wc1030 發表於 2023-5-31 16:09:40

大食淫夫,但老婆冷感

咁既情況各位有冇試過?或者有無咩建議引返起佢性欲,唔好話搵人同佢調呢d無綠帽癖

jimmychai 發表於 2023-5-31 17:07:48

同佢一齊去家計會搵心理治療囉。 但如果佢唔肯去嘅,你不如放棄,搵個SP 好過…..

cola998 發表於 2023-5-31 17:17:06

自己唸下點解佢性冷感先? 你餵佢唔飽,你出去啪其他女,比佢知到?等等

SP69er 發表於 2023-5-31 17:30:55

還是生左B之後?或是她有婦科病之後?

bechow08 發表於 2023-5-31 22:28:01

上面幾好位師兄都有講到大部份問題. 我都可以講下

會唔會之前做行為動作既時間曾經有野令佢受驚 (可能你做左啲野/ 佢諗起啲咩野 / 甚至係有人敲門嚇親都會 )

但係有好幾個雖然口講性冷感. 但佢係enjoy果種control 男人既感覺

都要睇你介唔介意做M 俾佢令返個主導權之類

仲有好多問題

粗碌小叮噹 發表於 2023-5-31 23:15:33

其實佢一直都係咁?定之前唔同而家,有改變先?

wc1030 發表於 2023-6-1 22:12:33

一直都差唔多,而家壓力大加身體差咗再少d

wc1030 發表於 2023-6-1 22:13:11

jimmychai 發表於 2023-5-31 17:07
同佢一齊去家計會搵心理治療囉。 但如果佢唔肯去嘅,你不如放棄,搵個SP 好過….. ...

家計會有心理治療加咩?

wc1030 發表於 2023-6-1 22:13:59

bechow08 發表於 2023-5-31 22:28
上面幾好位師兄都有講到大部份問題. 我都可以講下

會唔會之前做行為動作既時間曾經有野令佢受驚 (可能你做 ...

佢又無呢d問題

粗碌小叮噹 發表於 2023-6-1 22:27:10

wc1030 發表於 2023-6-1 22:12
一直都差唔多,而家壓力大加身體差咗再少d

如果之前都差唔多,我諗要佢增加性慾,其實都唔會大好多,可能佢對呢方面無咁大需要~~
因為有人好大需要,有D真係無咩興趣~~

jimmychai 發表於 2023-6-2 00:32:39

wc1030 發表於 2023-6-1 22:13
家計會有心理治療加咩?

應該有,可以打去預約,再唔係可以去明愛家庭服務。

Anyway,其實有好多網友都上網講,個老婆唔肯扑嘢,尤其是生咗仔女之後。 網友想叫個老婆去做心理輔導,反而俾個老婆鬧番轉頭。所以ching 你都有心理準備,你老婆都係咁……

Bigcowboy 發表於 2023-7-1 20:49:36

原完同意樓上講D野
頁: [1]
查看完整版本: 大食淫夫,但老婆冷感