sonny1111 發表於 2021-9-14 15:19:57

太太的陰暗面

今日分享下我同太太的經驗

幾年前我哋拍拖時去台灣旅行 租咗一間好普通的酒店五層高好普通,一條街對面就係人地屋企冇咩景觀有個落地大玻璃雖然有反光玻璃紙但晚上如果房內着燈都會俾人睇到房內的情形
咁去得旅行一定仆野啦當時年少對性愛沒有什麼癖好就試吓喺玻璃窗嗰度狗仔式(當然冇着燈費事俾人見到)點知呢個時候我就話下面有個男人企左係度佢會唔會睇到我哋點知我女人話叫埋佢上嚟一齊仆囉,聽到即刻更加high(亦都就係呢一句影響咗我日後所有諗法)咁當然冇叫佢上嚟啦 之後我問返佢點解會咁講佢話好鍾意俾人睇到但食唔到嘅感覺有少少吊佢引咁。
因為呢次想試吓3p但一直都唔成功 我係太太的初戀兼第一個男人 佢又比較保守

hardware 發表於 2021-9-14 15:58:42

好好享受太太

185高大男 發表於 2021-9-14 17:40:27

你浪費左個大好機會啦

sonny1111 發表於 2021-9-14 20:17:25

185高大男 發表於 2021-9-14 17:40
你浪費左個大好機會啦

如果佢原意以家都玩緊啦

kingsmanPPP 發表於 2021-9-14 22:05:39

你太太呢句真係好震撼
咁你當時除咗更加high之外,仲有冇咩不同嘅感覺?

sonny1111 發表於 2021-9-14 22:30:36

kingsmanPPP 發表於 2021-9-14 22:05
你太太呢句真係好震撼
咁你當時除咗更加high之外,仲有冇咩不同嘅感覺?

其實當時係拍拖期間比較保守保護啲,但我哋以家想佢走下光比人睇吓 比第二個仆大家都未接受到。只有幻想下咁囉

kingsmanPPP 發表於 2021-9-14 22:33:35

sonny1111 發表於 2021-9-14 22:30
其實當時係拍拖期間比較保守保護啲,但我哋以家想佢走下光比人睇吓 比第二個仆大家都未接受到。只有幻想 ...
幻想都唔係壞事吖,起碼你地都配合先,有時幻想都可以好有feel{:verygood:}{:verygood:}

johnnygg886 發表於 2021-9-14 23:11:12

Take it slow and it will work out

spy_tom2021 發表於 2021-9-15 02:13:31

185高大男 發表於 2021-9-14 17:40
你浪費左個大好機會啦

我都同意係錯過左個機會,我說的機會不係3P,而係可以打蛇隨棍上,在陌生人面前暴露一下,如果行得出這步,才有談多P的可能

johnchan00007 發表於 2021-9-15 09:45:36

我覺得先俾陌生人睇最好,冇後顧之憂,隨時驚唔玩都冇野

sonny1111 發表於 2021-9-15 10:38:35

spy_tom2021 發表於 2021-9-15 02:13
我都同意係錯過左個機會,我說的機會不係3P,而係可以打蛇隨棍上,在陌生人面前暴露一下,如果行得出這步 ...

以前會怕佢蝕底,而家反而唔知點解想佢蝕抵 哈哈

sonny1111 發表於 2021-9-15 10:39:43

johnchan00007 發表於 2021-9-15 09:45
我覺得先俾陌生人睇最好,冇後顧之憂,隨時驚唔玩都冇野

有傾過但佢比高要求 又要接受到

sonny1111 發表於 2021-9-15 10:40:46

其實佢high 起咗有時間仲大膽過我

johnchan00007 發表於 2021-9-15 12:27:48

要求高姐係只想俾啲合眼緣既男人望?如果俾其他人摸接唔接受到呢?

johnng1234 發表於 2021-9-15 19:35:07

我老婆都係咁,成日換衫唔閂窗廉,對面樓成日有個16-7歲嘅靚仔係度裝,我話佢知,佢重發哂姣咁話,睇吓遮,佢又冇得玩!

cmbxf 發表於 2021-9-15 21:25:14

師兄可以試下比啲3p交換 嘅AV睇下,睇下佢有咩反應

sonny1111 發表於 2021-9-15 22:43:58

johnng1234 發表於 2021-9-15 19:35
我老婆都係咁,成日換衫唔閂窗廉,對面樓成日有個16-7歲嘅靚仔係度裝,我話佢知,佢重發哂姣咁話,睇吓遮, ...

佢都成日飛釘超短波褲開曬窗係屋企行來行去

sonny1111 發表於 2021-9-15 22:45:14

cmbxf 發表於 2021-9-15 21:25
師兄可以試下比啲3p交換 嘅AV睇下,睇下佢有咩反應

睇過但搵唔到一個合眼緣

hoho1567 發表於 2021-9-29 11:25:44

Thanks for sharing

wil0325 發表於 2021-9-29 11:45:46

其實,這句話中,明白了佢內心深處⋯⋯只要⋯

一代新人 發表於 2021-9-30 10:58:02

搵個合眼緣嘅觀眾,話唔定可以開發到更深層次嘅玩法,滿足你兩公婆!
我第一個報名,哈哈

gee123 發表於 2021-10-1 09:36:47

師兄,我同你嘅情況好似。我哋又係經常深夜係窗邊做愛,但佢日常好乖好正經,但上到床就變到另一個人咁。有時佢仲大膽過我,佢在家換衫基本上從來都唔關窗簾,冲完涼就直接全裸(冬天除外)在房內護膚吹頭,半個鐘至一個鐘都係全裸開燈進行,我之前提佢話小心人哋偷拍,佢竟然答我話邊有咁多人會專登睇?同埋如果睇到又睇唔清楚,咪由得佢睇囉。我相信係因為我哋經常係深夜窗邊做愛有關,唔知係咪咁,所以佢覺得就算日常生活俾人睇到都冇所謂。
頁: [1]
查看完整版本: 太太的陰暗面