Xocat

搜索
熱搜: 活動 交友 視訊
樓主: Taylorbonn

[人妻] 人妻閨密間o既秘密 ***更新16/7, 今次到閨密兩公婆真人show

初級會員

handhand 發表於 2022-5-31 12:41
師妹,我哩D CD ROM只睇文字都慶晒,你閏密仲要現埸觀賞.可想其視覺感受.自摸實在正常.加油.如果 ...

佢已經好硬 應該係樓梯搞 已經令佢好興奮
回復 支持 反對

初級會員

442a 發表於 2022-6-1 12:08
閨密睇完有無即刻搵佢老公吊番獲呢?

之後我地傾計都有講 佢話佢老公已經訓到豬咁
回復 支持 反對

初級會員

一代新人 發表於 2022-6-2 09:54
精彩精彩!可憐你閨蜜,佢老公唔搞佢

唔係冇既,閨密都係搞完先出黎偷睇
回復 支持 反對

4萬

論壇元老

睇到佢自己都好high
回復 支持 反對

論壇元老

Taylorbonn 發表於 2022-6-3 09:24
唔識分啊 淨係知俾老公搞high晒

應該係俾閨密望住自己腿張開 老公又口舌服侍緊隻鮑魚 而感到莫名的興奮 愛液長流
回復 支持 反對

3萬

論壇元老

Taylorbonn 發表於 2022-5-29 08:09
閨密都已經唔算係偷窺,係明睇

問吓下面都濕晒
回復 支持 反對

3萬

論壇元老

一代新人 發表於 2022-6-2 09:54
精彩精彩!可憐你閨蜜,佢老公唔搞佢

可能同老公一路搞一路有甜故助興特別起勁呢
回復 支持 反對

論壇元老

有相睇下嗎 ?
回復 支持 反對

論壇元老

有一羞恥感!嘿嘿
回復 支持 反對

論壇元老

Taylorbonn 發表於 2022-5-28 10:22
咁我哋轉頭就拎咗啲薯片啤酒落去。一落去兩個明顯都係咸濕佬,眼甘甘咁望住晒,初初係房換冇咁覺,落到去先 ...

師姐仲有冇Update添呀, 如果放張性感照就very good啦
回復 支持 反對

初級會員

第二日我地都訓到十一點,岩岩刷完牙梳洗完,出去倒杯水飲,閨密上黎拎返d野,一路陰陰嘴笑一路行過黎。行到我隔離,就問我爽死未,然後手就伸左入我條裙揸左我pat pat一下,又笑到傻左咁話我:真係冇著喎,你漏咗係樓梯。扔番我尋晚條底底出黎。我都未反應得切,佢就講88出街。老公出嚟問做咩,我仲要扮晒冇嘢。個日我地自己都有節目,冇咩再傾計既機會。

隔多一陣,有日閨密老公OT,我老公食完飯去跑步,我地兩個無無聊聊就講番個晚。
閨密:你兩公婆成日咁玩架
我:玩咩?
閨密:咪扮野,上次係樓梯咁大膽,好彩係我出黎姐
我:梗係唔係啦,我都係第一次係樓梯做。最衰都係你啦,冇啦啦係人面前摸黎摸去
閨密:仲瀨我?睇你個樣都唔知幾enjoy
我:你都變態啦,一路偷睇人地,一路自摸
閨密:唔係你哋咁過火,點會俾你哋引到忍唔住,你地仲要搞咁耐,唔攰架?
我:攰都冇計架,我個衰佬都唔肯停
閨密:話時話,你老公堅都好大條喎,睇到都辛苦
我:係啊。含都含到口酸架,有時佢係咁做,俾佢搞到又紅又腫
閨密
我:你呢,之後有冇返房騎你老公補多次
閨密:佢一早訓死左啦,唔係使鬼自己黎咩,邊有你咁幸福,又瀨又錫,仲搞咁耐
我:好攰架,我第二朝都仲腳軟軟。
閨密:曬命啊
我:真係架,唔信係咪要俾你試吓
閨密:好啊,你捨唔捨得先
我:講真架?
閨密:哈哈,講笑姐
我:車,仲以為你咁大膽
閨密:我又冇咩好怕既,使唔使搵機會俾你睇返轉頭
我:哈哈哈,又好喎,公平番
閨密:不過冇你哋咁癲啦,我個佬冇你老公咁勁
我:有野睇怕咩睇
閨密:咁我仲有冇得繼續睇架之後
我:睇吓機會囉 哈哈

其實我個下都諗緊閨密係講真,定純粹串下我笑下我

非常精彩,睇到硬晒  詳情 回復 發表於 2022-7-19 10:18
期待更新  詳情 回復 發表於 2022-6-14 14:15
回復 支持 反對

初級會員

今次淨係寫番我地傾計既野 冇咩特別
回復 支持 反對

論壇元老

Taylorbonn 發表於 2022-6-7 21:41
今次淨係寫番我地傾計既野 冇咩特別

呢個應該係一大伏筆
回復 支持 反對

論壇元老

從頭再睇一次都仲係堅硬,又要揾老婆開波!
回復 支持 反對

金牌會員

加D相生活相無樣既可以更加投入
回復 支持 反對

論壇元老

師姐,咁你閨密有冇同你老公做呀?快d更新啦
回復 支持 反對

4萬

論壇元老

有無諗過閨密期待同妳玩69
回復 支持 反對

論壇元老

師妹,樓上樓下,實有機會睇真人show.但就慎防之後發展到2家人變1家人.(如果預左,就另當別論)
回復 支持 反對

金牌會員

好想追落去,好正wor
回復 支持 反對

金牌會員

thankssssssssssssssss
回復 支持 反對

1萬

論壇元老

期待有下文
回復 支持 反對

中級新手上路

support!
回復

1萬

論壇元老

Taylorbonn 發表於 2022-6-7 21:40
第二日我地都訓到十一點,岩岩刷完牙梳洗完,出去倒杯水飲,閨密上黎拎返d野,一路陰陰嘴笑一路行過黎。行 ...

期待更新
回復 支持 反對

論壇元老

師姐幾時update 呀?
回復 支持 反對

論壇元老

師妹 個老公借左俾閨密未?
回復 支持 反對

4萬

論壇元老

閨密們真幸福, 甘多高潮
回復 支持 反對

初級會員

我地屋企有個小工程做,兩三日就搞掂,同埋都唔係全屋整,但係就好大陣裝修天拿水味。第一日整左小小,個晚訓覺已經好難頂,所以就去咗樓下閨密做廳長。

我預左老公實會搞搞震,老公就真係咁衰,唔係自己地方訓就諗衰嘢。訓覺都唔正正經經,又摸又摷,不過我費事咁揚就冇搞到啦。點知夜晚晚訓到半夜,俾老公搞醒咗,老公捐左入被入面,係大髀又錫又摸,愈錫愈上就開始錫我下面,過多陣就拉開我條褲仔開始瀨,就係咁俾佢搞醒左。唔肯同佢做,佢就繼續手口並用咁折磨我,忍住唔出聲勁辛苦。原本諗住叫佢停手幫佢含,點知佢冇理我繼續伸手指入去摷,可能又驚驚地又刺激冇俾佢插都搞到高潮左。老公仲笑瞇瞇咁望住我,我抖順條氣個陣,老公直接撲上黎,褲仔都唔除就咁拉開就插入黎,搞到我叫左出聲,老公都即刻㩒住我個口,雖然岩岩high左次, 但插入黎填滿滿個隻感覺好舒服,忍唔住都由老公繼續做,梳發床又會有吱吱聲,老公一開始都就住就住咁做,慢慢都唔多理大大力咁插,不過真係幾響。所以轉左幾個姿勢,就住冇咁應聲,老公之後偷偷地抱起我,變左女上男下我騎住佢,我就冇除睡裙,騎住老公俾佢插,又冇被蓋住,好冇安全感,老公明顯就好興奮,插得愈黎愈起勁,吱吱聲啪啪聲都愈黎愈明顯都唔理,我睇得出老公就射,情急下就騎番出黎幫佢邊搓邊含,老公最後仲㩒住我個頭咁口爆。我地附近又冇紙巾又費時去廁所嘈到人,老公就睇住我吞左佢d精。我睇一睇電話先知個陣五點幾,隨便整理下就訓多陣。第二朝起身,感覺冇咩異樣,應該冇嘈醒到閨密佢地冇俾佢地發現。朝早出去個陣老公仲衰衰咁問我夜晚仲要唔要多次,然後仲係唔係樓下訓多晚呢

回復 支持 反對

1萬

論壇元老

死佬有心, 做俾人知, 搵人加入
回復 支持 反對

初級會員

如果樓主肯 應該可以同閨密一齊分擔
回復 支持 反對

初級會員

潛左水一排,又更新下先。
上次隔左幾日到星期六日,同閨密去行街,順便買嘢夜晚開餐,weekend個個都放假。去超市個陣,佢先問我早幾日係佢廳訓凌晨係咪係廳搞野,我呆左一呆。
閨密:睇樣就知係啦,夜晚晚你哋唔驚嘈醒我地喎
我:咩啊,我冇出聲咁滯喎
閨密:你都傻嘅,你地搞到梳發吱吱聲,又拍拍聲,好難聽唔到囉
我:咁你老公有冇醒啊
閨密:佢訓到隻豬咁,係我醒訓姐
閨密:你兩個有冇咁大膽啊,真係唔驚我哋去廁所喎
我:我老公囉,佢冇啦啦半夜搞住晒,我都冇諗住架
閨密:咪扮野啦,搞咁耐實爽死你啦
我:費事理你
閨密:唔好咋傻,我一開始都未肯定,開埋門見你咁enjoy,完全唔知我係度囉
我:喂啊,你又裝我,目及左我地幾耐
閨密:咪到你俾你老公口爆囉
我打咗佢幾下:傻架咁大聲
閨密:嗱,唔好話我欠你,今晚你地落嚟食完飲完係度瞓啦
我:姐係咩
閨密:總之食完飲完野唔好上番去啊,不過都咪咁快訓啦

如是者,個晚我地四個一齊食嘢,接著直落繼續開酒飲吹水都玩到好夜。結果咩都冇點執,我地就不自覺咁係梳發hea住訓。記得閨密日頭講既野,見老公似差唔多想上去,我就鬧佢咪咁掃興,又叫佢攰就係度訓陣囉,閨密就去咗沖涼,佢老公就自己飲同篤電話,我哋都咪埋眼咁恰眼瞓。過咗陣,聽到閨密沖完涼出黎陪佢老公坐,過多陣兩個就入咗房。我哋恰緊又冇嘢做,仲諗住返上樓,轉頭隱若聽到閨密呻吟聲,老公都聽到拍左我一拍問我有冇聽到,我地認真再聽個陣,見閨密著住條吊帶睡裙出黎,唔知係咪想執左台先。我地即刻扮訓,閨密老公好快就走出黎,見佢行行企企望黎望去咁,過多陣先攬住閨密係佢後面邊摸邊錫。我先醒起閨密叫我唔好訓係咪特登show俾我哋睇。然後就聽到佢地對話
閨密:喂啊,執埋返房先啦
閨密老公:怕咩姐,佢地飲左咁多都訓左啦。見佢揭起閨密條睡裙,原來入面底底都冇著
閨密老公:底褲都唔著,仲唔係想引我
閨密:車,你成日唔掂我,引你你都唔要啦。依家先唔俾你
閨密老公:唔得啊,你睇你都濕晒啦
閨密:有人先黎咁興奮,你唔係想係呢度做嘛
閨密老公:唔好咩。等你俾人睇,目及住你俾人插

呢個時候老公隻手已經伸左過黎摸緊我

閨密:你夠膽除晒咪同你做
三兩下閨密老公就真係除晒,仲除埋閨密條裙,兩個人光脫脫係我地附近。冇諗過閨密咁大膽,仲要我老公都係度。其實都幾近,睇到佢地光脫脫我都明閨密點解成日話我老公大條,佢老公就咁望都真係size差好多
閨密老公:咁做得啦
閨密:你套都戴埋,一早有預謀。
閨密老公:嗱,你唔好抵賴啊

好快就聽到閨密呻吟聲,佢老公冇咩前戲就開始推佢。
我老公硬晒頂住我後面,佢又揸又摸,好快就摸落下面,俾佢摸到T back款,好輕易就俾佢直接插隻手指入去。 原本特登著Tback諗住今晚撩下老公,等佢唔使除都方便,點知真係益晒佢。老公細細聲問我做咩咁濕,我冇應佢,睇實佢地有冇扭過黎。冇耐就見佢地突然加速衝刺咁。佢老公射完就攬住閨密抖抖,反而閨密就擰過黎同佢四目交投左一下,我都即刻縮反扮傻。老公一路隻手都冇停過,搞到我要忍住忍住,等佢地返左入房一陣。老公就忍唔住揭起張被,除埋我條濕笠笠既t back 趴低幫我瀨,俾佢搞到真係忍唔住叫左出聲,可能岩岩第一次咁近距離見到人地搞野,又俾老公偷偷地摸左咁耐,老公都唔係瀨左好耐就俾佢搞到高潮。

然後,老公就起身除咗自己d衫褲,係我面前要我幫佢含,我一摸老公就摸到佢硬晒,鬧佢係咪對閨密有幻想,老公話正常聽到又見到都實有反應啦,不過想做就係同我做,我都未反應就㩒住我個頭要我含啦。老公呢個時侯係背住佢地房門,我留意到佢地冇關實房門,所以廳嘅聲入面應該會聽到。岩岩老公聽到又睇到人地做,佢都興奮左好多,一落幫佢含,佢都忍唔住自己會插落後,搞到我頂到喉嚨勁辛苦。冇耐老公就想除埋我條睡裙,不過同閨密兩公婆間房距離太近又冇關好門,我都係冇俾佢除,半拉半扯俾佢扯低左一邊帶,老公當然順勢再拉低露晒成個波俾佢啜,我叫佢細聲啲,佢可能驚我嬲驚我唔俾佢,都好乖咁冇啜到出晒聲,啜左陣就又摸落下面,老公即刻笑笑口咁話我都想要啦,濕到滴晒出嚟,邊摸邊錫多我一陣,老公就直接埋位要插我。我叫佢熄燈,佢都冇理我就插落黎,搞到我忍唔住叫左出黎,即刻㩒番住自己個嘴,老公愈插愈興奮本身都有搵張被都蓋住我地,慢慢已經退晒落嚟,上下半身都遮唔住,我都驚閨密佢地會唔會出黎,但老公唔理我,仲愈拉愈開我甩左帶個邊,然後一路插一路啜我,搞到我舒服到暈,個陣都間中有望下佢地房門,係覺得房門岩岩冇關實,但好似冇打開咁多,肯定都有人偷睇,不過個下冇見到人影又冇動靜,唔知係閨密定兩公婆都目及緊。老公又係咁搞我,慢慢都冇點目留意,老公仲好似特登引我叫出聲咁,突然愈插愈入,下下插到頂住咁,又伸手邊摸邊插,我忍唔住都間中細細聲咁呻吟左出黎,忍得勁辛苦,最後又俾老公口爆多一次。

第二朝先起身同閨密執嘢,男人們已經去左打機出街,得番我地兩個
閨密即刻笑笑口咁:平手啦,俾你睇番次
我:你呢啲先至有預謀囉,變態
閨密:唔知邊個變態,睇你地又瀨又含,仲做咁耐
我:喂,你地睇番我哋轉頭
閨密:得我一個姐,你又唔使咁驚,我老公次次做完就訓架啦
閨密:你咁好服侍,次次見你地做親,都幫你老公含
我:你冇咩 扮清純
閨密:冇架真係,佢都唔鍾意
我:咁奇怪,不過我老公都會幫番我既
閨密:係啦係啦,我見到啦,知你幸福啦,有得食大大條,老公仲要幫你瀨
我:你仲好講,我老公睇到你兩個真人show,硬到爆,幫佢含插到我喉嚨反胃咁滯,下面仲俾佢插到紅紅腫腫
閨密扮晒野想拉起我條裙:睇過!哈哈,你呢啲咪叫曬命囉,你唔要可以俾我架
我:你就想,益左你
閨密:我想架,
我:你個變態講真架?
閨密:我係話都想試吓大大條係咩feel嘛
我:你唔係諗住出面偷食嘛
閨密:講下姐,唔會啦,出面d人玩得都唔乾淨啦,咪搞我
我:咁我叫我老公服侍下你囉,佢得我一個實乾淨啦
原本諗住大下閨密,點知佢反應嚇親我
閨密:你肯咩?你老公肯咩?我可以架
我:講下咋,變態
閨密好似好失望咁:車
我:大佬點叫佢搞你啊 咁變態