史高拉李 發表於 2021-10-2 19:17:33

有幾分貌似以前SSP美琪的60路 AUNTIE FRANCES

愛煲老藕 發表於 2021-10-2 22:56:58

我而家肯定美琪姐個樣一定係靚女

史高拉李 發表於 2021-10-3 09:49:46

愛煲老藕 發表於 2021-10-2 22:56
我而家肯定美琪姐個樣一定係靚女

梗係靚女啦, 佢個樣鬼鬼哋㗎{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-3 13:36:21

史高拉李 發表於 2021-10-3 09:49
梗係靚女啦, 佢個樣鬼鬼哋㗎

香港嗰個美琪姨,又係邊度溝邊度㗎?

史高拉李 發表於 2021-10-3 15:36:40

愛煲老藕 發表於 2021-10-3 13:36
香港嗰個美琪姨,又係邊度溝邊度㗎?

溝乜鬼JET, 佢係一樓鳳黎嘅{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-3 17:45:19

史高拉李 發表於 2021-10-3 15:36
溝乜鬼JET, 佢係一樓鳳黎嘅

係咩?咁而家佢仲有冇做㗎!可唔可以介紹比我識

史高拉李 發表於 2021-10-3 18:30:42

愛煲老藕 發表於 2021-10-3 17:45
係咩?咁而家佢仲有冇做㗎!可唔可以介紹比我識

車....你有冇聽書㗎{:wondering:}我喺呢度都講過果個美琪啦, 咪係深水埗海壇街美琪囉(不是圖中人){:saujai:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-3 22:54:34

史高拉李 發表於 2021-10-3 18:30
車....你有冇聽書㗎我喺呢度都講過果個美琪啦, 咪係深水埗海壇街美琪囉(不是圖中人){:sauja ...

我知,我有睇標題嘅!咁兩個之中,邊個靚女d

batxhim00 發表於 2021-10-4 06:52:38

有幾分貌似以前SSP美琪的60路 AUNTIE FRANCES
ok good wor X 1
{:loveliness:}{:applause:}{:loveliness:}

史高拉李 發表於 2021-10-4 09:30:04

愛煲老藕 發表於 2021-10-3 22:54
我知,我有睇標題嘅!咁兩個之中,邊個靚女d

咁梗係深水埗美琪靚好多啦, 呢個係肥婆, 深水埗美琪雖然係肥, 但係冇呢個咁肥呀嘛{:titter:}

handhand 發表於 2021-10-4 10:11:05

美琪自立門戶之前係金X港做

史高拉李 發表於 2021-10-4 10:15:07

handhand 發表於 2021-10-4 10:11
美琪自立門戶之前係金X港做

对.....{:verygood:}

handhand 發表於 2021-10-4 10:29:55

我都算係半個老海鮮{:titter:}{:titter:}一定不及你{:verygood:}{:verygood:}

joetang169 發表於 2021-10-4 10:58:14

{:verygood:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-4 17:35:52

史高拉李 發表於 2021-10-4 09:30
咁梗係深水埗美琪靚好多啦, 呢個係肥婆, 深水埗美琪雖然係肥, 但係冇呢個咁肥呀嘛
...

冇中出過深水埗美琪,咁有冇同佢打過茄輪呀?

史高拉李 發表於 2021-10-4 18:09:53

handhand 發表於 2021-10-4 10:29
我都算係半個老海鮮一定不及你

哈哈...我20歲就出嚟滾啦{:titter:}

史高拉李 發表於 2021-10-4 18:13:45

愛煲老藕 發表於 2021-10-4 17:35
冇中出過深水埗美琪,咁有冇同佢打過茄輪呀?

都話佢初初喺葵興路德圍開檔做鳳姐時, 我有中出过佢同佢都有打茄輪, 係佢搬咗出嚟深水埗後, 我知道佢係我個網友條女, 就冇同佢打真軍同埋打茄輪囉{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-4 22:21:44

史高拉李 發表於 2021-10-4 18:13
都話佢初初喺葵興路德圍開檔做鳳姐時, 我有中出过佢同佢都有打茄輪, 係佢搬咗出嚟深水埗後, 我知道佢係我 ...

史高拉李大哥都幾有道義㗎喎!比著我,我都會咁做,始終唔係幾好

史高拉李 發表於 2021-10-4 22:55:39

愛煲老藕 發表於 2021-10-4 22:21
史高拉李大哥都幾有道義㗎喎!比著我,我都會咁做,始終唔係幾好

係呀, 個個網友好多時都帶埋佢出嚟食飯㗎, 咁你話仲搞人哋有乜好意思啫{:sweat:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-5 01:17:23

史高拉李 發表於 2021-10-4 22:55
係呀, 個個網友好多時都帶埋佢出嚟食飯㗎, 咁你話仲搞人哋有乜好意思啫
...

咁史高拉李大哥見到兩公婆有冇尶尬?

史高拉李 發表於 2021-10-5 10:52:27

愛煲老藕 發表於 2021-10-5 01:17
咁史高拉李大哥見到兩公婆有冇尶尬?

咁就冇喎, 大家嘻嘻哈哈仲飲酒作樂{:tongue:}

dickli9191 發表於 2021-10-5 13:28:48

史高拉李 發表於 2021-10-4 09:30
咁梗係深水埗美琪靚好多啦, 呢個係肥婆, 深水埗美琪雖然係肥, 但係冇呢個咁肥呀嘛
...

But I like this lady more!Is she also providing service?

愛煲老藕 發表於 2021-10-5 13:33:56

史高拉李 發表於 2021-10-5 10:52
咁就冇喎, 大家嘻嘻哈哈仲飲酒作樂

究竟佢哋係住埋一齊吖?定真係註冊結婚㗎?

史高拉李 發表於 2021-10-5 14:27:19

愛煲老藕 發表於 2021-10-5 13:33
究竟佢哋係住埋一齊吖?定真係註冊結婚㗎?

呢啲嘢我唔會理得人係住埋定註冊結婚嘅喎, 費事招惹是非{:sad:}

史高拉李 發表於 2021-10-5 14:29:02

dickli9191 發表於 2021-10-5 13:28
But I like this lady more!Is she also providing service?

呢個auntie我唔知佢係唔係出嚟撈㗎喎, sorry師兄{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-5 17:23:02

史高拉李 發表於 2021-10-5 14:27
呢啲嘢我唔會理得人係住埋定註冊結婚嘅喎, 費事招惹是非

不過你呢個朋友都幾大勇氣,可以私有化美琪,雖然我都曾經同一個上樓骨拍拖,但冇住埋一齊,只係耐唔中去屋企做愛

史高拉李 發表於 2021-10-5 19:09:07

愛煲老藕 發表於 2021-10-5 17:23
不過你呢個朋友都幾大勇氣,可以私有化美琪,雖然我都曾經同一個上樓骨拍拖,但冇住埋一齊,只係耐唔中去屋企 ...

我就覺得冇所謂嘅, 只要大家願意咪ok囉, 理得世人點睇啫{:soldier:}

goodduck 發表於 2021-10-5 19:15:52

{:verygood:}

愛煲老藕 發表於 2021-10-5 22:12:41

史高拉李 發表於 2021-10-5 19:09
我就覺得冇所謂嘅, 只要大家願意咪ok囉, 理得世人點睇啫

我都係咁諗,真正愛情係要包容,優點缺點都要接受

史高拉李 發表於 2021-10-5 22:47:55

愛煲老藕 發表於 2021-10-5 22:12
我都係咁諗,真正愛情係要包容,優點缺點都要接受

冇錯{:victory:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 有幾分貌似以前SSP美琪的60路 AUNTIE FRANCES