Xocat

搜索
熱搜: 活動 交友 視訊
查看: 2536|回復: 14

舊同學個靚外母

2萬

論壇元老

以前我食過一個 52歲 aunty (中學同學個外母), 新加坡華僑, 有錢人太太, 佢在新加坡生活, 住 Bukit Timah 區域, 大概近似香港的九龍塘地區, 不過就低密度好多, 同多好多樹木.

我同學太太好靚女, 佢地住係加拿大. 我同學太太話佢爸爸幾年前生野死Q左, 佢媽咪開始有d抑鬱, 開始勁肥, 佢地怕佢有事.

剛剛我要去新加坡短期工作, 佢地叫我同 Aunty 住, 睇吓佢, 陪吓佢.

Aunty 細個係香港讀聖保6, 所以識講廣東話, 我唔使講英文, 正!我見過佢d舊相, 5尺4左右, 後生果時應該唔差, 樣貌好似成熟版徐子珊, 靚唔靚見人見智, 不過相中人變成肥 C 9 一個.

不過住佢大屋, 免費又舒服, 又有工人+泳池, 好, 免為其難. 佢個司機從機場接我, 佢間屋, 好Q大. 有幾大呢? 前後院加埋我保守估計大約 25,000平方尺. 無錯, 係二萬五千平方尺.

入屋到睇見女主人, 我以為我去錯左地方, Aunty 笑容滿面, 人好 nice, 不過個樣同d相好唔同, keep 得好好喎, 瘦左身, 似未夠40, 最重要係佢大波大law, 腰圍頂多 26寸!

我係新加坡無乜朋友, 只係返工放工. 星期六佢會帶我去飲下午茶, 傾下計, 傾下旅行, 傾下時裝, 冷關心佢. 平時我同佢廣東話對白有講有笑, 我成日笑佢D廣東話唔正.

可能是天氣炎熱, 有時我見佢穿著到有D暴露, 我會讚佢靚, 她聽見一定會笑哂口. 有時佢化濃妝, 著到鬼火咁單身一個去夜街, 我會偷偷地舉旗致敬. 我試過有幾晚在浴室幻想同佢小西來打飛機.

那天是星期日早上, 我剛剛跑完步返去, 佢d工人放假, 得我同佢在屋企.

果日好熱好曬, 佢化左淡妝, 腳踏3吋高踭 Gucci 涼鞋, 帶墨超, 身穿迷你黑色比基尼在佢家中後院游泳池邊曬太陽, 佢叫我幫手在佢背後查太陽油. 我想: 正!

我細細力幫佢慢慢查, 我又按摩佢d穴位, 我一路讚佢皮膚好滑溜.

佢扭下扭下, 輕輕 5 5 聲呻吟, 好X性感.        應該係發姣.

查查下, 佢解開佢的比基尼後帶! 佢話唔好忘記果度, 佢唔想有印... 其實佢條比基尼帶好似筷子咁窄邊度會有印吖?

我繼續幫佢查, 然後我話: Aunty, 你怕唔怕前面有印呢?

佢話: 吓, 係喎, 我怕呀, 你幫 Aunty 手查埋前面啦, 好5好?        真係發姣!!

我話: 好, 好, 好.       我停左一停, 心想:得米!!

Aunty 發出 ee 一聲, 然後佢話: 你幫唔幫Aunty呀? 傻仔, 你等乜?       聽起來好淫.

然後佢企起身, 除左佢的比基尼胸 cup, 一對飛彈彈出外面.

起初佢用兩隻手食指同中指, 左右兩邊掩護住佢胸前兩粒熟葡萄, 挺起身等我. 佢D長長指甲好靚好性感, 睇到我超硬9.

當時佢一臉自豪, 露齒微笑, 彷彿話: 咸濕仔, 睇乜呀? Aunty索唔索呢? 係咪好想扑呢!
我繼續扮專心, 單單查波波邊, 無查佢兩粒葡萄子, 廢事回頭遲d自己食葡萄食埋d太陽油.

佢 5 5 聲呻吟, 我絕對好想小佢. 但我忍住忍住.

佢一野瘋狂嘴埋過來, 非常溫柔咁講: 你玩夠數未呀? 定還是介意Aunty? 係咪想人地直接開口要你上...    佢個樣好Q淫.

我話: 點會喎, Aunty咁靚女.     佢D頭髮好香, 一定係噴左香水.

佢好開心話:  你把口真係甜呀, 你想慢慢嘆就真.

我除左她的比基尼底底, 一個大屁股跑出外面. 我一路奶佢一對大波波 + 擠奶 + 食佢兩粒葡萄子, 一路讚佢索, 青春, 靚(好鬼忙), 佢 5 5 聲, 好鬼享受. 果時佢全身淨係得副墨超同佢對高踭Gucci+香水.

有錢人太太真5同, 不用憂柴憂米, 沒有必要工作, 樣青春,  超大波+啡提 (後來同佢熟D,  佢自己親口證明係假波).

一摸佢個西, 好光滑, 原來佢個西無西毛, 佢話激光左, 佢用佢個西招呼我, 佢話佢喜歡俾人奶佢個西 + 奶佢c 眼 + 啜佢腳趾.

Aunty 將墨超擺在她的頭髮上, 然後半躺在太陽椅上, 赤裸裸M 字大開腳, 佢個西濕到反光, 對高踭Gucci 在陽光下微微搖動.

新加坡好多女人都修腳, 將d 腳趾整到靚靚, 佢都不例外. 佢D腳趾甲好靚好動人, 好嫵媚. 好似好好味...

佢一路等待我伺候, 一路用指甲刮我胸肌. 我自然立刻為她送上口舌服務.

到當時為止,我從來沒有食過鳳爪. 當時心想: 死就死, 我條香腸已經非常硬. 結果第一次破例食鳳爪. 我又超硬佢又超姣+索, 所以我果次食鳳爪都算 OK 開心.

奶熟婦西 + C 眼, 果然別有風味, 奶到佢彈下彈下, Aunty 個西河水氾濫, 不過佢個西好香.

佢都好忙玩我條 9, 食荔枝, 啜到雪雪聲, 流q曬口水, 不斷話我滴出來我果d透明醬汁好味道.

跟住她攬我細細聲耳邊問: 你打算幾時請我妹妹食雪茄?           把聲好X姣, 似乎好Q餓.

我小佢, 佢無幾耐就有高潮, 我都覺得佢好窄, 佢細細聲5 5 聲嗌, 應該係十分享受, 我最後內射佢.

跟住同佢嚟游下個鴛鴦裸泳, 不斷讚佢身形好正, 抽下佢水, 回下氣.

跟住係後花園泳池邊休息, 我猛讚佢屁股靚, 我又不斷按摩及錫下佢個大靚躉, 然後我話: Aunty, 你個籮柚咁靚, 你又怕唔怕曬親佢呢?

佢笑笑口話: 你喜歡未幫 Aunty 個 pat pat 查埋太陽油啦, 好無?

我即時幫佢個靚躉查太陽油, 理所當然輕輕按摩同埋濕吻佢個C 眼, 我再起機, 跟住搵太陽油幫手玩佢菊花. (後花園玩後花園)  

小佢菊花時, 佢呻吟到非常大聲, 應該係高潮不絕. 最後菊花內射, 佢仲話舒服.

好在屋大鄰居遠, 唔係都幾尷尬.

金牌會員

very goog story
回復 支持 反對

論壇元老

thank for your sharing
回復 支持 反對

論壇元老

thank for your sharing
回復 支持 反對

金牌會員

最喜歡的角色
回復 支持 反對

高級會員

Thank you for your sharing very good story
回復 支持 反對

中級會員

Thanks for sharing
回復 支持 反對

金牌會員

Good good
回復

金牌會員

十分真實 very good
回復 支持 反對

高級會員

VERY GOOD THANK YOU VERY MUCH !
回復 支持 反對

論壇元老

回復

金牌會員

Very good to dill mature
回復 支持 反對

1萬

論壇元老

Thanks for sharing, nice story
回復 支持 反對

金牌會員

Very good aj
回復 支持 反對

金牌會員

thanks
回復 支持 反對