HappyApex 發表於 2021-9-14 21:31:34

咁你俾人睇,會唔會都有啲自豪?

大Jasonn 發表於 2021-9-14 21:48:35

Karen_1999 發表於 2021-9-14 21:10
無人睇咪弊.......

我做你忠實Fans 囉

y77223344 發表於 2021-9-14 22:49:05

Karen_1999 發表於 2021-9-14 16:23
你次次都問一半,唔知你想問乜,
咁都介意唔落喎.
師兄應該係想講你比人"目及",論壇個字庫好落後有字會出唔到

y77223344 發表於 2021-9-14 22:51:02

絲打,冒昧一問
你係咪空姐

spy_tom2021 發表於 2021-9-15 02:17:43

你說他的EX,即係現在已是過去式,但師妹似乎都好ENJOY在人前暴露的快感,可以自己日常着得性感點行出鬧市,看下其他男人的反應

qwer6.0 發表於 2021-9-15 08:03:17

支持繼續分享

qwer6.0 發表於 2021-9-15 08:04:19

支持繼續分享,我都好中意女友玩走光鄧

johnchan00007 發表於 2021-9-15 09:24:50

你個經驗好正,以女人角度睇係唔同啲,不經意既走光係最正,你男友就係想你俾朋友睇但你又唔太特登去做先至係佢想要,如果可以,不如你揾番類似既衫影幾張當時既情況

Karen_1999 發表於 2021-9-15 10:14:46

HappyApex 發表於 2021-9-14 21:31
咁你俾人睇,會唔會都有啲自豪?

睇對象同程度啦.

Karen_1999 發表於 2021-9-15 10:15:51

y77223344 發表於 2021-9-14 22:51
絲打,冒昧一問
你係咪空姐

唔係

Karen_1999 發表於 2021-9-15 10:17:17

spy_tom2021 發表於 2021-9-15 02:17
你說他的EX,即係現在已是過去式,但師妹似乎都好ENJOY在人前暴露的快感,可以自己日常着得性感點行出鬧市 ...

我又唔算係ENJOY,都係睇對象啦,不過我唔算好介意者

Karen_1999 發表於 2021-9-15 10:22:50

johnchan00007 發表於 2021-9-15 09:24
你個經驗好正,以女人角度睇係唔同啲,不經意既走光係最正,你男友就係想你俾朋友睇但你又唔太特登去做先至 ...

都講係EX,咁件衫而家自然唔係我度啦.{:titter:}

Karen_1999 發表於 2021-9-15 10:37:50

既然有人要求,咁我就試下繼續講我既故事啦.
之前係另一個論壇講過既我就唔係度講啦,
而我打算講既,都係我單身時既故仔,
對話內容就作作加加咁啦,因為有D都仲有印象既,
而對象大多係對我黎講比較成熟既,依個係我既偏好.

曾經有一段時間我做過上門補習,對象係小朋友,
與其講係補習,有時其實係同佢地玩,
有一次就係咁,同個小朋友係會所泳池游完水之後,
帶佢上返屋企,見到佢爸爸,就叫佢JEFF.
之前當然見過面啦,但無試過好似今次咁,我著住泳衣,仲係BIKINI.
因為要幫小朋友執好野,又要叫佢沖涼換衫,我自然要走黎走去做野.
忽然發覺到,JEFF既眼光一路跟住我.
其實JEFF幾CHARM,可能因為咁,我又無反感,
不過始終有小朋友係度,我就無再諗古惑野啦.

當我都沖完身換番衫之後,JEFF問番我一D小朋友既狀況,
(佢同太太離左婚,屋企得外傭,星期日外傭放假就變左我做賓妹)
講左陣就變左傾閒計啦,佢問我係咪游水好叻之類,
咁我更加肯定佢頭先係望實我件BIKINI啦.
佢開口約我去游水喎…….個時我至同佢講,其實我游水一D都唔叻,
咁既情況下男仔例牌答案一定係「咁我教你呀」.

咁到左去游水個日,佢換左泳褲至知,原來佢都有胸肌,平時都唔覺,
絕對唔係一肚腩麻甩大叔,而我就著另一件BIKINI.
當日慢慢自然多左身體接觸,
依D情況女仔最殺食就係叫男仔幫手搽太陽油啦,
除左背脊,膊頭,我叫佢幫我搽埋鎖骨對落既地方,而佢又真係無乘機抽水喎.

係沙灘走之後,食左D野,佢車我去佢屋企樓下,
咁我扮晒野咁問:做乜黎你屋企呀?
JEFF:今晚小朋友同外傭姐姐唔係屋企.
咁我梗知佢講乜啦,但我又扮唔知咁問:咁點呀?
佢竟然怕醜,佢講:頭先沙灘同你影相影唔夠,我想再同你影多D.
我覺得佢好好笑,咁就係佢塊面錫左一啖,即係開左綠燈啦,
之後佢就拖住我上樓.

打住一半先,希望唔好嫌我講得長氣啦.

handhand 發表於 2021-9-15 10:56:08

咁你一定食左小朋友家長啦{:lol:}{:lol:}

大Jasonn 發表於 2021-9-15 11:13:24

阿jeff 都幾正喎
由沙灘搽油搽到上張床

Karen_1999 發表於 2021-9-15 14:17:07

handhand 發表於 2021-9-15 10:56
咁你一定食左小朋友家長啦

好似係佢食我喎{:tongue:}

handhand 發表於 2021-9-15 17:43:53

邊個食邊個,睇下你用咩角度睇.最終誰主誰客都冇所謂啦.最緊要食個時開心興奮咪得囉.{:lol:}{:lol:}{:loveeyes:}

Karen_1999 發表於 2021-9-15 22:41:13

handhand 發表於 2021-9-15 17:43
邊個食邊個,睇下你用咩角度睇.最終誰主誰客都冇所謂啦.最緊要食個時開心興奮咪得囉.{:loveey ...

都係既

Yamfu9394 發表於 2021-9-16 06:35:55

至緊要食嘅時候大家都開心同Enjoy啫。哩啲嘢邊有分誰吃誰呀

Karen_1999 發表於 2021-9-16 10:47:17

上到去,JEFF都完全無心急,因為去完海灘,我都要沖涼洗頭,
佢又無講要一齊喎.
當我問佢屋企應該無女仔衫比我著,叫佢諗辦法,
結果佢就拎左條大浴巾比我.

當我沖完,包住浴巾出黎,原來佢已經係另一個TOILET沖完,
佢都係用條浴巾包著下面,就企係TOILET門口等我.
個時我笑佢心急,佢攬住我同我講:比你引左我成日,唔算心急架啦.
之後佢就錫落我度.
JEFF好溫柔咁吸啜我咀唇,而我脷仔亦回應返佢,
一路錫鍚緊個時,我雙手就係佢胸肌上慢慢摸緊,
而佢就將我本來包住濕頭髮既毛巾鬆開左.

錫左一陣,JEFF拖我去鏡檯前坐低,
原來佢已經預備好風筒比我,好細心喎.
佢企係我後面開始幫我吹頭,我就係鏡度望住.
頭先一輪錫錫,我身上條浴巾已經鬆左少少,
坐低之後係鏡見到半對波波已出走左出黎.
JEFF一邊我吹頭,一邊隻手有意無意咁會掃過我耳仔,頸,膊頭.
過左一陣,JEFF放低左個風筒,雙手放係我膊頭上,慢慢咁摸緊.
而我捉住佢對手,將佢地拉落D,
我將JEFF對手隔住浴巾放係我波波上面.

我將身體向後挨住佢,感受住佢雙手係我胸前既撫摸,
雖然隔住毛巾,乳頭已經硬左,係鏡望到乳頭係毛巾入面突左出黎.
隨住JEFF雙手既搓揉,浴巾都開始慢慢鬆開,佢雙手直接摸住我波波,
當佢用手指掃過我乳頭時,我身體就震一震,我亦都成身軟住咁挨住JEFF.

JEFF一路摸住,一路轉過去我身前,我就對住佢條浴巾,
浴巾已經頂起左個帳篷啦,我都幫佢鬆左條浴巾,見到小JEFF啦.
小JEFF SIZE普通啦,不過好大個蘑菇頭,仲粉紅色添.
唔係只有男仔至中意PINK既.

我抬起頭問JEFF:點解咁硬架?
JEFF:因為妳對波好靚,上次見到你著BIKINI已經覺得妳好正.
我:真係咩?
我個胸貼埋去,感受又熱又硬既小JEFF,
然後我慢慢坐低D,鍚落蘑菇頭度,然後再慢慢放入咀仔.

之後過程都係個D啦,今次唔詳細講啦..
記得之後JEFF同我講,佢好中意我係上面,因為睇住我波波,又睇住我個樣,特別係佢一進入個時.
而我之後一直都叫佢做蘑菇.{:lol:}

大Jasonn 發表於 2021-9-16 10:55:46

haha 小jeff 應該令你好滿意喎

Karen_1999 發表於 2021-9-16 11:47:39

大Jasonn 發表於 2021-9-16 10:55
haha 小jeff 應該令你好滿意喎

唔....大家都咁話啦.

大Jasonn 發表於 2021-9-16 11:49:46

咁而家仲有冇同蘑菇見下面呀

Karen_1999 發表於 2021-9-16 12:09:22

大Jasonn 發表於 2021-9-16 11:49
咁而家仲有冇同蘑菇見下面呀

之前有,直到幾個月前,佢同小朋友移左民啦.

chanfu666 發表於 2021-9-16 16:52:30

Thxxxxxxxxxxxxxx

handhand 發表於 2021-9-16 18:10:04

咁而家有新目標OR已經有男友?(ONLY 八掛)可以不說.{:sweat:}

Karen_1999 發表於 2021-9-16 18:23:14

handhand 發表於 2021-9-16 18:10
咁而家有新目標OR已經有男友?(ONLY 八掛)可以不說.

而家乜都無.{:lol:}

tzetsunsiu2 發表於 2021-9-17 10:15:01

點解以前我做補習無遇過呢d 艷遇{:cry:}

HappyApex 發表於 2021-9-17 11:51:48

Karen_1999 發表於 2021-9-17 14:09:53

tzetsunsiu2 發表於 2021-9-17 10:15
點解以前我做補習無遇過呢d 艷遇

因為你唔夠勤力囉{:lol:}
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 女仔角度既分享(#1,43,50)