史高拉李 發表於 2021-10-11 16:25:47

順應愛煲老藕師兄的要求 之十二

上海小鳳姐隻肥GAP GAP{:tongue:}

dickli9191 發表於 2021-10-11 17:27:27

fatty and meaty!Should be chewy too!

愛煲老藕 發表於 2021-10-11 18:04:59

睇得出小鳳姐,以前性慾都好強

史高拉李 發表於 2021-10-11 18:21:48

愛煲老藕 發表於 2021-10-11 18:04
睇得出小鳳姐,以前性慾都好強

係呀, 我試過喺佢屋企食飯兼過夜, 佢一晚要我執咗佢三劑{:hamsup:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-11 22:22:39

史高拉李 發表於 2021-10-11 18:21
係呀, 我試過喺佢屋企食飯兼過夜, 佢一晚要我執咗佢三劑

仲玩埋煮飯仔呀!你哋都幾Sweet,小鳳姐首餸菜煮得好唔好食㗎?

batxhim00 發表於 2021-10-12 06:17:17

ok ok
順應愛煲老藕師兄的要求 之十二
{:5_213:}{:applause:}{:applause:}

kingkings 發表於 2021-10-12 08:23:10

{:bow:}{:bow:}{:bow:}{:bow:}{:bow:}

史高拉李 發表於 2021-10-12 13:43:59

愛煲老藕 發表於 2021-10-11 22:22
仲玩埋煮飯仔呀!你哋都幾Sweet,小鳳姐首餸菜煮得好唔好食㗎?

係呀...以前去親佢度多數都食埋飯先至走㗎, 佢最拿手煮個味紅燒獅子頭, 真係食到舐曬脷{:verygood:}{:tongue:}

member2021 發表於 2021-10-12 17:06:52

thanks for your sharing

愛煲老藕 發表於 2021-10-12 17:50:23

史高拉李 發表於 2021-10-12 13:43
係呀...以前去親佢度多數都食埋飯先至走㗎, 佢最拿手煮個味紅燒獅子頭, 真係食到舐曬脷{:ton ...

史高拉李大哥真係有性福又有口福,最幸福都係你

史高拉李 發表於 2021-10-12 20:42:42

愛煲老藕 發表於 2021-10-12 17:50
史高拉李大哥真係有性福又有口福,最幸福都係你

咁你同你嗰兩個至愛有冇試過煮飯仔呀{:wondering:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-12 21:50:23

史高拉李 發表於 2021-10-12 20:42
咁你同你嗰兩個至愛有冇試過煮飯仔呀

係冇,頂多去深圳褔田葵花公寓度打邊爐就有,想起嗰度好正㗎,複式地方又夠大,私隱度高,價錢又唔貴四五百蚊人仔

史高拉李 發表於 2021-10-12 22:05:16

愛煲老藕 發表於 2021-10-12 21:50
係冇,頂多去深圳褔田葵花公寓度打邊爐就有,想起嗰度好正㗎,複式地方又夠大,私隱度高,價錢又唔貴四五百蚊 ...

有機會咪同你嘅至愛去離島啲民宿度煮下飯仔囉, 享受下你嘅至愛煮餸嘅手勢, 唔使下下出去食咁單調{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-12 22:13:41

史高拉李 發表於 2021-10-12 22:05
有機會咪同你嘅至愛去離島啲民宿度煮下飯仔囉, 享受下你嘅至愛煮餸嘅手勢, 唔使下下出去食咁單調{:tongue ...

都可以諗諗,因為佢都鍾意行海灘,手拖手浪漫,不過當然要等入夜時候冇乜人啦

史高拉李 發表於 2021-10-12 23:01:13

愛煲老藕 發表於 2021-10-12 22:13
都可以諗諗,因為佢都鍾意行海灘,手拖手浪漫,不過當然要等入夜時候冇乜人啦 ...

車....去到離島怕乜啫, 如果咁你到都撞到熟人, 你就真係當衰囉{:lol:}

olkugen 發表於 2021-10-13 11:56:29

Not my cup of TEA.

pauwaikeung 發表於 2021-10-13 12:26:09

Very good thank you for sharing

h608485 發表於 2021-10-14 14:36:00

Thanks for sharing

wolfdog999 發表於 2021-10-14 19:02:29

thanks for sharing !

pkpk黑茫茫 發表於 2023-1-7 23:42:37

{:clap:}{:clap:}{:clap:}

megid 發表於 2023-1-9 17:21:13

thanks for sharing

siuwah2015 發表於 2023-3-10 20:48:44

隻雞真係好肥Gooooooooooood
頁: [1]
查看完整版本: 順應愛煲老藕師兄的要求 之十二