愛煲老藕 發表於 2022-10-20 17:49:43

史高拉李 發表於 2022-10-20 15:50
唔好講我吖,就以上海小鳳姐做性工作者廿多卅十年,佢都係JD擎天半島買咗層成百平方嘅洋樓啦
...

小鳳姐比一般囡囡生性好多,冇不良嗜好,勤力返工,晚年佢都唔使咁辛苦喇

史高拉李 發表於 2022-10-21 11:52:34

愛煲老藕 發表於 2022-10-20 17:49
小鳳姐比一般囡囡生性好多,冇不良嗜好,勤力返工,晚年佢都唔使咁辛苦喇

所以做撈妮行,真係好靠定力㗎,行錯一步都好似爛賭鳳姐咁{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-21 17:49:55

史高拉李 發表於 2022-10-21 11:52
所以做撈妮行,真係好靠定力㗎,行錯一步都好似爛賭鳳姐咁

係呀!行錯一步,跟住爛賭鳳姐步步都繼續行錯,一子錯滿盤皆落索,前途無出路,晚年很坎坷

史高拉李 發表於 2022-10-22 10:56:02

愛煲老藕 發表於 2022-10-21 17:49
係呀!行錯一步,跟住爛賭鳳姐步步都繼續行錯,一子錯滿盤皆落索,前途無出路,晚年很坎坷 ...

最慘係眾叛親離嘛{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-22 17:49:40

史高拉李 發表於 2022-10-22 10:56
最慘係眾叛親離嘛

佢做左咁多錯事,都預左有呢一日

史高拉李 發表於 2022-10-23 15:06:36

愛煲老藕 發表於 2022-10-22 17:49
佢做左咁多錯事,都預左有呢一日

最撚POOL GUY係佢老豆死咗都一個仙冇寄錢返家鄉執葬個老豆嘛,所以佢個哥哥阿嫂都唔認佢係妹{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-23 21:05:03

史高拉李 發表於 2022-10-23 15:06
最撚POOL GUY係佢老豆死咗都一個仙冇寄錢返家鄉執葬個老豆嘛,所以佢個哥哥阿嫂都唔認佢係妹
...

千王之王都有曾經講過六親不認,但係最弊佢係輸錢之后呢!都估唔到咁絕情,胡志偉金句~佢唔死都冇用

史高拉李 發表於 2022-10-24 13:38:17

愛煲老藕 發表於 2022-10-23 21:05
千王之王都有曾經講過六親不認,但係最弊佢係輸錢之后呢!都估唔到咁絕情,胡志偉金句~佢唔死都冇用 ...

其實果次佢係想問我攞鍰寄番鄉下嘅,只係我咋儍扮懵唔鳩理佢啫{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-24 17:53:47

史高拉李 發表於 2022-10-24 13:38
其實果次佢係想問我攞鍰寄番鄉下嘅,只係我咋儍扮懵唔鳩理佢啫
...

梗係唔好比啦!開得第一頭,以後陸續有嚟!邊有咁蠢,捉蟲入屎忽㗎

史高拉李 發表於 2022-10-25 10:34:41

愛煲老藕 發表於 2022-10-24 17:53
梗係唔好比啦!開得第一頭,以後陸續有嚟!邊有咁蠢,捉蟲入屎忽㗎

咪係囉,況且係佢自己老豆死,佢緊係要自己負責嘅啦{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-25 17:56:39

史高拉李 發表於 2022-10-25 10:34
咪係囉,況且係佢自己老豆死,佢緊係要自己負責嘅啦

根本佢都係毫冇人性嘅,輸多多錢喺賭枱就願意,屋企出咗事又唔肯負責

史高拉李 發表於 2022-10-26 18:25:20

愛煲老藕 發表於 2022-10-25 17:56
根本佢都係毫冇人性嘅,輸多多錢喺賭枱就願意,屋企出咗事又唔肯負責

我咪同佢講話唔多唔少都匯一千人仔返鄉下畀個阿哥,盡點孝心囉,旦佢話自己窮到燶,自身難保喎,咁有乜法子啫,佢就緊係想我替佢畀錢啦,旦我啋佢都有味,關人卵樹唱鳩歌,如果我幫佢出錢,容乜易佢以為我應承做佢男朋友,佢精我都唔呆{:soldier:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-26 19:46:54

史高拉李 發表於 2022-10-26 18:25
我咪同佢講話唔多唔少都匯一千人仔返鄉下畀個阿哥,盡點孝心囉,旦佢話自己窮到燶,自身難保喎,咁有乜法 ...

梗係唔幫啦!佢捨得輸錢,竟然唔夠屋企出事比唔起,而且幫咗一次,接踵而來,幫佢嗰個都係傻佬

史高拉李 發表於 2022-10-26 22:09:59

愛煲老藕 發表於 2022-10-26 19:46
梗係唔幫啦!佢捨得輸錢,竟然唔夠屋企出事比唔起,而且幫咗一次,接踵而來,幫佢嗰個都係傻佬 ...

佢以為自己好精叻,點知遇上我尼個老奸巨呢{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-26 22:45:23

史高拉李 發表於 2022-10-26 22:09
佢以為自己好精叻,點知遇上我尼個老奸巨呢

女人唔怕佢蠢,最怕d又蠢又認叻,成日信d億萬有錢佬溝佢已經夠戇鳩啦{:lol:}

史高拉李 發表於 2022-10-27 14:05:27

愛煲老藕 發表於 2022-10-26 22:45
女人唔怕佢蠢,最怕d又蠢又認叻,成日信d億萬有錢佬溝佢已經夠戇鳩啦

所以我周時潤鳩佢,話佢有個幾十個億身家嘅財主佬係佢男友,洗HEI搵我尼D濕膠老細幫襯佢,激卵到佢生蝦咁跳囉{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-27 16:48:21

史高拉李 發表於 2022-10-27 14:05
所以我周時潤鳩佢,話佢有個幾十個億身家嘅財主佬係佢男友,洗HEI搵我尼D濕膠老細幫襯佢,激卵到佢生蝦咁 ...

唉.....佢咁叻就會為少少錢扮狗,冇d尊嚴,仲要死撑

史高拉李 發表於 2022-10-28 15:01:30

愛煲老藕 發表於 2022-10-27 16:48
唉.....佢咁叻就會為少少錢扮狗,冇d尊嚴,仲要死撑

所以自從知道佢咁卵賤,尼排佢朝朝同我請安我都冇撚理佢,搞到佢好冇引自動消失{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-28 17:00:41

史高拉李 發表於 2022-10-28 15:01
所以自從知道佢咁卵賤,尼排佢朝朝同我請安我都冇撚理佢,搞到佢好冇引自動消失
...

史高拉李大哥你唔係做得絕,機會比左無數次佢,佢又毫無改善,放棄佢一d都唔過份

jacky16281628 發表於 2022-10-28 20:53:57

睇吓有冇正嘢

史高拉李 發表於 2022-10-29 10:05:11

愛煲老藕 發表於 2022-10-28 17:00
史高拉李大哥你唔係做得絕,機會比左無數次佢,佢又毫無改善,放棄佢一d都唔過份 ...

佢個人都唔識得知情識趣嘅, 錢就想攞, 嘢就唔想做, 世界上邊有咁著數㗎{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-29 22:37:39

史高拉李 發表於 2022-10-29 10:05
佢個人都唔識得知情識趣嘅, 錢就想攞, 嘢就唔想做, 世界上邊有咁著數㗎
...

所以而家佢咁折墮,都唔抵可憐

史高拉李 發表於 2022-10-30 13:43:02

愛煲老藕 發表於 2022-10-29 22:37
所以而家佢咁折墮,都唔抵可憐

咪就係囉,如果唔係佢咁撚衰格,我每個月都會洗一千幾百幫襯吓佢嘅,係佢自己唔珍惜啫{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-30 22:55:43

史高拉李 發表於 2022-10-30 13:43
咪就係囉,如果唔係佢咁撚衰格,我每個月都會洗一千幾百幫襯吓佢嘅,係佢自己唔珍惜啫
...

啱數呀!佢真係值咁多,嗰條唔知掟嘅粉皮,仲話史高拉李大哥出少咗錢包佢,嗰隻生滋狗連爛賭鳳姐個樣都未見過,就喺度吠,擺明又係搞屎棍啦!

史高拉李 發表於 2022-10-31 10:19:53

愛煲老藕 發表於 2022-10-30 22:55
啱數呀!佢真係值咁多,嗰條唔知掟嘅粉皮,仲話史高拉李大哥出少咗錢包佢,嗰隻生滋狗連爛賭鳳姐個樣都未見 ...

呢啲咁無知嘅人, 你都見我一棍就打鳩死佢啦, 丫都冇得丫{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-31 18:27:12

史高拉李 發表於 2022-10-31 10:19
呢啲咁無知嘅人, 你都見我一棍就打鳩死佢啦, 丫都冇得丫

史高拉李大哥包女,多過條契弟包雲吞啦!呢條友根本就係笨柒之中嘅笨柒,話番自己係狗,佢講嗰句,人唔笑,狗都吠,嗰隻狗咪佢自己囉!{:titter:}{:titter:}

史高拉李 發表於 2022-11-1 11:38:04

愛煲老藕 發表於 2022-10-31 18:27
史高拉李大哥包女,多過條契弟包雲吞啦!呢條友根本就係笨柒之中嘅笨柒,話番自己係狗,佢講嗰句,人唔笑,狗 ...

真係唔睇尼D平台都唔知原來HK咁撚多低B仔嘅喎,我⋯{:titter:}

愛煲老藕 發表於 2022-11-1 18:05:02

史高拉李 發表於 2022-11-1 11:38
真係唔睇尼D平台都唔知原來HK咁撚多低B仔嘅喎,我⋯

沒有最低能,只有更低能,呢隻咁嘅衰狗,乞人憎程度,仲嚴重過我嗰三個網友

史高拉李 發表於 2022-11-2 11:43:52

愛煲老藕 發表於 2022-11-1 18:05
沒有最低能,只有更低能,呢隻咁嘅衰狗,乞人憎程度,仲嚴重過我嗰三個網友

冇計啦, 倒吊都冇滴墨水, 點同我哋玩啫{:soldier:}

MThvn3206 發表於 2022-11-2 12:01:14

史高拉李 發表於 2022-10-14 15:14
但係溝媽媽生, 洗嘅費用做仲多過你溝佢個女喎

前輩就算你好想, 但係MMS未必俾你溝喔
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: 某年聖旦係JD夜場与D PR庆祝