Xocat

搜索
熱搜: 活動 交友 視訊
查看: 2051|回復: 44
打印 上一主題 下一主題

痴女日記1

論壇元老

樓主

「大力啲,大力啲屌我,屌我個閪,哦!~~哦!~~,好正,你條撚好大條好正,我個閪就嚟畀你爆掙,入啲,屌入啲,我死啦!我俾你屌死啦!我嗨撚到出水啦!我到喇~~我到啦!~~啊!~~啊啊!~~啊啊!啊啊啊!~~~~~~~~」聽到我叫得咁high,你哋係咪都會感覺到有啲硬呢!
我叫Denise,又或者你可以叫我做潘太,可能你以為我響度同緊我老公搞嘢,但係其實而家同我扑緊嘢嗰個係一個識咗唔係好耐嘅外賣仔,點解係一個外賣仔?!其實係我勾引返嚟㗎,我見佢後生又靚仔,又大大隻隻,最重要係我老公,即係阿潘生已經過咗身唔响到,所以我嘅身份係一個寡婦,我係一個無時無刻都需要男人碌9屌我插我嘅淫閪蕩婦。
响半個鐘頭前,我聯絡咗我相熟嘅外賣專員,(因為我試過好多次叫外賣都係佢送,所以我叫親外賣都直接打電話畀佢等佢送畀我),佢每次送嘢嚟都會望實我對豪乳,我今日專登唔帶bra再著一件白色嘅吊帶睡裙,我照鏡嘅時候都睇下個lin頭有冇透出嚟。

高級會員

沙發
very very good waiting ending lin頭有冇透出嚟
回復 支持 反對

論壇元老

板凳

回復 支持 反對

論壇元老

地板
回復 支持 反對

論壇元老

回復 支持 反對

論壇元老

回復 支持 反對

論壇元老

回復 支持 反對

論壇元老

點解會出唔晒㗎
回復 支持 反對

金牌會員

好正
回復

1萬

論壇元老

好有現場感,精彩
回復 支持 反對

論壇元老

我會再出成個故仔嘅post

期待  詳情 回復 發表於 2024-1-8 02:07
回復 支持 1 反對 0

1萬

論壇元老

Zoe_fu1229 發表於 2024-1-7 10:21
我會再出成個故仔嘅post

期待
回復 支持 反對

論壇元老

回復 支持 反對

論壇元老

回復 支持 反對

金牌會員

o....係故事 :0
回復

金牌會員

可能試下改字體
回復 支持 反對

論壇元老

「大力啲,大力啲屌我,屌我個閪,哦!~~哦!~~,好正,你條撚好大條好正,我個閪就嚟畀你爆掙,入啲,屌入啲,我死啦!我俾你屌死啦!我嗨撚到出水啦!我到喇~~我到啦!~~啊!~~啊啊!~~啊啊!啊啊啊!~~~~~~~~」聽到我叫得咁high,你哋係咪都會感覺到有啲硬呢! 我叫Denise,又或者你可以叫我做潘太,可能你以為我響度同緊我老公搞嘢,但係其實而家同我扑緊嘢嗰個係一個識咗唔係好耐嘅外賣仔,點解係一個外賣仔?!其實係我勾引返嚟㗎,我見佢後生又靚仔,又大大隻隻,最重要係我老公,即係阿潘生已經過咗身唔响到,所以我嘅身份係一個寡婦,我係一個無時無刻都需要男人碌9屌我插我嘅淫閪蕩婦。 响半個鐘頭前,我聯絡咗我相熟嘅外賣專員,(因為我試過好多次叫外賣都係佢送,所以我叫親外賣都直接打電話畀佢等佢送畀我),佢每次送嘢嚟都會望實我對豪乳,我今日專登唔帶bra再著一件白色嘅吊帶睡裙,我照鏡嘅時候都睇下個lin頭有冇透出嚟。

都係post唔到  詳情 回復 發表於 2024-1-9 13:18
回復 支持 反對

論壇元老

回復 支持 反對

1萬

論壇元老

Zoe_fu1229 發表於 2024-1-9 10:20
「大力啲,大力啲屌我,屌我個閪,哦!~~哦!~~,好正,你條撚好大條好正,我個閪就嚟畀你爆掙,入啲,屌入 ...

都係post唔到
回復 支持 反對

論壇元老

回復

論壇元老

我部電腦就返,應該可以了

等你update返成個故事  詳情 回復 發表於 2024-1-11 15:10
回復 支持 反對

金牌會員

Zoe_fu1229 發表於 2024-1-11 10:09
我部電腦就返,應該可以了

等你update返成個故事
回復 支持 反對

論壇元老

回復 支持 反對

論壇元老

「大力啲,大力啲屌我,屌我個閪,哦!~哦!~~,好正,你條撚好大條好正,我個閪就嚟畀你爆掙,入啲,屌入啲,我死啦!我俾你屌死啦!我嗨撚到出水啦!我到喇~我到啦!~~啊!~~啊啊!~~啊啊!啊啊啊!~~~~~~~~」聽到我叫得咁high,你哋係咪都會感覺到有啲硬呢! 我叫Denise,又或者你可以叫我做潘太,可能你以為我響度同緊我老公搞嘢,但係其實而家同我扑緊嘢嗰個係一個識咗唔係好耐嘅外賣仔,點解係一個外賣仔?!其實係我勾引返嚟㗎,我見佢後生又靚仔,又大大隻隻,最重要係我老公,即係阿潘生已經過咗身唔响到,所以我嘅身份係一個寡婦,我係一個無時無刻都需要男人碌9屌我插我嘅淫閪蕩婦。 响半個鐘頭前,我聯絡咗我相熟嘅外賣專員,(因為我試過好多次叫外賣都係佢送,所以我叫親外賣都直接打電話畀佢等佢送畀我),佢每次送嘢嚟都會望實我對豪乳,我今日專登唔帶bra再著一件白色嘅吊帶睡裙,我照鏡嘅時候都睇下個lin頭有冇透出嚟。
回復 支持 反對

論壇元老

「大力啲,大力啲屌我,屌我個閪,哦!~~哦!~~,好正,你條撚好大條好正,我個閪就嚟畀你爆掙,入啲,屌入啲,我死啦!我俾你屌死啦!我嗨撚到出水啦!我到喇~~我到啦!~~啊!~~啊啊!~~啊啊!啊啊啊!~~~~~~~~」聽到我叫得咁high,你哋係咪都會感覺到有啲硬呢! 我叫Denise,又或者你可以叫我做潘太,可能你以為我響度同緊我老公搞嘢,但係其實而家同我扑緊嘢嗰個係一個識咗唔係好耐嘅外賣仔,點解係一個外賣仔?!其實係我勾引返嚟㗎,我見佢後生又靚仔,又大大隻隻,最重要係我老公,即係阿潘生已經過咗身唔响到,所以我嘅身份係一個寡婦,我係一個無時無刻都需要男人碌9屌我插我嘅淫閪蕩婦。 响半個鐘頭前,我聯絡咗我相熟嘅外賣專員,(因為我試過好多次叫外賣都係佢送,所以我叫親外賣都直接打電話畀佢等佢送畀我),佢每次送嘢嚟都會望實我對豪乳,我今日專登唔帶bra再著一件白色嘅吊帶睡裙,我照鏡嘅時候都睇下個lin頭有冇透出嚟。 OK!而家就等我個男主角出場喇! 「叮噹!叮噹」 「嚟喇!等等!」一開門佢見到我咁樣著,即刻天然呆咗。 「幫我攞入嚟先啦,我整緊啲嘢呀!順手閂門呀!」我跟手就走返入廚房,爬咗上我一早預備好嘅摺梯上面扮換燈膽。 佢見到咁情況就即刻問我洗唔洗幫手,我就話你幫我扶住把梯就得,梗係啦因為我條吊帶睡裙入面係咩都冇著㗎!我留意到佢係咁向上望。 啱曬時間我就行返落嚟,行到最後一級就扮失重心,跌去佢嗰邊等佢攬住我,當我哋四目交投嘅時候,佢就問:「你係咪想引9我!?」 「咁你碌9有冇畀我引到?!」我就一嘢揸咗落佢下面,我感覺到佢碌嘢好大條同埋已經好硬。響我哋四目交投之際,同時亦開始KISS,慢慢變為濕吻,條脷伸入我個嘴,我吸住唔俾佢縮,啜埋佢啲口水,佢隻手由我條腰摸到patpat,慢慢再遊番上我個胸度。我拉高咗件吊帶睡裙,露出我對36DD嘅豪乳,佢見到即刻瘋狂咁啜我個蓮頭,大大力揸我對波,搞到我扯晒蓮旗,我推咗佢落梳化,拉低咗佢條褲,隔住條好撚有尿味㗎內褲奶佢碌9,奶咗一陣就除埋佢條底褲。 「嘩!你碌9真係好撚大條。」唔係講笑目測最少有18cm長,同埋真係好粗(之後幫佢度過,真係有4.5cm咁粗)我興奮到即刻跪低,一口含住佢條大賓周,我開始吸吮佢個大龜頭,吮咗無耐,佢碌9就俾我吮到好硬。 「啊!~~妳把口好犀利,含到我好撚爽!嗯嗯!~~唔好再吹喇,我就嚟忍唔撚住啦!嗯嗯!~~我想射!!」 「唔!~~唔唔!~~射响我個嘴度~~我都好耐無食過精,唔!~~唔唔!~~射俾我!唔!~~唔唔!~~射撚晒俾我!~~」 「啊!~~啊啊!~~你想我口爆?!~~」 「唔!~~唔唔!~~係呀!~~我想你射晒入我個口度!~~唔!~~唔唔!~~我要食你啲精精!~~唔!~~唔唔!~~」 「啊!~~好呀!~~啊!~~啊啊!~~我嚟喇!~~我嚟啦!~~啊!~~啊啊!~~我射喇!~~我射喇!~~射喇!~~啊!~~啊啊!~~啊啊啊啊啊!~~~~~~~」佢即刻撳住我個頭,將佢濃濃嘅精液射曬落我口度,我無即刻放開佢碌9,反而大大力含住佢,再用條脷奶佢龜頭,我睇到佢個樣好爽,好舒服。 當感覺到佢射完精之後,我慢慢擘大個口,畀佢睇下佢射到我滿口都係佢嘅精精,再一啖吞晒佢,我笑住問:「爽唔爽?!舒唔舒服?!」 「好撚爽!~~好撚舒服!~~啊!~~」佢喺度喘大氣咁講。 我冇等佢再講嘢我就一口行返住去碌開始有少少軟嘅賓周,用條脷去奶乾淨佢條賓周。 「唔好咁啦!好騷軟呀!」佢扭動身體,想擺脫我個咀,但係我又點會俾佢得逞,我死攬住佢唔俾佢郁,再用條脷不斷奶佢馬眼,佢碌9又慢慢硬番。 「我服侍咗你弟弟,到你服侍返我喇!」我瞓响梳化等佢爬過嚟,佢爬响我身上玩我對大波,啜我Lin頭,奶我乳暈。 「嗯!~~嗯嗯!~~好舒服呀!~~嗯!~~嗯!~~好正!~~嗯!~~嗯!~~咬我Lin頭!~~啜我Lin頭!嗯嗯!~~」 「係呀!~~我要咬撚甩你粒Lin頭,啊!~~屌你老母!~~你隻臭閪,賤閪勾引我!~~我要啜撚晒你啲奶!屌你!~~啊!~~鍾唔鍾意我咁撚粗口!~~屌你老母!~~你好撚正呀!~~啊!~~,我碌9真係扯到好撚硬!啊!~~」 「嗯!~~嗯嗯!~~你講得好撚Man,我好撚鍾意啲男人好撚Man咁講粗口。嗯!~~嗯嗯!~~係呀!我係臭閪!~~我係賤閪!嗯!~~嗯嗯!~~你越撚粗口!~~我越撚high!~~嗯!~~嗯嗯!~~我塊閪濕撚晒!~~你快啲幫我奶下佢!~~」 我好用力咁推咗佢去我下面,佢亦都好明白我嘅需要,好細心咁翻開我兩片陰唇,慢慢用條脷奶我粒陰核,佢奶下啜下,我下下都好中我個敏感帶。 「嗯!~~嗯嗯!~~好正,你好勁!啊!~~~嗯嗯!~~好中呀!你奶撚到好high!嗯!~~嗯嗯!~~你條脷好似裝咗摩打咁,唔得喇!~~唔得喇!~~我到喇!~~我到喇!~~啊!~~啊啊!~~~啊啊啊啊啊啊!~~~~~~」 「我頂唔順啦!~~唔好奶啦!我好high,我要呀!~~」 「你要咩?你要乜撚嘢?!」真係俾佢玩撚死! 「我梗係想要你條撚啦!快啲插入嚟屌我啦!」 「見你濕撚到好似賴尿咁,我嚟喇!」我真係濕得緊要,所以佢一插就已經入到盡晒。 「啊!~~啊啊!~~好撚大條呀!~~啊!~~啊啊啊!~~~真係俾你屌撚爆!啊!~~好勁!~~啊啊!~~~好入呀!~~啊!~~」 「估唔到你個閪重咁窄,重咁好屌,啊!~~等我插撚爆你。」 陰道入面感受到好大嘅衝擊,好似俾一條火棍不斷抽插,身體嘅感觀都放到好大,需要更大嘅能量嚟滿足我。 「大力啲,大力啲屌我,屌我個閪,哦!~~哦!~~,好正,你條撚好大條好正,我個閪就嚟畀你爆掙,入啲,屌入啲,我死啦!我俾你屌死啦!我嗨撚到出水啦!我到喇~~我到啦!~~啊!~~啊啊!~~啊啊!啊啊啊!~~~~~~~~」佢順勢將我抱起,用「龍舟掛鼓」呢個體位狠狠地向前狂插。 「嗯!~~你好撚勁!~~我頂唔順啦!~~啊!~~啊啊!~~啊啊啊啊!~~我到喇!~~啊!~~我到喇!啊啊!~~高潮喇!~~啊啊!~~啊啊啊!~~啊!」 我feel到我下面有好多水擁緊出嚟,係一世人都好少會有嘅「潮吹」,同時我亦都feel到佢條撚突然變大咗同熱咗。 「屌你老母,我都到啦!我射喇!~~啊!~~我射喇!~~啊!~~屌你老母啊!~~射喇!~~啊啊!~~啊啊啊!~~啊啊啊!~~啊啊啊啊!~~」一陣陣熱電流不斷由下體湧上,我知道佢啲精精已經射晒入嚟。我唔畀佢即刻掹返碌9出嚟,我攬住佢不斷打茄輪,我再用力收緊個閪夾著佢碌鳩唔放,不停咁蠕動吸啜住,到佢縮番水自己走返出嚟,啲精精慢慢流出嚟。 「你好撚勁,差啲俾你屌死!」 「我知呀!你頭先「潮吹」嘛!?」 「你又知?!乞人憎!」 「不過你真係好正,好耐無屌得咁爽!」 「真唔真呀!你咁勁!」 「係呀!咦?!咁晏喇!我重有嘢要做!我沖涼先。」 佢跟手就去沖身,好快攪掂出嚟著衫,我就起身行去攬住佢,同佢打多次茄輪。

寫得幾好,文字加隔行分段,會睇得更加順暢。 若果你伙當中女主角,我會用行動,「幫你一齊有增加題材。……  發表於 2024-3-27 06:15
寫得幾好,文字加隔行分段,會睇得更加順暢。 若果你伙當中女主角,我會用行動,「幫你一齊有增加題材。……  詳情 回復 發表於 2024-3-27 06:12
出到睇黎~ 但仲以為你用電腦時候先更新咁 ((畢竟你話等電腦返黎  詳情 回復 發表於 2024-1-18 11:46

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
catrace + 10 + 10 很給力!

查看全部評分

回復 支持 2 反對 0

金牌會員

Zoe_fu1229 發表於 2024-1-18 11:45
「大力啲,大力啲屌我,屌我個閪,哦!~~哦!~~,好正,你條撚好大條好正,我個閪就嚟畀你爆掙,入啲,屌入 ...

出到睇黎~ 但仲以為你用電腦時候先更新咁 ((畢竟你話等電腦返黎
回復 支持 反對

論壇元老

係呀!
回復

論壇元老

希望多啲人睇完,俾啲評價我
回復 支持 反對

2萬

論壇元老

文字非常全神,加屌屎眼就更加正!
回復 支持 反對

中級會員

師姐寫得好好
回復 支持 反對