史高拉李 發表於 2021-10-16 17:45:46

多年前上海小鳳姐曾經介紹過佢嘅姊妹華姐

愛煲老藕 發表於 2021-10-16 22:05:23

呢個華姐佢係咪賣木瓜㗎?對奶咁大嘅!{:titter:}

Letitbe2021 發表於 2021-10-17 02:39:12

very good{:loveeyes:}

joe_cool_hk2002 發表於 2021-10-17 03:09:16

{:verygood:}

pauwaikeung 發表於 2021-10-17 05:25:16

VERY GOOD THANK YOU FOR SHARING

wolfdog999 發表於 2021-10-17 13:16:44

.......Thx for sharing.....!

史高拉李 發表於 2021-10-17 13:20:43

愛煲老藕 發表於 2021-10-16 22:05
呢個華姐佢係咪賣木瓜㗎?對奶咁大嘅!

小鳳姐對奶仲大啲添{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-17 18:27:21

史高拉李 發表於 2021-10-17 13:20
小鳳姐對奶仲大啲添
睇得出,但係我對史高拉李大哥嘅女人係唔會有幻想同興趣㗎!要尊重你㗎嘛

史高拉李 發表於 2021-10-18 12:12:36

愛煲老藕 發表於 2021-10-17 18:27
睇得出,但係我對史高拉李大哥嘅女人係唔會有幻想同興趣㗎!要尊重你㗎嘛 ...

其實好多人依家對小鳳姐都有興趣㗎, 叫我介紹添, 但我點出口問佢呢個問題呢, 如果我提出呢個問題, 佢可能反面都似{:sweat:}

dickli9191 發表於 2021-10-18 14:06:14

This one is very good too.Is she in the market?

cceey12468 發表於 2021-10-18 14:45:22

不錯的分享~

愛煲老藕 發表於 2021-10-18 17:43:26

史高拉李 發表於 2021-10-18 12:12
其實好多人依家對小鳳姐都有興趣㗎, 叫我介紹添, 但我點出口問佢呢個問題呢, 如果我提出呢個問題, 佢可能 ...

絕對贊成啦!明明已經離開咗呢個圈,做乜又要踩返隻腳入去呢

史高拉李 發表於 2021-10-18 22:26:30

愛煲老藕 發表於 2021-10-18 17:43
絕對贊成啦!明明已經離開咗呢個圈,做乜又要踩返隻腳入去呢

最重要人哋依家唔係為咗錢丫嘛, 你估真係有錢大鳩曬咩{:mad:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-19 01:57:04

史高拉李 發表於 2021-10-18 22:26
最重要人哋依家唔係為咗錢丫嘛, 你估真係有錢大鳩曬咩

所以我咪講囉!好嘢多數收埋食㗎啦,點會同人共享呢

史高拉李 發表於 2021-10-19 11:27:31

愛煲老藕 發表於 2021-10-19 01:57
所以我咪講囉!好嘢多數收埋食㗎啦,點會同人共享呢

咁我就唔係話收埋小鳳姐嚟自己食, 我依家真係當佢係一個知己朋友, 得閒就出嚟食下飯飲下茶吹下水嘅朋友啫, 佢依家都生活無憂, 得閒就去打下麻雀, 琼游下水, 其他佢嘅私人生活嘅嘢, 我都冇問佢嘅{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-19 14:23:06

史高拉李 發表於 2021-10-19 11:27
咁我就唔係話收埋小鳳姐嚟自己食, 我依家真係當佢係一個知己朋友, 得閒就出嚟食下飯飲下茶吹下水嘅朋友啫 ...

史高拉李大哥,你誤會我意思啦,我梗係唔係話你啦!我係話d淨係識問人有咩好介紹,但從來又唔會分享自己食咗d乜好嘢嘅人

tommy9661 發表於 2021-10-19 14:29:00

♥️♥️♥️♥️♥️♥️

史高拉李 發表於 2021-10-19 16:57:11

愛煲老藕 發表於 2021-10-19 14:23
史高拉李大哥,你誤會我意思啦,我梗係唔係話你啦!我係話d淨係識問人有咩好介紹,但從來又唔會分享自己食咗 ...

人就係咁自私㗎啦, 人哋有嘅嘢就要分享畀佢, 佢有嘢就收埋自己嚟食{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-19 17:29:21

史高拉李 發表於 2021-10-19 16:57
人就係咁自私㗎啦, 人哋有嘅嘢就要分享畀佢, 佢有嘢就收埋自己嚟食
...

所以公平起見,應該大家一個交換一個,冇理由淨係識拎,唔識比㗎嘛

史高拉李 發表於 2021-10-19 18:46:04

愛煲老藕 發表於 2021-10-19 17:29
所以公平起見,應該大家一個交換一個,冇理由淨係識拎,唔識比㗎嘛

最戇鳩有啲仲叫你介紹啲良家婦女畀佢食添, 當咗佢自己唔知係老幾{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-19 21:26:00

史高拉李 發表於 2021-10-19 18:46
最戇鳩有啲仲叫你介紹啲良家婦女畀佢食添, 當咗佢自己唔知係老幾
...

係呀!史高拉李大哥講得好,溝d良家婦女唔係一定要比錢,要花心機㗎嘛!介紹比你識,咁你又唔介紹番d比我識

史高拉李 發表於 2021-10-20 09:58:11

愛煲老藕 發表於 2021-10-19 21:26
係呀!史高拉李大哥講得好,溝d良家婦女唔係一定要比錢,要花心機㗎嘛!介紹比你識,咁你又唔介紹番d比我識 ...

根本佢地就係當人係雞, 出嚟撈嘅,睬佢哋都嘥撚氣, 當咗我係淫媒咁 https://www.xocat.com/f/static/image/smiley/traditional/sweat.gif

正系人人 發表於 2021-10-20 10:30:01

{:verygood:}

joetang169 發表於 2021-10-20 11:26:15

Thanks for sharing

愛煲老藕 發表於 2021-10-20 13:25:02

史高拉李 發表於 2021-10-20 09:58
根本佢地就係當人係雞, 出嚟撈嘅,睬佢哋都嘥撚氣, 當咗我係淫媒咁

淫媒都好d呀!有錢收,直情當咗史高拉李大哥係龜公義工

waiabc 發表於 2021-10-21 00:46:38

Thx for sharing.....!

ken121 發表於 2021-10-21 10:23:23

Thankyour sharing !

member2021 發表於 2021-10-21 16:27:51

very good{:5_213:}

史高拉李 發表於 2021-10-21 19:12:35

愛煲老藕 發表於 2021-10-20 13:25
淫媒都好d呀!有錢收,直情當咗史高拉李大哥係龜公義工

你形容得好貼切{:verygood:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-21 21:19:11

實出去滾,自己搵女就最好㗎啦!累積咗經驗中伏機會就少
頁: [1] 2
查看完整版本: 多年前上海小鳳姐曾經介紹過佢嘅姊妹華姐