swpw00 發表於 2023-3-31 10:40:36

bechow08 發表於 2023-3-31 04:11
夫人你有提及到婚前後都係差唔多身材.

當然有某啲人既角度係喜歡瘦, 但唔代表無人唔喜歡你既身型

有著過情趣內衣,佢仲偷影相send俾朋友睇,我勁嬲

swpw00 發表於 2023-3-31 10:43:09

SweetRain 發表於 2023-3-31 10:06
既然係咁, 事出必有因, 你吸引力又唔係降低左, 佢又應該唔會因為結左婚而特別攰, 或者性能力突然差左, 咁 ...

佢下面我覺得好似愈黎愈短咁{:sad:}
以前一摸就硬,而家搞極都唔硬,
佢應該無識朋友用左佢精力既,有我應該知

SweetRain 發表於 2023-3-31 10:59:38

swpw00 發表於 2023-3-31 10:43
佢下面我覺得好似愈黎愈短咁
佢應該無識朋友用左佢精力既,有我應該 ...

咁會唔會因為結左婚之後一齊住, 爭拗多左, 或者生活習慣要改變, 你令佢覺得煩或者討厭?如果又唔係有朋友用左, 又唔係心理問題, 最好勸佢睇下醫生喎, 岩岩結婚應該得30歲左右啫, 仲有幾十年要用, 遲左去醫就喊都無謂

swpw00 發表於 2023-3-31 11:03:36

SweetRain 發表於 2023-3-31 10:59
咁會唔會因為結左婚之後一齊住, 爭拗多左, 或者生活習慣要改變, 你令佢覺得煩或者討厭?如果又唔係有朋 ...

可能我地成日有爭執

SweetRain 發表於 2023-3-31 11:05:19

swpw00 發表於 2023-3-31 10:43
佢下面我覺得好似愈黎愈短咁
佢應該無識朋友用左佢精力既,有我應該 ...

BTW, 除左解決佢既問題, 如果你要又長又粗, 一摸就硬又夠精力既, 我唸我可以幫到你{:lol:} 呢個係解決你既問題, 唔係佢

SweetRain 發表於 2023-3-31 11:17:47

swpw00 發表於 2023-3-31 11:03
可能我地成日有爭執

你要明白一樣野, 結婚係需要愛, 而愛係需要體諒同包容, 咁你做得到嗎? 你愛佢足夠嗎? 愛係互動既, 你能夠體諒同包容佢, 佢都會感受到而愛你更多

swpw00 發表於 2023-3-31 11:41:00

SweetRain 發表於 2023-3-31 11:17
你要明白一樣野, 結婚係需要愛, 而愛係需要體諒同包容, 咁你做得到嗎? 你愛佢足夠嗎? 愛係互動既, 你能夠 ...

佢好耐之前有講過想我變返岩岩拍拖個時咁,佢以為我對sex開放先同我一齊

SweetRain 發表於 2023-3-31 11:48:11

swpw00 發表於 2023-3-31 11:41
佢好耐之前有講過想我變返岩岩拍拖個時咁,佢以為我對sex開放先同我一齊

開放係指對佢定佢其他人? 佢有綠辟? 佢send你啲想佢朋友睇又似係喎, 如果真係, 你會滿足佢嗎?

swpw00 發表於 2023-3-31 11:54:59

SweetRain 發表於 2023-3-31 11:48
開放係指對佢定佢其他人? 佢有綠辟? 佢send你啲想佢朋友睇又似係喎, 如果真係, 你會滿足佢嗎? ...

我同佢算係sp,keep左段時間先一齊,所以佢覺得我唔係保守,
但係我年紀愈大,心態唔同以前,
我唔知點解佢有呢個諗法

SweetRain 發表於 2023-3-31 12:00:18

swpw00 發表於 2023-3-31 11:54
我同佢算係sp,keep左段時間先一齊,所以佢覺得我唔係保守,
我唔知點解佢有 ...

咁你有冇了解過佢想你點? 想3P? 定想睇你同其他人做?

swpw00 發表於 2023-3-31 12:03:40

SweetRain 發表於 2023-3-31 12:00
咁你有冇了解過佢想你點? 想3P? 定想睇你同其他人做?

佢想我同朋友/同事做

瀟劍 發表於 2023-3-31 12:07:34

我好中意高同身形少少肥

SweetRain 發表於 2023-3-31 12:08:22

swpw00 發表於 2023-3-31 12:03
佢想我同朋友/同事做

咁問題係你接唔接受到, 朋友/同事好難開口喎, 不如你考慮下我啦, 我有NTR經驗

sammy928 發表於 2023-3-31 12:10:46

果然有ntr傾向,其實佢同你一齊係當你SP定老婆先?

swpw00 發表於 2023-3-31 12:29:38

sammy928 發表於 2023-3-31 12:10
果然有ntr傾向,其實佢同你一齊係當你SP定老婆先?

我初初識佢有好感先做佢sp,後來大家了解多左,先正式一齊,
我地係sp個時成日做,但係一齊左就愈黎愈少搞

一代新人 發表於 2023-3-31 12:38:25

swpw00 發表於 2023-3-31 11:54
我唔知點解佢有 ...

其實好難去解釋,因為年紀、心態、關係都唔同咗,
大家步伐唔同左,就會出現空隙

一代新人 發表於 2023-3-31 12:40:24

swpw00 發表於 2023-3-31 12:29
我初初識佢有好感先做佢sp,後來大家了解多左,先正式一齊,
我地係sp個時成日做,但係一齊左就愈黎愈少搞 ...

以前SP嗰陣,因為唔係肯定屬於自己,心態上亦都唔一樣
一齊咗之後肯定屬於自己,加上佢有綠夫心態,好多嘢都已經改變左

一代新人 發表於 2023-3-31 12:42:50

我諗你哋應該傾吓,佢嘅諗法係點樣,
而你自己嘅諗法同埋接受程度又去到邊?
又或者你搵另外一個男人,一方面滿足你自己,
另方面你可以滿足佢{:titter:}

swpw00 發表於 2023-3-31 12:48:04

一代新人 發表於 2023-3-31 12:40
以前SP嗰陣,因為唔係肯定屬於自己,心態上亦都唔一樣
一齊咗之後肯定屬於自己,加上佢有綠夫心態,好多 ...

可能你講得岩,個陣sp心態唔同

Chaofan0320 發表於 2023-3-31 13:37:24

拍拖/SP係新鮮同刺激, 但當雙方感情穩定繼而大家喺埋一齊嘅時候, 心態上又變咗, 冇咗以前新鮮同刺激感, 加上大家一齊時候有意見爭拗, 就更加出現感情問題, 男人又可能貪新忘舊, 懷念以前做SP快感刺激, 自然對身邊老婆冇晒性愛興趣

一代新人 發表於 2023-3-31 14:00:04

swpw00 發表於 2023-3-31 12:48
可能你講得岩,個陣sp心態唔同

一定唔同啦,最重要係而家你哋心態都改變左

阿波羅 發表於 2023-3-31 14:22:42

砌多 d,出身汗又可以減吓

bechow08 發表於 2023-3-31 15:02:09

夫人你都知道你46有打飛機的話. 佢應該唔會就咁打架? 係咪都會睇下片?

會唔會有機會八到佢係睇咩類型既AV? 或者可能從AV題材入手啊

handhand 發表於 2023-3-31 16:03:49

有可能係佢當初同你相識到愛愛過程太暢順.冇左其他人的相處.因為太容易得到,所以反而唔識珍惜.為有同你另一半開誠佈公傾下.可以接受,就可以行落去.

粉紅的 發表於 2023-3-31 16:59:09

你已知道你肥係問題 , 點解唔"認真""決心" 去-肥 ?
知道問題不解決,上黎開POST都無咩用 ,定係上黎引狗公

wc1030 發表於 2023-3-31 23:18:51

swpw00 發表於 2023-3-31 12:03
佢想我同朋友/同事做

如果有係咁等覺得佢係綠帽癖,棍裂綠帽刺激下覺醒平時無左倉種刺激衝動感

swpw00 發表於 2023-4-1 00:36:14

粉紅的 發表於 2023-3-31 16:59
你已知道你肥係問題 , 點解唔"認真""決心" 去-肥 ?
知道問題不解決,上黎開POST都無咩用 ,定係上黎引狗公 ...

我有做開運動,之前有減過,但係效果唔明顯,
唔通你要我食減肥藥? 每個人體質都唔同,有D人真係食極都瘦,我唔係呢類人,都唔會強迫減

一代新人 發表於 2023-4-1 00:42:09

swpw00 發表於 2023-4-1 00:36
我有做開運動,之前有減過,但係效果唔明顯,
唔通你要我食減肥藥? 每個人體質都唔同,有D人真係食極都瘦,我 ...

都唔使強迫減啦,要減搵啲舒服啲方法去減

swpw00 發表於 2023-4-1 00:47:08

一代新人 發表於 2023-4-1 00:42
都唔使強迫減啦,要減搵啲舒服啲方法去減

我最瘦試過130磅,不過年紀愈大,愈難減

swpw00 發表於 2023-4-1 00:50:22

bechow08 發表於 2023-3-31 15:02
夫人你都知道你46有打飛機的話. 佢應該唔會就咁打架? 係咪都會睇下片?

會唔會有機會八到佢係睇咩類型既AV? ...

佢會睇AV,仲有叫我一齊睇,咩類型都有
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 老公嫌棄