Xocat

搜索
熱搜: 活動 交友 視訊
查看: 1536|回復: 5

[上樓骨] 食完飯 骨運到 夜遊 SSP

金牌會員

獨自夜遊 SSP, 遊到 桂林街海洋公園 樓下就順便行上去瞄一瞄睇吓有咩環境先.
點知 2220 D工友全部收晒工, 我擰轉頭就諗住走,
點知嗰條 40邊就伸手過嚟纏繞住我隻手話:
無客啦!幫襯吓呀!收5舊推油玩吓囉....
心諗戇鳩鳩又遊埋嚟就算啦!5舊就 5舊啦!

上半場:
例牌入房冲涼, 全身按推油....過程唔多講.
尚算夠力水. OK 可以接受.
不過問到佢叫乜名, 佢就話 “唔講得” 即刻冇晒趣.

下半場:
諗住都係例例牌, 點知佢自動解甲, 粉紅 T-back 上陣, 我就話佢:咁大膽!你唔怕咩!
回話:還掂個場冇晒人, 冇所謂...益吓你囉!
開始漫遊我全身, 去到神州, 捽到興興地, 我再問佢真係得我倆個?
係呀!做咩呀?你怕呀?
唔係!我即答佢:緊係想更進一步啦!
佢即刻答我:緊係唔得囉!
一句算吧!就繼續揸波...繼續互捽…..
突然就話夠鐘冲涼啦!哈哈哈...又嚟一嘢冇趣!

加時上半場:
冲完行出嚟見佢仲未上甲, 笑吟吟咁講, 和波要加時呀!
我坐喺床邊抹身, 佢冲完就跪地即刻一口就含住我支雪茄, 3分鐘就上膠, 先嚟龍穿鳳, 再嚟穿雲箭, 就咁我就咁就攪掂咗佢.

加時下半場:
完事各自清理完行出房埋單, 點知要我一齊食完個糖水先吖.
玩咗成個幾鐘究竟埋單要幾錢呀?
佢竟然答我:隨你啦!5舊吧!不過下次一定要再嚟, 搵唔搵我都得, 只要幫襯就得啦!
我諗咗一諗, 就回話:新蒸頭, 比 8舊你 + 封两草利是啦!
佢仲同我傾咗一陣, 話好耐冇咁開心過, 走時繞住我隻手送我落樓. 真係好有feel!

回家途中一路行一路回味, 入場到散場, 玩咗两個幾鐘、又揼又砌、仲要食完糖水先比走.
又食又拎, 埋單 5舊 隨我比.….
唔通佢係事頭婆?定係我有骨運呢?
最終我都係唔知佢叫 “唔講得”  定係 “吳港德” 呢!

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
iqu1314iqu + 10 + 10 贊一個!
thomastt + 10 + 10 可遇不可求 好好回味

查看全部評分

高級會員

桂林街海洋公園? 求提示

91-93號 1樓  詳情 回復 發表於 2023-1-27 17:51
回復 支持 反對

金牌會員

海洋 SPA
回復

論壇元老

師兄有雞運
回復 支持 反對

金牌會員

ikarosforte 發表於 2023-1-26 14:44
桂林街海洋公園? 求提示

91-93號 1樓

謝謝師兄~  詳情 回復 發表於 2023-1-27 18:22
回復 支持 反對

高級會員

謝謝師兄~
回復 支持 反對