愛煲老藕 發表於 2023-4-4 22:41:37

史高拉李 發表於 2023-4-4 19:22
你走漏咗GAS兄一輯圖哪,名字叫疫情前油麻地老相好呀,入面個阿毛嘅年紀好啱你㗎,藕兄
...

史高拉利大哥我唔係走漏,而係本來我都唔諗住留言,因為講真唔係我杯茶,所以先走入嚟回應吓你

史高拉李 發表於 2023-4-5 08:54:53

愛煲老藕 發表於 2023-4-4 22:41
史高拉利大哥我唔係走漏,而係本來我都唔諗住留言,因為講真唔係我杯茶,所以先走入嚟回應吓你 ...

哈哈⋯⋯⋯我仲以為你會冧尼種年紀嘅阿毛添{:lol:}

四眼明 發表於 2023-4-5 20:02:55

似樓上骨,因仲見到安心出行的 QE CODE 貼牆上。

feeling88 發表於 2023-4-5 20:22:18

師兄好識食{:applause:}{:applause:}{:applause:}

愛煲老藕 發表於 2023-4-5 20:41:20

史高拉李 發表於 2023-4-5 08:54
哈哈⋯⋯⋯我仲以為你會冧尼種年紀嘅阿毛添

年紀就係,外型就唔得,等於我鍾意食甜品,都唔係每款甜品我都啱食嘛!

愛煲老藕 發表於 2023-4-5 21:11:37

German_king 發表於 2023-4-4 13:38
Gas兄,既然被佢㩒到100先肯環保吹,死人都要佢吹耐啲,吹返夠本為止,唔好蝕,正所謂:出得嚟玩,最驚蝕 ...

German_king C兄你咁精明又醒目,d囡囡肯定好難攞到你著數

愛煲老藕 發表於 2023-4-5 21:13:08

四眼明 發表於 2023-4-5 20:02
似樓上骨,因仲見到安心出行的 QE CODE 貼牆上。

四眼明C兄老江湖果然好眼利

史高拉李 發表於 2023-4-5 21:56:22

愛煲老藕 發表於 2023-4-5 20:41
年紀就係,外型就唔得,等於我鍾意食甜品,都唔係每款甜品我都啱食嘛!

哦~~原來如此{:tongue:}

愛煲老藕 發表於 2023-4-5 22:00:16

史高拉李 發表於 2023-4-5 21:56
哦~~原來如此
係呀!好多人成日話情人眼裏出西施,我就唔係好認同,我就覺得情人眼裏出殭屍先真{:titter:}

史高拉李 發表於 2023-4-5 23:25:14

愛煲老藕 發表於 2023-4-5 22:00
係呀!好多人成日話情人眼裏出西施,我就唔係好認同,我就覺得情人眼裏出殭屍先真 ...

咁你又唔好咁大聲啵,我係街上周時見到D俊男拖住果條女好柒污抓嘅喎{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2023-4-5 23:30:01

史高拉李 發表於 2023-4-5 23:25
咁你又唔好咁大聲啵,我係街上周時見到D俊男拖住果條女好柒污抓嘅喎
...

哈哈!咁就證明我冇錯啦!我呢句情人眼裏出殭屍就係咁解,嗰條俊男見到隻殭屍以為係西施

pupupu66 發表於 2023-4-6 06:16:48

Thanks for sharing

German_king 發表於 2023-4-6 09:17:23

史高拉李 發表於 2023-4-4 15:18
俾我會㩒撚住個阿毛個頭,係咁屌鳩爆佢個咀

㩒住個頭,屌到就爆時,用雙腿夾住個頭,唔比佢走,口爆埋先放佢走

German_king 發表於 2023-4-6 09:21:48

愛煲老藕 發表於 2023-4-5 21:11
German_king C兄你咁精明又醒目,d囡囡肯定好難攞到你著數

{:titter:}{:victory:}

史高拉李 發表於 2023-4-6 09:33:33

愛煲老藕 發表於 2023-4-5 23:30
哈哈!咁就證明我冇錯啦!我呢句情人眼裏出殭屍就係咁解,嗰條俊男見到隻殭屍以為係西施 ...

有時見到尼D嘢真係好無奈{:sweat:}

史高拉李 發表於 2023-4-6 09:35:32

German_king 發表於 2023-4-6 09:17
㩒住個頭,屌到就爆時,用雙腿夾住個頭,唔比佢走,口爆埋先放佢走

最好仲要個阿毛吞埋D精{:victory:}

愛煲老藕 發表於 2023-4-6 17:28:13

史高拉李 發表於 2023-4-6 09:33
有時見到尼D嘢真係好無奈

我都係成日見到,醜樣嘅男人拖靚女,反而兩方登對嘅,就好少見到

史高拉李 發表於 2023-4-6 18:26:00

愛煲老藕 發表於 2023-4-6 17:28
我都係成日見到,醜樣嘅男人拖靚女,反而兩方登對嘅,就好少見到

咁你話因乜解究呢, 藕兄{:wondering:}

gasgaschoi 發表於 2023-4-6 20:02:58

史高拉李 發表於 2023-4-6 09:35
最好仲要個阿毛吞埋D精

講到吞精,小弟試過3次到大多數老雞俾射係口但好快吐番出嚟,肯吞個D雞我就會問佢我D精好唔好味佢跟住同我講D精又腥又酸。{:lol:}

史高拉李 發表於 2023-4-6 21:08:03

gasgaschoi 發表於 2023-4-6 20:02
講到吞精,小弟試過3次到大多數老雞俾射係口但好快吐番出嚟,肯吞個D雞我就會問佢我D精好唔好味佢跟住同 ...

唔係播, 深水埗佩佩媽話D正好好味, 又甜又滑補身, 好過食燕窩喎{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2023-4-6 22:06:47

史高拉李 發表於 2023-4-6 18:26
咁你話因乜解究呢, 藕兄

好簡啫!因為外表好Smart ,出手又大方,內外兼備質素高嘅男生得史高拉李大哥同我兩個,所以淨返嗰d咪........{:titter:}

klngal 發表於 2023-4-7 10:54:44

C兄{:5_213:}{:5_213:}{:5_213:}

史高拉李 發表於 2023-4-7 12:35:33

愛煲老藕 發表於 2023-4-6 22:06
好簡啫!因為外表好Smart ,出手又大方,內外兼備質素高嘅男生得史高拉李大哥同我兩個,所以淨返嗰d咪...... ...

唔係好靚仔都冇緊要,係香港男人最重要有錢,有咗錢香港小姐都有得佢屌{:victory:}

saibosai 發表於 2023-4-10 01:12:21

Thanks for sharing

wayne0705 發表於 2023-4-14 16:19:47

看起來年紀大,但身材還維持的很不錯唷

愛煲老藕 發表於 2023-4-21 18:01:35

史高拉李 發表於 2023-4-7 12:35
唔係好靚仔都冇緊要,係香港男人最重要有錢,有咗錢香港小姐都有得佢屌
...

咁冇錢但好靚仔,食軟飯嗰d咪仲威過有錢佬{:titter:}

史高拉李 發表於 2023-4-22 00:03:42

愛煲老藕 發表於 2023-4-21 18:01
咁冇錢但好靚仔,食軟飯嗰d咪仲威過有錢佬

果D軟飯王永遠抬唔起頭做人个吓死呢{:lol:}

愛煲老藕 發表於 2023-4-22 00:07:00

史高拉李 發表於 2023-4-22 00:03
果D軟飯王永遠抬唔起頭做人个吓死呢

係呀!乜嘢尊嚴都冇,真係同做隻狗冇分別

701 發表於 2023-4-22 12:32:43

thankyou cccccccccccccccccc

史高拉李 發表於 2023-4-22 13:35:17

愛煲老藕 發表於 2023-4-22 00:07
係呀!乜嘢尊嚴都冇,真係同做隻狗冇分別

乜呀⋯⋯做狗都好過D軟飯王呀,最抵限度E家D狗俾主人當佢哋係仔女咁愛護呀,軟飯王先至俾主人當佢哋狗咁使{:lol:}
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 最近係碧街食咗個中熟女