一代新人 發表於 2023-4-1 00:53:53

swpw00 發表於 2023-4-1 00:47
我最瘦試過130磅,不過年紀愈大,愈難減

新陳代謝慢咗,要控制飲食

一代新人 發表於 2023-4-1 00:55:14

swpw00 發表於 2023-4-1 00:50
佢會睇AV,仲有叫我一齊睇,咩類型都有

叫你一齊睇又唔同你做,似乎係挑起你嘅性慾,
等你出去搵一個滿足佢NTR

tung88joy 發表於 2023-4-1 01:29:06

swpw00 發表於 2023-3-31 10:43
佢下面我覺得好似愈黎愈短咁
以前一摸就硬,而家搞極都唔硬,
佢應該無識朋友用左佢精力既,有我應該 ...

打飛機打壞左

bechow08 發表於 2023-4-1 01:49:12

swpw00 發表於 2023-4-1 00:50
佢會睇AV,仲有叫我一齊睇,咩類型都有
咁應該都係著手返. 你46講果樣"婚前既你" 咁你婚前時既性安排係點

有無咩特點, 可以做下吸引返佢啊 "當然暫時撇開朋友同事" 呢個條件先

kelctw72 發表於 2023-4-1 03:39:23

女仔有172高,160lbs 其實只算肉地,唔係肥,夫妻無性生活係危機,悶嘅tg@CCtwkel 當樹窿傾吓計

粉紅的 發表於 2023-4-1 09:26:48

swpw00 發表於 2023-4-1 00:36
我有做開運動,之前有減過,但係效果唔明顯,
唔通你要我食減肥藥? 每個人體質都唔同,有D人真係食極都瘦,我 ...
你想追求既野, 同時你亦明白追求唔到既原因 .

同時你亦好多藉口去PUSH自己唔努力加油 . 減過唔明顯 就係 因為運動量不足 / 你做完之後立即食番 OVER左你運動量既野 .

減肥好簡單 . 加減數問題 , 食幾多 ,做幾多

swpw00 發表於 2023-4-1 09:35:47

bechow08 發表於 2023-4-1 01:49
咁應該都係著手返. 你46講果樣"婚前既你" 咁你婚前時既性安排係點

有無咩特點, 可以做下吸引返佢啊 "當然 ...

佢鍾意我著得低胸背心短褲,就算走光俾佢D朋友睇都覺得無野,
好似仲激起佢性慾,之後通常都會搞,
同埋個時會打野戰,最多係後樓梯,公園,殘廁

happyhappy123 發表於 2023-4-1 10:03:49

swpw00 發表於 2023-4-1 09:35
同埋個時 ...

所以你老公應該都係想好似以前咁,玩得刺激d先有興趣啫

Leechi1978 發表於 2023-4-1 10:50:00

佢想你做淫妻.....

隨遇 發表於 2023-4-1 12:31:37

swpw00 發表於 2023-3-31 00:42
攰又會成日打飛機?

呢D老公太可惡了,掉佢落垃圾桶。

Dickson623 發表於 2023-4-1 13:02:33

同埋個時 ...

好刺激 想聽多啲

bechow08 發表於 2023-4-1 13:59:44

同埋個時 ...

或者試下改變下個方法, 你都可以咁著, 但係就係屋企專登走光俾佢睇

改變下佢原有既諗法? 當然可能唔可行, 但不彷一試啊.

至於野戰呢樣野 屬於環境地方, 呢樣野你結婚後係咪相對就唔係太接受到?

如果係怕outdoor 或者搵啲大玻璃既酒店乙水 下46願唔願意?當然你都仲有保留既咪用簾遮一遮又好

一步一步再搵個辦法.

呢段都有啲性玩味

swpw00 發表於 2023-4-1 16:54:59

bechow08 發表於 2023-4-1 13:59
或者試下改變下個方法, 你都可以咁著, 但係就係屋企專登走光俾佢睇

改變下佢原有既諗法? 當然可能唔可行 ...

而家周圍都係cctv,就唔太接受到

bechow08 發表於 2023-4-1 19:55:20

明白既, 海景酒店啊

happyhappy123 發表於 2023-4-2 05:58:34

swpw00 發表於 2023-4-1 16:54
而家周圍都係cctv,就唔太接受到

其實唔俾人睇到有刺激感係ok既,不過依家周街都俾人影到,又放上網,又難搞d

scouser427 發表於 2023-4-2 16:22:03

索性搵個sp

阿波羅 發表於 2023-4-2 18:50:39

男人就向外求, 好容易. 你都好好身材, 大把男人鐘意 {:hamsup:}

sunnycc2 發表於 2023-4-2 23:20:58

同埋個時 ...

咁佢睇黎真係NTR系喎
佢有無試過叫你同啲frd一齊同房不換之類添

swpw00 發表於 2023-4-2 23:49:49

sunnycc2 發表於 2023-4-2 23:20
咁佢睇黎真係NTR系喎
佢有無試過叫你同啲frd一齊同房不換之類添

有呀,拍拖個陣去旅行試過同房,半夜大家各自搞

happyhappy123 發表於 2023-4-3 05:30:26

swpw00 發表於 2023-4-2 23:49
有呀,拍拖個陣去旅行試過同房,半夜大家各自搞

各自出去搵食,帶番房,睇住一齊做?

kelvin999 發表於 2023-4-4 15:53:55

我覺得如果個男人真係愛你, 同你結婚, 其實唔會太介意你身形走樣, 況且你都唔算係好肥

相反, 我情況同你完全倒轉
我想要個時, 佢又話攰, 又話下次 (都唔知幾時係下次), 再唔係就訓到扯晒鼻寒, 我戴套入閘又比佢話訓著左唔好搞
同佢出去時鐘酒店, 又話環境唔好, 又話乜乜乜, 咩都唔滿意
我同佢用口, 佢又話污糟, 我叫佢用口, 佢又話唔鐘意 (未結婚前有用過口)

之前都試過3個月未同我老婆做過, 近這一年, 都係1個月1次, 我成日同自已講, 佢黎M既日子, 仲多過我同佢做愛既日子

可能因為生完小朋友完全無性趣

peterpeterpet1 發表於 2023-4-7 14:52:00

kelvin999 發表於 2023-4-4 15:53
我覺得如果個男人真係愛你, 同你結婚, 其實唔會太介意你身形走樣, 況且你都唔算係好肥

相反, 我情況同你完 ...

師兄,你同我既情況一樣;真係有苦自己知!{:cry:}

kelvin999 發表於 2023-4-13 17:00:24

peterpeterpet1 發表於 2023-4-7 14:52
師兄,你同我既情況一樣;真係有苦自己知!

{:beer:}
真係有時打飛機都打到悶

peterpeterpet1 發表於 2023-4-13 17:57:06

kelvin999 發表於 2023-4-13 17:00
真係有時打飛機都打到悶

係呀,打唔得咁多{:sweat:}
頁: 1 2 [3]
查看完整版本: 老公嫌棄