愛煲老藕 發表於 2022-8-30 22:23:20

史高拉李 發表於 2022-8-30 10:30
佢自己都偷拍埋一份, 點會管我嘅啫

但小三咁怪嘅,異性相吸又會偷影女人,佢係咪怕影男人,史高拉李大哥唔鍾意呀

史高拉李 發表於 2022-8-31 10:21:24

愛煲老藕 發表於 2022-8-30 22:23
但小三咁怪嘅,異性相吸又會偷影女人,佢係咪怕影男人,史高拉李大哥唔鍾意呀 ...

唔係, 佢係偷影人哋著得啲衫靚嘅女人啫{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-8-31 22:15:15

史高拉李 發表於 2022-8-31 10:21
唔係, 佢係偷影人哋著得啲衫靚嘅女人啫

哦!咁即係其實影衫,唔係影人啦

史高拉李 發表於 2022-9-1 10:17:21

愛煲老藕 發表於 2022-8-31 22:15
哦!咁即係其實影衫,唔係影人啦

梗係啦, 好過要請模特兒呀嘛{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-9-1 22:15:53

史高拉李 發表於 2022-9-1 10:17
梗係啦, 好過要請模特兒呀嘛

咁小三佢又有冇問番史高拉李大哥,點解咁鍾意偷拍靚女?

史高拉李 發表於 2022-9-2 09:31:18

愛煲老藕 發表於 2022-9-1 22:15
咁小三佢又有冇問番史高拉李大哥,點解咁鍾意偷拍靚女?

如果佢咁問証明佢係傻女啦, 男性不嬲都係貓, 貓又點會唔偷食啫{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-9-2 22:40:44

史高拉李 發表於 2022-9-2 09:31
如果佢咁問証明佢係傻女啦, 男性不嬲都係貓, 貓又點會唔偷食啫

史高拉李大哥你直情係一隻好識食嘅貓啦!唔係好食既魚,你都唔放入口

史高拉李 發表於 2022-9-3 11:00:34

愛煲老藕 發表於 2022-9-2 22:40
史高拉李大哥你直情係一隻好識食嘅貓啦!唔係好食既魚,你都唔放入口

我係只管唔住嘅貓{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-9-3 22:13:29

史高拉李 發表於 2022-9-3 11:00
我係只管唔住嘅貓

睇得出史高拉李大哥唔係一隻高竇貓,尤其是對d女主人千依百順,好溫柔嗰隻

史高拉李 發表於 2022-9-4 09:27:52

愛煲老藕 發表於 2022-9-3 22:13
睇得出史高拉李大哥唔係一隻高竇貓,尤其是對d女主人千依百順,好溫柔嗰隻 ...

愛錫女人係男人嘅天職{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-9-4 22:39:40

史高拉李 發表於 2022-9-4 09:27
愛錫女人係男人嘅天職

咁史高拉李大哥,你一定好憎嗰d男人打女人嘅懦夫

史高拉李 發表於 2022-9-6 11:06:03

愛煲老藕 發表於 2022-9-4 22:39
咁史高拉李大哥,你一定好憎嗰d男人打女人嘅懦夫

我就算幾嬲怒都好, 我永遠唔會旭手打女人嘅, 當我最嬲怒時, 我覺得被我打嗰個唔死都重傷{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-9-6 22:24:10

史高拉李 發表於 2022-9-6 11:06
我就算幾嬲怒都好, 我永遠唔會旭手打女人嘅, 當我最嬲怒時, 我覺得被我打嗰個唔死都重傷
...

史高拉李大哥咁講即係你半生人之中,未試過打女人,即係細細力打你寶貝女兒手板都冇

史高拉李 發表於 2022-9-7 16:11:43

愛煲老藕 發表於 2022-9-6 22:24
史高拉李大哥咁講即係你半生人之中,未試過打女人,即係細細力打你寶貝女兒手板都冇 ...

係呀, 我從未打過我對仔女, 但係鬧我就會有{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-9-7 22:14:17

史高拉李 發表於 2022-9-7 16:11
係呀, 我從未打過我對仔女, 但係鬧我就會有

史高拉李大哥真係一個模範爸爸,比起做好丈夫更加稱職

史高拉李 發表於 2022-9-8 10:41:26

愛煲老藕 發表於 2022-9-7 22:14
史高拉李大哥真係一個模範爸爸,比起做好丈夫更加稱職

我唔係驚乜呀, 係驚自己個下無情力, 打傷自己啲仔女都唔知呀{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-9-8 23:00:42

史高拉李 發表於 2022-9-8 10:41
我唔係驚乜呀, 係驚自己個下無情力, 打傷自己啲仔女都唔知呀

史高拉李大哥你對仔女咁乖,你唔捨得打佢哋呀

史高拉李 發表於 2022-9-9 09:06:46

愛煲老藕 發表於 2022-9-8 23:00
史高拉李大哥你對仔女咁乖,你唔捨得打佢哋呀

就算佢哋曳, 有時成績唔好, 我都唔會打佢哋嘅, 最多都係話佢哋嘅啫{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-9-9 22:16:54

史高拉李 發表於 2022-9-9 09:06
就算佢哋曳, 有時成績唔好, 我都唔會打佢哋嘅, 最多都係話佢哋嘅啫
...

而家呢個年代真係唔同以前,體罰唔係咁收效,可能反效果,佢哋會有暴力傾向添,以為動不動就喐手喐腳搞掂問題

史高拉李 發表於 2022-9-10 14:57:17

愛煲老藕 發表於 2022-9-9 22:16
而家呢個年代真係唔同以前,體罰唔係咁收效,可能反效果,佢哋會有暴力傾向添,以為動不動就喐手喐腳搞掂問題 ...

但係有啲靚仔真係唔打唔得㗎{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-9-10 22:54:40

史高拉李 發表於 2022-9-10 14:57
但係有啲靚仔真係唔打唔得㗎

史高拉李大哥講嗰d係咪博嘴博舌果d死

史高拉李 發表於 2022-9-11 11:07:26

愛煲老藕 發表於 2022-9-10 22:54
史高拉李大哥講嗰d係咪博嘴博舌果d死

博嘴博吉反而唔係問題喎, 證明佢個腦轉得快 係啲做錯嘢唔認嗰啲, 死都話自己啱嘅, 嗰啲就值得打{:tongue:}

Chan12344321 發表於 2022-9-11 15:55:15

可惜……..

愛煲老藕 發表於 2022-9-11 22:02:24

史高拉李 發表於 2022-9-11 11:07
博嘴博吉反而唔係問題喎, 證明佢個腦轉得快 係啲做錯嘢唔認嗰啲, 死都話自己啱嘅, 嗰啲就值得打{:tongue: ...

所以而家d父母又好難做㗎!打佢又驚比人告虐兒,唔打佢,又驚佢變本加厲,越嚟越壞

史高拉李 發表於 2022-9-12 14:44:01

愛煲老藕 發表於 2022-9-11 22:02
所以而家d父母又好難做㗎!打佢又驚比人告虐兒,唔打佢,又驚佢變本加厲,越嚟越壞 ...

所以咪要有一個有威嚴嘅媽咪或者爸爸囉{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-9-12 22:01:05

史高拉李 發表於 2022-9-12 14:44
所以咪要有一個有威嚴嘅媽咪或者爸爸囉

但係而家好多父母九成九係怪獸家長,縱容多過教導,所以呢靚仔咪多數好百厭好曳

史高拉李 發表於 2022-9-13 10:23:47

愛煲老藕 發表於 2022-9-12 22:01
但係而家好多父母九成九係怪獸家長,縱容多過教導,所以呢靚仔咪多數好百厭好曳 ...

咁就真係睇個父母識唔識教仔女囉{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-9-13 21:56:00

史高拉李 發表於 2022-9-13 10:23
咁就真係睇個父母識唔識教仔女囉

所以我發覺舊式人嘅父母,教仔女一定醒過而家新一代既家長好多

史高拉李 發表於 2022-9-14 15:30:53

愛煲老藕 發表於 2022-9-13 21:56
所以我發覺舊式人嘅父母,教仔女一定醒過而家新一代既家長好多

無法嘅喇, 依家一代唔同一代, 依家啲父母邊仲有好似以前我阿媽咁樣教我哋啦, 就算我而家兩個仔女, 我都唔係用我阿媽教我嘅方法嚟教我兩個仔女啦{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-9-14 22:09:52

史高拉李 發表於 2022-9-14 15:30
無法嘅喇, 依家一代唔同一代, 依家啲父母邊仲有好似以前我阿媽咁樣教我哋啦, 就算我而家兩個仔女, 我都唔 ...

史高拉李大哥咁伯母以前咁嚴厲對待你,嗰陣時你會唔會係有d嬲佢㗎?
頁: 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37
查看完整版本: 當年放生佢,到而家都有揼春嘅感覺