Xocat

搜索
熱搜: 活動 交友 視訊
查看: 5482|回復: 37

[人妻] 老婆去健身

金牌會員

老婆去健身

我走今日分享嘅呢件事發生喺疫情之前。由於疫情關係, 我同老婆成日喺屋企冇其他嘢做,於是就成日搞嘢。 有一日老婆說溜了口,說健身的肌肉男好正, 我想起之前有一 次老婆話覺得自己身型開始走樣,要去做運動瘦身,於是就加入左一間健身室做會員,莫非當時瞞住我又俾人佔便宜?

老婆知道我對佢喺外邊玩一啲擦邊球不但唔會唔高興, 仲覺得好刺激, 係我不停追問之下終於告訴我發生咗什麼事。

大家都知道健身室最搵錢嘅就係單對單嘅健身教練服務, 老婆一加入, 第一日就有一個帥氣又強壯的年輕教練向佢推銷個人教練服務,仲話可以免費同佢上兩堂,如果覺得幫到老婆才雇用他。我老婆特別貪便宜,心想 不吃白不吃,享用完免費的服務才拒絕他, 便一口答應。

老婆第一次去健身室,沒有合適的的服裝,所以只係着住一條灰色緊身短褲,上身穿着同顏色的bra-top。教練首先教老婆做一連串嘅熱身運動, 跟住教佢拉筋。 因為老婆好耐冇運動, 好多姿勢都唔正確, 教練最初都有啲忌諱,只係口頭上話俾佢聽佢點樣糾正,但係唔知係唔係大家溝通有問題定係老婆蠢,老婆嘅姿勢仲係唔正確,於是教練提議用手扶着她糾正,但事先聲明這樣是免不了有 一些身體接觸, 希望老唔好誤會。

起初教練仍是小心翼翼, 但在過程中身體接觸越來越多。老婆嘅毛病就係容易相信人, 雖然 教練嘅手時不時會揩到一啲敏感嘅地方,但係佢怕羞冇出聲。 教練見到老婆冇乜抗拒便逐漸大膽, 糾正佢上身姿勢的時候,手指經常係佢嘅bra-top 側邊輕輕掃過,搞到佢 乳頭硬咗, 喺bra-top凸咗出嚟。

其實呢啲教練接觸過唔少女人, 好容易就搵出一啲比較軟弱可以佔便宜嘅嚟搵着數, 遇着一啲欲求不滿嘅, 仲可以財 色兼收。 教練見到老婆有啲反應, 於是開始糾正佢下身嘅姿勢, 一雙鹹豬手變係佢嘅雙腿摸來摸去,老婆嘅大腿內側最敏感, 俾佢有意無意中摸到,便全身軟晒失去平衡跌坐在地上。

但係教練冇放開手, 表面上係唔想佢跌親, 但係咁樣一搞佢隻手就正好夾在雙腿中間, 佢亦都好識把握機會, 喺佢嘅大腿盡頭摸了一把。

老婆知道自己濕咗, 仲可能係夾住佢隻手嘅時候俾佢發現咗。兩個人坐喺地上哈哈大笑,掩飾尷尬嘅氣氛, 好彩時間差唔多,老婆乘機起身走人, 話約咗人夠鐘, 遲啲再約下一堂。

評分

參與人數 5威望 +48 金錢 +53 貢獻 +16 收起 理由
ptyhoser + 5 + 10
physicalgym + 7 + 7 想喺現場睇
賴名 + 10 + 10 正!
文心雕龙 + 16 + 16 + 16 很給力!
basic12 + 10 + 10 贊一個!

查看全部評分

金牌會員

等緊師兄嘅更新⋯謝謝
回復 支持 反對

金牌會員

上完第一堂老婆匆匆忙忙走返屋企, 見我已經返咗嚟睇緊電視, 第一時間匿入廁所, 驚比我發現佢激凸嘅乳頭。 老婆除晒衫自己檢查一下貼身運動褲, 見到真係濕咗 一達, 心諗剛才教練隻手夾住喺雙腿中間,一定感覺到!

比教練知道俾佢摸到出水,老婆當然覺得好醜,馬上見到自己喺鏡裏面紅晒面。

之後教練不停打電話搵老婆想約第二堂, 老婆總係搵藉口推搪, 因為實在冇面去面對佢, 最後仲話決定唔玩健身, 所以唔需要教練啦。但係教練經過第一次發覺左我老婆超敏感,食到口嘅肥豬肉又點會放過, 於是死纏難磨, 纏左我老婆幾個星期。 剛好新聞話屋企附近有色魔, 教練乘機話健身室為咗宣傳免費教自衛術,老婆終於俾佢啲花言巧語打動,約佢學自衛術。

受了上一次教訓老婆學精了,上邊着運動Bra 加T恤, 下面着 一條牛仔褲, 諗住包得實實在在應該好安全。
去到健身室,老婆見到佢哋將其中一個大約15尺×15呎房間改做道場, 房間和外邊放滿健身器鞋的地方隔開,打開門見到裏邊鋪滿軟綿綿嘅兩吋厚膠地
教練故意安排老婆做最後一個學生,講解左一半外邊啲人陸續離開,剩低老婆同教練兩個關上門在一個小房間之中。 跟住教練就話做示範,首先由老婆襲擊他,由他示範怎樣化解,然後交換角色。

第一招是從後邊箍頸,大家雖然有身體接觸, 但亦沒有什麼大不了。 跟住就叫老婆喺後邊後邊撲上去雙手箍實佢,攬住佢嘅胸肌,跟住教練叫佢箍實啲,於是老婆嘅乳房便緊緊的壓着佢壯碩嘅背部! 教練享受咗一陣, 跟住轉身將老婆抱起(一隻手在佢兩腳中間, 一隻手在佢膊頭), 然後作勢拋她向地上。
老婆俾佢成個人抱得高高的, 馬上害怕起來, 雙手亂 抓攬住教練唔放, 呢個時候佢發覺攬住一個壯男嘅身體, 同普通男人完全唔同,覺得個心跳得好快, 連教練隻手一直都係佢大腿盡頭踮着佢兩腳之間要塞都唔發覺。

「 唔好呀 !唔好拋我落去!」 老婆好似八爪魚咁拼命攬住教練。

大家攬咗一陣,老婆先至醒起自己唔應該攬住教練, 慌失失放手就跌咗落地,跟住兩個人嘻哈大笑。 但係到咗反轉角色的時候, 教練喺後面抱着老婆, 雙手係佢嘅胸前亂摸。老婆拼命掙扎, 當然係掙不脫, 更不要講將教練抱起拋在地上。

之前都講過老婆最敏感係乳房, 咁樣同教練糾纏,雖然隔住T恤同運動Bra, 一雙乳房俾佢不停抽水, 老婆掙扎咗一陣,嗰 一對乳頭又俾佢 摸到激突起來了。
「 唔好放棄, 繼續掙扎, 唔係就會比色魔強姦㗎啦⋯⋯」 教練扮晒嘢咁講。

老婆係教練手中, 根本就好似麻鷹捉雞仔, 無論點掙扎都掙不脫,教練只係用左手就已經完全控制住老婆, 右手就係佢個褲頭伸入去。
「唔好呀,唔好強姦我⋯⋯」 老婆繼續掙扎,都搞唔清楚大家仍然係做緊示範定係教練 真係想 強姦佢。

「 嗰度唔摸得⋯⋯ 一摸我就冇晒力, 唔識掙扎㗎啦⋯⋯」教練隻手喺牛仔褲個褲頭伸咗入去, 毫不客氣咁係佢嘅雙腿中間抽水。

「 咁你就要克服佢啦⋯⋯ 等我幫你」教練隔住底褲不停捽老婆個妹妹, 搞到佢全身軟晒,出咗好多水,好快就唔記得咗掙扎, 由得教練喺後邊抱住佢, 繼續幫佢捽碟。老婆話嗰陣時唔知點解,竟然好快就咁High咗。

「 而家等我教你俾人撳喺地下點樣翻身⋯⋯」 教練當然知道老婆俾佢捽到High咗, 但係放佢喺地下嘅時候,仍然裝模作樣咁樣講。

「 而家你俾啲壞人紮壓住,想侵犯你, 你應該點樣甩身?」 教練一邊講, 一邊推起老婆 件T恤同埋運動Bra,跟住用嘴啜佢嘅乳頭,又用舌頭在老婆的乳暈上打圈, 老婆承認嗰陣時都有啲情迷意亂。

「 你仲唔反抗,啲壞人除你條褲㗎啦。」 教練一邊講, 一邊解開老婆褲頭嘅鈕扣, 熟練咁將拉鍊拉低,然後將牛仔褲扯到老婆膝頭之下, 自己的身體壓係佢雙腿中間。
「 停手, 玩夠了, 俾我起身。」係呢個時候,老婆覺得有一支硬硬的棍子頂着她的內褲, 知道再玩落去一定出事, 馬上迫自己冷靜落嚟, 剎停。
「 怕乜嘢, 你濕成咁你都想啦!」 教練講。

「 總之唔得, 搞成咁已經好對唔住老公, 唔可以太過分。」 老婆誓神劈願話佢當時 真係有剎停, 冇對我唔住。

後來受不住我不停追問, 先至承認最後用手幫教練解決, 過程之中教練不停氹老婆同佢做,仲話佢幹一個征服一個, 老婆試過之後一定喜歡, 但係老婆死都唔肯俾佢入。

老婆搞咗好耐佢都唔射,只好答應俾佢摸吓增加刺激,摸摸吓就俾佢用手指插咗入去,挖幾挖搞到老婆又High 多一次, 最後為咗快啲解決,終於用口同佢含, 覺得佢想射嘅時候 想縮開, 點知俾佢擒住個頭,仲射埋入口裏邊。 老婆仲話之後個口好攰, 因為佢好粗,個口擘到好大先可以放入去。

我問老婆點解唔同佢做,佢話見到咁大的確有啲好奇,但係怕我唔鍾意, 而且咁大 塞入去好驚,所以唔做。

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
kennosky + 10 + 10 贊一個!

查看全部評分

回復 支持 3 反對 0

金牌會員

大家睇吓老婆嗰日條底褲俾教練用手指捽碟刮到凹咗入去!!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

very good post  詳情 回復 發表於 2021-10-21 09:08
回復 支持 反對

30萬

論壇元老

阿嫂開放又夠淫
回復 支持 反對

論壇元老

good thank for your sharing
回復 支持 反對

金牌會員

第二篇斷了, 已經編輯重貼.
回復 支持 反對

高級會員

做教練真好,時時食好野
回復 支持 反對

論壇元老

我老婆去gay都有揾教練上堂,我都有鼓勵佢報埋拉筋堂,雖然無上文咁激,但多少都俾教練抽下水!
回復 支持 反對

金牌會員

有讀者問我喺第二次會唔會老婆偷偷地做咗唔出聲。我肯定老婆真係冇同教練做, 因為我睇過佢哋係教完自衛術那天之後嘅通訊, 教練不停問老婆嗰日明明想要,為什麼死都唔肯同佢做,又問老婆有冇見過那麼粗的,不停死纏爛打仲保證一定會溫柔對佢、令佢好舒服, 而且唔會影響佢屋企, 只希望大家開心。
回復 支持 反對

4萬

論壇元老

老婆有無講教練枝嘢有幾大

有具體呎吋,只係用雙手握龜頭都凸咗出嚟,手指圈起來仍有吋多空位合不攏。  詳情 回復 發表於 2021-7-25 19:37
回復 支持 反對

金牌會員

sharpmd 發表於 2021-7-25 10:38
老婆有無講教練枝嘢有幾大

有具體呎吋,只係用雙手握龜頭都凸咗出嚟,手指圈起來仍有吋多空位合不攏。

好似好勁咁喎  詳情 回復 發表於 2021-7-26 08:34
回復 支持 反對

4萬

論壇元老

Canadafai 發表於 2021-7-25 19:37
有具體呎吋,只係用雙手握龜頭都凸咗出嚟,手指圈起來仍有吋多空位合不攏。 ...

好似好勁咁喎
回復 支持 反對

金牌會員

俾我發覺亦係其中一個原因。

好多人PM問: 關於您在「老婆去健身」的帖子
照師兄咁講
個健身教練碌嘢都應該有6寸長仲好似幾粗
老婆有無心動

......
各位師兄有問題請在這裏問,大家不斷重複問同一問題很難逐一回答,就在這裏公開回答大家一起看。

老婆口講就話冇心動,又話大未必舒服,但係睇佢同教練嘅私聊,我覺得佢係想試但係又驚,驚有好多種,驚痛係其中一個原因,但係驚插鬆咗俾我發覺亦係其中一個原因。
回復 支持 反對

4萬

論壇元老

可能嫂嫂驚你知道佢心動
你會唔高興
回復 支持 反對

4萬

論壇元老

可能阿嫂感覺條教練玩佢居多, 插完後會在健身中心內會同其他教練講件c9好易溝又易食, 所以唔想被佢插. 但條九又好吸引, 矛盾中
回復 支持 反對

1萬

論壇元老

教練好快就可以上到你老婆
因為佢用口幫教練都可以
回復 支持 反對

金牌會員

有人PM 問: 講到好似黑鬼咁size嘅,如果有D咁嘅天賦,唔使呃呃氹氹啦。係溝界度日日食唔同女都得。

我一向在其他網站發表, 一直有看開我的帖子都知道我住在外國,睇見回覆先記起忘了交代一件事, 就是那教練是白人老外, 不是華人, 還是那一些剃鬚的時候故意留一些鬚根, 將男性內褲模特兒那種外型。

至於尺寸, 由於老婆纖纖玉手, 其實未至於黑人那麼大, 但比一般華大了一點。 老婆除了怕他大容納不了, 從來沒有和老外做愛也是原因之一。
回復 支持 反對

高級會員

回復

30萬

論壇元老

師兄又算唔算戴綠帽?
回復 支持 反對

論壇元老

回復

中級會員

健身房抽水,幻想下都正
回復 支持 反對

金牌會員

亞嫂去開邊頭健身
回復 支持 反對

中級新手上路

thanks for sharing !
回復 支持 反對

高級會員

如果我老婆都係咁就好啦
回復 支持 反對

論壇元老

亞嫂去開邊頭健身 x2

我去Pure
回復 支持 反對

高級會員

支持 ! 支持 ! 支持 !
回復 支持 反對

金牌會員