BlueBrick 發表於 2023-9-4 16:57:56

曾經的sp

事先聲明
唔會有相, 唔會有Z小姐聯絡方法
喜歡的歡迎傾計, 不喜勿插, 互相尊重謝謝
我A先生, 佢Z小姐

話說有一日睇睇下forum發現到Z小姐開POST喎, 跟住就留言回覆下啦, 咁岩好彩岩傾又解答到佢D問題之後就好快加到WE7啦
真係好好彩, 性福由此來...跟住梗係傾計互相了解下,傾左一段時間,就約出黎深入了解下啦…

一入房擺低野個陣見佢烏低身就梗係要係後面捉住佢條腰頂佢幾下, 再攬住佢一路頂住佢郁郁下咁 (已經好硬). 靠埋條頸索一索佢陣香水味 (好香) 一路錫下啜下輕輕奶下佢(佢已經有小小急促抖氣…)
Z: 喂呀…未擺低好D野呀…呀~…   A: 你咪繼續擺囉…(繼續錫佢頸)
Z: 嗄嗄…好痕呀, 呀~呀~   A: 你好香好誘惑呀 (又錫下佢耳仔又吹下條氣咁)
Z: 呀…係咩, 你鍾唔鍾意呀?   A: 好香好鍾意呀
之後開始慢慢揸下佢對波, 打圈搓下有時大力有時細力咁,隔住件衫同BRA都要篤下捽下佢粒LIN, 當然下面一路頂住佢啦, 佢都有反手搓下我條J…跟住佢就轉身大家面對面
Z: 做咩咁曳…   A: 係咁架啦…
Z: 係咩(呢個時候佢隻手就不斷搓我條J, 好舒服), 做咩咁快咁硬, 下! (佢想征服我既態度同口吻令我更興奮)
A: 因為你囉 (我就反擊係咁搓佢對波, 跟住仲一野咀埋去同佢打茄輪, 一對手轉攻佢PATPAT,係咁揸佢PATPAT又捉住佢撞埋我度, 條J係咁磨佢前面)
Z: 喂呀…呀…呀…(佢好鍾意人咁樣磨佢)…嗄嗄…   A: 做咩淫叫?
Z: 無呀…呀~好舒服呀~
跟住大家開始除初衫訓左上床, 佢坐係我上面要反擊啦, 佢一野咀埋黎, 之後開始慢慢錫我耳仔, 我縮 (因為我耳仔都好敏感下) ,佢見我縮, 佢就變本加厲再一路錫一路奶下有時又咬下有時仲申條脷入去了下 (好HIGH好正)
Z: 做咩係度呻吟 (佢捉住我個頭唔比我縮係我耳邊問)   A: 喂…好痕…呀~
Z: 好痕咩? (再不斷攻擊我耳仔)   A: 係呀, 好痕又好舒服呀…呀~
Z: 呀…喂呀 (我用條J頂佢, 等佢無得攻擊我耳仔)   A: 咩事呀...嗄…
Z: 比你頂到好舒服呀...呀~呀~(今次變左係耳邊呻吟)   A: 你叫得好淫呀, 大聲D
Z: 呀呀~
我坐左起身開始大家除衫, 再除左佢個BRA見到佢對波忍唔住手揸左幾下捽下LIN, 佢拎問我隻手推返我落床…佢開始錫落頸度一路錫落去,錫下我粒LINLIN又啜下奶下, 隻手就幫我除褲底褲, 條J彈左出黎 (好硬, 終於除晒好爽)…
此時佢捉住條J上下CHOK左幾下再錫下個龜頭再輕輕奶下佢, 之後再由龜頭慢慢奶落去來來回回咁 (好X爽呀 我當然忍唔住叫左幾下啦) ,之後佢再奶下大脾隙又錫下啜下袋袋有時又含下佢 (真係好爽) , 跟住開始含住咁上上下下CHOK…雪雪聲咁好淫
我捉返佢起身以免被佢含爆, 然後反身壓返住佢順手除埋佢條裙同底底 (條底底濕左一大撻)…即刻用隻手指撩撩佢妹妹, 勁濕D水慢慢流出黎咁, 係咁撩撩到滋滋聲咁, 另一隻手就係咁揸佢個波又捽下LIN咁…
A: 你睇你濕到滋滋聲咁啦   Z: 無呀, 我聽唔到…呀~呀~
A: 無? 濕到D水流落床單度啦, 哈哈   Z: 咁濕…你唔鍾意咩? 呀…呀…
A: 你真係好濕 (擺隻手指係佢個口度比佢啜)   Z: 唔…(啜住咁呻吟)
之後我開始由小腿慢慢錫上大脾, 一路錫一路奶上去, 再錫下佢妹妹又用脷尖了下佢粒的又係咁奶下佢咁…
Z: 呀…呀…好正呀…(叫得大聲左)
我唔係好識奶所以就上返去同佢打茄輪
A: 不如入囉   Z: 好呀, 不過我好耐無做, 有D緊張, 同埋我妹妹有D難入喎
A: 唔緊要, 我慢慢黎 (男上女下已經戴套準備入, 係佢洞口磨下)   Z: 呀…
A: 係咪呢度? (的確有少少難入)   Z: 係呀, 呀…(佢捉住我有少少想唔比我入)
A: 痛呀?   Z: 少少
A: 我慢慢, 你放鬆D, 唔好咁緊張, 放鬆放鬆 (開始慢慢逐D逐D咁入去)   Z: 呀…好大有D痛…呀~
A: 放鬆D放鬆D (開始入多左好多), OK未?   Z: 呀…都OK…呀…
A: OK就黎囉喎 (開始慢慢抽插, 成條出成條入咁, 要FEEL下佢有幾窄幾濕, 好正)
Z: 呀…好舒服呀, 呀呀~好正呀…
A: 你好窄好熱好濕呀 (呢個時候已加快速度咁插佢), 好正呀…(已經聽到滋滋聲)…
Z: 呀, 呀, 好快呀…呀~好舒服呀…   A:轉個姿勢先 (將佢對腳擺上膊頭捉住佢條腰係咁插佢)…
Z: 哇…呀呀…(E個時候佢淨係識淫叫…好正, 插左陣又再轉返男上女下)
Z: 呀…好入呀, 頂到好入呀, 好舒服呀!A: 咁入咪好囉, 插死你呢個淫娃…
呢個時候將佢對腳放平咁黎插, 咁樣FEEL到佢更窄, 一路插個陣一路又可以磨住佢粒的, 袋袋又可以係佢大脾間磨下咁,好正
Z: 呀!好舒服呀…快D呀, 快D…呀!A: 好呀, 我都好舒服呀!
Z: 快D呀…插入D呀 (係咁快速咁插佢, 啪啪聲好好聽)
A: 我射啦, 射晒比你好唔好~ Z: 好呀, 比晒我呀, 呀…呀…
A: 呀…(射晒比佢) Z: 呀…嗄嗄…嗄…

晚上完左,去到第朝梗係黎個MORNING Q啦, MORNING Q都係個D啦…哈哈

StephenCow 發表於 2023-9-4 18:34:14

Thank you very much for sharing

Bigcowboy 發表於 2023-9-4 19:36:18

好吸引!多謝分享

johnnygg886 發表於 2023-9-4 21:31:20

nice thanks for sharing

LEEMING985 發表於 2023-9-5 04:40:35

可惜係層經 , 好既,sp 要好好保留

ispeak 發表於 2023-9-5 06:08:06

精彩,師兄玩左幾耐,仲有無聯絡?真羨慕。

BlueBrick 發表於 2023-9-5 11:14:35

Thanks all

BlueBrick 發表於 2023-9-5 11:15:25

好耐之前嘅事啦 當時搵到男友就話要斷咁就無謂勉強啦

442a 發表於 2023-9-6 16:23:06

性愛上夾得來嘅SP, 真的可遇不可求 {:verygood:}
Ching 努力再遇下一位!!

Karen_1999 發表於 2023-9-8 16:41:04

應承左樓主,同佢每人打一篇,
我諗住講下由EX轉變成SP嘅第一次啦。

同EX分開之後,因為大家都有COMMON FRIEND,所以一直都仲有聯絡.
有一次有一個朋友生日,一齊上左佢屋企慶祝.
夜晚大家飲左D酒,就有人提議玩TRUTH OR DARE.
我其中一次DARE,係要除左BRA BRA真空落去7仔買野上黎,
當時EX就自己話,佢陪我落去,
過程中無咩野特別,不過見到佢係有偷偷望我幾次,
玩左一陣,差唔多天光,大家就散場,而我都有少少醉醉地.
EX就送我返佢屋企.

其實本來真係無諗住搞乜野,佢一上到去就講我瞓房,佢會瞓廳.
當我自己一個係依間曾經好熟悉嗁房,加上又飲左少少酒,
我又開始出D古惑諗法啦.
佢去沖涼時,我影左幾張相SEND比佢,係除左BRA BRA嘅突點相,
同佢講,我知道佢頭先偷望左幾次,而家比佢睇清楚D.

過左一陣,佢沖完涼睇左相就行左入房,
當時佢身上只係圍住條浴巾,
一入房就壓住我係床上面,佢一路錫我,一路同我講:係你引我架。
我伸隻手去佢條浴巾入面:我係引佢之麻。

我地大家都仲記得彼此嘅感覺.
佢記得我中意可以望住大家表情嘅姿勢,記得我中意佢係我耳仔邊講我知佢有幾興奮,我亦記得佢中意望住我佢一下頂入黎時我嘅表情,記得佢中意我高潮時雙手雙腳都攬住佢,記得佢中意佢射係我波波上面,我再用咀仔錫乾淨.

曾經係情侶嘅SP,可能比普通SP更好?

BlueBrick 發表於 2023-9-9 23:49:06

Karen_1999 發表於 2023-9-8 16:41
應承左樓主,同佢每人打一篇,
我諗住講下由EX轉變成SP嘅第一次啦。

的確可能更好
頁: [1]
查看完整版本: 曾經的sp