史高拉李 發表於 2022-10-26 22:54:12

愛煲老藕 發表於 2022-10-26 21:40
咁外國大學生會唔會自律好多?

一定冇HK D大學生咁離撚譜

愛煲老藕 發表於 2022-10-26 23:39:15

史高拉李 發表於 2022-10-26 22:54
一定冇HK D大學生咁離撚譜

中大,理大搞到咁大鑊,竟然判坐監都唔知有冇十個

史高拉李 發表於 2022-10-27 12:24:20

愛煲老藕 發表於 2022-10-26 23:39
中大,理大搞到咁大鑊,竟然判坐監都唔知有冇十個

你幾時聽過外國D大學裡面有彈藥庫㗎,所以有個錢嘅人都唔想自己D仔女入HK大學讀書{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-27 17:09:14

史高拉李 發表於 2022-10-27 12:24
你幾時聽過外國D大學裡面有彈藥庫㗎,所以有個錢嘅人都唔想自己D仔女入HK大學讀書
...

根本兩三年前嗰鑊嘢,有乜理由咁寬鬆,吐露港,紅隧佢班乞衣種封閉堵路,仲有大量軍火,懦弱警察唔出動飛虎隊,阿爺又唔幫拖,邊個國家會咁樣呀!發生喺英美加,肯定出動軍隊啦

史高拉李 發表於 2022-10-28 13:59:13

愛煲老藕 發表於 2022-10-27 17:09
根本兩三年前嗰鑊嘢,有乜理由咁寬鬆,吐露港,紅隧佢班乞衣種封閉堵路,仲有大量軍火,懦弱警察唔出動飛虎隊, ...

就算唔出動到軍隊都出國民警衛軍啦,美國國會山莊果單野咪就係咁囉{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-28 17:56:36

史高拉李 發表於 2022-10-28 13:59
就算唔出動到軍隊都出國民警衛軍啦,美國國會山莊果單野咪就係咁囉
...

中國長期比西方國家欺凌,就係因為太善良,懦弱,如果有一個領導人,好似普京咁強硬,肯定嗰班搞屎棍,唔夠膽惹佢哋啦!

史高拉李 發表於 2022-10-29 13:20:44

愛煲老藕 發表於 2022-10-28 17:56
中國長期比西方國家欺凌,就係因為太善良,懦弱,如果有一個領導人,好似普京咁強硬,肯定嗰班搞屎棍,唔夠膽惹 ...

唔好話學普京咁強硬啦,阿爺連肥仔金都不如,你睇吓E家人哋肥仔金,日日係咁燒銀紙放導彈,我哋阿爺就日日係度打咀炮鳩噏{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-29 18:03:08

史高拉李 發表於 2022-10-29 13:20
唔好話學普京咁強硬啦,阿爺連肥仔金都不如,你睇吓E家人哋肥仔金,日日係咁燒銀紙放導彈,我哋阿爺就日 ...

佢哋想以和為貴,話唔想打仗嘅藉口,其實就係淆底

史高拉李 發表於 2022-10-30 20:58:26

愛煲老藕 發表於 2022-10-29 18:03
佢哋想以和為貴,話唔想打仗嘅藉口,其實就係淆底

係咁不如直接做只醃春咪好囉,唔好日日係度挑逗美國佬,叫聲拜登做大佬咪天下太平囉{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-30 23:47:35

史高拉李 發表於 2022-10-30 20:58
係咁不如直接做只醃春咪好囉,唔好日日係度挑逗美國佬,叫聲拜登做大佬咪天下太平囉
...
你估佢哋唔想呀!怕難同十幾億人交代,就算佢哋真係而家扮唔妥,扯緊貓尾,其實都唔奇㗎

史高拉李 發表於 2022-10-31 09:11:13

愛煲老藕 發表於 2022-10-30 23:47
你估佢哋唔想呀!怕難同十幾億人交代,就算佢哋真係而家扮唔妥,扯緊貓尾,其實都唔奇㗎 ...

根本中國就係同美國佬喺度扯緊貓尾搵錢{:mad:}

愛煲老藕 發表於 2022-10-31 21:19:13

史高拉李 發表於 2022-10-31 09:11
根本中國就係同美國佬喺度扯緊貓尾搵錢

應該就係啦!特朗普年代已經係咁樣,所以而家佢冇得做總統,梗係唔順啦!斷咗條水喉,所以下屆佢一定會再選

史高拉李 發表於 2022-11-1 09:38:52

愛煲老藕 發表於 2022-10-31 21:19
應該就係啦!特朗普年代已經係咁樣,所以而家佢冇得做總統,梗係唔順啦!斷咗條水喉,所以下屆佢一定會再選 ...

如果特朗普再當選總統,我睇世界一定會大亂,話唔埋會打核戰添{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2022-11-1 21:48:00

史高拉李 發表於 2022-11-1 09:38
如果特朗普再當選總統,我睇世界一定會大亂,話唔埋會打核戰添

但拜山唔好得佢好多,陰陰濕濕咁

史高拉李 發表於 2022-11-2 10:35:57

愛煲老藕 發表於 2022-11-1 21:48
但拜山唔好得佢好多,陰陰濕濕咁

呢個老鬼老到懵撚左, 你話繼續畀佢做多兩年, 一下畀佢腦筋黐鳩筋撳咗個核彈制咁就仆街囉

愛煲老藕 發表於 2022-11-2 18:56:52

史高拉李 發表於 2022-11-2 10:35
呢個老鬼老到懵撚左, 你話繼續畀佢做多兩年, 一下畀佢腦筋黐鳩筋撳咗個核彈制咁就仆街囉
...

拜山同佩洛閪,呢兩條仆街,加埋其實仲衰過特朗普,蓬佩奧

史高拉李 發表於 2022-11-3 10:53:03

愛煲老藕 發表於 2022-11-2 18:56
拜山同佩洛閪,呢兩條仆街,加埋其實仲衰過特朗普,蓬佩奧

個時特朗普叫做仲有D理性,拜登就亂柒咁嚟{:mad:}

愛煲老藕 發表於 2022-11-3 19:04:31

史高拉李 發表於 2022-11-3 10:53
個時特朗普叫做仲有D理性,拜登就亂柒咁嚟

拜登連行路都成日跌,唔好話管理咁大既國家,就算比條女佢搞,佢都唔識吊啦{:titter:}

史高拉李 發表於 2022-11-4 10:16:18

愛煲老藕 發表於 2022-11-3 19:04
拜登連行路都成日跌,唔好話管理咁大既國家,就算比條女佢搞,佢都唔識吊啦 ...

我睇用手指撩佢都仲可以卦{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-11-4 21:05:16

史高拉李 發表於 2022-11-4 10:16
我睇用手指撩佢都仲可以卦

手指都可以,但係佢一定唔識玩潮吹

16cmjj 發表於 2022-11-5 12:35:15

有韻味靚西

史高拉李 發表於 2022-11-5 12:58:42

愛煲老藕 發表於 2022-11-4 21:05
手指都可以,但係佢一定唔識玩潮吹

咁又係㗎,唔係個個男人都識玩吹潮㗎,唔係洗乜要跟加藤鷹學技先得格{:tongue:}

ken121 發表於 2022-11-5 14:20:52

Thanks for your sharing

愛煲老藕 發表於 2022-11-5 17:59:02

史高拉李 發表於 2022-11-5 12:58
咁又係㗎,唔係個個男人都識玩吹潮㗎,唔係洗乜要跟加藤鷹學技先得格
...

不過我覺得d女人,整體鍾意男人幫佢乃西,多過指插潮吹

史高拉李 發表於 2022-11-6 09:57:20

愛煲老藕 發表於 2022-11-5 17:59
不過我覺得d女人,整體鍾意男人幫佢乃西,多過指插潮吹

咁唔係個嗰女人都係天生曉潮吹㗎嘛,100個女人都唔知有冇5個係天生曉潮吹{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-11-6 21:09:25

史高拉李 發表於 2022-11-6 09:57
咁唔係個嗰女人都係天生曉潮吹㗎嘛,100個女人都唔知有冇5個係天生曉潮吹
...

史高拉李大哥,如果個女人識潮吹,但係個男人手指好鈍,會唔會都搞唔到㗎?

史高拉李 發表於 2022-11-7 14:55:59

愛煲老藕 發表於 2022-11-6 21:09
史高拉李大哥,如果個女人識潮吹,但係個男人手指好鈍,會唔會都搞唔到㗎? ...

我就唔信男人卒粒G點都唔識卒勒{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2022-11-7 18:01:31

史高拉李 發表於 2022-11-7 14:55
我就唔信男人卒粒G點都唔識卒勒

咁又係,但係有d廢柴,點樣去搵鳳姐,點樣溝女都唔識,淨係識食飯,瞓覺咋{:titter:}{:titter:}

史高拉李 發表於 2022-11-8 17:28:49

愛煲老藕 發表於 2022-11-7 18:01
咁又係,但係有d廢柴,點樣去搵鳳姐,點樣溝女都唔識,淨係識食飯,瞓覺咋 ...

個袋燶丁又點去溝女同叫雞啫,嘥氣{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2022-11-8 22:17:19

史高拉李 發表於 2022-11-8 17:28
個袋燶丁又點去溝女同叫雞啫,嘥氣

懶到上網搵囡囡都唔願,淨係識問,問咗幾多錢又唔上,我諗其實佢都唔係想打飛機,想人哋幫佢出火,不過佢太燶冇錢咋{:titter:}
頁: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: 有幾分貌似以前SSP美琪的60路 AUNTIE FRANCES PART 2