Xocat

搜索
熱搜: 活動 交友 視訊
查看: 2910|回復: 13

(90年代潮文) 隔籬屋師奶幫我出火

2萬

論壇元老

(90年代潮文) 隔籬屋師奶幫我出火

論壇元老

回復

1萬

論壇元老

回復

初級新手上路

回復

1萬

論壇元老

回復

中級新手上路

Good good good
回復 支持 反對

論壇元老

年幾前我隔籬屋搬來一家人,係一對夫婦兩個仔女,女讀緊小學,仔剛剛升中二,成日過來我度玩遊戲機,大家都好熟。屋主何先生成日要返上大陸工作,佢老婆雯姐以前響酒樓做,依家冇做野,全職響屋企湊仔女。
個日我上中班,朝早落街食完早餐返屋企開門時,雯姐打開門問我得吾得閑,可吾可以過去幫佢睇下部電腦,佢開吾到機,我話即管試下啦,整得到梗幫佢整既。
我坐埋去電腦度聚精會神檢查,突然我聞到一陣好濃烈既氣味,睇下原來雯姐就企左響我身邊,佢個“格甩底”差吾多貼住我個頭,氣味係由個度發出,我之前從來未聞過臭狐,但我諗個D肯定係臭狐味,原來佢有臭狐,重係好勁添!我聽人講臭狐難聞,但好奇怪,我此刻一D都冇覺得難頂,相反仲覺得好舒服,忍吾住暗暗深呼吸猛索,愈索愈覺得興奮,連細佬都扯起嚟。吾單止咁,雯姐有陣彎低身睇個“芒”個陣,我響佢件衫領口度見到……見到佢對又大又堅挺既乳房,戴住一個深藍色通花喱士乳罩,個罩杯只得一半,緊緊夾出一條深而長既乳溝,大半對波連塊深啡色乳暈都清楚見到曬!搞到我雙眼噴火,狂吞口水,真係想一手摣埋去,更加想將我條野夾響佢條乳溝度抽插……!
雯姐行開的時候,我偷偷認真打量佢,大家住左響隔籬年幾,都冇點細心留意過佢,佢應該有四十了,樣貌一般,一個普通師奶,留意睇真又幾有成熟女人的風騷味,估吾到佢除左個樣有女人味之外連身體都有(臭狐味),我醒起同過佢幾次搭電梯,聞到佢有搽香水,以爲女人打扮下搽下香水,原來可能係用來遮臭狐。估吾到呢個師奶咁好身材咁好波,更加諗吾到我會中意聞佢D臭狐味!
響嗅覺同視覺雙重刺激之下,我精神又點可以集中呢?趁D程序裝番時,我入左厠所想洗個面冷靜下,見到有一籃衫未洗,忽然諗起,係籃衫裏面抄下,俾我抄到雯姐個棗紅色乳罩同底褲,個乳罩同頭先見到佢戴住個款式一模一樣,都係通花喱士半罩杯型,同底褲一Set,性感誘惑,真係姣得好緊要!我睇下個乳罩標籤,名牌貨,Size係36C,雯姐對波果然好勁!我拎起個乳罩聞下,仲有好強烈既體味,吾單止猛索,仲用埋條脷係咁奶係咁啜,好似要將D味道啜曬出黎爲止,加上想番起剛才見到雯姐對波情景,我成個人陶醉曬落去,摣住個乳罩愛不釋手,之後用一邊罩杯包住已經硬左好耐既細佬,用另一邊罩杯慨喱士響個龜頭處捽呀擦呀……啊!……啊!……一陣劇烈抽蓄,終於頂吾住,一度一度濃濃慨白漿激射而出,射落曬個罩杯度……!
我係個正常未婚男人,成日都覺得有需要,依家又冇女朋友,成日要去搵下鳳姐解決。但個D地方要花錢吾可以去得太多,好多時都只係靠打飛機出火,真係好耐未試過自己打得咁舒暢咁爽。
自從這次之後,我就周不時借D意過雯姐度,同佢個仔玩下,有時開下佢部電腦,佢都好客氣招呼我,亦冇懷疑。咁樣都俾我及過佢對波好多次,而我每次去佢度都借意去下厠所,搵下有冇佢換落黎未洗既乳罩,搵到有就用黎打飛機,次次都覺得好刺激,發泄得好舒服。
佢俾我D精液“潤澤”過既乳罩除左深藍同棗紅色之外,仲有黑色、蝦肉色、紫色同啡色,全部都係顏色艷麗、通花喱士同底褲一套既名牌貨。呢個師奶都好淫啫,外表咁普普通通,但著埋D咁惹火激情既野打底!真係睇吾出。
咁樣都有兩個幾月,一日我又係上中班,食完早餐又過去雯姐度坐下,個朝洗衣籃度淨係得個啡色乳罩同條底褲,冇其它衣物。同以前一樣,我拎起個乳罩就玩。死啦!吾知係咪用力過頭,個乳罩突然齊中斷開,我大吃一驚,乜野興趣衝動都無曬,細佬都縮埋,心諗呢鋪衰硬,實行要穿煲了。我有諗過擺番個乳罩落洗衣籃度出去詐吾知,又覺得吾妥,最後諗到一個藉口,通吾通點都要試下。
我特登在厠所裏大力整出一D響聲,跟住開門出去,同雯姐講“雯姐,我頭先響厠所度見到好似有曱甴爬左入洗衣籃度,我諗住抄出黎點知吾覺意整爛左你D野添,真係吾好意思呀!”
“下,你見到有曱甴咩?”雯姐好奇怪咁望住我問“我不嬲都冇發現有曱甴既,你整爛D乜野呀?”邊講邊行入廁所度。我跟住佢行入廁所,雯姐已經見到個個斷開既啡色乳罩,拎起黎睇。
“我……抄曱甴個陣吾覺意整爛……整爛左妳個胸圍,吾好意思呀,我比番錢妳買過吖!”我口震震面紅紅咁講。
佢望住我問“你點樣整爛架?下?”我面色一青,霎時間都吾知點應佢。
“喂!阿德,你老實D同我講你點樣整爛架?你攞佢黎做過D乜呀?”雯姐一再追問,行番出廳。
“冇呀冇做過D乜野呀!都話抄曱甴個陣可能吾覺意大力扯爛左,妳買番個幾多錢我比番妳吖!”我死撐到底。
“阿德,你好吾老實喎!你吾好當我矇查查乜都吾知至得架,你係咪過親黎我度都用我厠所吖?我初初都吾爲意,但次次你出左黎之後我發覺D胸圍都俾人攪過,好多時仲係立黐黐,有時有毛黐住係度添,今次仲整爛埋添!你仲吾認,想呃我到幾時?”雯姐眼定定望住我講,語氣竟然冇嬲。
  到呢個地步,我冇辦法撐落去,唯有坦白承認,始終係好羞家既事,我低住頭話“對吾住呀雯姐,係我係有攪過,但係妳呢D野實在好靚,咁sex咁誘惑,我諗係男人見到都中意喇,我都忍吾住咪攞黎睇下囉!對吾住呀!妳吾好同人講呀,我以後吾敢喇!”
 “睇吾出你外表老老實實,原來咁鬼死曵喎!咁即係話我D胸圍底褲統統都俾你攪過曬架啦!整到汙糟辣蹋曬,點計數先?”佢眉梢眼角風情萬種。
“我最多買番曬D新既俾妳喇!不過……不過……D舊既可吾可以俾左我?
“正傻仔黎架,你係攪都攞你女朋友個D黎攪吖!我四十歲人啦,你攞我呢個老餅D野黎玩覺吾覺得核突既啫!仲有,你吾覺得我陣體味好難聞咩?”語帶挑逗。
  我見佢識穿我都冇嬲,仲好似有D發姣,一於食住上,擰擰頭話“雯姐妳一D都吾老,仲好有女人味,而且D胸圍底褲點靚都好,如果冇好似妳咁靚咁好身材戴棧嘥曬啫!妳D體味我吾單止吾覺得難聞,仲好中意聞添!真架,我聞咗好high,所以先咁中意搵妳D貼身衣物黎……。”這番亦是我的真心話。
 “衰仔,把口都好識氹人啫!拿!”雯姐笑下,將佢手上個爛乳罩遞俾我。
我雙手接過,將佢放響鼻前大力咁索,好陶醉咁話多謝曬,好香。
“你正傻仔黎架!仲要呢D野黎玩嘥鬼曬,呢個爛左,不如……不如俾我依家戴住個個你喇!”雯姐雙手托住個胸,風騷銷魂望住我話。
呢個時候如果咁都吾明就真係傻仔了。我手震震咁除左佢件面衫,露出戴住個黑色乳罩既乳房,真係鼻血都噴埋!我撲埋去伏落條乳溝度,近距離深深猛索D味道,跟手已經解左個罩落黎,摣落對波度,真係好堅挺好彈手,兩粒乳頭好似黑提咁大,搓幾下,已經硬了,我又手又口咁將佢對波猛啜猛摣。
“噢!……噢!……”雯姐輕叫了起來,同一時間,佢隻手都吾執輸,已經伸入我條褲度抄我條野攪,我成個人都沉醉玩佢對波,玩左好耐,佢推開我,將我底面褲都一齊除落黎,見到我條野個陣,雙眼瞪得好大,跟住跪咗響度用手摣住我條野玩,無耐佢直頭用口含落黎吹,吮到嗞嗞聲,又用條脷響個龜頭處打轉,用牙輕輕咁齧……俾佢咁樣攪法我點頂得順呢,“啊!……啊!……吾得喇,我射啦……射啦……”雯姐聽到,吾單止冇停,個口仲加快套弄,“啊!……啊!……”劇烈抽蓄之下,終於爆漿,雯姐將精液全部吞曬。
  我成個人軟曬坐係度,雯姐仲搵條脷係咁吮係咁啜,見到佢個淫樣,我知道佢好需要,我亦都吾捨得就咁算數。我抬起佢個頭就咀落去,兩條脷攪埋一齊,跟住啜佢對波,一路啜落去,除埋佢底面褲,隻手響佢個鮑魚度掃弄,個度已經濕曬,我用手指插入去係咁猛抽送“哎喲!……啊!……啊!好舒服呀……吾好停呀……”雯姐淫叫了起來,我伸埋條脷入鮑魚度吸啜,個度啲味道又吾同,我條脷係咁搞,佢就叫得仲大聲,冇幾耐“啊!……啊!……我黎喇 )
……我黎喇……”
  我地大家攬住響度喘息時候,雯姐話我知佢老公響大陸有第二個女人,好耐都冇掂過佢,佢之前試過同個酒樓舊同事偷食,試過幾次個男人又搵第二個冇再一齊,自己有需要時唯有食自己。無意中發覺我攞佢D乳罩黎打飛機,又吾怕佢陣味,仲好似好鍾意,應該對自己有性幻想,開始對我有興趣,但吾知我點諗,於是整左呢件事試我,原來個啡色乳罩佢做過手腳,吾怪得咁容易斷喇!
  過左一陣,我又硬番,雯姐要我訓低,含左一陣,慢慢坐響我上面,對準個窿一插到底。
 “啊!……啊!……好舒服呀……好舒服呀……”佢坐響我上面係咁郁係咁郁,我感到佢個度始終有D鬆弛啦,話曬都生過兩個仔女既中年女人,不過都插得好舒服,加上見到佢對靚靚大波拋上拋下,真係賞心樂事。由於之前出過一次,今次時間可以耐一D,但始終都有頂吾順既時候。
 “啊!……啊!……雯姐,我吾得喇……我又要黎喇……啊!……啊!”隨住我幾聲哀號,雯姐搏命加快上下咁郁咁搖,亦都叫了起來“啊!……啊!……俾我啦……俾我……我都黎喇……啊!……啊!……”大家都到高潮。
  這樣我就跟雯姐這個有臭狐又風騷又大波既鄰居師奶響埋一齊,佢俾我D暢快滿足係打飛機甚至搵鳳姐都及吾上,而佢亦難得有人吾怕佢D臭狐同佢一齊俾到滿足可以餵飽佢,大家各取所需,互相滿足。因爲佢老公不忠在先,所以我見到面都吾覺內疚。

好彩你copy返出黎  詳情 回復 發表於 2022-7-19 11:34
回復 支持 1 反對 0

論壇元老

litling 發表於 2022-7-18 09:21
年幾前我隔籬屋搬來一家人,係一對夫婦兩個仔女,女讀緊小學,仔剛剛升中二,成日過來我度玩遊戲機,大家都 ...

好彩你copy返出黎
回復 支持 反對

高級會員

回復

高級會員

回復

論壇元老

Good good
回復 支持 反對

初級新手上路

Xdddddddddd
回復 支持 反對

中級新手上路

good!!!!!!!!!!!!!
回復

中級會員

好很正。
回復