rayctifw 發表於 2023-4-10 12:53:44

公園野戰

早輪同太太夜晚係公園玩 我用眼罩矇住佢對眼 反手挷住 塞住震蛋坐喺長凳 之後我行開遠處望住有無人經過 過咗一陣行返過去 摸佢大比 伸隻搞入佢短裙玩 佢就一路細細聲係咁話唔好 之後就蚊左震蛋插佢 拖佢起身 伏係張弓凳比我後入 真係好激

2021hongkong 發表於 2023-4-10 13:05:40

有無觀眾呀?

物流明日香 發表於 2023-4-10 13:20:03

哇 你老婆肯果下好 反正封眼 要唔要替身……插佢

pobbb 發表於 2023-4-10 13:41:13

咁樣玩好癲,唔驚有單男行過,就渣都無

rayctifw 發表於 2023-4-10 14:43:45

問心反而最驚有警察行過

OSCAR741852 發表於 2023-4-10 15:42:20

師兄好玩得,呀嫂有無話好正呀?

羅家英 發表於 2023-4-10 15:54:06

有沒有相? 有圖有真相

rayctifw 發表於 2023-4-10 17:14:49

我地commit左唔會影相 係到純粹同大家分享一下

rayctifw 發表於 2023-4-10 17:19:42

OSCAR741852 發表於 2023-4-10 15:42
師兄好玩得,呀嫂有無話好正呀?

之後幾日係屋企做愛個陣 問佢如果有其他男仔經過會點 佢話最衰係你 但係下面啲水流哂出嚟

loveplug 發表於 2023-4-10 18:02:58

去公園玩多幾次啦

rayctifw 發表於 2023-4-10 18:07:27

loveplug 發表於 2023-4-10 18:02
去公園玩多幾次啦

其實之前都玩過幾次 揸車去啲夜晚好靜既公園沙灘 有一次玩玩下就有兩個男仔行緊過嚟 諗住佢哋會行埋一邊偷睇 點知佢哋調頭行

OSCAR741852 發表於 2023-4-10 18:58:38

rayctifw 發表於 2023-4-10 17:19
之後幾日係屋企做愛個陣 問佢如果有其他男仔經過會點 佢話最衰係你 但係下面啲水流哂出嚟 ...

甘正,有機會做現場觀眾,比我打過飛機都好

史高拉李 發表於 2023-4-10 22:02:03

咁係晚上幾點呢,師兄{:wondering:}

rayctifw 發表於 2023-4-10 22:33:00

史高拉李 發表於 2023-4-10 22:02
咁係晚上幾點呢,師兄

通常都係10點打後出發 之前睇定YouTube 了解左地方先

spy_tom2021 發表於 2023-4-11 02:51:54

樓主咁玩得通常都不會在意單男,阿嫂不敢講,但師兄你肯定就算單男行過想扑你老婆,你都會由得佢做落去

Bigcowboy 發表於 2023-4-11 07:19:24

正過輪喎

ray27880284 發表於 2023-4-11 08:47:57

咁玩真係好刺激.. 我同女朋友去公園玩都會比人偷睇下

Polam430 發表於 2023-4-11 09:52:36

咁真係好刺激~~~~

rayctifw 發表於 2023-4-11 10:09:12

spy_tom2021 發表於 2023-4-11 02:51
樓主咁玩得通常都不會在意單男,阿嫂不敢講,但師兄你肯定就算單男行過想扑你老婆,你都會由得佢做落去 ...

我通常都係淨係朦眼同震旦,無除佢D衫同裙.發覺如果夜晚D陌生單男比佢撞到,通常佢都會調頭走.

史高拉李 發表於 2023-4-11 10:58:12

rayctifw 發表於 2023-4-10 22:33
通常都係10點打後出發 之前睇定YouTube 了解左地方先

咁都好早下咋喎, 師兄好嘢{:verygood:}

onion128168 發表於 2023-4-11 10:59:22

Thanks for sharing

56Cableguy 發表於 2023-4-11 11:25:29

師兄,咁好玩!我同我老婆都喜歡野戰!我哋多數係市區公園或行山路!好刺激!有興趣大家交流一下

56Cableguy 發表於 2023-4-11 12:14:59

rayctifw 發表於 2023-4-11 10:09
我通常都係淨係朦眼同震旦,無除佢D衫同裙.發覺如果夜晚D陌生單男比佢撞到,通常佢都會調頭走. ...

我同老婆多數夜晚去市區嘅行山徑做。我哋會玩得放啲,多數除晒衫

rayctifw 發表於 2023-4-11 13:13:15

56Cableguy 發表於 2023-4-11 11:25
師兄,咁好玩!我同我老婆都喜歡野戰!我哋多數係市區公園或行山路!好刺激!有興趣大家交流一下 ...

師兄都係同好,可以大家研究下.

rayctifw 發表於 2023-4-11 13:20:14

56Cableguy 發表於 2023-4-11 12:14
我同老婆多數夜晚去市區嘅行山徑做。我哋會玩得放啲,多數除晒衫

我就通常叫太太著裙仔但係真空,方便坐低用KY同放震旦.捽捽下就自已擘大肶,之後就朦眼 行開一邊 等下有係無單男 不過就唔會除佢D衫.

56Cableguy 發表於 2023-4-11 13:24:32

我哋就都係,太太着裙入邊就真空,去到山邊呢,多數我哋都除晒衫做㗎喇。比較舒服D!暫時都未試過有人經過見到

rayctifw 發表於 2023-4-11 13:29:28

56Cableguy 發表於 2023-4-11 13:24
我哋就都係,太太着裙入邊就真空,去到山邊呢,多數我哋都除晒衫做㗎喇。比較舒服D!暫時都未試過有人經過 ...

其實我有少少綠奴好.但係我太太又唔接受MMF,如果朦眼比陌生人抽水佢話可以試下.之前係到PM個師兄,出到黎但係比我發覺佢偷影相玩爛左,所以唔會再特登搵,有咩就隨緣.

peterpeterpet1 發表於 2023-4-11 13:57:49

rayctifw 發表於 2023-4-11 13:29
其實我有少少綠奴好.但係我太太又唔接受MMF,如果朦眼比陌生人抽水佢話可以試下.之前係到PM個師兄,出到黎 ...

偷影咁賤格…,真係要好好溝通{:loveliness:}
可以揾D比較私人地方…

rayctifw 發表於 2023-4-11 14:43:46

peterpeterpet1 發表於 2023-4-11 13:57
偷影咁賤格…,真係要好好溝通
可以揾D比較私人地方…

之前同條友講左玩還玩,唔比影相,都係要趁我背住佢就羅手機出黎.

56Cableguy 發表於 2023-4-11 15:18:59

rayctifw 發表於 2023-4-11 14:43
之前同條友講左玩還玩,唔比影相,都係要趁我背住佢就羅手機出黎.

討厭
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 公園野戰