愛煲老藕 發表於 2022-11-2 18:19:24

史高拉李 發表於 2022-11-2 11:43
冇計啦, 倒吊都冇滴墨水, 點同我哋玩啫

呢d咁嘅鄉下宅佬,唔識字又唔識女,乜都唔識,起碼都要識謙虛呀!{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-11-2 18:20:30

MThvn3206 發表於 2022-11-2 12:01
前輩就算你好想, 但係MMS未必俾你溝喔

咁要睇下嗰個MMS有冇另外一半啦!

史高拉李 發表於 2022-11-3 11:35:09

愛煲老藕 發表於 2022-11-2 18:19
呢d咁嘅鄉下宅佬,唔識字又唔識女,乜都唔識,起碼都要識謙虛呀!

佢哋都唔知乜嘢叫做謙虛,講條卵咩{:lol:}

史高拉李 發表於 2022-11-3 15:20:21

MThvn3206 發表於 2022-11-2 12:01
前輩就算你好想, 但係MMS未必俾你溝喔

係呀,所以盡量避免溝D媽媽生就最好{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-11-3 18:56:01

史高拉李 發表於 2022-11-3 11:35
佢哋都唔知乜嘢叫做謙虛,講條卵咩

乜都唔識,條打壞仲衰過隻狗,d狗起碼識得對主人忠心呀!{:titter:}

vulcan29 發表於 2022-11-4 00:53:23

Thanks for sharing. She's so cute.

史高拉李 發表於 2022-11-4 09:11:21

愛煲老藕 發表於 2022-11-3 18:56
乜都唔識,條打壞仲衰過隻狗,d狗起碼識得對主人忠心呀!

尼D狗HEI應該拎去做狗餅{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-11-4 21:37:06

史高拉李 發表於 2022-11-4 09:11
尼D狗HEI應該拎去做狗餅

呢隻可憐衰狗有冇錢出去玩,一得閒見到唔順佢既人發言,就自然癲狗上身,條廢柴乜都唔識,政治唔識,娛樂唔識,體育唔識,溝女唔識,淨係識咬人,話佢唔係狗,都冇人信啦!

史高拉李 發表於 2022-11-5 11:12:43

愛煲老藕 發表於 2022-11-4 21:37
呢隻可憐衰狗有冇錢出去玩,一得閒見到唔順佢既人發言,就自然癲狗上身,條廢柴乜都唔識,政治唔識,娛樂唔識, ...

最卵POOL GUY係佢又提唔出証據証明人如何自吹自擂先抵屌佢吖嘛,只係得把口係度嗌糟晒{:lol:}

史高拉李 發表於 2022-11-5 11:16:28

愛煲老藕 發表於 2022-11-4 21:37
呢隻可憐衰狗有冇錢出去玩,一得閒見到唔順佢既人發言,就自然癲狗上身,條廢柴乜都唔識,政治唔識,娛樂唔識, ...

不過都好嘅,耐唔中有尼D癲狗出嚟點啜吓尼度都冇咁平淡嘅{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-11-5 21:12:03

史高拉李 發表於 2022-11-5 11:16
不過都好嘅,耐唔中有尼D癲狗出嚟點啜吓尼度都冇咁平淡嘅

係呀!呢d咁嘅人影響唔到我哋嘅心情,因為我哋充滿正能量嘅,癲狗走出嚟,咪當做馬騮戲娛樂我哋

愛煲老藕 發表於 2022-11-5 21:13:41

史高拉李 發表於 2022-11-5 11:12
最卵POOL GUY係佢又提唔出証據証明人如何自吹自擂先抵屌佢吖嘛,只係得把口係度嗌糟晒
...

呢條打靶邊度識得同人溝通呀!我諗佢身邊d朋友,屋企人,以前d同學,見到佢呢隻過街老鼠,都想打柒佢,費事比佢影衰晒

史高拉李 發表於 2022-11-6 08:15:54

愛煲老藕 發表於 2022-11-5 21:12
係呀!呢d咁嘅人影響唔到我哋嘅心情,因為我哋充滿正能量嘅,癲狗走出嚟,咪當做馬騮戲娛樂我哋 ...

咪係囉,尼D閒人內何唔到我乜嘢出樣,每次只係出嚟吠一聲就失蹤嘅人洗條撚畀面佢咩{:soldier:}

史高拉李 發表於 2022-11-6 08:18:03

愛煲老藕 發表於 2022-11-5 21:13
呢條打靶邊度識得同人溝通呀!我諗佢身邊d朋友,屋企人,以前d同學,見到佢呢隻過街老鼠,都想打柒佢,費事比 ...

井底之蛙咪就係尼種人囉{:5_206:}

愛煲老藕 發表於 2022-11-11 21:19:50

史高拉李 發表於 2022-11-6 08:15
咪係囉,尼D閒人內何唔到我乜嘢出樣,每次只係出嚟吠一聲就失蹤嘅人洗條撚畀面佢咩
...

門口狗通常係咁㗎啦!我又唔信佢夠膽出嚟呀,我好大方,前嫌不計請佢食飯都冇所謂,佢夠膽嘅話

愛煲老藕 發表於 2022-11-11 21:21:49

史高拉李 發表於 2022-11-6 08:18
井底之蛙咪就係尼種人囉

佢分享邊d囡囡就知喇!好似臭口婆咁低班嘅都夠膽講出嚟,我諗佢真係見女人同見識都一樣係咁少{:lol:}

史高拉李 發表於 2022-11-12 07:17:11

愛煲老藕 發表於 2022-11-11 21:19
門口狗通常係咁㗎啦!我又唔信佢夠膽出嚟呀,我好大方,前嫌不計請佢食飯都冇所謂,佢夠膽嘅話 ...

如果佢夠膽附約,我破例請佢去屌一次小美媽媽又點話啫{:lol:}{:lol:}{:lol:}

史高拉李 發表於 2022-11-12 07:18:50

愛煲老藕 發表於 2022-11-11 21:21
佢分享邊d囡囡就知喇!好似臭口婆咁低班嘅都夠膽講出嚟,我諗佢真係見女人同見識都一樣係咁少 ...

物以類聚吖嘛{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-11-12 21:11:28

史高拉李 發表於 2022-11-12 07:18
物以類聚吖嘛

睇佢乜都唔識,所有嘅嘢兩個字形容~技窮,佢連出分享都衰過人,貼一張相,寫住好肥鮑魚,勁敷衍

史高拉李 發表於 2022-11-13 14:31:50

愛煲老藕 發表於 2022-11-12 21:11
睇佢乜都唔識,所有嘅嘢兩個字形容~技窮,佢連出分享都衰過人,貼一張相,寫住好肥鮑魚,勁敷衍 ...

哦⋯知你講邊個哪,藕兄{:givemefive:}

愛煲老藕 發表於 2022-11-13 22:16:16

史高拉李 發表於 2022-11-13 14:31
哦⋯知你講邊個哪,藕兄

我見到史高拉李大哥都好尊重呢位狗吠契弟,哈哈!佢開口就得罪人,去到邊,都唔會有朋友呀{:titter:}

史高拉李 發表於 2022-11-14 12:09:06

愛煲老藕 發表於 2022-11-13 22:16
我見到史高拉李大哥都好尊重呢位狗吠契弟,哈哈!佢開口就得罪人,去到邊,都唔會有朋友呀 ...

可能佢以為我好恰啦, 點不知遇著隻無聲狗, 一出聲就咬死人{:lol:}

chamsum 發表於 2022-11-14 12:32:17

{:2_26:}{:2_26:}{:2_26:}

Jeremylui 發表於 2022-11-14 13:14:58

你真係好多圖

愛煲老藕 發表於 2022-11-14 19:09:25

史高拉李 發表於 2022-11-14 12:09
可能佢以為我好恰啦, 點不知遇著隻無聲狗, 一出聲就咬死人

根本呢d鄉下哩,就未見過大蛇屙尿,真係睇下佢嫖邊條女,就知佢乜嘢料啦{:titter:}

史高拉李 發表於 2022-11-15 11:25:23

愛煲老藕 發表於 2022-11-14 19:09
根本呢d鄉下哩,就未見過大蛇屙尿,真係睇下佢嫖邊條女,就知佢乜嘢料啦 ...

咪就係囉,仲食你同我都唔食嘅囡入口添,叻極有限啦{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-11-15 21:04:57

史高拉李 發表於 2022-11-15 11:25
咪就係囉,仲食你同我都唔食嘅囡入口添,叻極有限啦

哈哈!可能佢話我夠想食好d,但係銀包唔爭氣,莫財{:lol:}

史高拉李 發表於 2022-11-16 10:57:53

愛煲老藕 發表於 2022-11-15 21:04
哈哈!可能佢話我夠想食好d,但係銀包唔爭氣,莫財

咁就唔好喺度牙撚刷刷啦, 屌佢.......{:saujai:}

愛煲老藕 發表於 2022-11-16 17:50:12

史高拉李 發表於 2022-11-16 10:57
咁就唔好喺度牙撚刷刷啦, 屌佢.......

牙撚刷刷,我都唔理佢,干涉人哋講嘢,就最老撚土㗎喇!呢班死仆街成日講言論自由,真係得把死人口

史高拉李 發表於 2022-11-17 11:07:06

愛煲老藕 發表於 2022-11-16 17:50
牙撚刷刷,我都唔理佢,干涉人哋講嘢,就最老撚土㗎喇!呢班死仆街成日講言論自由,真係得把死人口 ...

初初我見佢講話成日講政治我都唔出聲忍佢啦,係佢見你串番佢佢就燒埋我果疊咪一嘢拍柒到佢鳩縮囉{:soldier:}
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: 某年聖旦係JD夜場与D PR庆祝