Xocat

搜索
熱搜: 活動 交友 視訊
查看: 503|回復: 7

茶記樓面阿姐

論壇元老

食常餐識到呢個阿姐,四十幾大我幾年,不過睇外表比我大好多,最初食米線貪過癮搭嗲咗佢V7,得閒就發下信息,傾落知道佢離咗婚,就同佢講咸濕嘢,直接問佢點解決性需要,估唔到佢答我會自慰,夠晒直接。
- N0 a8 O2 v( a6 Y4 |5 w: [
以佢相頭身材,原本真係冇諗住食佢,但自己又咸濕,諗住執番濟就算,點知欲罷不能,呢段關係已經3年,每次出嚟都係去爆房,因為真係好過癮。+ u- c! m* A9 K' }; B( s( ?
" F1 \( P) g1 o6 t) [
最初第一次時,佢可能好耐冇俾男人搞,成個過程有啲緊張,不過都有主動吹簫,嗰陣佢啲口技,老實講就真係麻麻,係含到雪雪聲,但啲牙就咬到碌野少少痛,草草食完腸,就上馬插佢, 生過兩件下面唔算鬆但好濕,既然波就冇乜,就埋頭苦幹砌咗10分鐘左右,直接無套中出,佢完全冇阻止我射入去。

不過真係估唔到,佢應該睇咗好多咸片點樣令男人興奮,慢慢啲口技愈嚟愈好,我就係鍾意俾女人舔俾女人含,先會對佢欲罷不能。家陣每次由沖涼時,就幫我舔蓮頭,再跪低水中簫,擔到頂唔順時先叫停佢,跟手沖埋涼先上床戲肉。同啲日本AV一樣,我就大爺瞓低,佢慢慢舔蓮頭,舔春袋,舔屎眼乜都齊舔足十幾二十分鐘,真係好正!因為咁舔冇咁易出野,跟手舔到夠再幫我含,呢幾年插佢好少,俾佢口爆就好多,不過我都俾佢享受下,捽佢蓮頭捽到佢㷫,就慢慢搓佢粒陰核,通常佢5分鐘左右就反白眼到高潮,好鬼快。等佢抖陣就幫我埋尾,不停用任何方法嚟含,瞓低含,側身含,企喺度含,最後頂唔順就狂插口爆,佢每次都吞晒啲精,出完仲會全部啜乾淨,都真係幾爽。如果佢未夠,就會玩震蛋俾我睇,玩一陣佢又好快打冷震到高潮,跟住成個散晒瞓喺度。1 q% @, }2 p& I8 \4 y+ O$ Y# P

講真,相頭身材架生就唔好諗,但純享受的話,呢個餐廳樓面阿姐真係冇得頂。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
史高拉李 + 10 + 10 很給力!
iqu1314iqu + 10 + 10 很給力!

查看全部評分

論壇元老

投入, 配合, 最重要.....師兄識食...

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
iqu1314iqu + 10 + 10 贊一個!

查看全部評分

回復 支持 1 反對 0

論壇元老

唔差喎食得落啦,可以有排玩

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
iqu1314iqu + 10 + 10 很給力!

查看全部評分

論壇元老

回復

1萬

論壇元老

唔算差呀
回復

3萬

論壇元老

口爆含啫都加分啦
回復 支持 反對

1萬

論壇元老

樓面阿姐都唔差啫,都仲算“風姿綽約”
回復 支持 反對

1萬

4萬

84萬

論壇元老

尼個樓面阿姐就係自知唔係好靚女,而且又生過兩件以至冇乜男人吼佢,E家且得樓主你肯㗳佢,仲唔抓住你咩,所以佢出盡解數咁服侍你,又幫你LICK屎忽,口爆吞精樣樣齊,最重要係個阿姐唔洗上身果吓先正吖嘛,得閒出嚟爆房玩吓,尼D女人真係去邊度搵呀?樓主,唔好放手呀