快速度,係甘劣我條野)..呀..呀..嗯…

今次我唔玩輕挑細撚,唔再慢慢食,我好粗魯將佢件T-恤除落黎,再一手將佢條短褲扯落黎,
淨反條黑色哩絲底褲, 我兩隻手係咁揸住佢對波係咁揑,佢個波波都比我揸到變哂型。
V: 喲…(喘哂氣)甘大力架…吖…唔好……唔…吖…

我揸左一陣波波後, 我除左自己條褲, 露出條巨撚出黎。
V: (合埋眼扮哂怕羞, 嬌聲嬌氣) 咦…好核突…唔好啦…吖...
我捉住條撚頂住佢條底褲中間條罅,  然後狠狠地撞佢幾下,  又將成條撚貼住條罅上下磨擦,
大家都知哩絲底褲好薄下,  一陣已經感覺到佢D水透出條底褲到, D 茂盛的毛毛若隱若現。
V: (下體係甘扭黎扭去) 啊.. 磨到好痕…唔好啦…嗯…啊…啊..

我了開佢條底褲, D 淫水已經泛濫, 我馬上一頂直入到底 !
V: (啊一聲大叫) 好正…爆…好勁…吖…吖(隻手已經攬實我條頸)
我:啊…好正,好多水…你好耐冇攪野呢? (跟住我望住佢,慢慢一下一下甘抽插佢)
V: 嗯..唔知..噢…快D…喔... 吖

插左五,六分鐘左右,佢個樣已經爽到, 係甘呻吟 !
V:噢…噢…喲…好..爽.. 啊…啊. (跟住突然抽搐了幾下, 知道佢到左高潮).. 吖..吖..好正呀
佢扒係我身係甘透大氣, 我笑笑口話我未攪掂喎 。

V: (一路喘氣).. 嗯..甘你想點啫…
回復 支持 反對

論壇元老

我除左佢條底褲, 叫佢轉個位置, 我坐係梳化上, 叫佢面對面坐上黎,
我坐係度時條撚已經一柱擎天, 佢慢慢坐上黎, 我特登唔對準插入去, 詐詐諦諦滑去旁邊 !

V: 咦…你做乜啫…啊..(佢已經有少少軟哂, D淫水已經滴到我D毛毛一片濕哂)
我: 你要你用手扶我條野入去囉 ! (我一邊講, 一邊用腰力將條撚係佢洞口左閃右避,
但又頂下佢陰蒂, 頂得幾下佢D淫水又流出黎)

V: 啊…唔…好衰架…嗯..(佢用手將我沾滿佢淫水條撚,對準佢洞,一下坐落黎)
我:自己郁啦….(我用對手抬住佢雙脾,佢好似打椿機甘上上下下甘坐落黎,有時佢向上時,
我特登向上一挺,大大力頂上去,又捉住佢兩隻手,放係佢自己胸前)

我:自己揸比我睇!
V:啊…噢…喲..(又開始進入狀態,咬哂唇)…咦…吖..吖(雙手係自己波波係甘揸,又望住我,
手掌罅中又不時夾住粒提子,有時又擺左D手指入口輕輕咬住…),快D…噢….好正….

佢個樣high到唔識形容,合埋眼個頭係甘搖! 男下女上插左兩,三分鐘到,我都感到有少少想射,
但突然間想起有樣邪惡既事情未做!(其實我順便都比自己定一定,回下氣先)
我即刻抱返佢落梳化,將條撚褪反出黎,佢以為我想轉男上女下,但我成個抱起佢,慢慢行入佢睡房!
(其實起初參觀佢房時,見到大大張結婚照掛左係度,望住佢同老公照片,心諗點都要係張結婚照前屌你個老婆,
就好似係老公面前屌一樣----à此乃男人通病)

V:嗯…你去邊啫, 放低我…唔好喇…(我一路抱佢行, 佢一路問….)
我抱到佢入睡房, 一手拋佢落床, 佢坐左起到, 我奸笑甘望住佢, 眼角啤住佢張結婚相, 佢開始知道我目的。
V: (媚絲細眼) 嗯..你好壞架…走呀….唔制呀….

我不分由說行前,將條巨棒擺係佢面前,雙手捉住佢個頭,張濕淋淋碌野放入佢個口。
V:(搖頭掙扎)唔..唔..唔好喇…唔制下…嗯..嗯
但其實佢都仲係慾火焚身中, 講兩講已經配合我, 含住我條野係甘乃 !
(我望住佢張結婚相, 心諗你新婚老婆而家幫我含緊喎) 過左一陣, 條巨龍又回復百分百狀態,
我將佢返轉身背住我, 我用狗仔式一野直插入去, 雙手抱係佢胸前係甘揸, 碌野係甘插佢。

V:(叫得好大聲)啊..好硬…好…喔..快D…好正…係甘嘞….喔..(D水係甘”滋滋”聲)
我大大力插到啪啪聲,佢對波波係晃動,個屁股不斷向後挺迎合我!
狗仔式玩左五,六分鐘後。佢叫得聲越黎越高音, 跟住一陣顫抖 !

V: (全身軟哂冇力)咦…嗯….你仲未得咩...啊…我又黎左一次喇….吖…軟哂喇….(喘哂氣甘講)
我:(奸笑)你未夠既….(我反轉佢個身,黎過正面攻擊,用手捉住佢兩隻腳跟,分開佢雙腿,大大力一野頂入去開始抽插)
V:噢…吖…痛…細力D….吖..又黎….

我:小淫婦,係咪去度蜜月老公冇乜點搞你,所以提早反黎比我插?(加快速度, 下下直入)
V:(係甘喘哂氣)吖..唔知呀…噢…好深…慢D..呀…吖.
我:(一下插到最深入,跟住停係到唔郁)快D講喇…(陰陰笑)
佢見我停哂,於是佢自己想向前向後郁,但我碌野成條深深地插哂係入面唔郁,只得兩個袋袋緊緊貼住佢下體,
佢想向前郁,我就緊貼住佢退後,我條巨棒靜靜地撐係佢個閪,但唔比任何磨擦佢,吊下佢癮,過左一分鐘左右,佢已經頂唔順投降….
V:.吖…吖…係呀…只係老公搞過一次呀…喲…吖…你快D比我…噢…好掛住你….吖..插大力D…呀…噢…好爽..
我:掛住我乜野呀?
V: 噢…吖…掛住你碌野…啊…你插得我爽D…吖…. 吖.

我奸笑一聲,再插多佢十幾廿下 跟住將佢雙腳放上膊頭,再狠狠地插入去,時用九淺一深或八淺二深,
有時連續幾下直插入去再大大力抆返出黎。佢陰唇已經隨住每一次抽插反起哂,  
我碌硬如鐵既巨撚同佢個閪, 都已經沾滿哂乳白色淫水, 連佢豐盛既毛毛都沾左唔少 !

V:(已經失哂控制)噢…吖..頂到好入…啊..好粗…啊..好痺…噢..好勁….
我:我屌得你舒唔舒服?  (越插越快,插左幾百下)
V:(變哂聲)啊..啊…好舒服…吖…真係唔得喇…吖…喲..
我:呵..呵…你想我射係邊?射入便好唔好? (我知道我都差不多,所以加快速度,插到濮,濮,濮聲,)
V: (佢隻手已經係甘亂抓住D床單)吖…吖..噢…我呢兩日啱啱黎完…啊…好硬…好入…啊...
最好唔好啦…吖…好正…是旦你啦…噢 大力D…啊....

我聽到佢甘講, 知道應該點做喇, 我開行 turbo 係甘鋤落去, 下下插到盡去到子宮頸, 開始感到佢入面開始收縮
V: 噢…吖……到喇….啊...啊..唔得喇喇~~~~(長嘆左一聲)..呀……
我: 呵..呵..噢..射哂比你….呀…正呀…..(龜頭一陣麻痺,即刻全力頂到盡,濃濃精液一股股直噴入佢體內,灌滿佢個閪,射左都十幾秒,臨尾個幾野重特登頂多佢幾下)
V:(雙手狠狠抓住我背脊)噢….好熱…好舒服…喲…喲...好多呀…吖…吖

我地兩個同時都到高潮,突然間好似所有野停哂落黎! 我僕係佢身上,碌野仲硬崛崛,我冇即刻將條野抆返出黎,仲耐唔中郁兩下!
V:(喘哂氣,雙眼半閉)咦…你好衰架…都話唔好射入去咯…
我:(輕輕地鍚落佢咀度)甘你舒唔舒服?鍾唔鍾意呀?(佢冇答我,只係合埋眼輕輕地點下頭)

過左一陣碌野都開始軟下來,慢慢抆返出黎,條撚痴滿我D精同佢D淫水,見佢個陰道慢慢流出滑潺潺既精液, 床頭有盒紙巾,即刻攞幾張比佢抹下體。
V:(坐起身一路抹一路講)咦…甘多架..好耐冇做過咩?
我攬住佢同望住佢係度抹個閪D精,雖然以前都同佢玩唔少,都試過內射,但今次話哂係人地新婚屋企張床,內射人妻 , 幾有滿足感。

我:(笑口噬噬)係呀,你去度蜜月甘耐,我儲足甘耐,留返比你嗎! 知你老公餵唔飽你嘛…
以前佢都有提過下,佢老公(男友)技術都係麻麻地,連前奏多數都係十分鐘左右完事,同埋對性事唔係好熱衷 !

V:唔信你呀…咦…一陣就算沖完涼,夜D瞓覺都仲有D會滲出黎…比老公知道點算…好衰架…(跟手打我幾下)
我:傻女黎架,你老公甘夜返,聽日又返早,邊有精神同你今晚搞野! (一邊講一邊我隻手唔得閒,好頑皮係甘摩佢波波)
V:攪完人講風涼話…唔啋你呀…唔好再搞啦...
其實我心諗就係想你今晚同老公同床瞓覺時,我D精慢慢滲出黎!如果老公真係攪你,咪當潤滑劑囉!
係床唞左一陣,望下個鐘都成十點幾,係時候走喇,否則真係比人捉姦在床,甘就大鑊。

(不過後來有一次真係爭D瀨野,好刺激驚險,有機會講下)

於是著返衫走人,臨走仲打左成幾分鐘車輪先開門走人!
回復 支持 反對

論壇元老

下次講下同人妻大肚後攪野經過
回復 支持 反對

論壇元老

等到師兄出POST啦
回復 支持 反對

1萬

論壇元老

thanks sharing
回復 支持 反對

高級會員

師兄加油呀⋯⋯
回復 支持 反對

論壇元老

thank for your sharing
回復 支持 反對

1萬

論壇元老

waiting waiting, thanks your post
回復 支持 反對

1萬

1萬

7萬

論壇元老

多謝師兄分享
回復 支持 反對

論壇元老

之後一定係幫師兄吹爆.
回復 支持 反對

論壇元老

Very good post
回復 支持 反對

4萬

論壇元老

又食又插, ching賺到笑
回復 支持 反對

論壇元老

thank for your sharing.  very good
回復 支持 反對

4萬

論壇元老

大肚   C兄經手嗎??

嘻..嘻...睇落去第三集咪知...  詳情 回復 發表於 2022-2-12 11:58
回復 支持 反對

論壇元老

人地幫你養仔
回復 支持 反對

論壇元老

talivong 發表於 2022-2-12 11:17
大肚   C兄經手嗎??

嘻..嘻...睇落去第三集咪知...
回復 支持 反對

論壇元老

好正呀,快啲出第三集
回復 支持 反對

金牌會員

thanksssssssssssss
回復 支持 反對

中級會員

thank for your sharing
回復 支持 反對

初級會員

多謝師兄分享